Ay Insallah kuzum yaBen de oyle canim yerimden kalkamiyorum azcik is yapsam sanki binayi komple temizlemisim gibi yoruluyorum nabzim yukseliveriyor hemen ama son gunlerimiz eski halimize hatta daha dinc olarak geri doncez merak etme
Hala calisan var mi arkadaslar ya..
Ben cok zorlanmaya basladim..esim getirip goturuyor ama evle isim arasi 1 saat suruyor ozel aracla bile...
Hic halim yok..28 gibi raporum bitiyor..bende 24 unde ayrilacagim ama nasil dayanicam bilmem..
Allah yardimcimiz olsunn
huzurunmeraklisi gecmis olsun cnm hrmen onlemini al. 1 kasik bal at ilik sut falan ic..
Benimde basim agriyoooo
ah canım ya dikkat et. ıhlamur aldır bir yerden. içilmez falan demişler ama ben şirkette çay yerine ıhlamur içiyorum. günde en az 4 bardak limonlu ıhlamur içmiş oluyorum...
4 bardak içmesen de en azından bir bardak da olsa iç. başka toparlama şansın yok.
Banada eşimin akrabaları kv denin ismini koy dedi. dedim ki kv hayatta... bizde ölenlerin ismini koyarlar ... Kimse birşey söyleyemedi . Ztn kv sevmem bide kızıma ismini mi koycam..Kızımın ismi inci olacak...
ben çok tedirgin oluyorum ağdaya gitmeye
en son 3,5 4 aylıkken gittim. şimdi ezbere jilet yapıyorum ama her an nolacak belli değil.
çekiniyorum gitmeye
böyle doğuma gitmye de çekinirim doğumu bırak kontorle giderken selpak sokuyor ya karına, o an bile utanıyorum
valla benimki gayet acılı olucak onu biliyorumBen de bi sure agda eldiven karisik kullandim ama su an jiletle almak icin bile ayna kullanmam gerekiyor karnim cok buyudu. Dr kontrolunden bi saat once aliveriyorum hemen hatta son gittigimde cok uzamadigindan alttan kontrol de etmeyeceginden risk alip jiletlemeden gittim ne kadar az jilet vurursak dogum sonrasi agda o kadar az acili olur
Icine hic sinmediyse orayi da duz yapsaniz kapanmaz mi canim
ah ben lazerden ağdaya geçtim. kadın çok ince tüylerin dedi. çok rahat oluyordu. karın büyüdükçe bir türlü gidemedim. bu hafta sonu gitsem anca :/Canım agdadan jilete gecmeseydin keşke ben 2 senedir aldiryrm öyle çok azalma olmadı inceldi en azından tüyler bide geç cikiyo rahat ediyosn 5 haftada 6 haftada anca cikiyo 3 hafta hiç yok zaten
ay benim daha günüm gelmedi. ama benim bile halim yok. sizleri düşünemiyorum....Hala calisan var mi arkadaslar ya..
Ben cok zorlanmaya basladim..esim getirip goturuyor ama evle isim arasi 1 saat suruyor ozel aracla bile...
Hic halim yok..28 gibi raporum bitiyor..bende 24 unde ayrilacagim ama nasil dayanicam bilmem..
Allah yardimcimiz olsunn
bende bundan korkuyorum, acırsa, bir zararı olursa falanhamilelikten önce düzenli olarak ağdaya gidiyordum, hamile kalında bir süre gitmedim, jilete başladım. geçen ay gittim canım o kadar acıdı ki yarım bıraktırdım. bir de bebek o kadar kasıldı ki karnımın içinde top gibi oldudoğuma kadar bir daha asla gitmem jiletle devam. cesaret edemem
Burdada tatil ama isin kotusu dogursam hastane yollari kapalievde mahsur kaldik anlicagniz.hic boyle yagmamisti ben bildm bileli bu sene fena oldu.
ben de de aynisi oldu cnm. sanci hissediyorum diyorum ama nstde tik yokKizlar biz kizimla dr abladan geliyoruz.masaallah herseyimuz cok iyi. 2800 olmusuz. Nst de sancim çıkmadı. benim cektiklerim ne o zaman anlamadım
Slm kızlar...
Bu gece rüyamda ilk kez doğum yaptığımı gördüm. Hastahaneye gidiyorum doğum başlamış diyolar ama ben de hiç sancı olmuyor. Doktor karnıma bastırıyor ve göbek deliğimden damar, kordon gibi bişey çıkıyor beni doğuma alıyorlar. Hemşire iğne vuruyor bu iğne de ne ben normal doğum yapacağım diyorum eğer bu fayda etmezse seni tüm bayıltacağız diyor. Bu arada ne alakaysa iğneyi de üst damağımdan yapıyor
Neyse sonra oğlum doğmuş oluyor ben hemen sağlıklı mı diye soruyorum evet herşey yolunda diyolar sonrasında peki kime benziyor diye soruyorum eşimi işaret ediyorlar :)))
Ne zaman kontrole gitsem kayınvalidem ultrason kağıdını eline alıp aynı babası aynı babası diyor ben de takıntı yaptı galiba
Tabi ki oğluşum babasına benzesin isterim ama kayınvalidem ultrason görüntüsünde bacağını burnu sanıp elini kulağı sanıyor daha nere neresi anlamıyor ama buna rağmen aynı babasına benzetiyor bu işi anlamıyorum
Bende bu gece doğum yaptığımı gördüm, bende sezeryanla doğum yapıyorum ve ameliyattan çıkıp direk ayağa kalkıyorum, yürüyerek odama gidiyorum, hatta giderken hemşirenin elinde kol çantam var onu da alıp götürüyorumSlm kızlar...
