olmayalım...Hahah sabah sabah güldürdün beni
bizde kaynana olcaz, bizde mi böyle olcaz yoksaaa
ingiliz ebe vastres olma, önceden söyle hemşirelere çıkartırlar :)
olay çıkartmazsa bari kvstres olma, önceden söyle hemşirelere çıkartırlar :)
Cikarmazlarsada stres olmazsin canim gözün bebekten baska kimseyi gormez bence :)[/QUOT
ay ne güzeeel :) adaş olcaklar evet. sağlıkla alalım incilerimizi kucağımıza inşallah az kaldı ...Bizde inci koyucaz kızımızın ismini :) adas olacaklar desene
Lafa gelince soyler de eminim dogum sirasinda bizden daha stresli olacaklargecen hafta hafif sancim geldi o arada nabzim da yukselince kocam hemen bavullarin nerde nasil indircem sizi once seni mi indireyim asagi kizi mi diye strese girdi beni dekucagina alip indirmek zorunda kalacagini dusundu oyle bi sey olursa ben gelirim arabaya kadar dedim biraz rahatladi
Nerelisin papatyabenimkide aynı tv nin yanında ultrasonum kalmış kalktı aldı baktı aynı oğluşum dedi. ikide bir küçük zilli der benim kıza. zilliler senin kız kardeşlerinle yeğenlerin diyecem tutuyom kendimi... inşallah bana benzer de kudurur.eltimin bebeği baya bi iştahli " böle pis boğazlı bebek görmedim obez olcak obez olcak deyip duruyor". oysa ki çocuk gayet iyi. küçüçük bebeği geberik yapcak sanki kendi çok zayıf 92 kilo iki doğum yapmiş sadece. benimkine neler diyecek bakalım şimdiden hazırlanayım yoksa kesin boğarım ... kafadan var kv dede bundan artık eminim...
Ne guzel cesaretliymis benimki bayilir heralde korkudanGecen esim olur da böyle bir durum olursa ben dogurturum diyordu :)
bencede, öyle bir talep olursa gidilir alınır hemen. hastane çantasına koymayı hiç düşünmedim yani.Zaten ilk basta anneyi emmesi icin ugrasiyorlar o arada sut gelmezse esim eczaneden alir gelir mamayi. Her yer eczane nasilsa
aydınMer
Nerelisin papatya
AminnnnnHala calisan var mi arkadaslar ya..
Ben cok zorlanmaya basladim..esim getirip goturuyor ama evle isim arasi 1 saat suruyor ozel aracla bile...
Hic halim yok..28 gibi raporum bitiyor..bende 24 unde ayrilacagim ama nasil dayanicam bilmem..
Allah yardimcimiz olsunn
Geberik demissinde ilgimi cekti
Bana biri boyle dese.. fikrinizi sordugumu hatirlamiyorum derdim.. herkes kendi isine baksin yani peh.. ben hic almadan gidebilirim, sancilar gelince o karmasada kil tuy mu aklina gelir insanin, zaten alinmiyor derimi filan kesemem doktora hemsireye temiz gorunucem diye yani.. Dusumu alir giderim yaniUmursayan da varanneme dogum yaparken hemsire nasil aldin orayi yarim yamalak demis 30 sene once. Simdi diyen olmaz ama dusunen olabilir
geberik derken bi deri bi kemik ... yaniGeberik demissinde ilgimi cekti
Anladim bizdede cok derler sivasliyim bendegeberik derken bi deri bi kemik ... yani
Hahahahah aynen oyle sallayin yani ona mi bakacaklar yada biz o anda onu mu dusunucez.hic umrumuz olmaz yani o an hemen bitsin bebisler gelsin modunda oluruz :)))Bana biri boyle dese.. fikrinizi sordugumu hatirlamiyorum derdim.. herkes kendi isine baksin yani peh.. ben hic almadan gidebilirim, sancilar gelince o karmasada kil tuy mu aklina gelir insanin, zaten alinmiyor derimi filan kesemem doktora hemsireye temiz gorunucem diye yani.. Dusumu alir giderim yani
Evet canım gerçekten çok zor kendimi motive ediyorum dayanmak için, 19 ocakta izne ayrılcam inşAllah yardımcın olsun canım bu karda bide hamile çalışmak ise gidip gelmek çok zordur. Ben bi markete gidip gelince yoruluyorum.
