2016 Şubat Anneleri

Ben de oyle canim yerimden kalkamiyorum azcik is yapsam sanki binayi komple temizlemisim gibi yoruluyorum nabzim yukseliveriyor hemen ama son gunlerimiz eski halimize hatta daha dinc olarak geri doncez merak etme
Ay Insallah kuzum ya .. Valla ufacik yeri yapsam ohooo dunya is yapmisim gibi yoruluyorum, dun onada ayri agladim zaten

Aynen çalışmaya devam canım benimde yarın muayenem war. yarın 32. haftalık çalışabilir raporumu alcam. bende çok zorlanıyorum artık üstüne bi de grip falan eklenince walla halim kalmıyor. her sabah keşke işe gitmesem diyorum ama napim çalışmak zorundayım.. 4 aylık doğum iznimi bebeğim doğduğunda daha çok ihtiyacım olacak. hayırlısı bakalım.... Allah yardımcımız olsun gerçektende...

huzurunmeraklisi gecmis olsun cnm hrmen onlemini al. 1 kasik bal at ilik sut falan ic..
Benimde basim agriyoooo

Allah razı olsun canlar, bal, karabiber ve bol nane limon tüketiyorum
eşime söyledim ilçeye baksın ıhlamur bulursan al dedim bulamazsam ankaradan arkadaştan isterim dedi

Banada eşimin akrabaları kv denin ismini koy dedi. dedim ki kv hayatta... bizde ölenlerin ismini koyarlar ... Kimse birşey söyleyemedi . Ztn kv sevmem bide kızıma ismini mi koycam..Kızımın ismi inci olacak...

biz de tam tersi kp isminin yanına abimin adını istedim abim yaşıyor, yaşayan adamın adını neden koyalım dediler

walla jilet işi zor sagdan soldan şekilsiz çıkıyor sonra ağdayla alması cok zor oluyor, en son 1 ay önce gittim
bu haftada gitmek istiyorum ama çok üşeniyorum bakalım

valla benimki gayet acılı olucak onu biliyorum ben düzenli ağdaya gitmeme rağmen normalde de çok acır. tenim çok hassas çünkü. kıl köklerim bile kanar. şimdi jiletten sonra ne olur düşünmek bile istemiyorum

Icine hic sinmediyse orayi da duz yapsaniz kapanmaz mi canim

içime sinmedi vallahi. şuan çözüm arayışlarındayız. sarı renk çok patladı. o kadar olacağını tahmin etmemiştim.
en kötü ihitmalle ya diğer duvar rengine ya da üstüne kağıt yapıcaz.
ay cumadan beri eşimle kuzen duvar boyuyor. yazık ya... çizgileri yapmak zordu bari güzel olsaydı

Canım agdadan jilete gecmeseydin keşke ben 2 senedir aldiryrm öyle çok azalma olmadı inceldi en azından tüyler bide geç cikiyo rahat ediyosn 5 haftada 6 haftada anca cikiyo 3 hafta hiç yok zaten
ah ben lazerden ağdaya geçtim. kadın çok ince tüylerin dedi. çok rahat oluyordu. karın büyüdükçe bir türlü gidemedim. bu hafta sonu gitsem anca :/
bir de jiletle görmeden yapınca eşit olmuyor, utanıyorum öyle gitmeye...
şimdi kesin çok acır...

ay benim daha günüm gelmedi. ama benim bile halim yok. sizleri düşünemiyorum....

bende bundan korkuyorum, acırsa, bir zararı olursa falan

Burdada tatil ama isin kotusu dogursam hastane yollari kapali evde mahsur kaldik anlicagniz.hic boyle yagmamisti ben bildm bileli bu sene fena oldu.

Hastanem de yakın sayılır ama bugün dpgurmayalim :) gidemeyiz belki :)

hastahane mi dediniz doğum mu olursa
en yakın hastahane bana 80 km uzaklıkta ve fırtına var

Slm kızlar...
Bu gece rüyamda ilk kez doğum yaptığımı gördüm. Hastahaneye gidiyorum doğum başlamış diyolar ama ben de hiç sancı olmuyor. Doktor karnıma bastırıyor ve göbek deliğimden damar, kordon gibi bişey çıkıyor beni doğuma alıyorlar. Hemşire iğne vuruyor bu iğne de ne ben normal doğum yapacağım diyorum eğer bu fayda etmezse seni tüm bayıltacağız diyor. Bu arada ne alakaysa iğneyi de üst damağımdan yapıyor
Neyse sonra oğlum doğmuş oluyor ben hemen sağlıklı mı diye soruyorum evet herşey yolunda diyolar sonrasında peki kime benziyor diye soruyorum eşimi işaret ediyorlar :)))
Ne zaman kontrole gitsem kayınvalidem ultrason kağıdını eline alıp aynı babası aynı babası diyor ben de takıntı yaptı galiba
Tabi ki oğluşum babasına benzesin isterim ama kayınvalidem ultrason görüntüsünde bacağını burnu sanıp elini kulağı sanıyor daha nere neresi anlamıyor ama buna rağmen aynı babasına benzetiyor bu işi anlamıyorum

Kizlar biz kizimla dr abladan geliyoruz.masaallah herseyimuz cok iyi. 2800 olmusuz. Nst de sancim çıkmadı. benim cektiklerim ne o zaman anlamadım
ben de de aynisi oldu cnm. sanci hissediyorum diyorum ama nstde tik yok
idrar yolu enf cikti. ondan olabilir ya da bebek buyudugu icin baskidan oyle hissediyorsun demisti drcugum

ah su erkek anneleri
ben de mi boyle olcam, aman Allahim

Bende bu gece doğum yaptığımı gördüm, bende sezeryanla doğum yapıyorum ve ameliyattan çıkıp direk ayağa kalkıyorum, yürüyerek odama gidiyorum, hatta giderken hemşirenin elinde kol çantam var onu da alıp götürüyorum oğluşumun yüzünü de görüyorum, ama arkadaşımın oğluna benziyordu sanki

Canim diger duvarin rengi ile uyumlu duvar kagidi yaparsan super olur gerçekten.. Cok guzel desenlerde var bebek için:) mobilyalar da düz ise cok cok guzel olur duvar kağıdı

Kayinvalidene çok güldüm yawww

benimkide aynı tv nin yanında ultrasonum kalmış kalktı aldı baktı aynı oğluşum dedi. ikide bir küçük zilli der benim kıza. zilliler senin kız kardeşlerinle yeğenlerin diyecem tutuyom kendimi ... inşallah bana benzer de kudurur.eltimin bebeği baya bi iştahli " böle pis boğazlı bebek görmedim obez olcak obez olcak deyip duruyor". oysa ki çocuk gayet iyi. küçüçük bebeği geberik yapcak sanki kendi çok zayıf 92 kilo iki doğum yapmiş sadece. benimkine neler diyecek bakalım şimdiden hazırlanayım yoksa kesin boğarım ... kafadan var kv dede bundan artık eminim...

Bugun halilarimi yikamaya verip temizlik isine girisiyorum hayirlisiyla Goya erken kalkip baslayacaktim ama bu saat oldu.Umarim kendimi ve kizimi hasta etneden alnimin akiyla cikarim bu istenKoltuklari aksam esime sildirmeyi dusunuyorum erkek gucuyle bi silsin bakalim ben yapamam.Haydi bakalim bana kolay gele kizlar

Hahah sabah sabah güldürdün beni
bizde kaynana olcaz, bizde mi böyle olcaz yoksaaa

ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .

Bnmde bu ay çok uzamsti Canm 2 ay olmstu dusun öyle çok acimadi çok uzamasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…