2016 Şubat Anneleri

Tünaydıııııın biz ancak kahvaltı ettik :))) hemen hareketlenmelerimiz başlıyor
Gece yanlara yatmaktan bacak ve kalçamın ağrıdığını hissettim artık.sırtüstü zaten yatamıyorum.oturarak uyumaya çalışıyorum o hiç olmuyor.napcamı şaşırdım.
Bugün sağlıkocağına gideceğim.bir haftadır arıyorlar fakat yayan gidemezdim.yollar yapılıyor ve buzlanma var kar olmasa da...sonunda bugün eşim biraz erken çıkıp götürecek beni:)
Kuaför işini benim de halletmem lazım ama ctesi daha iyi olacak.bir de normalde her ay giderdim ama kasım ayındaki ağda Aralık'ta da idare etti.azıcık çıktı onu da ben hallettim.çok şaşırdım.normalde sonraki ay Gününü beklerken zor dayanırım. Sanırım bu aralar gidersem Şubat'ta az da olsa yine giderim.kendim yapamam artık:)

Hahah sabah sabah güldürdün beni
bizde kaynana olcaz, bizde mi böyle olcaz yoksaaa
olmayalım...
stres olma, önceden söyle hemşirelere çıkartırlar :)
ingiliz ebe va
stres olma, önceden söyle hemşirelere çıkartırlar :)
olay çıkartmazsa bari kv timsah gibi gözyaşı d
Cikarmazlarsada stres olmazsin canim gözün bebekten baska kimseyi gormez bence :)[/QUOT
Bizde inci koyucaz kızımızın ismini :) adas olacaklar desene
ay ne güzeeel :) adaş olcaklar evet. sağlıkla alalım incilerimizi kucağımıza inşallah az kaldı ...

Haha :) eşim çok soğuk kanlıdır. Sakindir. Rahat adam. O an ne yapacak bilmiyorum :) ve merak ediyorum :) hatta doğuma girmesini istiyorum o rahat adam o zamanda rahat olacak mi diye

Mer
Nerelisin papatya

Kızlar peki doğum vs gelince o an evde jiletle alınmaz mi? Esimiz vs o an 5 dk sürer almak. Ben öyle dusunuyorum

Zaten ilk basta anneyi emmesi icin ugrasiyorlar o arada sut gelmezse esim eczaneden alir gelir mamayi. Her yer eczane nasilsa
bencede, öyle bir talep olursa gidilir alınır hemen. hastane çantasına koymayı hiç düşünmedim yani.
inşallah böyle bişeye gerek kalmaz da sütümüz hemen gelir.

Aminnnnn
Senin iş ev arası uzunmuş canım.o sıkıntı yaratır eğer sürekli ayakta durmalık bir işin yoksa...
Normalde geçen yıl iş arkadaşım bu hafta bitiminde izne ayrılmıştı.bakalım bu haftam nasıl olacak merak ediyorum.gerçi idare sağolsun uyumlu bir ders programı yaptı ama çocuklarla uğraşmak çok zor...

Kizlar hastane cikisinda portbebe mi anakucagi mi kullanacaksiniz?
Ben travel set aldigimda ikisi de vardi ikisini de kullanabilirim

Umursayan da var anneme dogum yaparken hemsire nasil aldin orayi yarim yamalak demis 30 sene once. Simdi diyen olmaz ama dusunen olabilir
Bana biri boyle dese.. fikrinizi sordugumu hatirlamiyorum derdim.. herkes kendi isine baksin yani peh.. ben hic almadan gidebilirim, sancilar gelince o karmasada kil tuy mu aklina gelir insanin, zaten alinmiyor derimi filan kesemem doktora hemsireye temiz gorunucem diye yani.. Dusumu alir giderim yani

Hahahahah aynen oyle sallayin yani ona mi bakacaklar yada biz o anda onu mu dusunucez.hic umrumuz olmaz yani o an hemen bitsin bebisler gelsin modunda oluruz :)))

İnşallah herkesin sütü hemen gelir. Benim kızımda hemen gelmişti kızım yogun bakımda olduğu için sagip veriyordum hemsirelere. Köyde doğurduğum için Hastanede o zmnlar başka çocukları emizdirmeye izin veriyolardi tam olarak bilmiyorum ama en az 15-20 çocuğu emizizdirdim annelerinde sütü olmayanlar bana getiriyorlardi .Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum aradan 13 sene geçti inşallah hemen gelir. Sabah uyandigimda pedten de fayda yok islami ş oluyor süt aktigindan. Meme büyük değil orta. Memenin buyukluguyle alakası yok onu demek istiyorum bol su için kızlar ben günde nerdeyse 4 lt içerim.

kızlar benim kız emzik almadığı için bilmiyorum şimdi doğum çantama emzik koyacağım bu sefer hemen hastanede vereceğim ama bilmiyorum nasıl olmalı emzik
kiraz uç mu damaklı mı

Canım aventin soothie emzigini al mağazalarda yok malesef yani ben rastlamadım ABD den getirtip satıyorlar ig üzerinden. Doğar doğmaz bebeklere verilen bir emzik..

Son düzenleme:
Canım hastane veriyomus mama sütun gelmezse ben almicam hemen mama vermek istemyrm tabi inşallah sutumuz gelirde düşünmeyiz bunları

Maşallah açılmanda çok güzel olmuş. Ama kısmet işte.. oldu bitti.. demekki herşey açılmayla ilgilide degilmiş. Herşey kısmet. İnş en kısa zamanda evede çıkarırsın canım.
ayyy birde doğumdan sonra ilk emzirme var memelerimide inceler hiç çekinmez kv . inşallah hemşireler herkesi odadan çıkartır ... sölersem hemşirelere çıkartırlar mı acaba ??? stres olurum yoksa .
Çıkarıyorlar canım sen söylersin. hatta bizim hastanede kendileri çıkarmıştı herkesi ben bişey dememiştim. Sonra zamanla alışıyorsun ama ilk günden hemen herkesin yanında fırt diye açıp emziremiyorsun
Hastanede veriyorlar canım. Ben tavsiye etmem çünkü olurda sütün gelmezse nasıl olsa mama var diye o an verirsin. Ama almazdan ısrarla emzirmeye çalışırsın zaten heryerde eczanede var.
Kızlar peki doğum vs gelince o an evde jiletle alınmaz mi? Esimiz vs o an 5 dk sürer almak. Ben öyle dusunuyorum
Doğum anı gelince vakit oluyor canım. Ocak anneleri topiğinide takip ediyorum. Su geldikten sonra bikaç gün bekleyip doğuranlar bile var.
Canım bu süt annelik işi hassas bir konu. Sen emzirdiğin bütün bebekleri tanıyormusun şimdi. Senin çocuğunun birsürü süt kardeşi var. Onları bilmesi lazım. Dünya küçük olurda onlardan birini severde evlenmek isterse tabi bu biraz zorda.. olurmu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…