2016 Şubat Anneleri

Canım bol su ıc ıcebıldıgın kadar. 40 gercekten yuksekmıs

Canlarim yaa park yatagimiz geldi sagina soluna baktim 2ci ust kademeyi yerlestirecek yeri bulamadim. Eger bu haliyle olursa yandim bebek cok asagida kalacak
canım eger kademesı olmadıgından emınsen yıne de canını sıkma. Ikı yatak koyarsın ıcıne. Zaten buyuyunce kademeyı dusurmen lazım o zaman da ıkıncı yatagı cıkarırsın.

Canim e bebekten siparis verecektin sanırım msjini okudum da. ben 40 tl indirim kuponu kazandım istersen kodu verebilirim

markası ne yatağınızın
normalde ust kademe askılı oluyor beşiğin kenarlarına askıları takıp içine salıyorsunuz

canım eger kademesı olmadıgından emınsen yıne de canını sıkma. Ikı yatak koyarsın ıcıne. Zaten buyuyunce kademeyı dusurmen lazım o zaman da ıkıncı yatagı cıkarırsın.

Cantaya baktim ara kat aparatí yokmus malesef. Netten bi tane buldum onu siparis edecegim. İlk aylar emzirmek icin sık alacagim bebegi dibine kadar egilmek zor olacak.

Kızlar merhaba bu sabah uyandığımda sağdan sola dönerken kasığımdan yukarı sanki içimden birşeyler koptu o derece agrı girdi.sonra gecti normaldi hersey ama midem bulanmaya basladı öğlenden sonra göbeğimin orda gecmeyen agrım var anlamıyorum bebege zarar wermiş olabilirmiyim farkında olmadan

Kızlar kontrolden çıktık. 2388 gr olmuş 34+2deyiz. Boyu da 47 cm. Sancı çıkmadı çok sukur. 2 hafta sonra çağırdı. Bakalım daha ne kadar dayanicaz. Durursa 38 e kadar bekleriz dedi Doktor.
Bu arada bebek sekerlerimiz gelmiş hacı şeriften.

Eklentiler

• 20160104_184704.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 307
Yok canım inmemiş henüz bebek. Az önce geldim kontrolden 48 cm ve 2640 gr. Çatı muayenesi için 18 ocakta kontrol dedi sonrasında her hafta olacakmış kontrol. Zaman yaklaştıkça korku sarmaya başladı

Canım bende 1 saat önce çıktım kontrolden 34+5 2640 gr ve 48 cm boy. Çatı muayenesini 37. Haftada yapacakmış 18 ocakta çağırdı tekrar sonra her hafta kontrol dedi.

Canim benim çok sevindim bence en doğrusunu yaptın yoksa tüm ömür boyu içinde kalacakti gerçekten sevip beğendiğin bi ismi koy ikinci isim olarak bak o zaman çok daha mutlu olacaksın

Canım korkma o bended oluyo çok uzun süre aynı tarafa dönük yatıp yön değiştirirsem içimde bi parça kopuyo sanki. Bebek hareketlerini takip et kıpırdıyosa sorun etme :)

Yok canım inmemiş henüz bebek. Az önce geldim kontrolden 48 cm ve 2640 gr. Çatı muayenesi için 18 ocakta kontrol dedi sonrasında her hafta olacakmış kontrol. Zaman yaklaştıkça korku sarmaya başladı
Maşallah canım bebişine benim 15 ocakta kontrolüm var çatı muayenesi için bişey demedi önden söyler herhalde seninki gibi ağdaya gidicem bende ama haftaya kontrolü atlatınca giderim diyordum acaba hemşiresini arayıp sorsam mı napsam

cnm korkma herkes de olcak diye birsey k... ben zaten bi haftadir yaatiyodum... ona ragmen agrim olmustu... baska bisey olmadi... dogum oncesi gunumde de bisey yoktu...

Belimde çok ince bir ağrı başladı ;( hiç olmamıştı böyle...

Belimde çok ince bir ağrı başladı ;( hiç olmamıştı böyle...
Nasıl bi ağrı cnm. Benimde 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. Sanki gelse rahatlıycam. Yoksa doğurcam mı ayy günler azaldıkça korkuyorum. Yok yok ben doğuramıcam galiba

Kuzenim de oyle diyor kucucuk memeden nasil o kadar sut cikti hala saskinim 2yila yakin emzirmis iki cocugunu da ustelik fiskiriyormus 75 beden giyiyor aslinda 75 de buyuk ama cevresi genis
Aaa..kızlar küçük memelilerde Kaymaklı ve yoğun süt oluyor iki arkadasimda rahat emziriyr 2 yaşına geldiler. büyük memeleri de pek olmuyor.dipnot:benimki de buyuk

Nasıl bi ağrı cnm. Benimde 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. Sanki gelse rahatlıycam. Yoksa doğurcam mı ayy günler azaldıkça korkuyorum. Yok yok ben doğuramıcam galiba

Farklı bir ağrı ya başka bir şey yok şimdilik. Benim de gelmesin bugün. Eşim şehir dışında gece gelecek. Her yer kar-buz... Ben de doguramayacagim yarın doktora gideceğim inşallah. Sen de çok kotuyse istersen bir gorun canim

Haklısın canım ben de gereksiz harcama yapmak istemiyorum artık ebeveyn oluyoruz bebişler daha önemli:)

Iıımmm harikasın canım fikir verdiğin için çok teşekkür ederim :)

Zaten bana da mantıklı gelmedi canım demek ki büyük pasta yapıp süslemeyi düşündü ama biz zaten bitiremeyiz vazgeçtim

Şeker hamurlu pastadan sayenizde vazgeçtim kızlar, normal pasta alcam evet, üstüne de bebiş figürü ok:)

İdari izin olduğu için olmaz düşme diye düşünüyorum. Bir kurumunuzu arayın. İdari izin nedeniyle gelmiyorum diye... Bu arada neresi orası bartın mi :) orda iki gün tatildi :)
Sivas canım inş 2 günüm gitmez ya

Çok kötü değil. Nasıl anlatayım rahatsızlık veriyor. Doğum sancısı daha şiddetli ve ağrılı oluyormuş. Onu bekliyorum

Adet ağrısı bende 2 haftadır var ona fazla takılma cnm doğum sancısı baya betermis duyduğum gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…