2016 Şubat Anneleri

4.aydan sonra Demir takviyesi Yapılıyor.folik asitten başka bir müdehale yapılır mı bilemiyorum.kansızlık önemli hamilelikte.gece rüyama girdi çocuk kan almaya çalışırken kanın gelmemesi.acıkmışım veya şekerimi düşürmüş bu durum gece Kalkıp birşeyler yedim.ki hiç yapmadığım şeydir yani.nasıl etkilemiş dedim...canım b12için yine kan alacaklar ama senden....sen bence benim gibi kuru üzüm,Fındık,ceviz,kuru incir,Keçiboynuzu özü(pekmez değil bu,eczanelerde var) ye..ama süt içeceğin zaman bunları yeme.süt Demir içeren besinleri keser.aralarında saatler olsun...

teşekkür ederim bilgiler için yıllardır söylüyorla ama hiç sevmiyorum bu saydıklarınızı ama bebeğimiz için yiyeceğiz tabiki devamlı benim beta değerim 1170 yüksek mi düşük mü b12 şu bu düşünüp duruyorum. doktora gidip soru yağmuruna tutmak en iyisi

Canim yaa ayni durumdayim hissediyorum minik mucizem orda ama iwte bazen yok ya degilimdir diyorum..bazen hic inanasim gelmiyor birde duwuk kimyasal falan yawadim wimdide oyledir yoksa diw gebelikmi yoksa kimyasalmi yoksa nemi diye diye delircem ama adrt olmadikcada icim rahatliyo tabi bide her biwey hissetdiyimde wcye kowmam olmasa..inwAllah yarin yapmayi duwunuyorum ay inwwwAllah benimledir mucizem ..bu arada dikkatin ve cevap yazdigin cokk cokk tewekkur ederim allah seninde bebiwini korusun hepimizinkini desem daha dogru olur qaliba )))

evet doktorumu aradım son noktayı koydu beta 1170 ise 5.haftandasın şu an keseyi göremeyiz vajinal bakammaıza gerek yok. sen haftaya salı çarşamba civarlarında gel ultrason yapalım kese görünür dedi

korkmanızı gerektirecek bi durum yok vucut 500 ml kadar olan kan kaybını tolere eder o tüplere sadece 2-3 ml kan alınır tahlil için kan vermek sorun olmaz yani :))

canıııım aynı heyecanlar aynı soru şaretleri benim de 981 çıktı dün rahat olalım güzel düşünelim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağmıza benim doktorum suan sadece folik asit verdi tatlım veee kafamda ki tüüüüüm soruları sormayı unutarak geri döndüm :)
şaşkın annne modelihaftaya keseyi görecekmişiz inşallllah

canııım inşallah hamişsindir sende ve minik mucizeni sağlıkla almayı nasip eder Rabbim inşallah kucağına :)

evet doktorumu aradım son noktayı koydu beta 1170 ise 5.haftandasın şu an keseyi göremeyiz vajinal bakammaıza gerek yok. sen haftaya salı çarşamba civarlarında gel ultrason yapalım kese görünür dedi
Çok iyi.sevindim canım:) vajinal olmamasına daha çok sevindim.inş herşey yolunda gider)

kızlar dün doktoruma sormayı unuttum muhtemelen 4. haftadayız biz :)))
oruç tutuyor musunuz ne yapmam gerektiğine karar veremedim ben

Not alsanıza...aklınıza geldikçe yazarsınız.ben öyle yapıyorum.atın çantanıza.unutmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…