Canım bol su ıc ıcebıldıgın kadar. 40 gercekten yuksekmıskızlar benim sancıların nedeni tahlil sonuçlarımı alınca çıktı. idrarımda lokosit coşmuş. normal değeri 0-5 arası iken benim 40 çıktı. tek kullanımlık bi ilaç verdi. suda eriyor. inş işe yarar çünkü sancılarım baya baya fazla
canım eger kademesı olmadıgından emınsen yıne de canını sıkma. Ikı yatak koyarsın ıcıne. Zaten buyuyunce kademeyı dusurmen lazım o zaman da ıkıncı yatagı cıkarırsın.Canlarim yaa park yatagimiz geldi sagina soluna baktim 2ci ust kademeyi yerlestirecek yeri bulamadim. Eger bu haliyle olursa yandim bebek cok asagida kalacak
Canim e bebekten siparis verecektin sanırım msjini okudum da. ben 40 tl indirim kuponu kazandım istersen kodu verebilirimDün akşamdan beri bende de aynısı oluyor korkuyorumhaftasonu çok yürüdüm ve yoruldum alakası olduğunu sanmıyorum yürümekle. Tam bacagimin özel bölgeyle birleştiği yer kopacakmış gibi oluyor ve ağrıyor yürüyemiyorum bile gece ağrısından uyanıyordum. Bebek hareketi normal ama ne bilim çok korkuyorum. Bugüne kadar hiç bi sorunum yoktu cnm sende başka bisey olmuş muydu
markası ne yatağınızın
normalde ust kademe askılı oluyor beşiğin kenarlarına askıları takıp içine salıyorsunuz
canım eger kademesı olmadıgından emınsen yıne de canını sıkma. Ikı yatak koyarsın ıcıne. Zaten buyuyunce kademeyı dusurmen lazım o zaman da ıkıncı yatagı cıkarırsın.
Benimkinin fermuari vardi kraftin. Seninki de oyle olabilir mi?Canlarim yaa park yatagimiz geldi sagina soluna baktim 2ci ust kademeyi yerlestirecek yeri bulamadim. Eger bu haliyle olursa yandim bebek cok asagida kalacak
Yok canım inmemiş henüz bebek. Az önce geldim kontrolden 48 cm ve 2640 gr. Çatı muayenesi için 18 ocakta kontrol dedi sonrasında her hafta olacakmış kontrol. Zaman yaklaştıkça korku sarmaya başladıCanım peki göğsünün alt kısmında rahatlama hissediyor musun kafası iyice aşağıya inince göğüs altı rahatlıyormuş nefes almak falan benimde pelvik ve kasıklarımda ağrı var her gün bakıyorum göbeğime inmiş mi diye korkudan iki haftacık daha sabreder umarım bebişler
Canım bende 1 saat önce çıktım kontrolden 34+5 2640 gr ve 48 cm boy. Çatı muayenesini 37. Haftada yapacakmış 18 ocakta çağırdı tekrar sonra her hafta kontrol dedi.Kızlar kontrolden çıktık. 2388 gr olmuş 34+2deyiz. Boyu da 47 cm. Sancı çıkmadı çok sukur. 2 hafta sonra çağırdı. Bakalım daha ne kadar dayanicaz. Durursa 38 e kadar bekleriz dedi Doktor.
Bu arada bebek sekerlerimiz gelmiş hacı şeriften.
Canim benim çok sevindim bence en doğrusunu yaptın yoksa tüm ömür boyu içinde kalacakti gerçekten sevip beğendiğin bi ismi koy ikinci isim olarak bak o zaman çok daha mutlu olacaksınKızlar sizinde desteklerinizle :) aksam eşimle isimlere baktık... Dede adımız olan yasar ın aktif olarak kullanılamayacagını bildiğimiz için birlikte söylenecek isimlere bakmadım (dedemiz yasıyor çünkü) tüm harflere bakarken alfabenin ortasında eşim pes etti ve sonra devam edelim dedi.. İki isim gözümüze çarptı biri ARDEN anlamı cok hoşumuza gitti Allâh ın tarlası bolluk bereket prensi demekmiş Kuran da geçiyormus.. Bide mirza adı.. Sabah eşim mirza yı baya benimsemiş olarak geldi karsıma... ARDEN cok karışır felan dedi (köyün bakkalına sormuş ARDEN mi MİRZA mı diye adam anlamamış falan filan tabi anlamaz :/) neyse hayır dedim daha bişey demek yok tüm isimlere bakacağız bişey demiyorum daha... Bak doğurmam felan diye sakaya vurdum bişey demedi bakalım ne olacak? Daha isin bakmaya devam dedim... Sizce?
