2016 Şubat Anneleri

biri lierac mi dedi
kac aydir kullaniyorum ama hic bir ise yaramadi. yarayipta bu hale geldiyse karnim, nerelere vurayim basimi
ama israrla dogurana kadar kullanicam. sonra karnimin fotosunu cekip, lierac musteri hizmetlerine aticam
saka bi yana genetik oldugunu yasayip gordum. catlayacagi varsa catliyor naparsan yap

inşallah canım artık 2016 ya girdik bebisler de 2016 yi tercih ettiler doğmaya. Haydi sağ salim hepimize ins
Cnm biz de de durum vahim en son kızımı yaptık. Aslında korumakta haklılar benim ağrım vardı acile gittim tamam o sırada Suriyeli bir kadın geldi ilişkiden dolayı çok kanamasi gelmişti. Yani sıkıntı dedi doktor.Daha yapmayın demişti.Erkekler korkuyor derken bende o anda korkmaya başladım.

Canim ben zaten sorunlu gecirdim hamileliyimi kanamalar olmustu cok sukur gecti gitti ama aklima bin turlu sey geliyor iste belki diyorum gizlice aldatiyordur falan ama ayy seytan aklimi kurcaliyor tovbe estafurillah

Arkadaslar ben tup bebek ile hamile kaldim. İlk üc ay dusuk tehlikesine karsi progesteron kullandim. Dun aksam progesteron kullanan hamilelerin kiz bebeklerinde maskilunizasyon ( erkeksilesme) olabilecegini ogrendim. Cok canim sıkıldı. Bilgisi olan var mi ?

biz hamile kaldığımdan beri beri ilişkiye girmioruz bebeğe bir şey olur diye. 2 sene bekledik onu ona zarar vermektn korktuk. ne olur ne olmaz dedik. sadece okşama sevişme öpüşme falan var yani sanırım lohulaıktan sonra acısını çıkartır tühhh tatil bitcek

Ben
bende 2-3ay oldu unuttum bile. Eşim korkuyor bebeğe bişey olur diye. Hiç ikna edemedim

Bizim tatili coktan basladi 1ayi gecmis durumda:)

bi ara korkuyordu bebeğin kafasina vuruyorum gibi geliyor cani yanacakmis gibi hissediyorum demisti ama dayanamadi :) birleşme anı pek onemsemesemde cilvelesme kısmını seviyorum

Ay canim seninki hakli ama beklemisiniz 2 yil ay evet dogduktan sonra rahatca yapariz isimizi diyor
Ben
bende 2-3ay oldu unuttum bile. Eşim korkuyor bebeğe bişey olur diye. Hiç ikna edemedim
Aynen ben de anlatamiyorum bisey olmaz diye ama o karnimi bogle kocaman gorunce bisey yapamiyor
bi ara korkuyordu bebeğin kafasina vuruyorum gibi geliyor cani yanacakmis gibi hissediyorum demisti ama dayanamadi :) birleşme anı pek onemsemesemde cilvelesme kısmını seviyorum
Kafasinani vuruyor gibimi benimki dile getirmesede sanirim o da ogle dusunuyor

Herkese mutlu seneler kızlar :) ben dünden beri pamuk kızımın çamaşırlarıyla uğraşıyorum dün açık renklileri yıkadım gece bu sabah renklileri geriye battaniyeler ve nevresimleri kaldı ve tabi ütüleme ve dolaba yerleştirme işleri :) dolap düzeni nasııl olacak bilemiyorum mıbilyası geleli bir hafta oldu hala kokuyor o da kafamı kurcalıyor

Canim ben zaten sorunlu gecirdim hamileliyimi kanamalar olmustu cok sukur gecti gitti ama aklima bin turlu sey geliyor iste belki diyorum gizlice aldatiyordur falan ama ayy seytan aklimi kurcaliyor tovbe estafurillah
Sana davranışlarından falso verir oyle bisey olsa cnm hemen bozma kalbini.hersey o değilki.bebişlerini düşünüyorlar sevin.hepimiz aynı pislign lacivertiyiz bu ara böyle ama 1 ay kaldı sunun şurasinda.şeytanlar işbirliği yapma bosver

Haklisin canim dogumdan sonra bogle gitmez bi is insallah cunki ogle olsa sakin kalamam istedigimden degil sadece birimi var sorusuna takilirim

Kızlar bebeğin dolabına şifonyerine kapitone yapan varmı yapsakmı acaba temiz temiz olurdu.. Kıyafetlerini direk mobilyaya koyunca sanki tozlanır gibi geliyor:)
Kendi dolabımda yok bide onunla uğraşmamak için yapmamıştım kendimi biliyorum zırt pırt yıkıycaktm başak burcu olan temizlik takıntılılar beni anlıyorsunuz dimi?? Artık evden iş eksiltiyorum frenliyorum, kendimi düşünüyorum ama konu bebişko olunca yine terelelliler geliyor.. Ne dersiniz sizce yapmalımıyım?

Bizde de ben istemiyorum... Korkuyorum
.. Olur da bir sey olur diye .. Son 5 haftam... ;( zaten yorgun oluyorum...

Canım bende ütülemeye başlayacağım ve aynı konuda kararsızım örtü yaptırıp öyle mi yerleştirsem diyorum bir tarafım bu kadar pimpirikli olma diyor sakınılan göze çöp batar misali dolap hala kokuyor yerleştirmesem mi acab diyorum öyle yatağın üzerine attım kuruyan çamaşırları kararsız kararsız beklemedeyim şu an ne yapsam ki bugün de böyle bir paikolojim bozuk problem yok ağlayıp duruyorum salak salak of bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…