2016 Şubat Anneleri

hayır ikinci üniversite olarak yazılabiliyorsunuz direk hiç zor değil inanın hatta genellikle ilgi çekici konular ben bebişi uyurur çalışırım seneyede inşallah zaten az bir çalışmayla yapabliyorsunuz soruları genel bilginiz var ise sadece arapça zor onu bile geçtim çan eğrisi olduğu için ama miniğimi doğurup biraz büyüteyim arapça kursuna gitmek istiyorum inşallah

Bugun 6+6 yiz yarin 7. Haftamiz dolacak. Gecen haftalarda hicbirseyim yoktu. Ben de swvinmistim ne guzel bulantisiz geciyor diyee ama sevincim cok surmedi :)
nasıl yani bulantı mı başladı :O:O:O
bende 6+5 im ve bende seviniyorum bulantım yok diye

ya bak şimdi bana heves verdiniz :)) ben bu sene ikinci ünv. olarak başlıyayım o zaman ilahiyata

nasıl yani bulantı mı başladı :O:O:O
bende 6+5 im ve bende seviniyorum bulantım yok diye
Evet sabah yok ama saat 11 le 2 arasi tavan yapiyo. Butun gun de alttan alttan devam ediyo hep bi huzursuzluk veriyor

bende tutmayı denedim ama kötü oldum. bir de bu aylar sıvı alman gerekiyor demişlerdi bol bol su içmem gerektiği için bu gün tutmadım ama gerçekten vicdanım hiç rahat değil
ben tutamicam kızlar bu ramazan sürekli biseyleer atistirdigim halde çok kötü baş dönmelerim ve halsizligim var iki düşükten sonra esim de izin vermiyo tutmama içim hiç rahat degil ama yapıcak biseyim de yok kendimi kurana ve teraviye verdim Allahım kabul etsin hiç yoktan

allah kabul etsin inşaAllah canım

amin... Rabbim hepimizin dualarını, ibadetlerini kabul etsin..inşallah hayırla alırız kucağımıza bebeklerimizi

İlk gebeliğimde de sürekli midem bulanırdı ve uykum gelirdi ama bu inanılmaz fenayım.Başımı kaldıramıyorum nerdeyse.Yemeğin düşüncesi bile midemi bulandırıyor.Ama nedenini buldum, folik plus sanırım;multivitamin olduğundan sanırım ve bana gelmiyor.Geçen gün almayı unuttum o gün müthiş bulantısız ve rahattım hatta bebeğe bir şey oldu diye düşünmüştüm.Aldıktan sonra tekrar başladı tabi.Bugün denemek amaçlı almıyorum.Eğer geçerse folibol e başlayacağım.

özel hastane de kadın doğum uzmanına gidiyorum ben
Bende de kan pıhtılaşması var

Arkadaşlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? Ben biraz önce sonuçlarımı aldım 4.14 çıkmış. Çok yüksek değil mi. Dr.la daha görüşemedim. Yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin çok korktum. İlacamı başlamam gerekir

arkadaslar benide dr aradı bugun test yaptrdım tsh degırım 5 cıkmıs cok acıl dahılye doktoruna yonlendrdı cokk moralım bozuldu bebege etkısı cok mu bu oranın

Evet cnm yüksek hemen doktora başvur cnm o sana söyler neler yapman gerektiğini .. bnm de hamileymişim daha ilk 3. Haftada 1.6 idi gebelik olunca tekrar gel dedi geç kalmmissindir endiselenme

arkadaslar benide dr aradı bugun test yaptrdım tsh degırım 5 cıkmıs cok acıl dahılye doktoruna yonlendrdı cokk moralım bozuldu bebege etkısı cok mu bu oranın
Endiselenme cnm hemen etkisi olmaz acil dahiliye ye git yapman gerekenleri söyler Dr .. yarın mutlaka git

Kızlar hiç sıkıntı yapmayın. Benim de 8.36 çıktı dahiliyeye gittim ilaca başladım. İlacın bebeğe hiçbir zararı yok zaten ilaç değil hormon takviyesi sadece. Her gün aç karnına bir ilaç içiyorum. Sadece her ay takipte olmamız lazım.

Allah razı olsun içimi rahatlattınız. İnşallah hersey yolunda gider hepimizin
Evet cnm yüksek hemen doktora başvur cnm o sana söyler neler yapman gerektiğini .. bnm de hamileymişim daha ilk 3. Haftada 1.6 idi gebelik olunca tekrar gel dedi geç kalmmissindir endiselenme

canım arkadsım benı korkuttu ya bebek düşüomuş tutuınamıomus dedi bır anda dünyam yıkıldı resmen yarın sabah randevu aldım dr. levetron mu werdı dr cnm

Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı

Kızlar tahlillerimi yaptırdım sonuçlarımı yarın dr göstericem ama tam idrar tahlilinde lokosit ve 7-8 eritrosit çıktı araştırdım biraz eritrosit gizli kan demekmiş. Sonucu benim gibi çıkan varmı

Idrarda kanama var muhtemelen idrar yollari enfeksiyonu. Bende de var. En az 2.5 lt su icin. Gecer merak etmeyin. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…