2016 Şubat Anneleri

İçin nasıl rahat edicekse canım
Benim karnımın sağ alt tarafı catlak tek 4 _5 tane var böyle avuç içi kadar eşime gösterip duruyorum izi olsun dedi.. Bebiş için Dövme yapalım oraya diyo :/ 4. Şişe lierac ı kullanıyorum bu arada :/
Ah kuzummmm :)) panik atağın olmadığına eminsin dimi sen :)

Son düzenleme:
Kızlar ve bir yılı devirmiş bulunuyoruz, yeni yıla yeni umutlarla ve güzel dileklerle girmiş olmanın şansını yaşıyoruz.. Herşey sanki tazelenmiş, yenilenmiş, sıfırlanmış gibi.. Bebeğimiz için güzel bir dünya olur umarım, umarım onlar bizden daha şanslı olur.. Öptüm yanacıklarınızdan..

Herkese mutlu yıllar. 2016 bizim için çok farklı olacak inşallah :)

Benim karnımın sağ alt tarafı catlak tek 4 _5 tane var böyle avuç içi kadar eşime gösterip duruyorum izi olsun dedi.. Bebiş için Dövme yapalım oraya diyo :/ 4. Şişe lierac ı kullanıyorum bu arada :/

O kreme Verdiğin paralara yazık canım ya.
1. Genetik 2. Sadece nemli tutmak yeterli.
Ben zeytin yağı badem yapı karışımı sürüyorum. Henüz çatlağım yok. Amnemde de yokmuş çatlak. Ama eskiden kalma bacak arasında var.
Düne kadar olmasın çatlak diye dua ediyordum, ama sezeryan olursam zoaten koca bir yarık olacak

Takma kafaya çatlak ama fit olalım doğum sonrasında

Son düzenleme:
Çok tatlı görünüyor. Gömlek papyon görüntüsüne bayıldım. Ben de sadece kumaş Lavanta kesesi ve çikolata yaptırmayı ya da yapmayı düşünüyorum.

Mutlu yıllar
Çatlak meselesi tamamen genetik. Ben de lierac Kullanıyorum. Daha bir tup bile bitirmedim düzenli kullanamıyorum. Ama çatlak olmadi hiç. İlk Gebelikte de olmamıştı. Genetik olarak şanslı olanlardanim galiba.
Ama olsa idi bile moral bozmazdim hiç. Sağlık olsun yeter ki...

Aman canım dikkat et kendine

Gunaydin annisler kac gundur giremiyorum sonunda girdim nasilsiniz bakalim kizlar syip biliyorum ama eslerle iliski durumlariniz nasil? Bizde baya kotulesdide aslinda aramiz esimle iyi ama o konuda cok kotu esim bebege bisey olur dige korkuyorum diyor

Bu haftadan itibaren tatile girmeye karar verdik ama uygularmiyiz bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…