hayır ikinci üniversite olarak yazılabiliyorsunuz direkikinci ünv olarak ilahiyata başvurmak için sınava girmeye gerke varmı peki. hamile kalmadan önce bu yıl yazılmayı düşünüyordum aslında ama hamile kalınca tereddüt ettim ya başaramazsam çocukla diye
nasıl yani bulantı mı başladı :O:O:OBugun 6+6 yiz yarin 7. Haftamiz dolacak. Gecen haftalarda hicbirseyim yoktu. Ben de swvinmistim ne guzel bulantisiz geciyor diyee ama sevincim cok surmedi :)
ya bak şimdi bana heves verdiniz :)) ben bu sene ikinci ünv. olarak başlıyayım o zaman ilahiyatahayır ikinci üniversite olarak yazılabiliyorsunuz direkhiç zor değil inanın hatta genellikle ilgi çekici konular ben bebişi uyurur çalışırım seneyede inşallah zaten az bir çalışmayla yapabliyorsunuz soruları genel bilginiz var ise sadece arapça zor onu bile geçtim çan eğrisi olduğu için ama miniğimi doğurup biraz büyüteyim arapça kursuna gitmek istiyorum inşallah
Evet sabah yok ama saat 11 le 2 arasi tavan yapiyo. Butun gun de alttan alttan devam ediyo hep bi huzursuzluk veriyornasıl yani bulantı mı başladı :O:O:O
bende 6+5 im ve bende seviniyorum bulantım yok diye
ben tutamicam kızlar bu ramazan sürekli biseyleer atistirdigim halde çok kötü baş dönmelerim ve halsizligim var iki düşükten sonra esim de izin vermiyo tutmama içim hiç rahat degil ama yapıcak biseyim de yok kendimi kurana ve teraviye verdim Allahım kabul etsin hiç yoktanbende tutmayı denedim ama kötü oldum. bir de bu aylar sıvı alman gerekiyor demişlerdi bol bol su içmem gerektiği için bu gün tutmadım ama gerçekten vicdanım hiç rahat değil
ben bu saatten sonra başlamaz diye düşünüyordum :/Evet sabah yok ama saat 11 le 2 arasi tavan yapiyo. Butun gun de alttan alttan devam ediyo hep bi huzursuzluk veriyor
allah kabul etsin inşaAllah canımben tutamicam kızlar bu ramazan sürekli biseyleer atistirdigim halde çok kötü baş dönmelerim ve halsizligim var iki düşükten sonra esim de izin vermiyo tutmama içim hiç rahat degil ama yapıcak biseyim de yok kendimi kurana ve teraviye verdim Allahım kabul etsin hiç yoktan
amin... Rabbim hepimizin dualarını, ibadetlerini kabul etsin..inşallah hayırla alırız kucağımıza bebeklerimiziben tutamicam kızlar bu ramazan sürekli biseyleer atistirdigim halde çok kötü baş dönmelerim ve halsizligim var iki düşükten sonra esim de izin vermiyo tutmama içim hiç rahat degil ama yapıcak biseyim de yok kendimi kurana ve teraviye verdim Allahım kabul etsin hiç yoktan
özel hastane de kadın doğum uzmanına gidiyorum benselamlar
daha önce kayıp yaşayan ve pıhtılaşması olna rakadaşlar riskli gebelik uzmanına mı gidiyorsunuz _? ben öncekinde üniveritede prof. e gidiyordum ama usg için çok kalabalık. şimdi özelde operatöre gidiyorum ama bilemiyorum doğru mu ? hastane lüks ve ben rahatım. ama üniv. hastanesi acayip alabalık. 120 tl ödüyorum ama çok bekliyorum. ne önerirsiniz kızlar ?
Evet cnm yüksek hemen doktora başvur cnm o sana söyler neler yapman gerektiğini .. bnm de hamileymişim daha ilk 3. Haftada 1.6 idi gebelik olunca tekrar gel dedi geç kalmmissindir endiselenmeArkadaşlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? Ben biraz önce sonuçlarımı aldım 4.14 çıkmış. Çok yüksek değil mi. Dr.la daha görüşemedim. Yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin çok korktum. İlacamı başlamam gerekir
Endiselenme cnm hemen etkisi olmaz acil dahiliye ye git yapman gerekenleri söyler Dr .. yarın mutlaka gitarkadaslar benide dr aradı bugun test yaptrdım tsh degırım 5 cıkmıs cok acıl dahılye doktoruna yonlendrdı cokk moralım bozuldu bebege etkısı cok mu bu oranın
Arkadaşlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? Ben biraz önce sonuçlarımı aldım 4.14 çıkmış. Çok yüksek değil mi. Dr.la daha görüşemedim. Yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin çok korktum. İlacamı başlamam gerekir
Kızlar hiç sıkıntı yapmayın. Benim de 8.36 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başladım. İlacın bebeğe hiçbir zararı yok zaten ilaç değil hormon takviyesi sadece. Her gün aç karnına bir ilaç içiyorum. Sadece her ay takipte olmamız lazım.arkadaslar benide dr aradı bugun test yaptrdım tsh degırım 5 cıkmıs cok acıl dahılye doktoruna yonlendrdı cokk moralım bozuldu bebege etkısı cok mu bu oranın
Evet cnm yüksek hemen doktora başvur cnm o sana söyler neler yapman gerektiğini .. bnm de hamileymişim daha ilk 3. Haftada 1.6 idi gebelik olunca tekrar gel dedi geç kalmmissindir endiselenme
Kızlar hiç sıkıntı yapmayın. Benim de 8.36 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başladım. İlacın bebeğe hiçbir zararı yok zaten ilaç değil hormon takviyesi sadece. Her gün aç karnına bir ilaç içiyorum. Sadece her ay takipte olmamız lazım.
Kızlar hiç sıkıntı yapmayın. Benim de 8.36 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başladım. İlacın bebeğe hiçbir zararı yok zaten ilaç değil hormon takviyesi sadece. Her gün aç karnına bir ilaç içiyorum. Sadece her ay takipte olmamız lazım.
Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı
en sürekli su içiyorum son 10 gündürIdrarda kanama var muhtemelen idrar yollari enfeksiyonu. Bende de var. En az 2.5 lt su icin. Gecer merak etmeyin. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?