Merhaba anneler 2 gündür aşırı tansiyon yükselmesi sebebiyle bir dolu kan ve idrar tahlilleri yapıldı çok şükür ki protein kaçağım yok fakat müşahade altındayım sürekli takip ediyoruz. Dün 15-9 a kadar çıktı bende 28 haftalarda çıkan çentikleşme denen rahatsızlık var çift taraflı doktorum sinyallerini veriyor olabilir dedi. Dualarınızı esirgemeyin normalde ocak 28e sezeryan tarihimiz var ama kızım rahat durmayıp her an gelebilir. 34 haftamız doluyor 35 e yol aldık. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Kendinize dikkat edin güzel anneler..
Maşallah maşallah
Herkeste olunca bende bi düşündüm bende niye yok diye işte olsa bi dert olmasa bi dert
Aman olmasın 35. Haftada tekrar memlekete gidecem doğum için İnşallah bi sıkıntı olmadan gider gidincede bian önce doğururum kocişten ayrı kalmak istemiyorum
İnş gönlüne göre olur herşey..ama seninkinin gelmeye pek niyeti olmaz bak söyleyeyim. agrıyla alakası varmı bilmem ama benim son 2.3 hafta başlamıştı agrılarım ve 41. Haftayıda gördük
Seninkide 40-41 i bulur bence yerinde rahat baksana agrı sızısıda yok maşallah..
cnm emzirmeye uygun degiller henuz sut sagiyorum... bugun esim goturdu... yarin bende gitcem gormeye gunde max. 1 saat goruyoruz... sutum henuz cok yok ama oldugu kadarini sagiyorum 2-3 saatte bi... lansinoh ikili pompayi aldim memnunum simdilik... pompa alcaklara onerebilirim... avent istiyordum ama sut sagim surem cok olcagi icin lansinoh ikili aldik...
Merhaba anneler 2 gündür aşırı tansiyon yükselmesi sebebiyle bir dolu kan ve idrar tahlilleri yapıldı çok şükür ki protein kaçağım yok fakat müşahade altındayım sürekli takip ediyoruz. Dün 15-9 a kadar çıktı bende 28 haftalarda çıkan çentikleşme denen rahatsızlık var çift taraflı doktorum sinyallerini veriyor olabilir dedi. Dualarınızı esirgemeyin normalde ocak 28e sezeryan tarihimiz var ama kızım rahat durmayıp her an gelebilir. 34 haftamız doluyor 35 e yol aldık. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Kendinize dikkat edin güzel anneler..
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnş zamanını bekler. Ben hamile kalmadan önce tansiyon hastasıydım ilaç bile kullanıyordum. Ama hamile kalınca biranda normale döndü. Bu hamilelik nasılda herşeyi ters düz ediyor..
Yemenede dikkat et canım. Tuzlulardan sakın.
İnş gönlüne göre olur herşey..ama seninkinin gelmeye pek niyeti olmaz bak söyleyeyim. agrıyla alakası varmı bilmem ama benim son 2.3 hafta başlamıştı agrılarım ve 41. Haftayıda gördük
Seninkide 40-41 i bulur bence yerinde rahat baksana agrı sızısıda yok maşallah..
Öyle mi olur diyosun
Hayırlısı Allahtan bakalım ne zaman gelecek erken gelmesinde geç olmasına razıyım
Hoş oda çok sıkıntı ama napalm en azından gelişimi tam olur
Doymak mı oda ne En son 2 Hafta önce 12kg almıştım.. Bildiğin sürekli açım Ve öyle meyve yoğurt gevrek falan işe yaramıyor bildiğin ekmekli falan akşam yemeği yemem lazm
Canım içini ferah tut. taktıkça daha çok yükseliyor benim 23. haftadan beri tansiyon yüksek 15-12lere kadar çıktı . tansiyon ilacı dengeledi. ilaç başladılarsa bir iki hafta içinde düzelir belki o kadar bile sürmez yeter ki sen canını sıkma
Doymak mı oda ne En son 2 Hafta önce 12kg almıştım.. Bildiğin sürekli açım Ve öyle meyve yoğurt gevrek falan işe yaramıyor bildiğin ekmekli falan akşam yemeği yemem lazm
Herkeste inat gibi asıl bu aylardan sonra kilo alırsın dikkat et diyip duruyor Sanki onlara soran oldu yani doymuyorum napabilirim Bi çözüm bulursan bana da söyle canm
Herkeste inat gibi asıl bu aylardan sonra kilo alırsın dikkat et diyip duruyor Sanki onlara soran oldu yani doymuyorum napabilirim Bi çözüm bulursan bana da söyle canm