2016 Şubat Anneleri

SENIDE dr dahıleye uzmanına mı yonlendırdı canım

canım arkadsım benı korkuttu ya bebek düşüomuş tutuınamıomus dedi bır anda dünyam yıkıldı resmen yarın sabah randevu aldım dr. levetron mu werdı dr cnm
25 mg euthyrox iciyorum canim

Amin canım. Idrar testinde çıktı benim hamileliğim hala inanamıyorum. Bu 2. Hamileligim ilk hamileligimde de aynı duyguları yaşamıştım. Ultrasonda görünce inanmıştim.5 haftalik daha görünmez onun için doktora gitmiyorum. Git gel yapmak daha çok yoracak çünkü beni. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı
ben pazartesi yaptıracağım. ya canım umarım bir sıkıntı olmaz bebek içinde senin içinde :/

Bugun 6+6 yiz yarin 7. Haftamiz dolacak. Gecen haftalarda hicbirseyim yoktu. Ben de swvinmistim ne guzel bulantisiz geciyor diyee ama sevincim cok surmedi :)

benimde öyle oldu, bugüne kadar pek bulantı yaşamadım diye sevinirken bugün bulantı oldu..
ama yinede çok bulantı yaşamayız galiba, çünkü olursa en baştan itibaren oluyormuş galiba.
bende de ateş basması var.

inş önümüzdeki hafta içi kadın doğum uzmanına gidicem artık.

olabildiğince dikkat ediyorum beslenmeme canım ama bugün bi tu tsan çok iyi olur daha çok ufak bebişin deyince arkadaşlar kötü hissettim kendimi

Bende ilk zamanlar tehlikeli olur diye tutmadım aynı tepkilerle karşılaştım daha çok küçük bişey olmaz.ilk hamileligimde mide bulanti lari yüzünden tutamamistim. O zaman 11 haftalikti ramazan basladiginda şimdi 5 haftaligiz.

arkadaslar benide dr aradı bugun test yaptrdım tsh degırım 5 cıkmıs cok acıl dahılye doktoruna yonlendrdı cokk moralım bozuldu bebege etkısı cok mu bu oranın

geçmiş olsun canım.

Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı

geçmiş olsun canım, bence varya hiç netten araştırma sonucu, bir kere ben kan tahlilimde çıkan bişeyi araştırdım netten, ayyy öyle gerildimki netten araştırınca, sonra doktora gidince onun önemsiz bişey olduğunu öğrendim, boşu boşuna kendimi germişim.

Günlerimiz aynı canım . Daha cok kucuk oldugu icin bulantilar baslamadigini dusunuyordum ama senin baslamis bile. Ilk hamileligimden farklı olacak sanırım. Arada korkuyorum da bulanti olmayınca hamile degilmisim gibi geliyor.

Ay sabah bi gelsede bende Allahin izniyle gorsem wu cift cizgiyi allahimmmmmmmmm...benim bat 16 siydi bu kadar nasil sabr ettim bilemiyorum artik bi gunncukte sabr ederim.. bu arada eger ki hamileysem ve inwAllahki oyleyimdir dogumumuz yakin olacak benimki 21 subat gosteriyor..cokk heyecanliii.bide ilk bebek olunca tabi...Rabbim sona kadar versin inwAllah aminnnnnnn

Günlerimiz aynı canım . Daha cok kucuk oldugu icin bulantilar baslamadigini dusunuyordum ama senin baslamis bile. Ilk hamileligimden farklı olacak sanırım. Arada korkuyorum da bulanti olmayınca hamile degilmisim gibi geliyor.

aaa evet günlerimiz aynı: ))
birisi öyle dedi bana olsaydı en baştan olurdu büyük ihtimal dedi, aman olmaz inş yaa zormuş valla.
bende de ateş basması var birde şişlik var.

: )
hayırlısı ile inş vardır canım bebiş: )

Günlerimiz çok yakın olacak inşallah sabah çift çizgiyi göreceksin insallaah. Bu arada kızım 21 Şubat doğumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…