Benim kullandıgım da humana ama ismi buydu canım. Firmamı degişmiş? Ama ben markette humana markası gördüm. Acaba süt yapıcı çayınmı firması degişti? Fiyatlar böyle maalesef canım. Daha bulamadım ben aramadayım.Benim 38. Haftada doğum olacak. Doktor tarih versin. İnş 2-3 gün önce başlayacagım çaya..Kızlar eczaneden humana still tea alcaktım firma isim değiştirdi dediler bunu aldım:) 19 tl imiş, pahalı geldi bana, sizce nasıl fiyatı? Başka alan var mı? (firkan canım sen de mi bundan aldon, kaç tl?)
İnş o zamana kadar toparlarlarda çıkarlar canım.36. hafta dedi doktor... kesin degil tabi 1 ay dusunuyoruz dedi...
Çoğu kişi evde ailesiyle zaten...burası merkeze uzak bir ilçe.pek bir şansımız yok...onun arkadaşları biraz uzak,benim Arkadaşlarım zaten çoluklu çocuklu evinde.tek biz değiliz ki...bak siz de evdeymişsiz.istanbulda ailesi kalabalık olunca böyle Günlerde daha bir hareketli oluyor evleri tabii...ben de öyle sıcacık bir akşam hayal ettim zaten.daha ne yapalım dimi canım yani...Bende 7ocalta rapor için gideceğim. Gitmişken kafamdaki soruları da sıralıyacağım. Kordondan ötürü ayrıntıları unuttum sormayı.
Beni de 34 te çağırdı.
Canım ya bizde kaldık evde :/
Annemler gelecekti, veya biz gidelim dedik kar var diye vazgeçtik. arkadaşlarla takılalım dedik. Onu da vazgeçtik :)
Başbaşa güzel bir gün geçirin.
Al cipsleri kolayı açın bir film. Hem telefonunu kur bir yere birlikte göbüşlü fotoğraflar çekilin. O seni çeksin.
Sonra seneye bugün diye fotoğrafınızı tekrarlaraınız.
Sen yetmiyor değilsindir kesinlikle öyle düşünme. Erkekler kurtlu oluyor anacım :)
Biz sittin sene evde dursak sorun olmaz ama bu erkeklere kurt girer
İsimleri güzelmiş cidden. Bide öğrencilerimin karakterleride etkili oluyr bu konuda :)Bu isim konusu birazda çevreyle alakalı o isimde sevilmeyen biri varsa eleniyor direk :) ben yiğenlerimin adını çok severim :) belki kendilerinden:) elvin, begüm, elif naz, zehra doğa
Valla tatlım bayağı büyük fiyatı normal geldi bana normal çaylar zaten 5-10 lira arası. Ama belki sütün olucak şimdiden gerek varmı ki...Kızlar eczaneden humana still tea alcaktım firma isim değiştirdi dediler bunu aldım:) 19 tl imiş, pahalı geldi bana, sizce nasıl fiyatı? Başka alan var mı? (firkan canım sen de mi bundan aldon, kaç tl?)
Aynen canım. Zaten son iki kişilik günlerimiz :)Çoğu kişi evde ailesiyle zaten...burası merkeze uzak bir ilçe.pek bir şansımız yok...onun arkadaşları biraz uzak,benim Arkadaşlarım zaten çoluklu çocuklu evinde.tek biz değiliz ki...bak siz de evdeymişsiz.istanbulda ailesi kalabalık olunca böyle Günlerde daha bir hareketli oluyor evleri tabii...ben de öyle sıcacık bir akşam hayal ettim zaten.daha ne yapalım dimi canım yani...
ı ıh. Sinmedi içime.Teşekkür ederim öneri için.Kürşat nasıl :)
çok iyi yapmışsın. Benim daha eksiklerim var. Kendimle ilgili.Geçici hastane cantamı hazırladım malum haftasonları hep kv oldugu ile gidiyoruz.. Bagajda bulunsun ne olur ne olmaz.... Eksikleri önümüzdeki ay tamamladıkça ekleyeceğim şimdilik
Kendime ince kalım pijama kalın sabahlık ve bir ince gecelikle atlet kilot sütyen ve corap koyabildim bide mesane pedi ile hasta kiloda...
