2016 Şubat Anneleri

offf bu kasik agrisi, cati agrisi, bel agrisi mahvediyor benii
yatamiyorum, uykusuzum
yemek yiyemiyorum midem yaniyor
Canım iki hafta önce bende mide yanmasindan şikayetçiydim Dr gece sabaha kadar uyuyamiyorum renni şurup fayda etmiyor dedim hap yazdı çok şükür geçti Dr danis hap verir

offf bu kasik agrisi, cati agrisi, bel agrisi mahvediyor benii
yatamiyorum, uykusuzum
yemek yiyemiyorum midem yaniyor
İlik süt icsene canim 2 dkya gecio yani benim oyle oluo bitek süt kesio bi bardagi icmene gerek yok 3 yudum alsan yeter.

Kızlar eşim bugün benden çok çalıştı, balkonu filan yıkadı bu soğuk havada üstelik, sonrada tansiyonu çıkınca çok üzüldümm, ben bu adama tapmıyimde ne yapıyim.. Gece gece cennet hurması buldu getirdi yetmezmiş gibi.. Onu beklerken oturdum ağladım bende (

Gebelik hormonlarının artık alınmaya yer arıyoruz.Bende bir şeyi buyuttukce büyütüyorum.Papağan gibi tekrarliyorum. herseyi kafaya takıyorum akrabaları ailemi komşuları eşimi.Ortada bişi yok eskisi gibi hersey fakat eskiden umursamadigim olayları bile gün yüzüne çıkarıp takabiliyorum geçecek inşallah hepsi cnm

Valla canim sana ne desem bilemedim baya duygusala baglanmissin. Bende tam aksine hic duygu falan yok olaylari tin diorm geciorm esim de boyle cok iyisn hep hamile mi kalsan dior :) problem olcak seyleri takmiorm gulup geciorm adamda sasirio :) aman hersey bizim ve bebislerimiz icin. Gecen bir dr duygularinizi gebelikte disa vurun aglak istiorsaniz icinize atmayin bebek icin bu daha sagliklio diordu. Sende aglamak istiosan agla gitsin canim . Rahatlarsin.

Ayyy yazık.geçmiş olsun cnm.limon felan yesin

Bu arada ben çatı ağrısı nasıl oluyor hala merak ediyorum kızlar, tam olarak neresi onuda tam çözemedim.. Sanırım haftaya başlıyabilir, bebek aşağı inince.,

Ay ne güzel bende öyle olabilseydim keşke ama nerde.. Şu sıralar duygusallığım üstümde, birde yoruluyorum sanırım, eski gücümde yok sinirlerimmi bozuluyor nedir :/

Rabbim korusun nazarlardan canim benim. Masallah ne güzel... benimki de yaranamiyor bu ara bana. Tek o var burda sadece o... Ondan nazım da ona tavrim da...

İyi geceler herkese 3 gündür eşimle popomuz yer görmedi resmen,cuma çıktık en son eksiklerimizi tamamladık,o gün kapı süsümüzü kolonya şişelerimizi hallettik,dünle bugünde sırf temizlikle hazırlıkla geçti tabi ben çok bişey yapamıyorum eğilip kalkmak mesele hemen bel ağrım başlıyor ama eşimde yaparken kıyıpta oturamıyorum bebeğin bütün kıyafetleri yıkandı ütülendi,hastane çantamızı hazırladık,dolabı yerleşti. Misafir kola dökmüştü mutfak duvarına boydan boya lekeliydi eşim mutfağı boyadı,dolaplarını sildi,içlerini yerleştirdi,mutfağı süpürüp sildi,tuvaleti banyoyu yıkadı yapabilirim desemde elimi sürdürmedi sonra pazara markete alışverişe gitti mahvoldu garibim pestili çıktı resmen ne yapsam ödeyemem hakkını Allah razı olsun ondan.Bayan tutalım o gelsin dedim hayır ben yapıcam bütün hazırlığı içimden geliyor dedi Birtek halıları yıkamaya vericem bir de annemler gelmeden evin süpürülüp temzilenmesi kaldı. Ama hiç şişmeyen ayaklarım sürekli ayakta durmaktan ve yorgunluktan 3 gündür davul gibi resmen canım yanmaya başladı yürürken var mı bu ödemler için bir çözümünüz şimdide uykum yok bel kasık ağrısı oturuyorum öyle kapı süsümüzün son halini atayım size

Eklentiler

• P_20160101_180611_1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 117
ben mi çok gaddarım acaba :) bunlar gayet normal şeyler canım. yapacak tabi bi zahmet artık :) boşver sen o kadar duygulanma, eşimi seviyorum ama bana iş yapması çok doğal sıradan geliyor. çünkü hayat müşterek :)

Bravo eşine canım valla okurken ben yoruldum kapi susude çok tatli

Bravo eşine canım valla okurken ben yoruldum kapi susude çok tatli
Öyle canım yarın olsun da işe gideyim dinleneyim biraz diyor Allahtan eli yatkın annesi vefat ettiği için bekarken de ev işlerini o hallederdi benden iyi yaptı sağolsun bütün hazırlıklarımız tamam hemen hemen küçük hanımı bekleyeceğiz artık sağlıkla gelir inşallah

Sağlıkla gelsin minisler, bizimde hazırlıklar bitti sayılır artık gün saymaya başlayacağız.. Yarın kontrol var inşallah ogluş iyidir heyecan bastı

Sağlıkla gelsin minisler, bizimde hazırlıklar bitti sayılır artık gün saymaya başlayacağız.. Yarın kontrol var inşallah ogluş iyidir heyecan bastı
Aynen öyle bekleyen herkes sağlıkla zamanında alır kucağına inşallah,bizim kontrolde salı günü sen yarını atlat sıra bize gelecek inşallah çok güzel haberler duyarsınız canım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…