- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
ınsallahh hepımız cnmız ne cekıosa yıtyelım ama kılo almayalımayyy öyle olmayı diliyorum
inşallah... b12 eksikliği var işte sadece... onu doktorumla konuşayım sıkıntı olmaz tut derse tutacağım inşallah. çalıştığım için zorlanırım belki biraz ama bir sıkıntı yoksa tutmak lazım haklısınız...Canım bi arkadaşıma doktor demiş sahurda bol bol su iç iftardada yedklerinede özen göserdindimi bişey olmaz demiş. Şahsen bende bebeğe birşey olacağını düşünmüyorum . Boşuna oruç tut sıhhat bul dememiş efendimiz. Eğer kendinde fiziksel bi rahatsızlık yoksa tutulabilir. Bakalım yarın yine deniycem inşallah Rabbim sabrını verir
ewet bu çok mantıklı cnm kan azalınca uretıyordur hemen yenısını ben de erken dogumdan sonra oyle olmustu kanamam 28 gun falan surmustu ona ragmen ıyıydıilk kimyasal gebeliğimde kaç kez kan verdim bilmiyorum canım. 2 günde bir 3 günde bir sonra haftada bir.. düşükle birlikte 15 gün yoğun kanama da cabası.. daha önceden ciddi kansızlığım vardı. herhalde tükenmiştir artık dedim. 1 ay sonra tahlil yaptırdım ve sonuçlar bu zamana kadarki en iyi düzeydeydi. vücut kan verdikçe yenisini yapmak için çalışıyormuş. benim demir bağlamam da iyiydi şükür.
yaa ne güzel bir mesleğin var maşaAllah... bende bi ara çok istedim ilahiyat okuyup kuran kursu öğrt.olmayı falan ama sonra kaldı hayat telaşesi evlilik şimdide çocuk derken... :/
benim babam ya da eşim kıldırıyor genelde kalabalığız zatenaynen birde teravi kılıp bebeğim için bolllllca dua etmek istiyorum ama uyku yüzünden kendime güvenemiyorum :/
8 rekat teravi kılıp çıkabiliyor musun öyle peki ?
inşallah... b12 eksikliği var işte sadece... onu doktorumla konuşayım sıkıntı olmaz tut derse tutacağım inşallah. çalıştığım için zorlanırım belki biraz ama bir sıkıntı yoksa tutmak lazım haklısınız...
inşallahhınsallahh hepımız cnmız ne cekıosa yıtyelım ama kılo almayalım
bana çalışırken kolay geçiyorda evde daha zor geçiyor nedense. Hamdolsun tabi her halimize ne şartlarda tutanlar varda hani şikayet anlamında değil evde niyeyse daha halsizleşiyorum :)inşallah... b12 eksikliği var işte sadece... onu doktorumla konuşayım sıkıntı olmaz tut derse tutacağım inşallah. çalıştığım için zorlanırım belki biraz ama bir sıkıntı yoksa tutmak lazım haklısınız...
yine iyidir inşallah merak etme :)ewet bu çok mantıklı cnm kan azalınca uretıyordur hemen yenısını ben de erken dogumdan sonra oyle olmustu kanamam 28 gun falan surmustu ona ragmen ıyıydı
banada bunları söyledi doktorum sahurda yumurta peynir bol tüket dedi. ben ekmek tüketmiyorum bile okadar çok peynir yeşillik yumurta tüketiyorum ki ekmeğe yer kalmıyor. ilk gün nasıl su içtiysem karnım 6 aylık hamile gibi çıkmıştı:) bu sabah okadar çok içemedim çok tıkandımCanım bi arkadaşıma doktor demiş sahurda bol bol su iç iftardada yedklerinede özen göserdindimi bişey olmaz demiş. Şahsen bende bebeğe birşey olacağını düşünmüyorum . Boşuna oruç tut sıhhat bul dememiş efendimiz. Eğer kendinde fiziksel bi rahatsızlık yoksa tutulabilir. Bakalım yarın yine deniycem inşallah Rabbim sabrını verir
yok işletme bitirdim ama düz lise çıkışlıyım. 27 yaşındayım :/İmam hatip mezunumusun. Valla hiç geç deme canım yaşın kaç bilmiyormda ne hoca hanımlar var kaç yaşlarında .
bende öyle düşünüyorum inşallah sabredelim tutalım..Konuş canım inşallah tutarsın oruç tutmanın bebeğe manevi olarakta çok katkısı olacağını düşünyorum
ya süper :=))benim babam ya da eşim kıldırıyor genelde kalabalığız zatenkılıp vitire kadar uzanıyorum yan odadan dinliyorum vitire sıra gelince gidiyorum Rabbim kabul etsin dualarımızı
bana çalışırken kolay geçiyorda evde daha zor geçiyor nedense. Hamdolsun tabi her halimize ne şartlarda tutanlar varda hani şikayet anlamında değil evde niyeyse daha halsizleşiyorum :)
öğlen arasında bende mescitte uzanıyorum :=)))ben işyerinde kıvrılıp yatıyorum bir köşeye gizli gizli
onlarda camide kılmak istiyorlar aslında ama başlarına bela olan bir adet hamile esra varya süper :=))
bizimkiler camiye gidiyor ya bende cami için dedim bian olur mu öyle 8 rekat kılıp çıkmak diye:)
evde kıldıran olsa bende öyle yapardım ne güzelll...
Amin canım rabbim kabul etsin inşAllah:)
bu arada bende ikinci üniversite olarak ilahiyata başladım. ikinci sınıfa geçtim bu yılöğlen arasında bende mescitte uzanıyorum :=)))
yok işletme bitirdim ama düz lise çıkışlıyım. 27 yaşındayım :/
ikinci ünv olarak ilahiyata başvurmak için sınava girmeye gerke varmı peki. hamile kalmadan önce bu yıl yazılmayı düşünüyordum aslında ama hamile kalınca tereddüt ettim ya başaramazsam çocukla diyebu arada bende ikinci üniversite olarak ilahiyata başladım. ikinci sınıfa geçtim bu yılbitirdikten sonra devamı gelmezse bile çocuklarımıza bazı şeyleri doğru anlatabilmek için gerekli. size de tavsiye ederim nacizane
Bugun 6+6 yiz yarin 7. Haftamiz dolacak. Gecen haftalarda hicbirseyim yoktu. Ben de swvinmistim ne guzel bulantisiz geciyor diyee ama sevincim cok surmedi :)tatlım senin kaç haftalık bebişin benim 4 hafta lay lay lomuz şimdilik azcık uyku var okadar
Allahım kolaylıklar versin canım umarım geçer bir an önce ağrıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?