Valla canım benimde ilk gebeliğim tecrübem yok ama alttan bebeğin kafasını kemiklerimin arasona doğru ittirdiğini hissediyorum.Bu arada ben çatı ağrısı nasıl oluyor hala merak ediyorum kızlar, tam olarak neresi onuda tam çözemedim.. Sanırım haftaya başlıyabilir, bebek aşağı inince.,
Günaydın canım kolay gelsin size,bende çok özledim karı izmirde 3,5 senedir hasret kaldım resmen. Zorluğu çok ama tadını çıkarGünaydın tatlı annişler :) hepimize mutlu haftalar :) biz kızımla işe gidiyoruz babamız götürüyor sağolsun fena kar yağıyor
Burdada tatil ama isin kotusu dogursam hastane yollari kapaliGünaydın. :) burda da kar tatili oldu. Hiç bu kadar sevinmemistim. Sukur. Okul çok yakın ama yollar kötüydü nasıl gideceğim diye dusunuyordum
Senin kv oyunculukta level atlamis anlasilanZaten ne varsa anne tarafinda varr. Canlarim yaa nasil ugrasiyolar dusunuyolarbenimkidee oyle saolsun. Anlamadigim benim annem de kayinvalde ama gelinine a dan z ye herseyini yapar maddi manevi yanindadir. Hamile kaldiginda bebek magazasina girdiler kendi koltukta oturdu istedigini al kizim ben yapacagim babaanneyim dedi bir kere de tum esyasi alindi vs vs. Neyse annem e diyorum benim kv yi senin yanina staj a gonderecegim neyse saolsun ayirmaz bana da yapti yapiyoda fazlasiyla ha buarada bunun maddi durumlada alakasi yok yapmak isteyen 1 tane sey alir arar sorar yeter ama yapmayipta hava atmak veya oglunun yaninda oynamak iste bunlar a gelemiyorum
Gebelik hormonlarının artık alınmaya yer arıyoruz.Bende bir şeyi buyuttukce büyütüyorum.Papağan gibi tekrarliyorum. herseyi kafaya takıyorum akrabaları ailemi komşuları eşimi.Ortada bişi yok eskisi gibi hersey fakat eskiden umursamadigim olayları bile gün yüzüne çıkarıp takabiliyorumgeçecek inşallah hepsi cnm
Yalovada bile cok kar yagdi tatil olacak kadar degil ama yollar kapanir diye korkuttu hafta sonu. Her ne kadarozele gitsem de devlet hastanesi cok yakin diye rahattim benBurdada tatil ama isin kotusu dogursam hastane yollari kapalievde mahsur kaldik anlicagniz.hic boyle yagmamisti ben bildm bileli bu sene fena oldu.
Canim benim hala kadinlik annelik damarin agir basiyor normalde senin her zaman yaptigin islerin bi kismini o yapti diye mi agliyorsun tansiyonu normalde aliskin olmadigi isleri yapinca yoruldugundan olmustur acima erkeklereKızlar eşim bugün benden çok çalıştı, balkonu filan yıkadı bu soğuk havada üstelik, sonrada tansiyonu çıkınca çok üzüldümm, ben bu adama tapmıyimde ne yapıyim.. Gece gece cennet hurması buldu getirdi yetmezmiş gibi.. Onu beklerken oturdum ağladım bende(
Masallah kocana canim helal olsun. Ben ancak kizimin oyuncaklarini toplatip supurtturdum evi. Viledayla ben sildim kadin cagirdim ama yogunluktan gelemiyor bi turlu insallah bu hafta gelebilir gelemezse artik cmt annemle kiz kardesim gelecek beraber temizlicez bize temizlik yaptirmayan kizim oldugundan eve fazladan en az bi kisi lazimİyi geceler herkese 3 gündür eşimle popomuz yer görmedi resmen,cuma çıktık en son eksiklerimizi tamamladık,o gün kapı süsümüzü kolonya şişelerimizi hallettik,dünle bugünde sırf temizlikle hazırlıkla geçti tabi ben çok bişey yapamıyorum eğilip kalkmak mesele hemen bel ağrım başlıyor ama eşimde yaparken kıyıpta oturamıyorum bebeğin bütün kıyafetleri yıkandı