2016 Şubat Anneleri

sagdan sola donmeyle zarar verılseydı benımkıne coktan bırsey olmustu , merak etme bırden donduysen ondan agrı olmustur ,bana da oluyor

benim de ayni sekil de. kupkuru ve kabuklaniyor. bir haftadir garmastan krem suruyorum. biraz yumusuyor ama bakalim nolcak

Topitikk cnm cok sevindim senin adina yilmak yok, hangisi icine sinerse o ismi sec

buarada sanci hisseden arkadaslarim,
idrar yolu enf olmus olabilirsiniz. ilk kontrolde idrar tahlili isteyin. son duzlukteyiz, ha gayret

Selam kizlar bende dr daydim aksam uzeri.. Ilk defa nst ye girdim dr bi kere yoklamis dedi 60a çıkmış ama ben bişey anlamadım.. firkan benim tospik kilo almaktan vazgeçti sanirim nazar degdirdim 2300 gr olmus ben 2500 bekliyodum
Sezeryan tarihi istedim dr 12 si dedi ama bence sen normal doguracaksin diyor doğum pozisyonunda bebis, bakalim hayirlisi ile insallah normal yaparim..

Negüzel canım sevindim. Açılman ne alemdeymiş? Bak bu haftalara geldin artık telaşlanmana gerek yok. Dahada durur inş.
Önceden söylemeyebilir canım. Bazıları söylemiyor. Haftada bir gidiyorsan belki.. 36dan sonra hep temiz gitmek lazım
Canım o kabuklanma yara olacagı için degil. Göğsümüz emirmeye hazırlanıyor. derisi tazeleniyor. Bebe yağı sür azıcık bekle sonra yumuşak banyo lifin ile temizlettir bütün kabuklar dökülür. Bir daha kabuklanmayabilir. Ben böyle yapıp yıkadım temizlendi kabuklanmıyor bir daha o kremler göğüs ucu yara olmasın diye..

Canim dayan suya gunde 3 lt yoksa gecmior. Bende kronik evlendigimden beri var sistit idrar efk. Bol su ve idrarini bekletme. Gecmis olsun.

Hatunlar ig de bi video paylaştım bel ağrısına iyi gelen ayrıca makat gelislerde bebeğin dogum pozisyonu almasını sağlayan bir hareket buraya atamadim. Orda repost yaptım bakin isterseniz

Aynen bu sene yikamadigim kadar camasir yikiyorum.salonda diger odalarda yatak odasinda heryerde camasir var..cocuk krese gidiyor onunkiler bi yandan biz calisiyoruz biyandan ..bu arada bugun prensesin canasirlari utulendi bitti..yalniz degilsin

Kilosu iyi canim uzme kendini. Cok daha dusuk kiloda bebisler var. Haftanla uyumlu hatta 100 gr onde :)

Kilosu iyi canim uzme kendini. Cok daha dusuk kiloda bebisler var. Haftanla uyumlu hatta 100 gr onde :)
Evet canim kilosu iyi daha önce önden önden gidiyordu da bende ona alismisim sanirim :) sağlıklı olsunlar başka bisey istemeyiz :)

Maşallah canım. İlla çok alacak diye birşey yok.bazı bebekler son ay daha az kilo alabiliyor. Aman ben çook fazla almasını istemiyorum. Çünkü canımı çok acıtıyor iri bebek karındaykende çok zor. Normal kilo alsın yeter.Benimde haftaya kontrolüm bakalım ne kadar oldu. 1 ayda gidiyorum kontrole.. banada tarih verecek

Aaa..kızlar küçük memelilerde Kaymaklı ve yoğun süt oluyor iki arkadasimda rahat emziriyr 2 yaşına geldiler. büyük memeleri de pek olmuyor.dipnot:benimki de buyuk
cnm kucuk derken hamilelik oncesi kucukluk mu... benim hamilelik oncesi 80di hamileligin sonlarina dogru 90 oldu... simdi yine 90 takiyorum... sutumu sagiyorum...

Benimde 3 hafta olmuştu gitmeyeli simdi haftaya tekrar kontrole gideceğim bakalım.. Valla normal dogurabilirsem iri olmasin bebis diye düşünüyorum.. Sağlıkla gelsinler de gerisi bos.. Sol tarafimi poposuyla geriyor sanirim dedim dr a, gerçektende orada poposu varmisss yerim onun totişinii

cnm iyiye gidiyor ins haftaya pazartesi yada sali gunu normal kuveze alcaklar 15 gunde orda kaliriz gibi 36. haftaya kadar bekletiriz demisti doktor...
Çok sevindim canım inşallah tez zamanda evinize dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…