2016 Şubat Anneleri

Canım,birşey diyim mi doktorlar birşey bulmadan rahat edemiyorlar.biz de bir sorun atlattık.ama sorun zaten yokmuş.
Akrabamın oğluna da senin dediğin gibi dendi.doğunca bir sürü tahliller,en son bir yaşına doğru pipiden içeri girip kamerayla bakıldı tam teşekküllü uzman bir hastanede...artık sonunda dediler,hanımefendi bebeğe eziyet çektiriyoruz birşeyi yok,artık Endişe etmeyin dendi.bir daha da yapılmadı.hiç birşeyi yok yani be yoktu da...sende de bişey olduğunu sanmam.doktorlar " ben buldum" olayını seviyorlar.sakin ol

İnşallah canım yaa ayrıntılı ultrason fln girmiştim hiç birşey çıkmadı birden böyle olunca üzüldüm doğal olarak Allah hepimizin bebeklerine şifa versin sağlık versin

Canım yaa sıkma öyle şeylerle canını. Her söyleneni dinleme

Heh dün teyzemlere sorduğum soru ve aldığım cevap;
He hee kumaş yaptır ki ayaklandığında bir kere de tüm kıyafetleri indirsin aşağıya
Vaz geçtim
Benim dolapta da yok
Kurutma olmadan önce her şey toz oluyordu ama kurutma makinası kurtardı beni

tunaydinlar herkese

herkese musmutlu bir yil diliyorum. arkadasim bitirmis kapi susumu,cok sade farkindayim ama ben boyle istedim,bir de taki yastigi yapiyor arkadasim
Çok güzel olmuş canım yaa. Sade olması daha güzel
Şatafattsansa :)

Canim zaten etratfa soylenen seylere pek kulak asmam ama birkac doktorun bununla ilgili makalesini okudum. Keske tup bebek doktorum bu konuda uyarsaydi beni. Bilincli olmakta fayda var.

Yaa etlimin kızıda çok agresif öyle çok kilolu filan değil. Eğer böyle bir tan etkisi varsa bütün tedavilerde rutin neden uyguluyorlarki. 12. Hafta ya kadar illaki kullandırıyorlar. Ki ben ekstra 3 ay daha kullanmış oluyorum.

Allah korusun yavrularımızı bu saatten sonra yapacak bişey yok. Dua edeceğiz.

Ya birde kuzenim 8.aya Protestan depo iğne vuruldu her hafta.valla sarışın miniş ve çok uysal bi kızı var şuan.
İyi düşünelim iyi olsun.

Valla kremlere para vermedim eczacımıza sipariş etmiştim para almadı... Ama para versemde yinede alırdım elimden geleni yapmış olmak istedim.. bugun kantaron yağı da basladım... genetik konusunu bilemeyeceğim artık ablalarımın hiç birinde olmadı.. Benim Bacaklarımda ergenlikten kalma v ar dı şimdi daha da arttı... Göğüsler zaten devasa boyutta hep vardı.. Emzirmeden sonra ameliyat olacagım için onları takmıyorum... Ama karnımdaki çok üzdü inşallah doğumdan sonra hiç olmadığım kadar fit olacagım... salonumda kocaman bir spor istasyonu var kullanmaya baslayacagım... Bende Sezaryen olacagım ama ameliyat izlerine takmayan biriyim... Günümüzde vücudunda ameliyat izi olmayan bir insan bulmak zor... Ameliyathanede calışmış biri olarak söylüyorum...

koku hemen gitmiyor canım benim 2 hafta oldu alalı hala koku var.
haklısın ... benim kv de hem çene hem çekinmez bi kadın afedersin de kendi 90 kilo herkese zayıfla zayıfla der kendini kusursuz sanır buruşuk bende pek takmam ama kv siz hayt daha güzel olmazmıydı. ya kadın olmak elbette güzel de kadınlar hep eziliyo be güzelim
ben ztn takmıyorum ki kv falan ayda bi kere giderim fazla bile. o konuştukça uzaklaşıyorum millet bunun gelinleri neden yanına hiç gelmiyor diyor... ehh kadın kendi 90 kilo bana geldimi boyun kısa şölesin bölesin... bakalım ailen ne takacak derdi gösteriş ... bebeğe ailemin ne taktığı sölemek zorundamıyım ben ona ??... eltimin yeni doğmuş bebeğe bile öle boğazlı bebek görmedim burunu şöle uzun olcak der kafadan var kadında anladım . bi insan masum bi bebek hakkında böle konuşursa huyu kötü demek ama bazen inan öle bi çenesi var ki cinlerimi tepeme çıkartıyr boğasım var ona göre herkes geberik olmalı 3 senelik evlilikte inan kompleksli oldum psikolojimi bozdu ...

Hamileliğim düşük riskiyle başladı ve erken doğum riskiyle bugüne kadar geldi bende kutu kutu kullandım bu ilaçtan ve hala kullanıyorum şimdi senin yazdıklarını görünce bende endişelenmye başladım çünkü 4 aydır günde iki tane içiyorum ve haftada bi iğnesini oluyorum allahım inşallah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eder bizlere

Benim gebeliğin en basından beri 2_3 defa olmuştur oda baslarda... Hiç yok yani sizin devam ediyor olmanız bile iyi bence... Bide dr um hiç bir risk olmamasına ragmen ilk 12 hafta ve 28. Haftadan sonra yasakladı... Rutin olarak tüm hastalarına yasaklıyor :/

İnsallah kapanır cnm.. Kendini sıkıntıya sokma.. İçini ferah tut... Medipol esenler burcu hanıma mi devam ediyorsun..

Kullanmasam kimbilir nasıl olurdu diye kendimi avutuyorum sonucta hala 4_5 catlak diyorum.. ( daha bir ay oldugunu düşünmemeye calışarak

Ben kendi şifonyerimi boşalttım bebeğe.. Vardı dolaplarımda örtü iyi oldu bence... Sadece bebeğinkine yap bence iyi oluyor eşyalar minnak ya doldurmuyor yoksa dolabı

normal doğum yapanlar pijama mı gecelik mi aldınız hastane için ?? hangisi daha uygun ???

Çok çok sağolun kızlar iyiki varsınız anaaam ne zormuş bu bıdıkları ütülemek saha çeyreğini bilenyapamadım küçücükler ya

cnm gecmis olsun erken dogum riskin mi var... cok takip edemiyorum...
Canim malesef oyle. Sag olasin.. 1.5 cm acilmam varmis. Celestonlar falan yapildi. Carsambadan beri hastanede yatiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah. İnsallah sen de en kisa zamanda bebeklerini evine goturursun..

Kizlar merhaba benim kiz 24 beri dogum pozisyonundaydi ama iki hafyadir oturuyor sizce donermi ..bebegi ters olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…