2016 Şubat Anneleri

Öyle mi olur diyosun
Hayırlısı Allahtan bakalım ne zaman gelecek erken gelmesinde geç olmasına razıyım
Hoş oda çok sıkıntı ama napalm en azından gelişimi tam olur
Tahminen söylüyorum canım onlar içerde hareket ettikçe agrılarımız daha çok oluyor. bebekler doğacakları zaman sıkıntıya girermiş ve kendini dışarı itermiş. Hatta doğum anı geldiğinde içerde hareketsiz dururlarmış. Benimki 41. Haftada bile kıpır kıpırdı. Sezeryana girdim hala kıpraşıyordu. Hemşireler gülüyordu bana seninki içerde dans ediyor hiiç çıkmaya niyeti yok diye. inş zamanlarında gelsinler önemli olan o
35.36 dan sonra gelişimleri tamamlanıyormuş. Sadece kg almaya devam ediyorlarmış. Hayırlısı bakalım.

Allah büyük canm bu yüzden normal doğum olacak diye şartlandırmıyorum kendimi. Belki minnoş gelmez biz alırız onu
Bakalım zaman ne gösterecek Allah hepimiz için hayırlısını versin

Bende Deniz, Ruzgar, Mert arasinda kaldim.. aslinda aklimda Arel'de yok degil, esim kolej ismi diye istemedi Yagiz'da fena degil bence..
Deniz çok fazla var ama Rüzgar ve Yagız çok güzel isim aslında popüler ama kulağa çok hoş gelen isimler..
Arel isminde de bende eşine katılıyorum

Eşimin babasının ismiydi, iki isim ve ağırdı. Babası sevmediği için ismini izin vermedi :) koymazsiniz siz de. nasıl bir isim ariyorsunuz :)
İsim olan birsey istiyoruz. Doğa, duygu temalı birsey düşünmüyoruz. cocuksu da olmamalı.buyuyunce de yakismali.abisinin ismi Levent .

2. Çocukta ne oluyormuş canım. Birde memur ve özel farklıdır herhalde degilmi?
Tabi farklı... Bana yazan arkadaş dedi bebek ikiz olursa babalık izni iki katı oluyor diye.. Annelik izninde cok bi fark yok sadece doğum öncesine ekliyorlar biraz o kadar :/

Yeğenimin adı tunahan şimdi okula gidiyor ve cevremde hep tek isim oldu: ) bebekken tuna diyorduk hep buyuyunce erkek olunca tunahan ı kullandı bencede ağır bassın

Tabi farklı... Bana yazan arkadaş dedi bebek ikiz olursa babalık izni iki katı oluyor diye.. Annelik izninde cok bi fark yok sadece doğum öncesine ekliyorlar biraz o kadar :/
Hımm anladım. İkizlerde annenin destege biraz daha fazla ihtiyacı varya ondan adamların izni fazladır belki..

Geçici hastane cantamı hazırladım malum haftasonları hep kv oldugu ile gidiyoruz.. Bagajda bulunsun ne olur ne olmaz.... Eksikleri önümüzdeki ay tamamladıkça ekleyeceğim şimdilik
Kendime ince kalım pijama kalın sabahlık ve bir ince gecelikle atlet kilot sütyen ve corap koyabildim bide mesane pedi ile hasta kiloda...
Bebişe de iç zıbın tulum çorap şapka bir tane bezi battaniyeye sardım bide 3 giydirimlik giysi (atlet alt üst sapka corap) koydum kalım bit battaniye agız bezi bebek bezi pamuk ve alt açma bezi koydum kalım bir battaniyeyle... Bundan baska giysi koymama gerek yok heralde...
Ekleyeceklerim göğüs kalkanı göğüs pedi kremi süt arttırıcı içecek emzik bide kişisel malzemeler ( tarak diş fırçası sarj aleti fotoğraf makinesi Vs) bunları da ekleyince eksik kalmıyor heralde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…