Canım,birşey diyim mi doktorlar birşey bulmadan rahat edemiyorlar.biz de bir sorun atlattık.ama sorun zaten yokmuş.Kızlar moralim bozuk bilgisi olan beni rahatlatsin lütfenkontrolumuz vardı bugün 2400gram olmuş oğlum herşey iyi fakat böbreğinde küçük bi genişleme gordummm dedi doktor . endişelenim mi ne yapmam gerek dedim .buyumezse sorun yok kapanıyor genelde dedi ama ister istemez üzüldüm çok kafama takıldı bu durum ya genislerse nolacak ? Nedir bu durum (((
İnşallah canım yaa ayrıntılı ultrason fln girmiştim hiç birşey çıkmadı birden böyle olunca üzüldüm doğal olarakCanım,birşey diyim mi doktorlar birşey bulmadan rahat edemiyorlar.biz de bir sorun atlattık.ama sorun zaten yokmuş.
Akrabamın oğluna da senin dediğin gibi dendi.doğunca bir sürü tahliller,en son bir yaşına doğru pipiden içeri girip kamerayla bakıldı tam teşekküllü uzman bir hastanede...artık sonunda dediler,hanımefendi bebeğe eziyet çektiriyoruz birşeyi yok,artık Endişe etmeyin dendi.bir daha da yapılmadı.hiç birşeyi yok yani be yoktu da...sende de bişey olduğunu sanmam.doktorlar " ben buldum" olayını seviyorlar.sakin ol
Canım yaa sıkma öyle şeylerle canını. Her söyleneni dinlemeArkadaslar ben tup bebek ile hamile kaldim. İlk üc ay dusuk tehlikesine karsi progesteron kullandim. Dun aksam progesteron kullanan hamilelerin kiz bebeklerinde maskilunizasyon ( erkeksilesme) olabilecegini ogrendim. Cok canim sıkıldı. Bilgisi olan var mi ?
Kızlar bebeğin dolabına şifonyerine kapitone yapan varmı yapsakmı acaba temiz temiz olurdu.. Kıyafetlerini direk mobilyaya koyunca sanki tozlanır gibi geliyor:)
Kendi dolabımda yok bide onunla uğraşmamak için yapmamıştım kendimi biliyorum zırt pırt yıkıycaktm başak burcu olan temizlik takıntılılar beni anlıyorsunuz dimi?? Artık evden iş eksiltiyorum frenliyorum, kendimi düşünüyorum ama konu bebişko olunca yine terelelliler geliyor.. Ne dersiniz sizce yapmalımıyım?
Çok güzel olmuş canım yaa. Sade olması daha güzeltunaydinlar herkese
herkese musmutlu bir yil diliyorum. arkadasim bitirmis kapi susumu,cok sade farkindayim ama ben boyle istedim,bir de taki yastigi yapiyor arkadasim
Canim zaten etratfa soylenen seylere pek kulak asmam ama birkac doktorun bununla ilgili makalesini okudum. Keske tup bebek doktorum bu konuda uyarsaydi beni. Bilincli olmakta fayda var.Canım yaa sıkma öyle şeylerle canını. Her söyleneni dinleme
Heh dün teyzemlere sorduğum soru ve aldığım cevap;
He hee kumaş yaptır ki ayaklandığında bir kere de tüm kıyafetleri indirsin aşağıya
Vaz geçtim
Benim dolapta da yok
Kurutma olmadan önce her şey toz oluyordu ama kurutma makinası kurtardı beni
Çok güzel olmuş canım yaa. Sade olması daha güzel
Şatafattsansa :)
İçin nasıl rahat edicekse canım
Ah kuzummmm :)) panik atağın olmadığına eminsin dimi sen :)
Yaa etlimin kızıda çok agresif öyle çok kilolu filan değil. Eğer böyle bir tan etkisi varsa bütün tedavilerde rutin neden uyguluyorlarki. 12. Hafta ya kadar illaki kullandırıyorlar. Ki ben ekstra 3 ay daha kullanmış oluyorum.http://www.ilacrehberi.com/v/progestan-200-mg-30-yumusak-kapsul-ac55/kub/klinik-ozellikler/
Canim bu linkteki gebelik bolumunu oku. Benim arkadasim da kullanmisti. Kizi erkek gibi oldu. Pazulari var ve kilolu killi. Cok agrasif. Doktoru progesterondan dolayi demis. Ben de arastirdim. Bununla ilgili yazilar buldum. Zaten polikistik overim. Kizim iyice hormon bozuklugu yasamasa bari.
Valla kremlere para vermedim eczacımıza sipariş etmiştim para almadı... Ama para versemde yinede alırdım elimden geleni yapmış olmak istedim..Herkese mutlu yıllar. 2016 bizim için çok farklı olacak inşallah :)
O kreme Verdiğin paralara yazık canım ya.
1. Genetik 2. Sadece nemli tutmak yeterli.
Ben zeytin yağı badem yapı karışımı sürüyorum. Henüz çatlağım yok. Amnemde de yokmuş çatlak. Ama eskiden kalma bacak arasında var.