Bebişe de iç zıbın tulum çorap şapka bir tane bezi battaniyeye sardım bide 3 giydirimlik giysi (atlet alt üst sapka corap) koydum kalım bit battaniye agız bezi bebek bezi pamuk ve alt açma bezi koydum kalım bir battaniyeyle... Bundan baska giysi koymama gerek yok heralde...
Ekleyeceklerim göğüs kalkanı göğüs pedi kremi süt arttırıcı içecek emzik bide kişisel malzemeler ( tarak diş fırçası sarj aleti fotoğraf makinesi Vs) bunları da ekleyince eksik kalmıyor heralde dimi?
Neyseki bende de belli olmuyor kilolar.Aaaa siz daha 15 de misiniz ? Ben 18 kilo aldim ama isin en garibi herkes kilo almamissin gobegin yok diyoben şok cok güzel hissediorum kendimi tombik tombikkkkk benim adamda sen hep böyle kal diyor. Hep boyle kalsam Kafayi yerim heralde
Selim ismi çok güzel bir isim. Ama en yakın arkadaşlarımızdan birinin oğlunun ismi.Selim ismi nasil ? Erkek olsaydi eger bizde ilk siradaydi.
Narin yıkamada sıkma yapmadan yiksyabilirsin.Bebek çantası olarak sırt çantası kullanacak anneler ; Çantayı makineye mi atmalı? Atsak şekli şemali kayar mı? Atmasak silsek kirlerden arınır mı? Ne ettiniz, nasıl ettiniz?
Sıkma yapmamak garanti olur gibi.Ben dusuk dereceye kisa programa aticam tatlim ya.. zaten etiketi varsa yazar, hani uygunsuzsa elinlede yikayabilirsin, ama zahmetli olur bence makineya at gitsin :))
çalışır raporu 32. de alınmıyor muydu ?Haftaya çalışır raporu alacam perşembe günü. 34. Haftada çağırdı kontrole canım
fiyati kaç yıl önce bile böyle idi. Ben de kullandım bundan ama çok faydasini görmedim.Kızlar eczaneden humana still tea alcaktım firma isim değiştirdi dediler bunu aldım:) 19 tl imiş, pahalı geldi bana, sizce nasıl fiyatı? Başka alan var mı? (firkan canım sen de mi bundan aldon, kaç tl?)
doğumdan önce mi başlamak gerek?Benim kullandıgım da humana ama ismi buydu canım. Firmamı degişmiş? Ama ben markette humana markası gördüm. Acaba süt yapıcı çayınmı firması degişti? Fiyatlar böyle maalesef canım. Daha bulamadım ben aramadayım.Benim 38. Haftada doğum olacak. Doktor tarih versin. İnş 2-3 gün önce başlayacagım çaya..
İnş o zamana kadar toparlarlarda çıkarlar canım.
aynen. Güzelim isimlerden bile sogutuyorlar insani.İsimleri güzelmiş cidden. Bide öğrencilerimin karakterleride etkili oluyr bu konuda :)
firkan çaya ne zaman başlamalı peki?
Bir de doğumu tetiklemez değil mi?
Hani göğsü sağmak tetikliyormuş ya o yüzden sordum.
keryneia kuzenlerim emZirirken de içiyorlardı. Azalaniliyor sonuçta. Ne kadar süt o kadar iyi fazlasını sağıp saklarız ileri tarihler için. Hele izin bitimine yaklaştıkça sağıp dondurmak gerek
Yok doğumdan önce başlamak gerek diye birşey duymadım. Doğumu tetiklermi bilmem olabilir. Süt kanalları coşuyor sonuçtafiyati kaç yıl önce bile böyle idi. Ben de kullandım bundan ama çok faydasini görmedim.
doğumdan önce mi başlamak gerek?
Bugün gittik canım 2100 gram olmuş astım dan dolayı zayıf olabilir dediToparlar cnm daha çok geri sayılmaz. Ama niye erken alıyor doktor onu anlamıyorum. Benim bir arkadışımında hep geriden geliyodu. Ama yapıyla alakalıymış. Zayıf bir bebek olacak demiş. Doğumdan sonra toparladı maşallah.
