- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Eşim özel sektörde, eşime haftasonu dahil 7 gün değil mi cnm?
Düz hesap gidiyoruz şimdilik.Bakalim gün geçtikçe artıyor duracağı yokAaaa siz daha 15 de misiniz ? Ben 18 kilo aldim ama isin en garibi herkes kilo almamissin gobegin yok diyoben şok cok güzel hissediorum kendimi tombik tombikkkkk benim adamda sen hep böyle kal diyor. Hep boyle kalsam Kafayi yerim heralde
Kizlar bizde daha kizimiza isim bulamadik.Esim sen koy diyor ama icime sinen bir isim olmadi daha, bir ara Sareye niyetlendik iyice onuda ben sevemedim sanki.Beren olabilir diyorum hemen Beren Saat diyorlar ne sacma.onla ne alaka.Melike ismini cok severim eskiden beri.Her dedigim isme biri birsey diyo.Ilk kizimin ismi Miray cok hosuma gidiyor , ama kafiyeli olsun istemiyorum,off cok sey istiyorum galiba
Valla canim ultra takintisiz relax bir insanim annem hep dunya yansa bi kalbur samanin yanmaz diyor kadin hakliymisCnm
Düz hesap gidiyoruz şimdilik.Bakalim gün geçtikçe artıyor duracağı yokeşim daha karnın ne kadar sisecek diyor.Çok zayıftım bn şimdi normalim.ilerleyen zamanda da kilolu lar kategorisine adayım. Olsun bebekler için değer sal gitsin.Birdaha mi geleceğiz dunyaya
Ama hiç oluyor mu böyle paylaşımlar :) kim kalkıp tatlı yapacak şimdi :/
Haftaya persembe çalışır raporu alacam 34. Haftada çağırdı beni canım
Ohhh amin amin.
İnsnlar üstüne evzel olmayan konulara burun sokmaya bayılıyor zaten boşverrrr.
Zaten herkes manken modunda doğuma gidiyor bir sen bir ben kilo alıyoruz. Aaa acaba neden.
Yemin ederim bana çok kilo almışsın diyenlerin hepsi koca dötlü versiyonlar. Ben şuan vücut kitle endeksimin normal seviyesinin üstüne çıktım. Hamileyken ve yeni çıktım.
Eee sen ne yapacaksın hayat boyu endeks değerin tavan yapmış durumda diyesim geliyor da onlar kadar kötü niyetli olmak istemiyorum
Allah razı olsun senden, hepinizden :)
Yaşasın hamilelik kardeşliği
Ben yasada 5gün biliyorum ama yanlış mı hatırlıyrum ki?
Aman sorma, ikiz gebelikte çok komik yani :/ hemde borçlandırma yaparken de tek çocuk sayılıyormuş şok olmuştum :/
Biz seninle aynı gidiyoruz galiba :)bir sonraki kontrolün ne zaman?
Oy sorma çikolata yaptıran bir arkadşımla konuştuk geçen.
Diyor ki; "aman çikolata yaptırdım, üstüne oğlumun ismi yazılıydı, bir dünya oara verdim, eee noldu, çöpe atmışlar kapları"
Ay doğru diyorsun ama bende olsam bende atardım deim. Sonra çikolata fiyatlarını görünce haklıymışsın diye mj attım
Hani bayramda çikolata kabı elinde kalır, atamazsın onu diZinde parmağınla düzleştirir bir güzel katlarsın ya öyle yapılmalı yaaa
Canım yazdılar mı bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin kndini. En son bir arkadaşa bende de oluyor şöyle mi böyle mi dedik. Sonuçta normal diye bağladıkama normal değilmiş meğer...
O yüzden için rahat değilse bir doktora görünmen çok daha iyi...
Kantaron yağı kullaneğer yeniyse toparlıyormuş. (Muş bendenemedim)
Ay senin kaynana beni doğurtacak vallahi
Haftaya çalışır raporu alacam perşembe günü. 34. Haftada çağırdı kontrole canımAma hiç oluyor mu böyle paylaşımlar :) kim kalkıp tatlı yapacak şimdi :/
Ohhh amin amin.
İnsnlar üstüne evzel olmayan konulara burun sokmaya bayılıyor zaten boşverrrr.
