2016 Şubat Anneleri

canım bende kansızlık var mesela bunu açıklamasını istediğimde doktor bana bizim alyuvarlarımız sık ve içi kan dolu senin alyuvarların ayrık ayrık ve içi boş demişti. yani kan aldırmakla kanın azalmaz merak etme sakın. kırmızı eti özellikle yememi söylemişti.

benim arkadaşlarımda ona gidiyor iyi diyorlar ama ben o hastaneyi görmek istemiyorum 3 tane kürtaj yaşadım önünden bile geçmek istemiyorum ama doktorları çok iyi
Canim cok uzuldum kotu gunler geride kalsin insallah mutlu saglikli bir hamilelik gecirelim birlikte

selamlar
daha önce kayıp yaşayan ve pıhtılaşması olna rakadaşlar riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsunuz _? ben öncekinde üniveritede prof. e gidiyordum ama usg için çok kalabalık. şimdi özelde operatöre gidiyorum ama bilemiyorum doğru mu ? hastane lüks ve ben rahatım. ama üniv. hastanesi acayip alabalık. 120 tl ödüyorum ama çok bekliyorum. ne önerirsiniz kızlar ?

dıkkat et cnm sen de kendıne orak hucrelı anemı mı var sende cnm ona benzıyor drun anlattıgı

kızlar dün doktoruma sormayı unuttum muhtemelen 4. haftadayız biz :)))
oruç tutuyor musunuz ne yapmam gerektiğine karar veremedim ben

Ben dün tuttum fakat çok fazla bulantım oldu. Bugün o yüzden tutmadım. Eğer bi rahatsızlığın yoksa tut en azından dene

Ben dün tuttum fakat çok fazla bulantım oldu. Bugün o yüzden tutmadım. Eğer bi rahatsızlığın yoksa tut en azından dene
dün sosnuna kadar tutabildin mi peki bozdun mu yoksa. dün hiç zorlanmamıştım ben ama bugün resmen kolumu kaldıracak halim yok gibi. inşAllah akşama kadar bir sorun yaşamam

cnm ben de senın durumundayım sanırım operatoru sectım ben de 50 tl oduyorum muayenemı oluyorrum her zaman dru arayabılıyorum ama prof unv de ulaşması zor akşam 5 den sonra yanına gıdebılıosun ozel yeırne ve telefonda bılgı vermıo

dün sosnuna kadar tutabildin mi peki bozdun mu yoksa. dün hiç zorlanmamıştım ben ama bugün resmen kolumu kaldıracak halim yok gibi. inşAllah akşama kadar bir sorun yaşamam

tuttum canım çıkarıcaktım ama çok şükür çıkarmadan bitti.Bugünde korkumdan tutamadım . Şahsen vicdanıım çok rahatsız ama napayım işte.Vucudum halsiz kalmadı ama bulantım çok oldu benim.

inşAllah kazasız belasız atlatırız bu mübarek günleri.
sen çalışıyor musun teravih namazına gidebiliyor musun. ben bu akşam giderim yarın iş olmadığı için ama hafta içi yatsıya bile zor dayanıyorum çok uykum geliyor o yüzden gidemiyorum. normalde bukadar değildim ama herhalde hamilelikten hiç dayanamaz oldum uykuya

dıkkat et cnm sen de kendıne orak hucrelı anemı mı var sende cnm ona benzıyor drun anlattıgı
b12 eksikliğiymiş sadece hatta o dönem doktor hamileliğinde ilaç kullanırsın başka bir sıkıntın olmaz demişti. gittiğimde kan testinde çıkar doktorum verir muhtemelen ilaç..ama inanılmaz iştah açıyor o ilaç da zaten yemek yemeyi çok seven biriyim dünyayı yerim heralde

benım bı arkım da oleydı ne buklduysa yedı ama hıc kılo alamdı

bende tutmayı denedim ama kötü oldum. bir de bu aylar sıvı alman gerekiyor demişlerdi bol bol su içmem gerektiği için bu gün tutmadım ama gerçekten vicdanım hiç rahat değil

ilk kimyasal gebeliğimde kaç kez kan verdim bilmiyorum canım. 2 günde bir 3 günde bir sonra haftada bir.. düşükle birlikte 15 gün yoğun kanama da cabası.. daha önceden ciddi kansızlığım vardı. herhalde tükenmiştir artık dedim. 1 ay sonra tahlil yaptırdım ve sonuçlar bu zamana kadarki en iyi düzeydeydi. vücut kan verdikçe yenisini yapmak için çalışıyormuş. benim demir bağlamam da iyiydi şükür.

Bende ilk gün gittim ama dün gidemedim kötüydüm. İnşallah bugün giderim. Kuran kursu öğreticisiyim ben pazartesi başlıycak kurslar evdeyim şimdilik.

ilk teraviyi sonuna kadar zor kıldım ben uyudum uyucam kollarım bacaklarım kırıldı. o yüzden yatsı ve 8 rekat teravi kılıyım diyorum zaten oruç tutamıyoruz. bir şekilde ramazanı da hissetmek lazım yani...

bende tutmayı denedim ama kötü oldum. bir de bu aylar sıvı alman gerekiyor demişlerdi bol bol su içmem gerektiği için bu gün tutmadım ama gerçekten vicdanım hiç rahat değil

Canım bi arkadaşıma doktor demiş sahurda bol bol su iç iftardada yedklerinede özen göserdindimi bişey olmaz demiş. Şahsen bende bebeğe birşey olacağını düşünmüyorum . Boşuna oruç tut sıhhat bul dememiş efendimiz. Eğer kendinde fiziksel bi rahatsızlık yoksa tutulabilir. Bakalım yarın yine deniycem inşallah Rabbim sabrını verir

Bende ilk gün gittim ama dün gidemedim kötüydüm. İnşallah bugün giderim. Kuran kursu öğreticisiyim ben pazartesi başlıycak kurslar evdeyim şimdilik.
yaa ne güzel bir mesleğin var maşaAllah... bende bi ara çok istedim ilahiyat okuyup kuran kursu öğrt.olmayı falan ama sonra kaldı hayat telaşesi evlilik şimdide çocuk derken... :/

aynen birde teravi kılıp bebeğim için bolllllca dua etmek istiyorum ama uyku yüzünden kendime güvenemiyorum :/

8 rekat teravi kılıp çıkabiliyor musun öyle peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…