o zaman 6 haftalık mı hamileyim acababeta dün baktırdım 449 idi daha kontrole gitmedim
4.aydan sonra Demir takviyesi Yapılıyor.folik asitten başka bir müdehale yapılır mı bilemiyorum.kansızlık önemli hamilelikte.gece rüyama girdi çocuk kan almaya çalışırken kanın gelmemesi.acıkmışım veya şekerimi düşürmüş bu durum gece Kalkıp birşeyler yedim.ki hiç yapmadığım şeydir yani.nasıl etkilemiş dedim...canım b12için yine kan alacaklar ama senden....sen bence benim gibi kuru üzüm,Fındık,ceviz,kuru incir,Keçiboynuzu özü(pekmez değil bu,eczanelerde var) ye..ama süt içeceğin zaman bunları yeme.süt Demir içeren besinleri keser.aralarında saatler olsun...bende b12 eksikliği ve kansızlık var akdeniz anemisinden şüphelenmişlerdi zamanında. Ben beş haftalık daha göremem diye ptesi günü olan randevumu iptal ettirmiştim az önceama gidiyim diyorum şimdi. b12 bebek için çok ciddi bir durum ise.
4+5 de 3500 lerde falan olması gerekiyorKeseyi kaçıncı haftanda gördün canım? Bir de 5. Haftada Beta hcg değerini hatırlıyor musun?
5. Haftada gören şanslı hamilelerdensin :)4+5 de 3500 lerde falan olması gerekiyor
teşekkür ederim bilgiler için4.aydan sonra Demir takviyesi Yapılıyor.folik asitten başka bir müdehale yapılır mı bilemiyorum.kansızlık önemli hamilelikte.gece rüyama girdi çocuk kan almaya çalışırken kanın gelmemesi.acıkmışım veya şekerimi düşürmüş bu durum gece Kalkıp birşeyler yedim.ki hiç yapmadığım şeydir yani.nasıl etkilemiş dedim...canım b12için yine kan alacaklar ama senden....sen bence benim gibi kuru üzüm,Fındık,ceviz,kuru incir,Keçiboynuzu özü(pekmez değil bu,eczanelerde var) ye..ama süt içeceğin zaman bunları yeme.süt Demir içeren besinleri keser.aralarında saatler olsun...
benım kese beta 870 ıken görundu çok mınıktı ama gorundu yınede 4 mm ıdı5. Haftada gören şanslı hamilelerdensin :)
Canim yaa ayni durumdayim hissediyorum minik mucizem orda ama iwte bazen yok ya degilimdir diyorum..bazen hic inanasim gelmiyor birde duwuk kimyasal falan yawadim wimdide oyledir yoksa diw gebelikmi yoksa kimyasalmi yoksa nemi diye diye delircem ama adrt olmadikcada icim rahatliyo tabi bide her biwey hissetdiyimde wcye kowmam olmasa..inwAllah yarin yapmayi duwunuyorum ay inwwwAllah benimledir mucizem ..bu arada dikkatin ve cevap yazdigin cokk cokk tewekkur ederim allah seninde bebiwini korusun hepimizinkini desem daha dogru olur qaliba )))Canım 3 gün geçtiyse korkma bende korkarak yaptım 2 gun sonra sabah sanki çıkmayacak gibi geliyordu çizgi pembe olunca sevindim duşa girdim düşman çıkınca tekrar baktım çok net belli oluyordu. Henüz hiçbir belirti yok doktora da gitmedim henüz bazen hamile değil miyim acaba diye tedirgin oluyorum
Ay maaşallah:) Allah bize de nasip etsin:)benım kese beta 870 ıken görundu çok mınıktı ama gorundu yınede 4 mm ıdı
kızlar ben cok kan verdım kansız kalmısmıyımdır demır baglama kapasıten cok ıy demıstı ban dr ama 5 6 kez hcg bakıldı ıkı dr da tam kan sayımı ıstedı 3 er tup verdım ayy tedırgın oldum decavaıt ıctım hemen bı taane napsamkı ama halsızlık falan da yok bende
Kızlarr şimdi pazartesi ilk randevumuzu aldık. Doktor nelere bakacak neler sormalıyım ona ayy çok heyecanlıiçimde minnoş var diye yatıp kalkıyorum devamlı kan testinde beta 1170 çıktı. normal mi onuda anlamadım çok yüksek sanki bir sorun yoktur dimi
çok sevındım cnm yaaaakorkmanızı gerektirecek bi durum yok vucut 500 ml kadar olan kan kaybını tolere eder o tüplere sadece 2-3 ml kan alınır tahlil için kan vermek sorun olmaz yani :))
ınsallah cnmAy maaşallah:) Allah bize de nasip etsin:)
ben 6+1ken bebek3,2 mm idi doktor bana normal dmeişti :/
Kızlarr şimdi pazartesi ilk randevumuzu aldık. Doktor nelere bakacak neler sormalıyım ona ayy çok heyecanlıiçimde minnoş var diye yatıp kalkıyorum devamlı kan testinde beta 1170 çıktı. normal mi onuda anlamadım çok yüksek sanki bir sorun yoktur dimi
bu arada normalde kansızlık problemin varsa onun için ilaç başlayabilirsin ve bol çekirdekli siyah üzüm ama süt ürünleri ile yakın zamanlarda değil :)çok sevındım cnm yaaaa
Canim yaa ayni durumdayim hissediyorum minik mucizem orda ama iwte bazen yok ya degilimdir diyorum..bazen hic inanasim gelmiyor birde duwuk kimyasal falan yawadim wimdide oyledir yoksa diw gebelikmi yoksa kimyasalmi yoksa nemi diye diye delircem ama adrt olmadikcada icim rahatliyo tabi bide her biwey hissetdiyimde wcye kowmam olmasa..inwAllah yarin yapmayi duwunuyorum ay inwwwAllah benimledir mucizem ..bu arada dikkatin ve cevap yazdigin cokk cokk tewekkur ederim allah seninde bebiwini korusun hepimizinkini desem daha dogru olur qaliba )))
Çok iyi.sevindim canım:) vajinal olmamasına daha çok sevindim.inş herşey yolunda giderevet doktorumu aradım son noktayı koydubeta 1170 ise 5.haftandasın şu an keseyi göremeyiz vajinal bakammaıza gerek yok. sen haftaya salı çarşamba civarlarında gel ultrason yapalım kese görünür dedi
Not alsanıza...aklınıza geldikçe yazarsınız.ben öyle yapıyorum.atın çantanıza.unutmazsınız.canıııım aynı heyecanlar aynı soru şaretleri benim de 981 çıktı dünrahat olalım güzel düşünelim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağmıza benim doktorum suan sadece folik asit verdi tatlım veee kafamda ki tüüüüüm soruları sormayı unutarak geri döndüm :)
şaşkın annne modelihaftaya keseyi görecekmişiz inşallllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?