2016 Şubat Anneleri

Canim gecen hafta benim de sancim vardi nst.de cikmadi sonradan hatirladim bi kac tane hurma yemistim sanirim ondan olmus senin de yedigin bi sey kaslarini uyarmis olabilir

Düşündüm ama farklı birşey yemedim bugun hiç. Sabah kaza yapıodm acaba o an cokmu kastım kendimi birden frene bastım Ada'mın biri önüme fırladı arabayla stres oldum kastım herhalde belimden vuruyor bakıcam duzenlıyse bi nst ye gireyim dimi

Eşim mirza ya hiç sıcak bakmamisti ama benim sevdiğim bir isim . mirza diye bir öğretmenim olmuştu öyle samimi içten yardımsever bir insandı ki yıllar geçti hrp huzur aklıma gelir o isimle beraber...

Arkadaşlar burda valilik kar nedeniyle okulları 2 gün tatil etti tatilden hamileler de yararlanacak diyo
Bu günler doğum iznimden düşer mi fiilen çalışmıyorum ya? 4 hafta çalışabilir raporu almıştım kesinti olur mu?

İdari izin olduğu için olmaz düşme diye düşünüyorum. Bir kurumunuzu arayın. İdari izin nedeniyle gelmiyorum diye... Bu arada neresi orası bartın mi :) orda iki gün tatildi :)

Kızlar benim göğüslerim çok büyümedi ama göğüs uçlarım büyüktü zaten iyice büyüdü ama şimdiden kupkuru elliyorum çatlamış soyuluyor gibi 15 gündür lansinoh kullanıyorum değişme yok ödüm kopuyor doğum sonrası sıkıntı yaşarım diye ne güzel kocaman rahat tutar diye diye nazar ettiler yahu inşallah çatlayıp canımı acıtmaz var mı önerebileceginiz başka bir şey

Benim evin çamaşırı mı çok yoksa standart bu mudur? Ay çok sinirlerim bozuldu,oturdum Ağladım artık sadece 1 gün yıkamadım ya 1 gün....kütüphane rafında kirli pantolonları tıkmış , ( daha yeni yerleştirdim birbirine girmiş) dolabına temizleri katlayıp koyayım dedim,en altta yine bir sürü kıyafeti top haline getirip koymuş.onlar orda toz olmuş.ben de 1 sepet dolmuş iyi bari 2 yıkamada biter diyordum.( evde 3 sepet var) sırf sağa sola atmasın diye heryere sepet koydum.
Yoruluyorum artık ya Eğil kalk...bilmem ne götürsün evi bırak yapma diyor ama kim yapcak o zaman Ayşe diye biri mi yaşıyor evde haberim yok.sesleneyim de yapsın...
Herkes işini biliyor vallahi...anam ortada yok babam ortada yok kardeşim ortada yok.işini yapıyon dimi diyor annem telefonda...koca evde hasta.fıttırcam artık

kızlar benim sancıların nedeni tahlil sonuçlarımı alınca çıktı. idrarımda lokosit coşmuş. normal değeri 0-5 arası iken benim 40 çıktı. tek kullanımlık bi ilaç verdi. suda eriyor. inş işe yarar çünkü sancılarım baya baya fazla

Ayva çekirdeğini az bi suya koy bi gün beklet ve göğüslerine sür canım ya da bildiğin zeytinyağıyla sabah akşam aklına geldikçe sür hep nemli kalsın. Ben hatta karnıma bile artık hep zeytinyağı sürüyorum sebamedin çatlak kremi pek mi işe yaramadı ama zeytinyağı sanki daha iyi ve en azından doğal keşke daha önce akıl etseydim diyorum. Benim göğüslerde minnacık inan ama çatlamaya müsait bir de uçlarında böyle kabuk gibi bişeyler oluşuyordu banyoda nemlendirip hafif hafif kesele arınsın sonra çıktığın gibi yağla bak farkı göreceksin

Gecmis olsun canim ya aman dikkat et kendine hala devam ediyor mu sancilarn?

Canlarim yaa park yatagimiz geldi sagina soluna baktim 2ci ust kademeyi yerlestirecek yeri bulamadim. Eger bu haliyle olursa yandim bebek cok asagida kalacak

Canlarim yaa park yatagimiz geldi sagina soluna baktim 2ci ust kademeyi yerlestirecek yeri bulamadim. Eger bu haliyle olursa yandim bebek cok asagida kalacak

markası ne yatağınızın
normalde ust kademe askılı oluyor beşiğin kenarlarına askıları takıp içine salıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…