Düne kadar olmasın çatlak diye dua ediyordum, ama sezeryan olursam zoaten koca bir yarık olacak
Takma kafayaçatlak ama fit olalım doğum sonrasında
koku hemen gitmiyor canım benim 2 hafta oldu alalı hala koku var.Herkese mutlu seneler kızlar :) ben dünden beri pamuk kızımın çamaşırlarıyla uğraşıyorum dün açık renklileri yıkadım gece bu sabah renklileri geriye battaniyeler ve nevresimleri kaldı ve tabi ütüleme ve dolaba yerleştirme işleri :) dolap düzeni nasııl olacak bilemiyorum mıbilyası geleli bir hafta oldu hala kokuyor o da kafamı kurcalıyor
haklısın ... benim kv de hem çene hem çekinmez bi kadın afedersin de kendi 90 kilo herkese zayıfla zayıfla der kendini kusursuz sanır buruşuk bende pek takmam ama kv siz hayt daha güzel olmazmıydı. ya kadın olmak elbette güzel de kadınlar hep eziliyo be güzelimçatlaklar hiiiç umrumda değil..ailemde çatlak var genetik bidurum oldğunu biliyorum..lierac kullansam da çatlayacaktım bende kullanmadım..ozonlanmış zeytinyağı kullanıyorum her duştan sonra..
çatlaklarımı kusur olarak görmüyorum ben parmaklarımda küçüklükten kalma kesik izlerim gibi görüyorum herbirinin hatırası var seviyorum☺..çatlaklarda bebeklerimizin izleri onların da hatırası var..
fit olmak zorundada görmüyorum kendimi ama zayıflamalıyız sağlığımız için..ideal kilomuzda olmamız kafi sağlıklı olduktan sonra..
fit ve ksursuz biri isteyen mankenlerle evlensin bbizahmet.. biz askı değiliz düzgün vücudumzla para kazanmıyoruuz
erkek olmak istemezdim ben kadın olmak çok daha güzel
kaynanayı flan takma hiç benimkide konuşuyor hemde hiç durmadan☺ hyu bu diyorum takmıyorum
saygı gösteriyorsam bnun kaynağı kendime olan saygım..öteki türlü kendi gözümde saygımı yitiririm
ben böyle düşünüyorum hayatı işkenceye çevirmeye gerek yok..ne sıkıntılar var Allah dert verip derman arayanlardan eylemesin gerisinin bi önemi yok
ben ztn takmıyorum ki kv falan ayda bi kere giderim fazla bile. o konuştukça uzaklaşıyorum millet bunun gelinleri neden yanına hiç gelmiyor diyor... ehh kadın kendi 90 kilo bana geldimi boyun kısa şölesin bölesin... bakalım ailen ne takacak derdi gösteriş ... bebeğe ailemin ne taktığı sölemek zorundamıyım ben ona ??... eltimin yeni doğmuş bebeğe bile öle boğazlı bebek görmedim burunu şöle uzun olcak der kafadan var kadında anladım . bi insan masum bi bebek hakkında böle konuşursa huyu kötü demek ama bazen inan öle bi çenesi var ki cinlerimi tepeme çıkartıyr boğasım var ona göre herkes geberik olmalı 3 senelik evlilikte inan kompleksli oldum psikolojimi bozdu ...çatlaklar hiiiç umrumda değil..ailemde çatlak var genetik bidurum oldğunu biliyorum..lierac kullansam da çatlayacaktım bende kullanmadım..ozonlanmış zeytinyağı kullanıyorum her duştan sonra..
çatlaklarımı kusur olarak görmüyorum ben parmaklarımda küçüklükten kalma kesik izlerim gibi görüyorum herbirinin hatırası var seviyorum☺..çatlaklarda bebeklerimizin izleri onların da hatırası var..
fit olmak zorundada görmüyorum kendimi ama zayıflamalıyız sağlığımız için..ideal kilomuzda olmamız kafi sağlıklı olduktan sonra..
fit ve ksursuz biri isteyen mankenlerle evlensin bbizahmet.. biz askı değiliz düzgün vücudumzla para kazanmıyoruuz
erkek olmak istemezdim ben kadın olmak çok daha güzel
kaynanayı flan takma hiç benimkide konuşuyor hemde hiç durmadan☺ hyu bu diyorum takmıyorum
saygı gösteriyorsam bnun kaynağı kendime olan saygım..öteki türlü kendi gözümde saygımı yitiririm
ben böyle düşünüyorum hayatı işkenceye çevirmeye gerek yok..ne sıkıntılar var Allah dert verip derman arayanlardan eylemesin gerisinin bi önemi yok
http://www.ilacrehberi.com/v/progestan-200-mg-30-yumusak-kapsul-ac55/kub/klinik-ozellikler/
Canim bu linkteki gebelik bolumunu oku. Benim arkadasim da kullanmisti. Kizi erkek gibi oldu. Pazulari var ve kilolu killi. Cok agrasif. Doktoru progesterondan dolayi demis. Ben de arastirdim. Bununla ilgili yazilar buldum. Zaten polikistik overim. Kizim iyice hormon bozuklugu yasamasa bari.
