bende gün sayıyorumtatlım benim 481 de gözükmedi gerçi kst kontrolüne gitmiştim hamiş olduğumu öğrenim
haftaya keseye bakıcakmışız nasıl geçecek 7 gün bilmem merak merak
canım bende kansızlık var mesela bunu açıklamasını istediğimde doktor bana bizim alyuvarlarımız sık ve içi kan dolu senin alyuvarların ayrık ayrık ve içi boş demişti. yani kan aldırmakla kanın azalmaz merak etme sakın. kırmızı eti özellikle yememi söylemişti.kızlar ben cok kan verdım kansız kalmısmıyımdır demır baglama kapasıten cok ıy demıstı ban dr ama 5 6 kez hcg bakıldı ıkı dr da tam kan sayımı ıstedı 3 er tup verdım ayy tedırgın oldum decavaıt ıctım hemen bı taane napsamkı ama halsızlık falan da yok bende
Canim cok uzuldum kotu gunler geride kalsin insallah mutlu saglikli bir hamilelik gecirelim birliktebenim arkadaşlarımda ona gidiyor iyi diyorlar ama ben o hastaneyi görmek istemiyorum 3 tane kürtaj yaşadım önünden bile geçmek istemiyorum ama doktorları çok iyi
dıkkat et cnm sen de kendıne orak hucrelı anemı mı var sende cnm ona benzıyor drun anlattıgıcanım bende kansızlık var mesela bunu açıklamasını istediğimde doktor bana bizim alyuvarlarımız sık ve içi kan dolu senin alyuvarların ayrık ayrık ve içi boş demişti. yani kan aldırmakla kanın azalmaz merak etme sakın. kırmızı eti özellikle yememi söylemişti.
kızlar dün doktoruma sormayı unuttum muhtemelen 4. haftadayız biz :)))
oruç tutuyor musunuz ne yapmam gerektiğine karar veremedim ben
dün sosnuna kadar tutabildin mi peki bozdun mu yoksa. dün hiç zorlanmamıştım ben ama bugün resmen kolumu kaldıracak halim yok gibi. inşAllah akşama kadar bir sorun yaşamamBen dün tuttum fakat çok fazla bulantım oldu. Bugün o yüzden tutmadım. Eğer bi rahatsızlığın yoksa tut en azından dene
cnm ben de senın durumundayım sanırım operatoru sectım ben de 50 tl oduyorum muayenemı oluyorrum her zaman dru arayabılıyorum ama prof unv de ulaşması zor akşam 5 den sonra yanına gıdebılıosun ozel yeırne ve telefonda bılgı vermıoselamlar
daha önce kayıp yaşayan ve pıhtılaşması olna rakadaşlar riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsunuz _? ben öncekinde üniveritede prof. e gidiyordum ama usg için çok kalabalık. şimdi özelde operatöre gidiyorum ama bilemiyorum doğru mu ? hastane lüks ve ben rahatım. ama üniv. hastanesi acayip alabalık. 120 tl ödüyorum ama çok bekliyorum. ne önerirsiniz kızlar ?
dün sosnuna kadar tutabildin mi peki bozdun mu yoksa. dün hiç zorlanmamıştım ben ama bugün resmen kolumu kaldıracak halim yok gibi. inşAllah akşama kadar bir sorun yaşamam
inşAllah kazasız belasız atlatırız bu mübarek günleri.tuttum canım çıkarıcaktım ama çok şükür çıkarmadan bitti.Bugünde korkumdan tutamadım . Şahsen vicdanıım çok rahatsız ama napayım işte.Vucudum halsiz kalmadı ama bulantım çok oldu benim.