Zaten herkes manken modunda doğuma gidiyor bir sen bir ben kilo alıyoruz. Aaa acaba neden.
Yemin ederim bana çok kilo almışsın diyenlerin hepsi koca dötlü versiyonlar. Ben şuan vücut kitle endeksimin normal seviyesinin üstüne çıktım. Hamileyken ve yeni çıktım.
Eee sen ne yapacaksın hayat boyu endeks değerin tavan yapmış durumda diyesim geliyor da onlar kadar kötü niyetli olmak istemiyorum
Allah razı olsun senden, hepinizden :)
Yaşasın hamilelik kardeşliği
Ben yasada 5gün biliyorum ama yanlış mı hatırlıyrum ki?
Aman sorma, ikiz gebelikte çok komik yani :/ hemde borçlandırma yaparken de tek çocuk sayılıyormuş şok olmuştum :/
Biz seninle aynı gidiyoruz galiba :)bir sonraki kontrolün ne zaman?
Oy sorma çikolata yaptıran bir arkadşımla konuştuk geçen.
Diyor ki; "aman çikolata yaptırdım, üstüne oğlumun ismi yazılıydı, bir dünya oara verdim, eee noldu, çöpe atmışlar kapları"
Ay doğru diyorsun ama bende olsam bende atardım deim. Sonra çikolata fiyatlarını görünce haklıymışsın diye mj attım
Hani bayramda çikolata kabı elinde kalır, atamazsın onu diZinde parmağınla düzleştirir bir güzel katlarsın ya öyle yapılmalı yaaa
Canım yazdılar mı bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin kndini. En son bir arkadaşa bende de oluyor şöyle mi böyle mi dedik. Sonuçta normal diye bağladıkama normal değilmiş meğer...
O yüzden için rahat değilse bir doktora görünmen çok daha iyi...
Kantaron yağı kullaneğer yeniyse toparlıyormuş. (Muş bendenemedim)
Ay senin kaynana beni doğurtacak vallahi
Doğrudur canım benim bugün 31 Haftalik oldu oyüzden haftaya perşembe 32 haftaya girecek çağırdı 7 sinde çalışır raporu verecek sezeryan olacağı için sorun değil yani.ımzanda 31. hafta yazıyor da 30+ x e denk gelıyor ya ondan dedım. Benım 31+4 mesela sımdı yanı 32. haftanın ıcındeyım, 4 subat pazartesı alıcam raporu. Demekkı senın doktorun bırkacgun one cekecek gununu. Benım doktor da dedı ıstersen sımdı vereyım raporu farketmez, sanırım sezeryan ıhtımalı oldugu ıcın one cekebılırım dedı bana ama ben zamanında olsun dedım
Kizlar bizde daha kizimiza isim bulamadik.Esim sen koy diyor ama icime sinen bir isim olmadi daha, bir ara Sareye niyetlendik iyice onuda ben sevemedim sanki.Beren olabilir diyorum hemen Beren Saat diyorlar ne sacma.onla ne alaka.Melike ismini cok severim eskiden beri.Her dedigim isme biri birsey diyo.Ilk kizimin ismi Miray cok hosuma gidiyor , ama kafiyeli olsun istemiyorum,off cok sey istiyorum galiba
Bebek çantası olarak sırt çantası kullanacak anneler ; Çantayı makineye mi atmalı? Atsak şekli şemali kayar mı? Atmasak silsek kirlerden arınır mı? Ne ettiniz, nasıl ettiniz?
Canım kilot birkaç tane koy. Malum kanama geçebiliyorGeçici hastane cantamı hazırladım malum haftasonları hep kv oldugu ile gidiyoruz.. Bagajda bulunsun ne olur ne olmaz.... Eksikleri önümüzdeki ay tamamladıkça ekleyeceğim şimdilik
Kendime ince kalım pijama kalın sabahlık ve bir ince gecelikle atlet kilot sütyen ve corap koyabildim bide mesane pedi ile hasta kiloda...
Bebişe de iç zıbın tulum çorap şapka bir tane bezi battaniyeye sardım bide 3 giydirimlik giysi (atlet alt üst sapka corap) koydum kalım bit battaniye agız bezi bebek bezi pamuk ve alt açma bezi koydum kalım bir battaniyeyle... Bundan baska giysi koymama gerek yok heralde...
