Arkadaşlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? Ben biraz önce sonuçlarımı aldım 4.14 çıkmış. Çok yüksek değil mi. Dr.la daha görüşemedim. Yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin çok korktum. İlacamı başlamam gerekir
SENIDE dr dahıleye uzmanına mı yonlendırdı canım
25 mg euthyrox iciyorum canimcanım arkadsım benı korkuttu ya bebek düşüomuş tutuınamıomus dedi bır anda dünyam yıkıldı resmen yarın sabah randevu aldım dr. levetron mu werdı dr cnm
Amin canım. Idrar testinde çıktı benim hamileliğim hala inanamıyorum. Bu 2. Hamileligim ilk hamileligimde de aynı duyguları yaşamıştım. Ultrasonda görünce inanmıştim.5 haftalik daha görünmez onun için doktora gitmiyorum. Git gel yapmak daha çok yoracak çünkü beni. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..Canim yaa ayni durumdayim hissediyorum minik mucizem orda ama iwte bazen yok ya degilimdir diyorum..bazen hic inanasim gelmiyor birde duwuk kimyasal falan yawadim wimdide oyledir yoksa diw gebelikmi yoksa kimyasalmi yoksa nemi diye diye delircem ama adrt olmadikcada icim rahatliyo tabi bide her biwey hissetdiyimde wcye kowmam olmasa..inwAllah yarin yapmayi duwunuyorum ay inwwwAllah benimledir mucizem ..bu arada dikkatin ve cevap yazdigin cokk cokk tewekkur ederim allah seninde bebiwini korusun hepimizinkini desem daha dogru olur qaliba )))
ben pazartesi yaptıracağım. ya canım umarım bir sıkıntı olmaz bebek içinde senin içinde :/Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı
aa o testler sağlık ocağında yapılıyor muyduTestleri sağlık ocağında yaptırdım canım. Daha kendi dr. Uma götürmedim. Büyük ihtimal dahiliyeye gönderir. Senin tsh kaç çıkmıştı
aleyküm selamselamün aleyküm...
Bugun 6+6 yiz yarin 7. Haftamiz dolacak. Gecen haftalarda hicbirseyim yoktu. Ben de swvinmistim ne guzel bulantisiz geciyor diyee ama sevincim cok surmedi :)
olabildiğince dikkat ediyorum beslenmeme canım ama bugün bi tu tsan çok iyi olur daha çok ufak bebişin deyince arkadaşlar kötü hissettim kendimi
arkadaslar benide dr aradı bugun test yaptrdım tsh degırım 5 cıkmıs cok acıl dahılye doktoruna yonlendrdı cokk moralım bozuldu bebege etkısı cok mu bu oranın
Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı
Günlerimiz aynı canım . Daha cok kucuk oldugu icin bulantilar baslamadigini dusunuyordum ama senin baslamis bile. Ilk hamileligimden farklı olacak sanırım. Arada korkuyorum da bulanti olmayınca hamile degilmisim gibi geliyor.benimde öyle oldu, bugüne kadar pek bulantı yaşamadım diye sevinirken bugün bulantı oldu..
ama yinede çok bulantı yaşamayız galiba, çünkü olursa en baştan itibaren oluyormuş galiba.
bende de ateş basması var.
Ay sabah bi gelsede bende Allahin izniyle gorsem wu cift cizgiyi allahimmmmmmmmm...benim bat 16 siydi bu kadar nasil sabr ettim bilemiyorum artik bi gunncukte sabr ederim.. bu arada eger ki hamileysem ve inwAllahki oyleyimdir dogumumuz yakin olacak benimki 21 subat gosteriyor..cokk heyecanliii.bide ilk bebek olunca tabi...Rabbim sona kadar versin inwAllah aminnnnnnnAmin canım. Idrar testinde çıktı benim hamileliğim hala inanamıyorum. Bu 2. Hamileligim ilk hamileligimde de aynı duyguları yaşamıştım. Ultrasonda görünce inanmıştim.5 haftalik daha görünmez onun için doktora gitmiyorum. Git gel yapmak daha çok yoracak çünkü beni. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Günlerimiz aynı canım . Daha cok kucuk oldugu icin bulantilar baslamadigini dusunuyordum ama senin baslamis bile. Ilk hamileligimden farklı olacak sanırım. Arada korkuyorum da bulanti olmayınca hamile degilmisim gibi geliyor.
Ay sabah bi gelsede bende Allahin izniyle gorsem wu cift cizgiyi allahimmmmmmmmm...benim bat 16 siydi bu kadar nasil sabr ettim bilemiyorum artik bi gunncukte sabr ederim.. bu arada eger ki hamileysem ve inwAllahki oyleyimdir dogumumuz yakin olacak benimki 21 subat gosteriyor..cokk heyecanliii.bide ilk bebek olunca tabi...Rabbim sona kadar versin inwAllah aminnnnnnn
Günlerimiz çok yakın olacak inşallah sabah çift çizgiyi göreceksin insallaah. Bu arada kızım 21 Şubat doğumlu.Ay sabah bi gelsede bende Allahin izniyle gorsem wu cift cizgiyi allahimmmmmmmmm...benim bat 16 siydi bu kadar nasil sabr ettim bilemiyorum artik bi gunncukte sabr ederim.. bu arada eger ki hamileysem ve inwAllahki oyleyimdir dogumumuz yakin olacak benimki 21 subat gosteriyor..cokk heyecanliii.bide ilk bebek olunca tabi...Rabbim sona kadar versin inwAllah aminnnnnnn
Inşallah böyle devam eder. Böyle hamilelik çok iyiaaa evet günlerimiz aynı: ))
birisi öyle dedi bana olsaydı en baştan olurdu büyük ihtimal dedi, aman olmaz inş yaa zormuş valla.
bende de ateş basması var birde şişlik var.
Inşallah böyle devam eder. Böyle hamilelik çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?