b12 eksikliğiymiş sadece hatta o dönem doktor hamileliğinde ilaç kullanırsın başka bir sıkıntın olmaz demişti. gittiğimde kan testinde çıkar doktorum verir muhtemelen ilaç..ama inanılmaz iştah açıyor o ilaç da zaten yemek yemeyi çok seven biriyim dünyayı yerim heraldedıkkat et cnm sen de kendıne orak hucrelı anemı mı var sende cnm ona benzıyor drun anlattıgı
benım bı arkım da oleydı ne buklduysa yedı ama hıc kılo alamdıb12 eksikliğiymiş sadece hatta o dönem doktor hamileliğinde ilaç kullanırsın başka bir sıkıntın olmaz demişti. gittiğimde kan testinde çıkar doktorum verir muhtemelen ilaç..ama inanılmaz iştah açıyor o ilaç da zaten yemek yemeyi çok seven biriyim dünyayı yerim heralde
bende tutmayı denedim ama kötü oldum. bir de bu aylar sıvı alman gerekiyor demişlerdi bol bol su içmem gerektiği için bu gün tutmadım ama gerçekten vicdanım hiç rahat değiltuttum canım çıkarıcaktım ama çok şükür çıkarmadan bitti.Bugünde korkumdan tutamadım . Şahsen vicdanıım çok rahatsız ama napayım işte.Vucudum halsiz kalmadı ama bulantım çok oldu benim.
ilk kimyasal gebeliğimde kaç kez kan verdim bilmiyorum canım. 2 günde bir 3 günde bir sonra haftada bir.. düşükle birlikte 15 gün yoğun kanama da cabası.. daha önceden ciddi kansızlığım vardı. herhalde tükenmiştir artık dedim. 1 ay sonra tahlil yaptırdım ve sonuçlar bu zamana kadarki en iyi düzeydeydi. vücut kan verdikçe yenisini yapmak için çalışıyormuş. benim demir bağlamam da iyiydi şükür.kızlar ben cok kan verdım kansız kalmısmıyımdır demır baglama kapasıten cok ıy demıstı ban dr ama 5 6 kez hcg bakıldı ıkı dr da tam kan sayımı ıstedı 3 er tup verdım ayy tedırgın oldum decavaıt ıctım hemen bı taane napsamkı ama halsızlık falan da yok bende
inşAllah kazasız belasız atlatırız bu mübarek günleri.
sen çalışıyor musun teravih namazına gidebiliyor musun. ben bu akşam giderim yarın iş olmadığı için ama hafta içi yatsıya bile zor dayanıyorum çok uykum geliyor o yüzden gidemiyorum. normalde bukadar değildim ama herhalde hamilelikten hiç dayanamaz oldum uykuya
ilk teraviyi sonuna kadar zor kıldım ben uyudum uyucam kollarım bacaklarım kırıldı. o yüzden yatsı ve 8 rekat teravi kılıyım diyorum zaten oruç tutamıyoruz. bir şekilde ramazanı da hissetmek lazım yani...inşAllah kazasız belasız atlatırız bu mübarek günleri.
sen çalışıyor musun teravih namazına gidebiliyor musun. ben bu akşam giderim yarın iş olmadığı için ama hafta içi yatsıya bile zor dayanıyorum çok uykum geliyor o yüzden gidemiyorum. normalde bukadar değildim ama herhalde hamilelikten hiç dayanamaz oldum uykuya
ayyy öyle olmayı diliyorumbenım bı arkım da oleydı ne buklduysa yedı ama hıc kılo alamdı
bende tutmayı denedim ama kötü oldum. bir de bu aylar sıvı alman gerekiyor demişlerdi bol bol su içmem gerektiği için bu gün tutmadım ama gerçekten vicdanım hiç rahat değil
yaa ne güzel bir mesleğin var maşaAllah... bende bi ara çok istedim ilahiyat okuyup kuran kursu öğrt.olmayı falan ama sonra kaldı hayat telaşesi evlilik şimdide çocuk derken... :/Bende ilk gün gittim ama dün gidemedim kötüydüm. İnşallah bugün giderim. Kuran kursu öğreticisiyim ben pazartesi başlıycak kurslar evdeyim şimdilik.
aynen birde teravi kılıp bebeğim için bolllllca dua etmek istiyorum ama uyku yüzünden kendime güvenemiyorum :/ilk teraviyi sonuna kadar zor kıldım ben uyudum uyucam kollarım bacaklarım kırıldı. o yüzden yatsı ve 8 rekat teravi kılıyım diyorum zaten oruç tutamıyoruz. bir şekilde ramazanı da hissetmek lazım yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?