2016 Şubat Anneleri

inşallah... b12 eksikliği var işte sadece... onu doktorumla konuşayım sıkıntı olmaz tut derse tutacağım inşallah. çalıştığım için zorlanırım belki biraz ama bir sıkıntı yoksa tutmak lazım haklısınız...

ewet bu çok mantıklı cnm kan azalınca uretıyordur hemen yenısını ben de erken dogumdan sonra oyle olmustu kanamam 28 gun falan surmustu ona ragmen ıyıydı

yaa ne güzel bir mesleğin var maşaAllah... bende bi ara çok istedim ilahiyat okuyup kuran kursu öğrt.olmayı falan ama sonra kaldı hayat telaşesi evlilik şimdide çocuk derken... :/

İmam hatip mezunumusun. Valla hiç geç deme canım yaşın kaç bilmiyormda ne hoca hanımlar var kaç yaşlarında .

aynen birde teravi kılıp bebeğim için bolllllca dua etmek istiyorum ama uyku yüzünden kendime güvenemiyorum :/

8 rekat teravi kılıp çıkabiliyor musun öyle peki ?
benim babam ya da eşim kıldırıyor genelde kalabalığız zaten kılıp vitire kadar uzanıyorum yan odadan dinliyorum vitire sıra gelince gidiyorum Rabbim kabul etsin dualarımızı

Konuş canım inşallah tutarsın oruç tutmanın bebeğe manevi olarakta çok katkısı olacağını düşünyorum

bana çalışırken kolay geçiyorda evde daha zor geçiyor nedense. Hamdolsun tabi her halimize ne şartlarda tutanlar varda hani şikayet anlamında değil evde niyeyse daha halsizleşiyorum :)

banada bunları söyledi doktorum sahurda yumurta peynir bol tüket dedi. ben ekmek tüketmiyorum bile okadar çok peynir yeşillik yumurta tüketiyorum ki ekmeğe yer kalmıyor. ilk gün nasıl su içtiysem karnım 6 aylık hamile gibi çıkmıştı:) bu sabah okadar çok içemedim çok tıkandım

benim babam ya da eşim kıldırıyor genelde kalabalığız zaten kılıp vitire kadar uzanıyorum yan odadan dinliyorum vitire sıra gelince gidiyorum Rabbim kabul etsin dualarımızı
ya süper :=))
bizimkiler camiye gidiyor ya bende cami için dedim bian olur mu öyle 8 rekat kılıp çıkmak diye:)
evde kıldıran olsa bende öyle yapardım ne güzelll...
Amin canım rabbim kabul etsin inşAllah:)

ya süper :=))
bizimkiler camiye gidiyor ya bende cami için dedim bian olur mu öyle 8 rekat kılıp çıkmak diye:)
evde kıldıran olsa bende öyle yapardım ne güzelll...
Amin canım rabbim kabul etsin inşAllah:)
onlarda camide kılmak istiyorlar aslında ama başlarına bela olan bir adet hamile esra var

öğlen arasında bende mescitte uzanıyorum :=)))
bu arada bende ikinci üniversite olarak ilahiyata başladım. ikinci sınıfa geçtim bu yıl bitirdikten sonra devamı gelmezse bile çocuklarımıza bazı şeyleri doğru anlatabilmek için gerekli. size de tavsiye ederim nacizane

ikinci ünv olarak ilahiyata başvurmak için sınava girmeye gerke varmı peki. hamile kalmadan önce bu yıl yazılmayı düşünüyordum aslında ama hamile kalınca tereddüt ettim ya başaramazsam çocukla diye

tatlım senin kaç haftalık bebişin benim 4 hafta lay lay lomuz şimdilik azcık uyku var okadar
Allahım kolaylıklar versin canım umarım geçer bir an önce ağrıların
Bugun 6+6 yiz yarin 7. Haftamiz dolacak. Gecen haftalarda hicbirseyim yoktu. Ben de swvinmistim ne guzel bulantisiz geciyor diyee ama sevincim cok surmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…