ütülendi,hastane çantamızı hazırladık,dolabı yerleşti. Misafir kola dökmüştü mutfak duvarına boydan boya lekeliydi eşim mutfağı boyadı,dolaplarını sildi,içlerini yerleştirdi,mutfağı süpürüp sildi,tuvaleti banyoyu yıkadı yapabilirim desemde elimi sürdürmedi sonra pazara markete alışverişe gitti mahvoldu garibim pestili çıktı resmen ne yapsam ödeyemem hakkını Allah razı olsun ondan.Bayan tutalım o gelsin dedim hayır ben yapıcam bütün hazırlığı içimden geliyor dedi Birtek halıları yıkamaya vericem bir de annemler gelmeden evin süpürülüp temzilenmesi kaldı. Ama hiç şişmeyen ayaklarım sürekli ayakta durmaktan ve yorgunluktan 3 gündür davul gibi resmen canım yanmaya başladı yürürken var mı bu ödemler için bir çözümünüz şimdide uykum yok bel kasık ağrısı oturuyorum öyle kapı süsümüzün son halini atayım size
Canım sen hastaneye gittiğinde kaç cmlik açıklık vardı?keryneia cnm benim cati agrim iki bacagimin ozel bolgeyle birlesim yerindeki kemiklerimde oldu... sonrada 2 gun sonra dogum oldu... hatta yazmistim burayada... sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor gibiydi...
Benim oğlan Allahtan okula gidiyor. Yoksa benimkide öyle onun yanında temizlik yapmak mümkün degil. Hele şimdi o kadar çok yardım etmeye çalışıyorki bana anlatamam. Tabi yardım edeyim derken daha çok köstek oluyor.Masallah kocana canim helal olsun. Ben ancak kizimin oyuncaklarini toplatip supurtturdum evi. Viledayla ben sildim kadin cagirdim ama yogunluktan gelemiyor bi turlu insallah bu hafta gelebilir gelemezse artik cmt annemle kiz kardesim gelecek beraber temizlicez bize temizlik yaptirmayan kizim oldugundan eve fazladan en az bi kisi lazimkovalarin icine elini sokuyor islak bezleri sulu sulu kapip parkeyi silmeye calisir tozunu aldigim yeri islak mendille islak islak tekrar siler daginigi toplamadan tekrar dagitir ikizler de gelince temizlik isi nasil olacak cok merak ediyorum
Günaydın annişler
Kar yok ama felaket bir rüzgarve ayaz var burada.
Gece kasık ağrısı ve tuvalet nöbetine bir de çok derin öksürük krizleri girdi. Ciğerlerim sökülüyor sanki
aaaa dimi toprak sergen de vardı. bizim jenerasyonun direk aklına cadılı bir dizi vardı ya oradaki kız geliyormuşS serppp hahhahha:) aynen oylee costugu zaman gorseniz vay ne kv dersiniz:)
bskn hiiic takma kafana diyecegim ama malesef takiliyo insan. Kimseyi memnun edemiyosun malesef herkes gormek istedigini gorur duymak istedigini duyar. Hep kendime diyorum artik ilk olarak ben cocuklarim ve esim onemli gerisini bosveeer ama insan arada aliniyo takiliyooo Buarada toprak diyince benimde aklima Toprak sergen gelir 90 larda bayilirdi tum kizlar ona
Ne biliyim kuzum duygusallastim iste, aglamak icin sebep buluyorum bir sekilde galiba, evi zaten hep beraber temizleriz, tabi simdileri ben agirlastim artik pek yapamiyorum..Canim benim hala kadinlik annelik damarin agir basiyor normalde senin her zaman yaptigin islerin bi kismini o yapti diye mi agliyorsun tansiyonu normalde aliskin olmadigi isleri yapinca yoruldugundan olmustur acima erkeklere
Sanirim doktor bu agrilardan bahsetti, kacinilmaz son :)Valla canım benimde ilk gebeliğim tecrübem yok ama alttan bebeğin kafasını kemiklerimin arasona doğru ittirdiğini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?