Benim gebeliğin en basından beri 2_3 defa olmuştur oda baslarda... Hiç yok yani sizin devam ediyor olmanız bile iyi bence... Bide dr um hiç bir risk olmamasına ragmen ilk 12 hafta ve 28. Haftadan sonra yasakladı... Rutin olarak tüm hastalarına yasaklıyor :/Gunaydin annisler kac gundur giremiyorum sonunda girdim nasilsiniz bakalimkizlar syip biliyorum ama eslerle iliski durumlariniz nasil? Bizde baya kotulesdide aslinda aramiz esimle iyi ama o konuda cok kotu esim bebege bisey olur dige korkuyorum diyor
İnsallah kapanır cnm.. Kendini sıkıntıya sokma.. İçini ferah tut... Medipol esenler burcu hanıma mi devam ediyorsun..Kızlar moralim bozuk bilgisi olan beni rahatlatsin lütfenkontrolumuz vardı bugün 2400gram olmuş oğlum herşey iyi fakat böbreğinde küçük bi genişleme gordummm dedi doktor . endişelenim mi ne yapmam gerek dedim .buyumezse sorun yok kapanıyor genelde dedi ama ister istemez üzüldüm çok kafama takıldı bu durum ya genislerse nolacak ? Nedir bu durum (((
Kullanmasam kimbilir nasıl olurdu diye kendimi avutuyorum sonucta hala 4_5 catlak diyorum.. ( daha bir ay oldugunu düşünmemeye calışarakbiri lierac mi dedi
kac aydir kullaniyorum ama hic bir ise yaramadi. yarayipta bu hale geldiyse karnim, nerelere vurayim basimi
ama israrla dogurana kadar kullanicam. sonra karnimin fotosunu cekip, lierac musteri hizmetlerine aticam
saka bi yana genetik oldugunu yasayip gordum. catlayacagi varsa catliyor naparsan yap
allah sabır versin ... 3 gün çok yaaa ben 2 saat dayanamıyorumAmandaaaa amaannnn 3 gün tatilmis anasina gidelimmişbiz yine yollara çıktık kaynanana denen kadına gidiyoruz. Poffffff pofffff
Dua etsin teyzemin yolladığı yatak ve eşyalar köyde yoksa hayatta gitmezdim onun yanına
Evet canım ama bugün hazel hanıma gittim burcu hanım yoktu izinliymis bugün oİnsallah kapanır cnm.. Kendini sıkıntıya sokma.. İçini ferah tut... Medipol esenler burcu hanıma mi devam ediyorsun..
Ben kendi şifonyerimi boşalttım bebeğe.. Vardı dolaplarımda örtü iyi oldu bence... Sadece bebeğinkine yap bence iyi oluyor eşyalar minnak ya doldurmuyor yoksa dolabıKızlar bebeğin dolabına şifonyerine kapitone yapan varmı yapsakmı acaba temiz temiz olurdu.. Kıyafetlerini direk mobilyaya koyunca sanki tozlanır gibi geliyor:)
Kendi dolabımda yok bide onunla uğraşmamak için yapmamıştım kendimi biliyorum zırt pırt yıkıycaktm başak burcu olan temizlik takıntılılar beni anlıyorsunuz dimi?? Artık evden iş eksiltiyorum frenliyorum, kendimi düşünüyorum ama konu bebişko olunca yine terelelliler geliyor.. Ne dersiniz sizce yapmalımıyım?
daha dogrusu yapacak olanlar ...normal doğum yapanlar pijama mı gecelik mi aldınız hastane için ?? hangisi daha uygun ???
Kafanı meşgul et bugun sen bebegının birşeyleriyle uğraş o Zaman geciyor bu ağlama durumları inan bana:) dolabın kapılarını acık bırakıyormusn kapalı kalmasın .. Bence utule yine yatağın üstüne koyarsın bir iş de bitmiş olur. Artık son hazırlıklarımız Canım Mutlu ol ıcindeki mucizeyi düşün. Örtü meselesinde bende aynen o sekildeyim cok sakınma hallerini sevmiyorum ama temiz olur ne biliyim yaa
Çok çok sağolun kızlar iyiki varsınız anaaam ne zormuş bu bıdıkları ütülemek saha çeyreğini bilenyapamadım küçücükler yaCanım güzel kokan kalıp sabunlardan al her rafa her çekmeceye birer tane koy. Büyük askılı kısmada 3.4 tane at. Bir haftaya kokusu degişiyor. Ben 5 sene önce koymuştum hala sabunlar duruyor. Eşyaları yerleştirincede çıkarmamıştım. Her açtığımda dolap mis gibi...
Benim annem çok sever dolap örtülerini benim kendi gardolabımdada var. Oğlumun mobilyalarına çekmecelerine de yapmıştı. Ben seviyorum mis gibi oluyor. Yaptırabilecegin bir yer varsa yaptır.
Canim malesef oyle. Sag olasin.. 1.5 cm acilmam varmis. Celestonlar falan yapildi. Carsambadan beri hastanede yatiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah. İnsallah sen de en kisa zamanda bebeklerini evine goturursun..cnm gecmis olsun erken dogum riskin mi var... cok takip edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?