- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Çok kötü değil. Nasıl anlatayım rahatsızlık veriyor. Doğum sancısı daha şiddetli ve ağrılı oluyormuş. Onu bekliyorum
Benimkinin fermuari vardi kraftin. Seninki de oyle olabilir mi?
Kızlar merhaba bu sabah uyandığımda sağdan sola dönerken kasığımdan yukarı sanki içimden birşeyler koptu o derece agrı girdi.sonra gecti normaldi hersey ama midem bulanmaya basladı öğlenden sonra göbeğimin orda gecmeyen agrım var anlamıyorum bebege zarar wermiş olabilirmiyim farkında olmadan
Kızlar benim göğüslerim çok büyümedi ama göğüs uçlarım büyüktü zaten iyice büyüdü ama şimdiden kupkuru elliyorum çatlamış soyuluyor gibi 15 gündür lansinoh kullanıyorum değişme yok ödüm kopuyor doğum sonrası sıkıntı yaşarım diye ne güzel kocaman rahat tutar diye diye nazar ettiler yahu inşallah çatlayıp canımı acıtmaz var mı önerebileceginiz başka bir şey
TIRMIK
Ayıp etmiş valla... Hiç umursayan görmedim hatta eğer fazla varsa hijyen acısından gerekliyse hastaya çaktırmadan tras yapılıyor... Ama ilginç olan bi anımı anlatayım hiç Unutmamköyden bi kadın geldi doğuma acil direk masaya geçti bi baktık kadın uzatmış boncuk felan takmış baya ilgili orayla yani dedik tras yapalım... Yok kadın dokundurtmuyor olmaz eşim böyle istiyo diye sancı arasında doğurdu doğuracak zaten dokunmadık artık güldük geçti gitti
Negüzel canım sevindim. Açılman ne alemdeymiş? Bak bu haftalara geldin artık telaşlanmana gerek yok. Dahada durur inş.Kızlar kontrolden çıktık. 2388 gr olmuş 34+2deyiz. Boyu da 47 cm. Sancı çıkmadı çok sukur. 2 hafta sonra çağırdı. Bakalım daha ne kadar dayanicaz. Durursa 38 e kadar bekleriz dedi Doktor.
Bu arada bebek sekerlerimiz gelmiş hacı şeriften.
Önceden söylemeyebilir canım. Bazıları söylemiyor. Haftada bir gidiyorsan belki.. 36dan sonra hep temiz gitmek lazımMaşallah canım bebişinebenim 15 ocakta kontrolüm var çatı muayenesi için bişey demedi önden söyler herhalde seninki gibi ağdaya gidicem bende ama haftaya kontrolü atlatınca giderim diyordum acaba hemşiresini arayıp sorsam mı napsam
Canım o kabuklanma yara olacagı için degil. Göğsümüz emirmeye hazırlanıyor.benim de ayni sekil de. kupkuru ve kabuklaniyor. bir haftadir garmastan krem suruyorum. biraz yumusuyor ama bakalim nolcak
Topitikk cnm cok sevindim senin adina yilmak yok, hangisi icine sinerse o ismi sec
buarada sanci hisseden arkadaslarim,
idrar yolu enf olmus olabilirsiniz. ilk kontrolde idrar tahlili isteyin. son duzlukteyiz, ha gayret
Canim dayan suya gunde 3 lt yoksa gecmior. Bende kronik evlendigimden beri var sistit idrar efk. Bol su ve idrarini bekletme. Gecmis olsun.kızlar benim sancıların nedeni tahlil sonuçlarımı alınca çıktı. idrarımda lokosit coşmuş. normal değeri 0-5 arası iken benim 40 çıktı. tek kullanımlık bi ilaç verdi. suda eriyor. inş işe yarar çünkü sancılarım baya baya fazla
Aynen bu sene yikamadigim kadar camasir yikiyorum.salonda diger odalarda yatak odasinda heryerde camasir var..cocuk krese gidiyor onunkiler bi yandan biz calisiyoruz biyandan ..bu arada bugun prensesin canasirlari utulendi bitti..yalniz degilsinBenim evin çamaşırı mı çok yoksa standart bu mudur? Ay çok sinirlerim bozuldu,oturdum Ağladım artıksadece 1 gün yıkamadım ya 1 gün....kütüphane rafında kirli pantolonları tıkmış , ( daha yeni yerleştirdim birbirine girmiş) dolabına temizleri katlayıp koyayım dedim,en altta yine bir sürü kıyafeti top haline getirip koymuş.onlar orda toz olmuş.ben de 1 sepet dolmuş iyi bari 2 yıkamada biter diyordum.( evde 3 sepet var) sırf sağa sola atmasın diye heryere sepet koydum.
Yoruluyorum artık ya Eğil kalk...bilmem ne götürsün evi bırak yapma diyor ama kim yapcak o zaman Ayşe diye biri mi yaşıyor evde haberim yok.sesleneyim de yapsın...