kızlar benim kız emzik almadığı için bilmiyorum şimdi doğum çantama emzik koyacağım bu sefer hemen hastanede vereceğim ama bilmiyorum nasıl olmalı emzik
kiraz uç mu damaklı mı
Canım hastane veriyomus mama sütun gelmezse ben almicam hemen mama vermek istemyrm tabi inşallah sutumuz gelirde düşünmeyiz bunlarıkızlar doğuma giderken çantanızda mama alacakmısınız? veya düşündüğünüz en iyi marka nedir?
Ben küçük bir paket her ihtimale karşı almak istiyorum. ama markasına karar veremedim... cevremde bir kaç kişinin sütü ilk an gelmediği için bebeğin kan şekeri düştü... Şeker hastalığı ve daha ciddi hastalık kalıntısı oluyor..
Siz ne düşünüyorsunuz. (İlk doğum olduğu için hiç bilgim yok bu konuda)
Maşallah açılmanda çok güzel olmuş. Ama kısmet işte.. oldu bitti.. demekki herşey açılmayla ilgilide degilmiş. Herşey kısmet. İnş en kısa zamanda evede çıkarırsın canım.sabah 7:30 gibi 1 cm sonra serum takildi igne vuruldu... acilmanin durmasi ve kasilma olmamasi icin... serum bitince kasilnalarim basladi yine 12 gibi 4 cm saat 15 gibi 7 cm zaten 15:33 ve 15:34 de dogum oldu... yani normal kilolarinda olsaydi sonra sadece ikinma surecim olcakti... ama premature oldugu icin sezeryana aldilar... 7 saatte falan normal doguma uygun acilmam oldu...
Çıkarıyorlar canım sen söylersin.ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .
Hastanede veriyorlar canım. Ben tavsiye etmem çünkü olurda sütün gelmezse nasıl olsa mama var diye o an verirsin. Ama almazdan ısrarla emzirmeye çalışırsınkızlar doğuma giderken çantanızda mama alacakmısınız? veya düşündüğünüz en iyi marka nedir?
Ben küçük bir paket her ihtimale karşı almak istiyorum. ama markasına karar veremedim... cevremde bir kaç kişinin sütü ilk an gelmediği için bebeğin kan şekeri düştü... Şeker hastalığı ve daha ciddi hastalık kalıntısı oluyor..
Siz ne düşünüyorsunuz. (İlk doğum olduğu için hiç bilgim yok bu konuda)
Doğum anı gelince vakit oluyor canım. Ocak anneleri topiğinide takip ediyorum. Su geldikten sonra bikaç gün bekleyip doğuranlar bile var.Kızlar peki doğum vs gelince o an evde jiletle alınmaz mi? Esimiz vs o an 5 dk sürer almak. Ben öyle dusunuyorum
Canım bu süt annelik işi hassas bir konu. Sen emzirdiğin bütün bebekleri tanıyormusun şimdi. Senin çocuğunun birsürü süt kardeşi var. Onları bilmesi lazım. Dünya küçük olurda onlardan birini severde evlenmek isterseİnşallah herkesin sütü hemen gelir. Benim kızımda hemen gelmişti kızım yogun bakımda olduğu için sagip veriyordum hemsirelere. Köyde doğurduğum için Hastanede o zmnlar başka çocukları emizdirmeye izin veriyolardi tam olarak bilmiyorum ama en az 15-20 çocuğu emizizdirdim annelerinde sütü olmayanlar bana getiriyorlardi.Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum aradan 13 sene geçti inşallah hemen gelir. Sabah uyandigimda pedten de fayda yok islami ş oluyor süt aktigindan. Meme büyük değil orta. Memenin buyukluguyle alakası yok onu demek istiyorum bol su için kızlar ben günde nerdeyse 4 lt içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?