Canım korkma o bended oluyo çok uzun süre aynı tarafa dönük yatıp yön değiştirirsem içimde bi parça kopuyo sanki. Bebek hareketlerini takip et kıpırdıyosa sorun etme :)Kızlar merhaba bu sabah uyandığımda sağdan sola dönerken kasığımdan yukarı sanki içimden birşeyler koptu o derece agrı girdi.sonra gecti normaldi hersey ama midem bulanmaya basladı öğlenden sonra göbeğimin orda gecmeyen agrım var anlamıyorum bebege zarar wermiş olabilirmiyim farkında olmadan
Maşallah canım bebişineYok canım inmemiş henüz bebek. Az önce geldim kontrolden 48 cm ve 2640 gr. Çatı muayenesi için 18 ocakta kontrol dedi sonrasında her hafta olacakmış kontrol. Zaman yaklaştıkça korku sarmaya başladı
Dün akşamdan beri bende de aynısı oluyor korkuyorumhaftasonu çok yürüdüm ve yoruldum alakası olduğunu sanmıyorum yürümekle. Tam bacagimin özel bölgeyle birleştiği yer kopacakmış gibi oluyor ve ağrıyor yürüyemiyorum bile gece ağrısından uyanıyordum. Bebek hareketi normal ama ne bilim çok korkuyorum. Bugüne kadar hiç bi sorunum yoktu cnm sende başka bisey olmuş muydu
cnm korkma herkes de olcak diye birsey k... ben zaten bi haftadir yaatiyodum... ona ragmen agrim olmustu... baska bisey olmadi... dogum oncesi gunumde de bisey yoktu...Dün akşamdan beri bende de aynısı oluyor korkuyorumhaftasonu çok yürüdüm ve yoruldum alakası olduğunu sanmıyorum yürümekle. Tam bacagimin özel bölgeyle birleştiği yer kopacakmış gibi oluyor ve ağrıyor yürüyemiyorum bile gece ağrısından uyanıyordum. Bebek hareketi normal ama ne bilim çok korkuyorum. Bugüne kadar hiç bi sorunum yoktu cnm sende başka bisey olmuş muydu
Nasıl bi ağrı cnm. Benimde 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. Sanki gelse rahatlıycam. Yoksa doğurcam mıBelimde çok ince bir ağrı başladı ;( hiç olmamıştı böyle...
Aaa..kızlar küçük memelilerde Kaymaklı ve yoğun süt oluyor iki arkadasimda rahat emziriyr 2 yaşına geldiler. büyük memeleri de pek olmuyor.dipnot:benimki de buyukKuzenim de oyle diyor kucucuk memeden nasil o kadar sut cikti hala saskinim 2yila yakin emzirmis iki cocugunu da ustelik fiskiriyormus 75 beden giyiyor aslinda 75 de buyuk ama cevresi genis
Nasıl bi ağrı cnm. Benimde 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. Sanki gelse rahatlıycam. Yoksa doğurcam mıayy günler azaldıkça korkuyorum. Yok yok ben doğuramıcam galiba
Canim yeter bence. İşten geldiği için belki öncesinde sıcak bir çorba bile olabilir. Çok denilmiş. Acil olmasından da kaynaklı olabilir belki. (Tarih bugun 4 daha var dogru)Normal bir pasta alip kutla olmadı su ara lüks olan her şeye çocuğa çorap alırım mantığına bürünen bir anne oldum korkarim
Iki kisilik bir masa icin bu kadar afilli bir pastaya zaten hic gerek yok tatlim yaa.. ha misafir filan cagirirsin anlarimda, zaten bir erkek boyle seylere bakmaz :) ..