Ekleyeceklerim göğüs kalkanı göğüs pedi kremi süt arttırıcı içecek emzik bide kişisel malzemeler ( tarak diş fırçası sarj aleti fotoğraf makinesi Vs) bunları da ekleyince eksik kalmıyor heralde dimi?
Deniz çok ama oda çok güzel. Ne kadar koysalarda popüler bir isim. Eskimiyor. Aralarında ençok Rüzgarı begendim benYaa ben cok zorlaniyorum, ilk aklima gelen Deniz'di ama iste cok dedigin gibi.. Ruzgar daha yakin gibi Yagiz'da ne biliyim cok isinamadim.. Arel'i bende eledim bir bakima.. baska isimlere mi yonelmeli bilemiyorum.. zamanim daraliyor, en azindan magnetlerim bitseydi diyorum
Valla canim cocugun anne baba uzerindeki ilk hakki isim. O nedenle cok iyi dusunulmeli. Peygamber hadisi cocugunuzun ismini benim ehli sunnetimden yani sahabilerimden koyun diyor. Benim begendigim bir kac ismi paylasayim.
Elyesa (kuranda gecen bir peygamber ismidir)
Talha
Said
Esad
Derda
Musab
Selman.
Bunlar bnim onerebileceklerim. Hakkinizda hayirlisi insaallah en hayirli ismi secersiniz bebişe :)
Onlar bekler de sen emzirirken bebege bakarken surekli bi sey isticeksin markete gonderceksin gazini cikar diceksin her defasinda tek tek soyleyeceksin yoksa akillarina gelmez cogununBayıliyorum bu anne triplerine yaa sanki babalar evde durunca bir ise yariyo oturup tv basinda birde hizmet beklemesler umarim☺☺
Teşekkür canım evet bunları da toparlarım... Planlı Sezaryen düşünüyoruz ama tedbirli olmak lazım :) hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallahTerlik,lohusa taci,kapı susu,göğüs kremi,ana kucağı istersen koyabilirsin.göğüs pompasi havlu,ıslak mendil,havlu pecete vs.tercih belki yazdiklarim ama aklima geldi cnm hayırlı doğumlar. Allah bir sesle kurtarsin
Bu isim konusu birazda çevreyle alakalı o isimde sevilmeyen biri varsa eleniyor direk :) ben yiğenlerimin adını çok severim :) belki kendilerinden:) elvin, begüm, elif naz, zehra doğamanası güzel ama çok koyulmayan isim önerisi olan varmı arkadaşlarr
Bende 7ocalta rapor için gideceğim. Gitmişken kafamdaki soruları da sıralıyacağım. Kordondan ötürü ayrıntıları unuttum sormayı.Haftaya çalışır raporu alacam perşembe günü. 34. Haftada çağırdı kontrole canım
Canım ya bizde kaldık evde :/Şu özel Günlerde evimizde Kaldığımız zamanlarda eşimin kendini kimsesiz hissetme durumu,enerjisiz ve üzgün durumu beni üzüyor.okuldan ne kadar pozitif geldim halbukibenim ailem zaten var da yok arası,tek dayanağım eşim.o bana yetiyor ama ben yetemiyorum demek ki keşke yollar kar buz olmasaydı,istanbula ailesinin yanına giderdik.bütün enerjim Çekildi öfff pöf dinleye dinleye...
36. hafta dedi doktor... kesin degil tabi 1 ay dusunuyoruz dedi...Kız dilini ısır maşallah de kendine... ne güzel işte. Ben ilkinde öyleydim agrı sancı nedir son 2.3 haftada gördüm. Bunda agrılarım çok. Bazıları senin gibi güzel geçebiliyor. Maşallah maşallah
Bak ne güzel sütün gelmiş canım. Maşallah. Onlar seni emmeye başlasın o zaman daha çok artarlar. Sen hep sag en azından senin sütünlede besleniyorlar.İnş hemencecik toparlarlar. Kaç haftayı tamamlamalarını bekleyeceklermiş. 40. Haftayımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?