Ben bebegın kıyafetlerını yıkadıgım dalın sabun tozunu koydum dolaba, koku nıspeten gıttı sabun koyuyor tavsıye ederım:)Canım bende ütülemeye başlayacağım ve aynı konuda kararsızım örtü yaptırıp öyle mi yerleştirsem diyorum bir tarafım bu kadar pimpirikli olma diyor sakınılan göze çöp batar misalidolap hala kokuyor yerleştirmesem mi acab diyorum öyle yatağın üzerine attım kuruyan çamaşırları kararsız kararsız beklemedeyim şu an ne yapsam ki bugün de böyle bir paikolojim bozuk problem yok ağlayıp duruyorum salak salak of bu ne ya
yok cnm 1 ay kalir dedi doktor...Canim bebislerin kuvezden cikti mi iyiler di mi
Canım sirkeli su ile silinebilir diye okudum bir iki yerde. Silip kapı çekmece açık bırakmak bir süre hatta pencereyi de açıp iyice havalandırabilirsin. Ben Mobilya almadım ama işe yarar diye düşünüyorum.Canım bende ütülemeye başlayacağım ve aynı konuda kararsızım örtü yaptırıp öyle mi yerleştirsem diyorum bir tarafım bu kadar pimpirikli olma diyor sakınılan göze çöp batar misalidolap hala kokuyor yerleştirmesem mi acab diyorum öyle yatağın üzerine attım kuruyan çamaşırları kararsız kararsız beklemedeyim şu an ne yapsam ki bugün de böyle bir paikolojim bozuk problem yok ağlayıp duruyorum salak salak of bu ne ya
cnm gecmis olsun erken dogum riskin mi var... cok takip edemiyorum...insallah canim sag olasin.
dr im biraz rahat. Arada kalkip dolasabilirsin dedi. aslinda rahat olmasi az cok beni de rahatlatiyo. O oyle dese de ben yaticam insallah . Ne zaman cikacagimi da soylemedi. Umarim kontrolunde cok guzel seyler soyler sana da cnim
cnm ilk bi hafta kilo vercekler dedi doktor kilo veriyorlar... ikiside 1.600e dustu... bakalim artik ins alirlar... sutumu sagiyorum gonderiyorum... ins yetiyordur... yetmezse mama vercez dediler az az gelmeye basladi... gunduzleri 2 geceleri 3 saatte bi sagiyorum ama artik gogus uclarim cok aciyor...pembemsi morumsu grabul seklinde. kokusu baya yogun. drm dogumdan once icme, sut uyarimi erken doguma ve sanciya neden olur dedigi icin tadina bakmadim. ama merak etmiyor da degilim
cnm bebeklerin nasillar? her duamda varsiniz. iyi hberlerinizi almak cok guzel olacak. ben humana still teayi interetten aldim daha ucuzdu. hangi siteydi suan tam hatirlamiyorum amasutun gelmeye basladi mi? bebeklerinin kilolari nasil?
cok soru sordum
Can'ım benımkıde tüp bebek. Bende 12. Haftaya kadar. Sonra 22. Haftadan sonra ilacını fitil olarak kullanıyorum hala daha 34. Haftada kesicez.böyle bişeyi hiç duymadım.Arkadaslar ben tup bebek ile hamile kaldim. İlk üc ay dusuk tehlikesine karsi progesteron kullandim. Dun aksam progesteron kullanan hamilelerin kiz bebeklerinde maskilunizasyon ( erkeksilesme) olabilecegini ogrendim. Cok canim sıkıldı. Bilgisi olan var mi ?
cnm ilk bi hafta kilo vercekler dedi doktor kilo veriyorlar... ikiside 1.600e dustu... bakalim artik ins alirlar... sutumu sagiyorum gonderiyorum... ins yetiyordur... yetmezse mama vercez dediler az az gelmeye basladi... gunduzleri 2 geceleri 3 saatte bi sagiyorum ama artik gogus uclarim cok aciyor...
Canım bende ütülemeye başlayacağım ve aynı konuda kararsızım örtü yaptırıp öyle mi yerleştirsem diyorum bir tarafım bu kadar pimpirikli olma diyor sakınılan göze çöp batar misalidolap hala kokuyor yerleştirmesem mi acab diyorum öyle yatağın üzerine attım kuruyan çamaşırları kararsız kararsız beklemedeyim şu an ne yapsam ki bugün de böyle bir paikolojim bozuk problem yok ağlayıp duruyorum salak salak of bu ne ya
Can'ım benımkıde tüp bebek. Bende 12. Haftaya kadar. Sonra 22. Haftadan sonra ilacını fitil olarak kullanıyorum hala daha 34. Haftada kesicez.böyle bişeyi hiç duymadım.