Herkes işini biliyor vallahi...anam ortada yok babam ortada yok kardeşim ortada yok.işini yapıyon dimi diyor annem telefonda...koca evde hasta.fıttırcam artık
Kilosu iyi canim uzme kendini. Cok daha dusuk kiloda bebisler var. Haftanla uyumlu hatta 100 gr onde :)Selam kizlar bende dr daydim aksam uzeri.. Ilk defa nst ye girdim dr bi kere yoklamis dedi 60a çıkmış ama ben bişey anlamadım..firkan benim tospik kilo almaktan vazgeçti sanirim nazar degdirdim 2300 gr olmus ben 2500 bekliyodum
Sezeryan tarihi istedim dr 12 si dedi ama bence sen normal doguracaksin diyordoğum pozisyonunda bebis, bakalim hayirlisi ile insallah normal yaparim..
Evet canim kilosu iyi daha önce önden önden gidiyordu da bende ona alismisim sanirim :) sağlıklı olsunlar başka bisey istemeyiz :)Kilosu iyi canim uzme kendini. Cok daha dusuk kiloda bebisler var. Haftanla uyumlu hatta 100 gr onde :)
Maşallah canım. İlla çok alacak diye birşey yok.bazı bebekler son ay daha az kilo alabiliyor. Aman ben çook fazla almasını istemiyorum. Çünkü canımı çok acıtıyor iri bebek karındaykende çok zor. Normal kilo alsın yeter.Benimde haftaya kontrolüm bakalım ne kadar oldu. 1 ayda gidiyorum kontrole.. banada tarih verecekSelam kizlar bende dr daydim aksam uzeri.. Ilk defa nst ye girdim dr bi kere yoklamis dedi 60a çıkmış ama ben bişey anlamadım..firkan benim tospik kilo almaktan vazgeçti sanirim nazar degdirdim 2300 gr olmus ben 2500 bekliyodum
Sezeryan tarihi istedim dr 12 si dedi ama bence sen normal doguracaksin diyordoğum pozisyonunda bebis, bakalim hayirlisi ile insallah normal yaparim..
cnm kucuk derken hamilelik oncesi kucukluk mu... benim hamilelik oncesi 80di hamileligin sonlarina dogru 90 oldu... simdi yine 90 takiyorum... sutumu sagiyorum...Aaa..kızlar küçük memelilerde Kaymaklı ve yoğun süt oluyor iki arkadasimda rahat emziriyr 2 yaşına geldiler. büyük memeleri de pek olmuyor.dipnot:benimki de buyuk
Cnm demir defne nasılcnm kucuk derken hamilelik oncesi kucukluk mu... benim hamilelik oncesi 80di hamileligin sonlarina dogru 90 oldu... simdi yine 90 takiyorum... sutumu sagiyorum...
Benimde 3 hafta olmuştu gitmeyeli simdi haftaya tekrar kontrole gideceğim bakalım.. Valla normal dogurabilirsem iri olmasin bebis diye düşünüyorum.. Sağlıkla gelsinler de gerisi bos.. Sol tarafimi poposuyla geriyor sanirim dedim dr a, gerçektende orada poposu varmisss yerim onun totişiniiMaşallah canım. İlla çok alacak diye birşey yok.bazı bebekler son ay daha az kilo alabiliyor. Aman ben çook fazla almasını istemiyorum. Çünkü canımı çok acıtıyor iri bebek karındaykende çok zor. Normal kilo alsın yeter.Benimde haftaya kontrolüm bakalım ne kadar oldu. 1 ayda gidiyorum kontrole.. banada tarih verecek
cnm iyiye gidiyor ins haftaya pazartesi yada sali gunu normal kuveze alcaklar 15 gunde orda kaliriz gibi 36. haftaya kadar bekletiriz demisti doktor...Cnm demir defne nasıl
Çok sevindim canım inşallah tez zamanda evinize dönersiniz.cnm iyiye gidiyor ins haftaya pazartesi yada sali gunu normal kuveze alcaklar 15 gunde orda kaliriz gibi 36. haftaya kadar bekletiriz demisti doktor...
Ayy canım biran önce toparlansin insallah kuzularcnm iyiye gidiyor ins haftaya pazartesi yada sali gunu normal kuveze alcaklar 15 gunde orda kaliriz gibi 36. haftaya kadar bekletiriz demisti doktor...
Bende öyle biliyorum. Rahatsız ediyor zaten sadece. Şiddetli değil.Adet ağrısı bende 2 haftadır var ona fazla takılma cnm doğum sancısı baya betermis duyduğum gore
ins cnm... ins kimsenin bebegine kuvez bakimi gerekmez... cok zor... haftasinda dogan bazi bebekleride almislar kuveze... bol dua ediyorum hepimiz saglikla alalim kucagimiza...Çok sevindim canım inşallah tez zamanda evinize dönersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?