2016 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar benim sag kolum fena uyustu yine, doktor normal dogumdan sonra gecer demisti ama tedirginim uyusukluk uzun sure gecmedi cunku.. Yataktayim simdi aile doktoruna gidim bakalim o ne diyecek, sonrada ise gecerim artik

Agdaya dayanıyorm Canm kuafirde yaptryorm ama işte tekrar çıkınca vakit olur mu aldirablr miyim blmyrm ondan bakiyim cekiyim tek tek diyorm napiyim

Canım göbüşten nasıl görüp de çekiceksin bence ağdaya git

Gunaydinlarrrr
Bembeyaz heryer.. sadevehuzurlu sana da gunaydin kizinla iyi calismalar tatli guzel annemiz:)
Bende oglumu gonderdim simdi yatsam mi kalkip islere e mi baslasam kararsizim

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

sabah 7:30 gibi 1 cm sonra serum takildi igne vuruldu... acilmanin durmasi ve kasilma olmamasi icin... serum bitince kasilnalarim basladi yine 12 gibi 4 cm saat 15 gibi 7 cm zaten 15:33 ve 15:34 de dogum oldu... yani normal kilolarinda olsaydi sonra sadece ikinma surecim olcakti... ama premature oldugu icin sezeryana aldilar... 7 saatte falan normal doguma uygun acilmam oldu...

Sorma ya blenderi actigim saniye bi bakiyorum kocaman bi sandalye kapmis yanimda beni ittiriyor corbayi da o karistiriyo biraksam evi temizlicek ama nasil bi temizlik olacak artik o evde yasayabilecek miyiz bilmiyorum

Acilman da varmis canim cocuklar da kucuk dogumu kolay olurmus aslinda. Premature diye neden sez.a aliyorlar canim normal dogum daha iyi olmaz miymis

Ne biliyim kuzum duygusallastim iste, aglamak icin sebep buluyorum bir sekilde galiba, evi zaten hep beraber temizleriz, tabi simdileri ben agirlastim artik pek yapamiyorum..
Ben de oyle canim yerimden kalkamiyorum azcik is yapsam sanki binayi komple temizlemisim gibi yoruluyorum nabzim yukseliveriyor hemen ama son gunlerimiz eski halimize hatta daha dinc olarak geri doncez merak etme

Merak ettim şimdi ..
Bizim odanın boyası bittikten hemen sonra bende hiç begenmemıstm koyu ve farklı geldi rengi Ama sonra kurudukca acıldı ve ıstedgım renk özellikle o kadar aradığım rengin tutmuş oldugunu gördüm bir kac gun bekle birde havalarda soguk kolay kolay kurumaz diye düşünüyorum..

ah canım, normal doğum kısmını da yaşadın bir nebze.
olsun çok şükür, buna da şükür. inşallah evinize gittiğiniz günler de gelecek :)

cuma gününden beri evde boya senfonisi var :) kurudu aslında. kurudukça koyulaştı
düz duvar kısmımız çok güzel beğendim de. sarılı yeşilli grili kalın çizgiler yapmıştık. onlar fenalarda
foto atıp göz zevknizi bozmasam daha iyi

Icine hic sinmediyse orayi da duz yapsaniz kapanmaz mi canim

Valla canım benimde ilk gebeliğim tecrübem yok ama alttan bebeğin kafasını kemiklerimin arasona doğru ittirdiğini hissediyorum.
Canım peki göğsünün alt kısmında rahatlama hissediyor musun kafası iyice aşağıya inince göğüs altı rahatlıyormuş nefes almak falan benimde pelvik ve kasıklarımda ağrı var her gün bakıyorum göbeğime inmiş mi diye korkudan iki haftacık daha sabreder umarım bebişler

Agdaya gittm dün canım her an hazrlkli olmak için bkiyim her gün diyorm gobegm küçük egileblyrm skntm yok o konuda
ben çok tedirgin oluyorum ağdaya gitmeye
en son 3,5 4 aylıkken gittim. şimdi ezbere jilet yapıyorum ama her an nolacak belli değil.
çekiniyorum gitmeye
böyle doğuma gitmye de çekinirim doğumu bırak kontorle giderken selpak sokuyor ya karına, o an bile utanıyorum

Canım agdadan jilete gecmeseydin keşke ben 2 senedir aldiryrm öyle çok azalma olmadı inceldi en azından tüyler bide geç cikiyo rahat ediyosn 5 haftada 6 haftada anca cikiyo 3 hafta hiç yok zaten

Hala calisan var mi arkadaslar ya..

Ben cok zorlanmaya basladim..esim getirip goturuyor ama evle isim arasi 1 saat suruyor ozel aracla bile...
Hic halim yok..28 gibi raporum bitiyor..bende 24 unde ayrilacagim ama nasil dayanicam bilmem..

Allah yardimcimiz olsunn

hamilelikten önce düzenli olarak ağdaya gidiyordum, hamile kalında bir süre gitmedim, jilete başladım. geçen ay gittim canım o kadar acıdı ki yarım bıraktırdım. bir de bebek o kadar kasıldı ki karnımın içinde top gibi oldu doğuma kadar bir daha asla gitmem jiletle devam. cesaret edemem

Ben de bi sure agda eldiven karisik kullandim ama su an jiletle almak icin bile ayna kullanmam gerekiyor karnim cok buyudu. Dr kontrolunden bi saat once aliveriyorum hemen hatta son gittigimde cok uzamadigindan alttan kontrol de etmeyeceginden risk alip jiletlemeden gittim ne kadar az jilet vurursak dogum sonrasi agda o kadar az acili olur

Valla tatlim ben tek gidiyorum, birazda hareket etmis oluyorum, bosver cok salmamaya bak kendini, doguma kadar hareket iyidir.. Tabi iste ayakta cok duruyorsan onu bilemicem, oylesi zor olabilir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…