2016 Şubat Anneleri

Ben bebegın kıyafetlerını yıkadıgım dalın sabun tozunu koydum dolaba, koku nıspeten gıttı sabun koyuyor tavsıye ederım:)

Canım sirkeli su ile silinebilir diye okudum bir iki yerde. Silip kapı çekmece açık bırakmak bir süre hatta pencereyi de açıp iyice havalandırabilirsin. Ben Mobilya almadım ama işe yarar diye düşünüyorum.

Bence ortuye gerek yok. İçine sinercesine temizledikten sonra.

Yatak Odasının komidinlerini üst üste koyup 6 çekmece elde ettik. Onları kullanacagim. Battaniye nevresim gibi büyük parçalar için de üzerine büyükçe bir Sepet koyacagim.

cnm gecmis olsun erken dogum riskin mi var... cok takip edemiyorum...

cnm ilk bi hafta kilo vercekler dedi doktor kilo veriyorlar... ikiside 1.600e dustu... bakalim artik ins alirlar... sutumu sagiyorum gonderiyorum... ins yetiyordur... yetmezse mama vercez dediler az az gelmeye basladi... gunduzleri 2 geceleri 3 saatte bi sagiyorum ama artik gogus uclarim cok aciyor...

Can'ım benımkıde tüp bebek. Bende 12. Haftaya kadar. Sonra 22. Haftadan sonra ilacını fitil olarak kullanıyorum hala daha 34. Haftada kesicez.böyle bişeyi hiç duymadım.

Aynı şekilde etlim 7. Ayına kadar kullandı hamde benım 2 katım doz.kızı var şuanda. Bilimsel bi makalemi okuduğun.
Benimde kafama takıldı şimdi

hanımlar hastane cantama bu kuındagı da koydum. Hastane cıkısında battanıyeyle usuyebılır ya da hastanede usur ne koysam dıye dusunuyodum. Bununla pusetıne koyucam. Benımkı 30+6da 1850 gramdı azcık tombık olursa kundak buyuk gelmez heralde

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 132

Sabret canim... acisa da sagmaktan vazgecmezsin biliyorum. Rabbim yardımcn olsun inşallah.

Amandaaaa amaannnn 3 gün tatilmis anasina gidelimmiş biz yine yollara çıktık kaynanana denen kadına gidiyoruz. Poffffff pofffff
Dua etsin teyzemin yolladığı yatak ve eşyalar köyde yoksa hayatta gitmezdim onun yanına

Kafanı meşgul et bugun sen bebegının birşeyleriyle uğraş o Zaman geciyor bu ağlama durumları inan bana:) dolabın kapılarını acık bırakıyormusn kapalı kalmasın .. Bence utule yine yatağın üstüne koyarsın bir iş de bitmiş olur. Artık son hazırlıklarımız Canım Mutlu ol ıcindeki mucizeyi düşün. Örtü meselesinde bende aynen o sekildeyim cok sakınma hallerini sevmiyorum ama temiz olur ne biliyim yaa

Arkadaslar bebek çantasını nezman hazırlıycaksınız ve içimde ne var ?

çatlaklar hiiiç umrumda değil..ailemde çatlak var genetik bidurum oldğunu biliyorum..lierac kullansam da çatlayacaktım bende kullanmadım..ozonlanmış zeytinyağı kullanıyorum her duştan sonra..
çatlaklarımı kusur olarak görmüyorum ben parmaklarımda küçüklükten kalma kesik izlerim gibi görüyorum herbirinin hatırası var seviyorum☺..çatlaklarda bebeklerimizin izleri onların da hatırası var..
fit olmak zorundada görmüyorum kendimi ama zayıflamalıyız sağlığımız için..ideal kilomuzda olmamız kafi sağlıklı olduktan sonra..
fit ve ksursuz biri isteyen mankenlerle evlensin bbizahmet.. biz askı değiliz düzgün vücudumzla para kazanmıyoruuz
erkek olmak istemezdim ben kadın olmak çok daha güzel
kaynanayı flan takma hiç benimkide konuşuyor hemde hiç durmadan☺ hyu bu diyorum takmıyorum
saygı gösteriyorsam bnun kaynağı kendime olan saygım..öteki türlü kendi gözümde saygımı yitiririm
ben böyle düşünüyorum hayatı işkenceye çevirmeye gerek yok..ne sıkıntılar var Allah dert verip derman arayanlardan eylemesin gerisinin bi önemi yok

http://www.ilacrehberi.com/v/progestan-200-mg-30-yumusak-kapsul-ac55/kub/klinik-ozellikler/
Canim bu linkteki gebelik bolumunu oku. Benim arkadasim da kullanmisti. Kizi erkek gibi oldu. Pazulari var ve kilolu killi. Cok agrasif. Doktoru progesterondan dolayi demis. Ben de arastirdim. Bununla ilgili yazilar buldum. Zaten polikistik overim. Kizim iyice hormon bozuklugu yasamasa bari.

Geçmiş olsun canım göğüslerine karbonatli su yapip pamukla pansuman yapar gibi sur suyu kaynatcan ama :)

Kızlar moralim bozuk bilgisi olan beni rahatlatsin lütfen kontrolumuz vardı bugün 2400gram olmuş oğlum herşey iyi fakat böbreğinde küçük bi genişleme gordummm dedi doktor . endişelenim mi ne yapmam gerek dedim .buyumezse sorun yok kapanıyor genelde dedi ama ister istemez üzüldüm çok kafama takıldı bu durum ya genislerse nolacak ? Nedir bu durum (((

Canım güzel kokan kalıp sabunlardan al her rafa her çekmeceye birer tane koy. Büyük askılı kısmada 3.4 tane at. Bir haftaya kokusu degişiyor. Ben 5 sene önce koymuştum hala sabunlar duruyor. Eşyaları yerleştirincede çıkarmamıştım. Her açtığımda dolap mis gibi...
Benim annem çok sever dolap örtülerini benim kendi gardolabımdada var. Oğlumun mobilyalarına çekmecelerine de yapmıştı. Ben seviyorum mis gibi oluyor. Yaptırabilecegin bir yer varsa yaptır.

Canım üzülme bütün bebekler böyle ilk günler şişikleri falan inince zayıflıyorlar sonra kg almaya başlıyorlar. Gögüslerin içinde arada krem sürmediğindede sütünü sür. İyileşmesine ve yara olmamasına yardımcı oluyor. Devamlı pompa ile sagdığın için acıyordur. Allah yardımcın olsun. İnş kısa zamanda küvezden çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…