Hani hurma süt yapıyor ve doğuma az kala hurma tüketin bol diyorlar ya. Ama bir yandan da doğumu tetikliyor diyorlar :)Yok doğumdan önce başlamak gerek diye birşey duymadım. Doğumu tetiklermi bilmem olabilir. Süt kanalları coşuyor sonuçtaBenim doğum yaptığım gün hastanedeki ebem tavsiye etmişti. Eşiniz gitsin alsın hemen içmeye başlayın diye. Ben 2 gün önce başlayacagım :) sizin doğum tarihleriniz belli degil siz başlamayın gerek yok. Doğum yapınca içersiniz. O çayın faydasımı bilmiyorum benim sütüm ikinci günden itibaren çok çok geliyordu. Çay sonucunda içinde otlar var. bir zararı olmayacagı için içmekte sıkıntı olmaz. Kimyasal bir ilaç olsa insan içmek istemez ayrıca tadıda güzel. Bitki çaylarını seviyorsanız rahatlıkla içersiniz
Allah Allah, ben daha gecen hafta aldm 5 kutu. yeni urun son kullanma tarihi 2017.Kızlar eczaneden humana still tea alcaktım firma isim değiştirdi dediler bunu aldım:) 19 tl imiş, pahalı geldi bana, sizce nasıl fiyatı? Başka alan var mı? (firkan canım sen de mi bundan aldon, kaç tl?)
Otlar mi? ben Granül Granül, suya katınca kırmızı renk çıkartan bir çay hatirliyorum.Yok doğumdan önce başlamak gerek diye birşey duymadım. Doğumu tetiklermi bilmem olabilir. Süt kanalları coşuyor sonuçtaBenim doğum yaptığım gün hastanedeki ebem tavsiye etmişti. Eşiniz gitsin alsın hemen içmeye başlayın diye. Ben 2 gün önce başlayacagım :) sizin doğum tarihleriniz belli degil siz başlamayın gerek yok. Doğum yapınca içersiniz. O çayın faydasımı bilmiyorum benim sütüm ikinci günden itibaren çok çok geliyordu. Çay sonucunda içinde otlar var. bir zararı olmayacagı için içmekte sıkıntı olmaz. Kimyasal bir ilaç olsa insan içmek istemez ayrıca tadıda güzel. Bitki çaylarını seviyorsanız rahatlıkla içersiniz
Ben de kocami zor goturuyorum iki tarafa da. Ona kalsa evden cikmicak daha dogrusu gezecek ama disarda gezecek ev gezmesine gitmicek rahat edemiyormus baskasinin evindeŞu özel Günlerde evimizde Kaldığımız zamanlarda eşimin kendini kimsesiz hissetme durumu,enerjisiz ve üzgün durumu beni üzüyor.okuldan ne kadar pozitif geldim halbukibenim ailem zaten var da yok arası,tek dayanağım eşim.o bana yetiyor ama ben yetemiyorum demek ki keşke yollar kar buz olmasaydı,istanbula ailesinin yanına giderdik.bütün enerjim Çekildi öfff pöf dinleye dinleye...
Bebek çantası olarak sırt çantası kullanacak anneler ; Çantayı makineye mi atmalı? Atsak şekli şemali kayar mı? Atmasak silsek kirlerden arınır mı? Ne ettiniz, nasıl ettiniz?
Valla tatlım bayağı büyük fiyatı normal geldi bana normal çaylar zaten 5-10 lira arası. Ama belki sütün olucak şimdiden gerek varmı ki...
Ben 15 dklık süper kısa programsa 30 derecede yıkadım mis gibi çıktı cnm
Tamam cnm ben piyasayı bilmediğimden pahalı sandım ama biraz araştırdım hem de burdaki arkadaşlar da söyledi normalmiş:) doğum sonrası içicem ben nolyr nolmaz
Çevremde biçok kişi sütün olsa bile içmende fayda var diyo
Ben de düşünüyorum canım yoo abartmıyoruz bence yıkamalıyızBen pusetin ve ana kıcağının kılıflarını da yıkamayı düşünüyorum. Abartıyor muyum ki :/
Önce pusetinkini yıkamayayım dedim ama sonra port bebe olarak kullanırım belki dedim, yıkansın dursun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?