Aynı şekilde etlim 7. Ayına kadar kullandı hamde benım 2 katım doz.kızı var şuanda. Bilimsel bi makalemi okuduğun.
Benimde kafama takıldı şimdi
http://www.ilacrehberi.com/v/progestan-200-mg-30-yumusak-kapsul-ac55/kub/klinik-ozellikler/Can'ım benımkıde tüp bebek. Bende 12. Haftaya kadar. Sonra 22. Haftadan sonra ilacını fitil olarak kullanıyorum hala daha 34. Haftada kesicez.böyle bişeyi hiç duymadım.
Aynı şekilde etlim 7. Ayına kadar kullandı hamde benım 2 katım doz.kızı var şuanda. Bilimsel bi makalemi okuduğun.
Benimde kafama takıldı şimdi
konunun ilk sayfasına çantaya koymamız gerekenlerin listesini ekledik ordan bakabilirsin.Arkadaslar bebek çantasını nezman hazırlıycaksınız ve içimde ne var ?
Geçmiş olsun canım göğüslerine karbonatli su yapip pamukla pansuman yapar gibi sur suyu kaynatcan ama :)cnm ilk bi hafta kilo vercekler dedi doktor kilo veriyorlar... ikiside 1.600e dustu... bakalim artik ins alirlar... sutumu sagiyorum gonderiyorum... ins yetiyordur... yetmezse mama vercez dediler az az gelmeye basladi... gunduzleri 2 geceleri 3 saatte bi sagiyorum ama artik gogus uclarim cok aciyor...
Canım güzel kokan kalıp sabunlardan al her rafa her çekmeceye birer tane koy. Büyük askılı kısmada 3.4 tane at. Bir haftaya kokusu degişiyor. Ben 5 sene önce koymuştum hala sabunlar duruyor. Eşyaları yerleştirincede çıkarmamıştım. Her açtığımda dolap mis gibi...Herkese mutlu seneler kızlar :) ben dünden beri pamuk kızımın çamaşırlarıyla uğraşıyorum dün açık renklileri yıkadım gece bu sabah renklileri geriye battaniyeler ve nevresimleri kaldı ve tabi ütüleme ve dolaba yerleştirme işleri :) dolap düzeni nasııl olacak bilemiyorum mıbilyası geleli bir hafta oldu hala kokuyor o da kafamı kurcalıyor
Benim annem çok sever dolap örtülerini benim kendi gardolabımdada var. Oğlumun mobilyalarına çekmecelerine de yapmıştı. Ben seviyorum mis gibi oluyor. Yaptırabilecegin bir yer varsa yaptır.Kızlar bebeğin dolabına şifonyerine kapitone yapan varmı yapsakmı acaba temiz temiz olurdu.. Kıyafetlerini direk mobilyaya koyunca sanki tozlanır gibi geliyor:)
Kendi dolabımda yok bide onunla uğraşmamak için yapmamıştım kendimi biliyorum zırt pırt yıkıycaktm başak burcu olan temizlik takıntılılar beni anlıyorsunuz dimi?? Artık evden iş eksiltiyorum frenliyorum, kendimi düşünüyorum ama konu bebişko olunca yine terelelliler geliyor.. Ne dersiniz sizce yapmalımıyım?
Canım üzülme bütün bebekler böyle ilk günler şişikleri falan inince zayıflıyorlar sonra kg almaya başlıyorlar. Gögüslerin içinde arada krem sürmediğindede sütünü sür. İyileşmesine ve yara olmamasına yardımcı oluyor. Devamlı pompa ile sagdığın için acıyordur.cnm ilk bi hafta kilo vercekler dedi doktor kilo veriyorlar... ikiside 1.600e dustu... bakalim artik ins alirlar... sutumu sagiyorum gonderiyorum... ins yetiyordur... yetmezse mama vercez dediler az az gelmeye basladi... gunduzleri 2 geceleri 3 saatte bi sagiyorum ama artik gogus uclarim cok aciyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?