2016 Şubat Anneleri

15 kilo alanlar kulubunedeni kızlar bnde.yemek yemek bi aktivite bende biraz boş kalsa ağzım doğru mutfaktayim
Aaaa siz daha 15 de misiniz ? Ben 18 kilo aldim ama isin en garibi herkes kilo almamissin gobegin yok diyo ben şok cok güzel hissediorum kendimi tombik tombikkkkk benim adamda sen hep böyle kal diyor. Hep boyle kalsamKafayi yerim heralde

Kizlar bizde daha kizimiza isim bulamadik.Esim sen koy diyor ama icime sinen bir isim olmadi daha, bir ara Sareye niyetlendik iyice onuda ben sevemedim sanki.Beren olabilir diyorum hemen Beren Saat diyorlar ne sacma.onla ne alaka.Melike ismini cok severim eskiden beri.Her dedigim isme biri birsey diyo.Ilk kizimin ismi Miray cok hosuma gidiyor , ama kafiyeli olsun istemiyorum,off cok sey istiyorum galiba

Bebek çantası olarak sırt çantası kullanacak anneler ; Çantayı makineye mi atmalı? Atsak şekli şemali kayar mı? Atmasak silsek kirlerden arınır mı? Ne ettiniz, nasıl ettiniz?

Allahımmmmmm evimdeyimmmm
Öğlen kar yağmaya başladı.şimdi kesildi ama yerler buzlandı ve korktum düşerim diye taksiyle döndüm eve.o kadar soğuk ki anlatamam.yağmaya devam etse yumuşar aslında hava.ne atıştırsam :)

Bebek çantası olarak sırt çantası kullanacak anneler ; Çantayı makineye mi atmalı? Atsak şekli şemali kayar mı? Atmasak silsek kirlerden arınır mı? Ne ettiniz, nasıl ettiniz?
Kaliteliyse bişey olmaz canım.30 da yıkıyorum ben Sırt çantalarını.kısa program atıver zaten çok bi pisliği yoktur yeniyse,tozu gitsin yeter.

Buarada anneler isim konusunda neler yaptınız biz hala kararsız anlamlı olsun istiyoruz ama erkek seçenek az
Valla canim cocugun anne baba uzerindeki ilk hakki isim. O nedenle cok iyi dusunulmeli. Peygamber hadisi cocugunuzun ismini benim ehli sunnetimden yani sahabilerimden koyun diyor. Benim begendigim bir kac ismi paylasayim.
Elyesa (kuranda gecen bir peygamber ismidir)
Talha
Said
Esad
Derda
Musab
Selman.
Bunlar bnim onerebileceklerim. Hakkinizda hayirlisi insaallah en hayirli ismi secersiniz bebişe :)

Ben dusuk dereceye kisa programa aticam tatlim ya.. zaten etiketi varsa yazar, hani uygunsuzsa elinlede yikayabilirsin, ama zahmetli olur bence makineya at gitsin :))

Ay kizim olsa BUĞLEM (Cenneti müjdeleyen melek anlami) koyardim. Erva isminide cok sevdim. Ay hakkinizda hayirlisi.

Aaaa siz daha 15 de misiniz ? Ben 18 kilo aldim ama isin en garibi herkes kilo almamissin gobegin yok diyo ben şok cok güzel hissediorum kendimi tombik tombikkkkk benim adamda sen hep böyle kal diyor. Hep boyle kalsamKafayi yerim heralde
bende 6 kilo aldım birde o kadar yiyorum ki ... eşim bana değirmen diyor. gebe değilkende tam tersi az yesemde yarıyor...

Terlik,lohusa taci,kapı susu,göğüs kremi,ana kucağı istersen koyabilirsin.göğüs pompasi havlu,ıslak mendil,havlu pecete vs.tercih belki yazdiklarim ama aklima geldi cnm hayırlı doğumlar. Allah bir sesle kurtarsin

Anladim canim, o zaman takip etmeniz dogru olur tabi.. ilk dogum erkense ikincide olabiliyormus, ama tabi her dogum ve sartlar ayni olmaz, boyle dusunmek lazim..
Kızimda problem vardı bebeği besleyen damarlarimda tıkanıklık vardı 1 ay kilo almadı tamamen tıkanınca sezeryana hazirliyorlardi sancim geldi 36. Haftada 2150 gr olarak doğum yaptım bunda bir problem yok ama aceleci benim bebislerim..

Anliyorum canim, kismet iste.. sagliklica dogsunlarda ne zaman gelmelerinin bir onemi yok aslinda.. Ben yollarda dogurucam gibi geliyor bana nedense, hep bir hareket halindeyim, kismet gorucez :)

Deniz çok fazla var ama Rüzgar ve Yagız çok güzel isim aslında popüler ama kulağa çok hoş gelen isimler..
Arel isminde de bende eşine katılıyorum
Yaa ben cok zorlaniyorum, ilk aklima gelen Deniz'di ama iste cok dedigin gibi.. Ruzgar daha yakin gibi Yagiz'da ne biliyim cok isinamadim.. Arel'i bende eledim bir bakima.. baska isimlere mi yonelmeli bilemiyorum.. zamanim daraliyor, en azindan magnetlerim bitseydi diyorum

Ben normal istemiyorum korkuyorum canım ama hayırlısı tabi.kan sulandırıcı iğne kullaniyorum o da beni düşündürüyor sen kullanmiyor musun
Yok cnm ben kullanmıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de illa normal olsun diye diretmem zaten. O an neyi gerektirirse öyle olsun hiç farketmez. Sağ sağlim kucağımıza alalım da normal sezeryan farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…