Bu gece rüyamda ilk kez doğum yaptığımı gördüm. Hastahaneye gidiyorum doğum başlamış diyolar ama ben de hiç sancı olmuyor. Doktor karnıma bastırıyor ve göbek deliğimden damar, kordon gibi bişey çıkıyor beni doğuma alıyorlar. Hemşire iğne vuruyor bu iğne de ne ben normal doğum yapacağım diyorum eğer bu fayda etmezse seni tüm bayıltacağız diyor. Bu arada ne alakaysa iğneyi de üst damağımdan yapıyor
Neyse sonra oğlum doğmuş oluyor ben hemen sağlıklı mı diye soruyorum evet herşey yolunda diyolar sonrasında peki kime benziyor diye soruyorum eşimi işaret ediyorlar :)))
Ne zaman kontrole gitsem kayınvalidem ultrason kağıdını eline alıp aynı babası aynı babası diyor ben de takıntı yaptı galiba
Tabi ki oğluşum babasına benzesin isterim ama kayınvalidem ultrason görüntüsünde bacağını burnu sanıp elini kulağı sanıyor daha nere neresi anlamıyor ama buna rağmen aynı babasına benzetiyor bu işi anlamıyorum
Canim diger duvarin rengi ile uyumlu duvar kagidi yaparsan super olur gerçekten.. Cok guzel desenlerde var bebek için:) mobilyalar da düz ise cok cok guzel olur duvar kağıdıiçime sinmedi vallahi. şuan çözüm arayışlarındayız. sarı renk çok patladı. o kadar olacağını tahmin etmemiştim.
en kötü ihitmalle ya diğer duvar rengine ya da üstüne kağıt yapıcaz.
ay cumadan beri eşimle kuzen duvar boyuyor. yazık ya... çizgileri yapmak zordu bari güzel olsaydı
ah ben lazerden ağdaya geçtim. kadın çok ince tüylerin dedi. çok rahat oluyordu. karın büyüdükçe bir türlü gidemedim. bu hafta sonu gitsem anca :/
bir de jiletle görmeden yapınca eşit olmuyor, utanıyorum öyle gitmeye...
şimdi kesin çok acır...
ay benim daha günüm gelmedi. ama benim bile halim yok. sizleri düşünemiyorum....
bende bundan korkuyorum, acırsa, bir zararı olursa falan
Kayinvalidene çok güldüm yawwwSlm kızlar...
benimkide aynı tv nin yanında ultrasonum kalmış kalktı aldı baktı aynı oğluşum dedi. ikide bir küçük zilli der benim kıza. zilliler senin kız kardeşlerinle yeğenlerin diyecem tutuyom kendimiSlm kızlar...
Hahah sabah sabah güldürdün beniSlm kızlar...
ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .benimkide aynı tv nin yanında ultrasonum kalmış kalktı aldı baktı aynı oğluşum dedi. ikide bir küçük zilli der benim kıza. zilliler senin kız kardeşlerinle yeğenlerin diyecem tutuyom kendimi... inşallah bana benzer de kudurur.eltimin bebeği baya bi iştahli " böle pis boğazlı bebek görmedim obez olcak obez olcak deyip duruyor". oysa ki çocuk gayet iyi. küçüçük bebeği geberik yapcak sanki kendi çok zayıf 92 kilo iki doğum yapmiş sadece. benimkine neler diyecek bakalım şimdiden hazırlanayım yoksa kesin boğarım ... kafadan var kv dede bundan artık eminim...
stres olma, önceden söyle hemşirelere çıkartırlar :)ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .
Bnmde bu ay çok uzamsti Canm 2 ay olmstu dusun öyle çok acimadi çok uzamasına rağmeniçime sinmedi vallahi. şuan çözüm arayışlarındayız. sarı renk çok patladı. o kadar olacağını tahmin etmemiştim.
en kötü ihitmalle ya diğer duvar rengine ya da üstüne kağıt yapıcaz.
ay cumadan beri eşimle kuzen duvar boyuyor. yazık ya... çizgileri yapmak zordu bari güzel olsaydı
ah ben lazerden ağdaya geçtim. kadın çok ince tüylerin dedi. çok rahat oluyordu. karın büyüdükçe bir türlü gidemedim. bu hafta sonu gitsem anca :/
bir de jiletle görmeden yapınca eşit olmuyor, utanıyorum öyle gitmeye...
şimdi kesin çok acır...
ay benim daha günüm gelmedi. ama benim bile halim yok. sizleri düşünemiyorum....
bende bundan korkuyorum, acırsa, bir zararı olursa falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?