2016 Şubat Anneleri

Merhaba anneler 2 gündür aşırı tansiyon yükselmesi sebebiyle bir dolu kan ve idrar tahlilleri yapıldı çok şükür ki protein kaçağım yok fakat müşahade altındayım sürekli takip ediyoruz. Dün 15-9 a kadar çıktı bende 28 haftalarda çıkan çentikleşme denen rahatsızlık var çift taraflı doktorum sinyallerini veriyor olabilir dedi. Dualarınızı esirgemeyin normalde ocak 28e sezeryan tarihimiz var ama kızım rahat durmayıp her an gelebilir. 34 haftamız doluyor 35 e yol aldık. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Kendinize dikkat edin güzel anneler..

İnş gönlüne göre olur herşey..ama seninkinin gelmeye pek niyeti olmaz bak söyleyeyim. agrıyla alakası varmı bilmem ama benim son 2.3 hafta başlamıştı agrılarım ve 41. Haftayıda gördük
Seninkide 40-41 i bulur bence yerinde rahat baksana agrı sızısıda yok maşallah..

Hayırlı olsun canım. Ben de Sayfaları takip edemiyorum ama doğumun olmuş anladım ki. Sağlıkta büyüsünler...

Buarada anneler isim konusunda neler yaptınız biz hala kararsız anlamlı olsun istiyoruz ama erkek seçenek az

Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnş zamanını bekler. Ben hamile kalmadan önce tansiyon hastasıydım ilaç bile kullanıyordum. Ama hamile kalınca biranda normale döndü. Bu hamilelik nasılda herşeyi ters düz ediyor..
Yemenede dikkat et canım. Tuzlulardan sakın.

Öyle mi olur diyosun
Hayırlısı Allahtan bakalım ne zaman gelecek erken gelmesinde geç olmasına razıyım
Hoş oda çok sıkıntı ama napalm en azından gelişimi tam olur

Buarada anneler isim konusunda neler yaptınız biz hala kararsız anlamlı olsun istiyoruz ama erkek seçenek az

bizim kızımız olucak inş ve adı Yasemin Ela:)

erkek için Toprak, Bora, Deniz, Bulut, Ege, Doruk, Egemen, Volkan, Tayfun isimlerini çok beğeniyorum

Bu sıralar doymak bilmiyorum siz de öyle mi? Çok sık yemek yiyorum. Çok sık acikıyorum. Suana kadar 15 kilo aldım bile
Doymak mı oda ne En son 2 Hafta önce 12kg almıştım.. Bildiğin sürekli açım Ve öyle meyve yoğurt gevrek falan işe yaramıyor bildiğin ekmekli falan akşam yemeği yemem lazm

Canım içini ferah tut. taktıkça daha çok yükseliyor benim 23. haftadan beri tansiyon yüksek 15-12lere kadar çıktı . tansiyon ilacı dengeledi. ilaç başladılarsa bir iki hafta içinde düzelir belki o kadar bile sürmez yeter ki sen canını sıkma

Bende Deniz, Ruzgar, Mert arasinda kaldim.. aslinda aklimda Arel'de yok degil, esim kolej ismi diye istemedi Yagiz'da fena degil bence..

Herkeste inat gibi asıl bu aylardan sonra kilo alırsın dikkat et diyip duruyor Sanki onlara soran oldu yani doymuyorum napabilirim Bi çözüm bulursan bana da söyle canm
Bulabileceğimi sanmıyorum. Çünkü öyle bir arayış için de değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…