2016 Şubat Anneleri

Cnm
Aaaa siz daha 15 de misiniz ? Ben 18 kilo aldim ama isin en garibi herkes kilo almamissin gobegin yok diyo ben şok cok güzel hissediorum kendimi tombik tombikkkkk benim adamda sen hep böyle kal diyor. Hep boyle kalsamKafayi yerim heralde
Düz hesap gidiyoruz şimdilik.Bakalim gün geçtikçe artıyor duracağı yokeşim daha karnın ne kadar sisecek diyor.Çok zayıftım bn şimdi normalim.ilerleyen zamanda da kilolu lar kategorisine adayım. Olsun bebekler için değer sal gitsin.Birdaha mi geleceğiz dunyaya

Ben de kivanc istiyordum ve aynı tepkileri alıyordum canım. Kıvanç Tatlıtuğ diyorlardı hemen. Soguttular

Valla canim ultra takintisiz relax bir insanim annem hep dunya yansa bi kalbur samanin yanmaz diyor kadin hakliymis hamile kalinca anladim. Cokta fifi diorum. Esimde takintisiz Saqolsun. Benim ogluşum iyi olsunda amaaann

Haftaya çalışır raporu alacam perşembe günü. 34. Haftada çağırdı kontrole canım

Doğrudur canım benim bugün 31 Haftalik oldu oyüzden haftaya perşembe 32 haftaya girecek çağırdı 7 sinde çalışır raporu verecek sezeryan olacağı için sorun değil yani.

Bende Beren ismini seviyorum, Deren, Derin, Duru da guzel geliyor :)

Bebek çantası olarak sırt çantası kullanacak anneler ; Çantayı makineye mi atmalı? Atsak şekli şemali kayar mı? Atmasak silsek kirlerden arınır mı? Ne ettiniz, nasıl ettiniz?

Canim benim is cantamda( bilgisayar cantasi) sirt cantasi hep atiyorum makineye bisey olmuyor. Bebek cantasinida attim :)

Canım kilot birkaç tane koy. Malum kanama geçebiliyor varsa patikte koy doğumdan sonra ayaklar çok üşüyor ben Nisan ayında bile donmuştum. Sezeryan sonrası uyuşukluk geçse bile ayakları ısıtamıyorsun. Bebek için yeterli koydukların. Üst kısmına zıbın oluyorda alt içinde içlik varmı yoksa koy. Bacakları soğuk oluyor. Ben yanımdakilere lazım olur diye kagıt havlu ve ıslak mendilde koydum. Birde birkaç tane küçük buzdolabı poşeti ve normal poşet.. lazım olabiliyor.
Deniz çok ama oda çok güzel. Ne kadar koysalarda popüler bir isim. Eskimiyor. Aralarında ençok Rüzgarı begendim ben içine en çok hangisi siniyorsa onu koy. Başkalarında olsada önemli degil.

İsim konusunda bi çoğumuz zorlandık sanırım yalnız değilim. Ne zormuş kendi çocuğuna isim bulmak ya hiç içime sinmiyo. İsmini koymadan gelmese bari kızım

Çok haklisiniz yukarda yazdıklarını çok güzel bizim ailede hepsi var ondan dolayı zorlaniyoruz

Bayıliyorum bu anne triplerine yaa sanki babalar evde durunca bir ise yariyo oturup tv basinda birde hizmet beklemesler umarim☺☺
Onlar bekler de sen emzirirken bebege bakarken surekli bi sey isticeksin markete gonderceksin gazini cikar diceksin her defasinda tek tek soyleyeceksin yoksa akillarina gelmez cogunun

Teşekkür canım evet bunları da toparlarım... Planlı Sezaryen düşünüyoruz ama tedbirli olmak lazım :) hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah

manası güzel ama çok koyulmayan isim önerisi olan varmı arkadaşlarr
Bu isim konusu birazda çevreyle alakalı o isimde sevilmeyen biri varsa eleniyor direk :) ben yiğenlerimin adını çok severim :) belki kendilerinden:) elvin, begüm, elif naz, zehra doğa

Şu özel Günlerde evimizde Kaldığımız zamanlarda eşimin kendini kimsesiz hissetme durumu,enerjisiz ve üzgün durumu beni üzüyor.okuldan ne kadar pozitif geldim halbuki benim ailem zaten var da yok arası,tek dayanağım eşim.o bana yetiyor ama ben yetemiyorum demek ki keşke yollar kar buz olmasaydı,istanbula ailesinin yanına giderdik.bütün enerjim Çekildi öfff pöf dinleye dinleye...

Kızlar eczaneden humana still tea alcaktım firma isim değiştirdi dediler bunu aldım:) 19 tl imiş, pahalı geldi bana, sizce nasıl fiyatı? Başka alan var mı? ( firkan canım sen de mi bundan aldon, kaç tl?)

Eklentiler

• 20151231_163131.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 82
Haftaya çalışır raporu alacam perşembe günü. 34. Haftada çağırdı kontrole canım
Bende 7ocalta rapor için gideceğim. Gitmişken kafamdaki soruları da sıralıyacağım. Kordondan ötürü ayrıntıları unuttum sormayı.
Beni de 34 te çağırdı.

Canım ya bizde kaldık evde :/
Annemler gelecekti, veya biz gidelim dedik kar var diye vazgeçtik. arkadaşlarla takılalım dedik. Onu da vazgeçtik :)
Başbaşa güzel bir gün geçirin.
Al cipsleri kolayı açın bir film. Hem telefonunu kur bir yere birlikte göbüşlü fotoğraflar çekilin. O seni çeksin.
Sonra seneye bugün diye fotoğrafınızı tekrarlaraınız.
Sen yetmiyor değilsindir kesinlikle öyle düşünme. Erkekler kurtlu oluyor anacım :)
Biz sittin sene evde dursak sorun olmaz ama bu erkeklere kurt girer

36. hafta dedi doktor... kesin degil tabi 1 ay dusunuyoruz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…