2016 Şubat Anneleri

Sagolun kızlar ben yanlış hatırlıyorum demekki..
burada dükkanlarda bulamıyorum bende netten alayım bari

bendede daha yeni başladı çatlaklar. nasıl olsa çatlamıyorum diye kremde kullanmadım. küçük ince kırmızı cizikler oluşmaya başladı bendede
benim belimin sağ ve sol tarafında diş izi gibi çatlak oluştu karnımda bişey yok henüz

Ot degil canim ben baktim bu aksam pembemsi granul,oralet gibi

Astım çok fazla kilo aldırmıyor olabilir dedi belki canım ama çok şükür almış bebeğim kiloyu sen kullanıyorsun demi astım ilacını canım
kullanıyorum cnm. Bırakırsam tıkanıyorum. Geçen gün gittim bende doktora. Solunum fonksiyon testim düşük çıktı benimde. Mecbur kullanıyorum.

benim belimin sağ ve sol tarafında diş izi gibi çatlak oluştu karnımda bişey yok henüz
Benim karnımın sağ alt tarafı catlak tek 4 _5 tane var böyle avuç içi kadar eşime gösterip duruyorum izi olsun dedi.. Bebiş için Dövme yapalım oraya diyo :/ 4. Şişe lierac ı kullanıyorum bu arada :/

mutlu yıllara canım bebislerimiz ile sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim

Kızlar benimde kontrolüm 5de dayanamıyorum merak ediyorum 8 aralıkta gitmiştim 1.700 kg di ...21 aralıkta 1750 olmuştu 50 gr almıştı kızım çok üzüldüm ama boyu 45 SM di uzun şimdi 5de kilosu ne olur inşallah almıştır.

kaç haftaliksin canım? inşallah almıştır canım benim az daha dayan muayene tarihine az kalmış. doktor bu durum için ne diyor peki?

kaç haftaliksin canım? inşallah almıştır canım benim az daha dayan muayene tarihine az kalmış. doktor bu durum için ne diyor peki?
33+4 bugün olduk. Son gittiğim de 32+2 ydi. Doktor doğum tarihi 14 subatti 17 Şubata çekti ince uzun kızın olcak dedi tahminen 3kg olur zamanında dogurursan dedi. Ben ilk kızımı 34 haftalikkek dogurmustum 2.400kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…