2016 Şubat Anneleri

Bu arada ben çatı ağrısı nasıl oluyor hala merak ediyorum kızlar, tam olarak neresi onuda tam çözemedim.. Sanırım haftaya başlıyabilir, bebek aşağı inince.,
Valla canım benimde ilk gebeliğim tecrübem yok ama alttan bebeğin kafasını kemiklerimin arasona doğru ittirdiğini hissediyorum.

keryneia cnm benim cati agrim iki bacagimin ozel bolgeyle birlesim yerindeki kemiklerimde oldu... sonrada 2 gun sonra dogum oldu... hatta yazmistim burayada... sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor gibiydi...

Gunaydinlarrrr
Bembeyaz heryer.. sadevehuzurlu sana da gunaydin kizinla iyi calismalar tatli guzel annemiz:)
Bende oglumu gonderdim simdi yatsam mi kalkip islere e mi baslasam kararsizim

Günaydın. :) burda da kar tatili oldu. Hiç bu kadar sevinmemistim. Sukur. Okul çok yakın ama yollar kötüydü nasıl gideceğim diye dusunuyordum
Burdada tatil ama isin kotusu dogursam hastane yollari kapali evde mahsur kaldik anlicagniz.hic boyle yagmamisti ben bildm bileli bu sene fena oldu.

Senin kv oyunculukta level atlamis anlasilan takma canim eninde sonunda foyasi ortaya cikar

bu nasıl bir hormonmuş yaa. kendimden soğudum. umarım lohusa dönemini böyle şeylerle harcamam.
dün gece 3 kadar hiç bir ağrım sızım yokken uyuyamadım. kafama taktığım şey ise neden bu kadar kararsızım...
insanların düşünceleri beni needen bu kadar üzüyor. vs vs diye sağa dön sola dön düşündüm durdum.
ne karara vardım bilmiyorum

Allah sonumuzu hayır etsin

Burdada tatil ama isin kotusu dogursam hastane yollari kapali evde mahsur kaldik anlicagniz.hic boyle yagmamisti ben bildm bileli bu sene fena oldu.
Yalovada bile cok kar yagdi tatil olacak kadar degil ama yollar kapanir diye korkuttu hafta sonu. Her ne kadarozele gitsem de devlet hastanesi cok yakin diye rahattim ben

Günaydın annişler
Kar yok ama felaket bir rüzgarve ayaz var burada.

Gece kasık ağrısı ve tuvalet nöbetine bir de çok derin öksürük krizleri girdi. Ciğerlerim sökülüyor sanki

Canim benim hala kadinlik annelik damarin agir basiyor normalde senin her zaman yaptigin islerin bi kismini o yapti diye mi agliyorsun tansiyonu normalde aliskin olmadigi isleri yapinca yoruldugundan olmustur acima erkeklere

S serppp hahhahha:) aynen oylee costugu zaman gorseniz vay ne kv dersiniz:)

bskn hiiic takma kafana diyecegim ama malesef takiliyo insan. Kimseyi memnun edemiyosun malesef herkes gormek istedigini gorur duymak istedigini duyar. Hep kendime diyorum artik ilk olarak ben cocuklarim ve esim onemli gerisini bosveeer ama insan arada aliniyo takiliyooo Buarada toprak diyince benimde aklima Toprak sergen gelir 90 larda bayilirdi tum kizlar ona

Masallah kocana canim helal olsun. Ben ancak kizimin oyuncaklarini toplatip supurtturdum evi. Viledayla ben sildim kadin cagirdim ama yogunluktan gelemiyor bi turlu insallah bu hafta gelebilir gelemezse artik cmt annemle kiz kardesim gelecek beraber temizlicez bize temizlik yaptirmayan kizim oldugundan eve fazladan en az bi kisi lazim kovalarin icine elini sokuyor islak bezleri sulu sulu kapip parkeyi silmeye calisir tozunu aldigim yeri islak mendille islak islak tekrar siler daginigi toplamadan tekrar dagitir ikizler de gelince temizlik isi nasil olacak cok merak ediyorum

Günaydın tatlı annişler...
Kar güzel harikada eridiği zaman markete bile gidemiyordum korkudan.. Allahtan gece yağmur yağmış buzların çoğu erimiş. Oğlanı okula bıraktım geldim. Eşim artık arabayı bırakıyor artık azıcık yürüsem bebiş aşağıdan çıkıverecekmiş gibi oluyor. Sonrada hep kasık agrısı. Çalışan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

keryneia cnm benim cati agrim iki bacagimin ozel bolgeyle birlesim yerindeki kemiklerimde oldu... sonrada 2 gun sonra dogum oldu... hatta yazmistim burayada... sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor gibiydi...
Canım sen hastaneye gittiğinde kaç cmlik açıklık vardı?
Benim oğlan Allahtan okula gidiyor. Yoksa benimkide öyle onun yanında temizlik yapmak mümkün degil. Hele şimdi o kadar çok yardım etmeye çalışıyorki bana anlatamam. Tabi yardım edeyim derken daha çok köstek oluyor. ayy yerim ben onları..

Günaydın annişler
Kar yok ama felaket bir rüzgarve ayaz var burada.

Gece kasık ağrısı ve tuvalet nöbetine bir de çok derin öksürük krizleri girdi. Ciğerlerim sökülüyor sanki

ah canım ya dikkat et. ıhlamur aldır bir yerden. içilmez falan demişler ama ben şirkette çay yerine ıhlamur içiyorum. günde en az 4 bardak limonlu ıhlamur içmiş oluyorum...
4 bardak içmesen de en azından bir bardak da olsa iç. başka toparlama şansın yok.

aaaa dimi toprak sergen de vardı. bizim jenerasyonun direk aklına cadılı bir dizi vardı ya oradaki kız geliyormuş

biz boya yaptık bu arada hiç istediğim gibi olmadı. renkler çok koyu oldu o duvarı kırdırmak istiyorum şuan

Canim benim hala kadinlik annelik damarin agir basiyor normalde senin her zaman yaptigin islerin bi kismini o yapti diye mi agliyorsun tansiyonu normalde aliskin olmadigi isleri yapinca yoruldugundan olmustur acima erkeklere
Ne biliyim kuzum duygusallastim iste, aglamak icin sebep buluyorum bir sekilde galiba, evi zaten hep beraber temizleriz, tabi simdileri ben agirlastim artik pek yapamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…