2016 Şubat Anneleri

ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .
Cikarmazlarsada stres olmazsin canim gözün bebekten baska kimseyi gormez bence :)

kızlar doğuma giderken çantanızda mama alacakmısınız? veya düşündüğünüz en iyi marka nedir?

Ben küçük bir paket her ihtimale karşı almak istiyorum. ama markasına karar veremedim... cevremde bir kaç kişinin sütü ilk an gelmediği için bebeğin kan şekeri düştü... Şeker hastalığı ve daha ciddi hastalık kalıntısı oluyor..

Siz ne düşünüyorsunuz. (İlk doğum olduğu için hiç bilgim yok bu konuda )

Canım senin sütün gelmezse hastanede mama veriyorlar zaten. ben hiç yanıma mama almayı düşünmemiştim.

Resmen yarildim

Hastanelerde mama var zaten canım gerek gördüklerinde onlar veriyorlar senin goturmene gerek yok

Canim arkadaşlarım al mama dedi. Süt olmuyorsa veriyorlarmis. Hastanede yokmuş.

Aynen canim benim de oyle bacaklarimda agdayla almaktan nerdeyse kil kalmadi ama o tarafta hic azalma seyrelme yok cok gicik oluyorum bu duruma

Gecen esim olur da böyle bir durum olursa ben dogurturum diyordu :)
Lafa gelince soyler de eminim dogum sirasinda bizden daha stresli olacaklar gecen hafta hafif sancim geldi o arada nabzim da yukselince kocam hemen bavullarin nerde nasil indircem sizi once seni mi indireyim asagi kizi mi diye strese girdi beni dekucagina alip indirmek zorunda kalacagini dusundu oyle bi sey olursa ben gelirim arabaya kadar dedim biraz rahatladi

Aynı duygulardayım napıcam ne edecez bilmiyorum.. Sağlıkcılar hiç önemsemezler biliyorum ama çok tedirginim yine hayırlarla olsa da iyileşseydik bi

Benim de kendi annem deli kizimda ayrintiliya kv ve annem de gelmisti kv.m kizimi bana benzetti biraz da babasina benziyor dedi annemde cevsp su ; annesinin bebekligi daha guzeldi babasina benziyor ben hic birini umursamiyorum Rabbim saglik versin babasina benzesin genetik olarak aileden birilerine benzeyecek nasilsa

Aynı duygulardayım napıcam ne edecez bilmiyorum.. Sağlıkcılar hiç önemsemezler biliyorum ama çok tedirginim yine hayırlarla olsa da iyileşseydik bi
Umursayan da var anneme dogum yaparken hemsire nasil aldin orayi yarim yamalak demis 30 sene once. Simdi diyen olmaz ama dusunen olabilir

Ilk emzirdigimde hala tam ayilamamistim ben ama odada eltimin ve annemin oldugunu hatirliyorum ama o an bebegini dusunmekten kimseyi gormuyorsun canim hem yari baugindim hem de bebegimin bana ihtiyaci vardi hele ilk dogumda cok daha ozel bi an. Zaten alisacaksin artik o memeler senin degil tamamen bebeginin. Bu yuzden de kamuya acik olmaya alisacaksin
ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .

kızlar benim kız emzik almadığı için bilmiyorum şimdi doğum çantama emzik koyacağım bu sefer hemen hastanede vereceğim ama bilmiyorum nasıl olmalı emzik
kiraz uç mu damaklı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…