Kucuk kanepeler hazirlayabilirsin, borek filan ugrastirirsa diye dusunuyorsan, yaninada patates salatasi her zaman kurtarici olmustur ben onu biraz mayonezle ve yumurtayla karistiriyorum enfes birsey oluyor ve kanepe yapip ikram ediyorum.. simdi mevsimi degil ama taze sogan, cok az maydonoz, domates ve lor peyniri ilede kanepe super oluyor mesela :) .. milfoy hamuru ile tabak yapip mantar sosu hazirlarsin yada herhangi farkli bir sosta olabilir... bu yaptigin tabagi firinladiktan sonra sosunu icine koyarsin harika ve doyurucu oluyor tavsiye ederim.. yapimi cok hizli ve kolay oluyor.. ek olarak yesil bir salata olabilir icinede ceviz tavada kizartip ekleyebilirsin.. bunlar bile doyurucu olur bence :)
Ay ben acikmisim galibaaaa valla bu dediklerimi ben yapabilirim sen yapmazsan
Zaten bana da mantıklı gelmedi canım demek ki büyük pasta yapıp süslemeyi düşündü ama biz zaten bitiremeyiz vazgeçtimCan'ım güzel düşünmüşsün de 2 kişilik bir pasta 100 olamaz.ben bu işin içindeyim. Muhtemelen en az 6-8 kişilik kalıp yapıyorlardır onun fiyatıdır. Yoksa şeker hamurlu pasta olsun 20 tl kişi başı oda en lüks yerde...ben kişi başı 12 tl ye satıyorum Ama 2 kişilik kalıp olmaz zaten.adet pasta alı üzerine figür koydurabilirsin...
ay ben bu nst işini anlamıyorum zaten
o an sancın olmamış olamıyor mu yani?
evet artık öyle birşey yapıp düzelteceğiz durumu. yoksa duvarı yıktırıp yatak odasna katıcam
benimkisi son haftalarda beni hastane kapısına bırakıp orada bekletmeyi düşünüyor
hemen çocuk doğacak sanıyor yaa
sağlıkcılar önemsemiyor da refakatçılar önemser
düğümünde tarlatandan çorabı çekemiyorum diye totomu göstermiştim kuzene
valla bir keresinde doktora gittiğimde yeni çıkmaktaydı. aman iyi ki almamışsın. tahriş edip bırakıyorsınuz sonra sıkıntınızı anlamıyoruz demişti (kaşıntı vardı o sıralar)
ondan beri hep pis gidesim geliyor
alınabilir bence. hatta birisi söylemişti. hastanede de kıl tüy vs var mı jilet verelim mi diyorlarmışne kadar doğru bilemmem ama...
bence yeter. şeker hamurlu pasta yaerine başka pasta al. üstüne de bebekli obje kondur
hem şeker hamurlu pastalar güzelde olmuyor ki
Sivas canım inş 2 günüm gitmez yaİdari izin olduğu için olmaz düşme diye düşünüyorum. Bir kurumunuzu arayın. İdari izin nedeniyle gelmiyorum diye... Bu arada neresi orası bartın mi :) orda iki gün tatildi :)
Çok kötü değil. Nasıl anlatayım rahatsızlık veriyor. Doğum sancısı daha şiddetli ve ağrılı oluyormuş. Onu bekliyorumFarklı bir ağrı yabaşka bir şey yok şimdilik. Benim de gelmesin bugün. Eşim şehir dışında gece gelecek. Her yer kar-buz... Ben de doguramayacagim yarın doktora gideceğim inşallah. Sen de çok kotuyse istersen bir gorun canim
Adet ağrısı bende 2 haftadır var ona fazla takılma cnm doğum sancısı baya betermis duyduğum goreNasıl bi ağrı cnm. Benimde 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. Sanki gelse rahatlıycam. Yoksa doğurcam mıayy günler azaldıkça korkuyorum. Yok yok ben doğuramıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?