2016 Şubat Anneleri

Ben de bugun kontrole gittim. Hep bir hafta ilerden gidiyordu, şimdi frene basmış. Haftasıyla uyumlu ölçümler verdi. Kafa çok hafif önden gidiyor yine. Çok şükür yolunda herşey.

momfortbaby i ben aldım canım, bana o daha mantıklı ve kullanışlı geldi

Cnm hemoroid den bende dertliym.muz yiyemiyorum o yüzden.tuvalete gitmek işkence oldu.hamilelik tetikliyormus.belini sıcak havlu koy sıvı gıdalar ye canım birde kayısı.ayağında çorap yada patiksz gezme

bi ara çok kötüydü ufak et parcası meme gibi birşey olmuştu canım fena yanıyordu
aşırı su ve meyve ile toparladım artık yok, sadece kabızlık ara ara tekrarlıyor

Depend külot mu almalı yoksa bu bahsettiğini mi? Bilemedim ben ya

Aynen aynen, birde bu yuzden telasa girmemek lazim.. ama sanirim benim gittigim dogum hastanesi bunyesinde var.. ama biz farkli bir doktora goturucez, esimin tanidigi biri olucak.. bakalim

Kızlar siz bu hastapedlerini alıyorsunuz ama normal doğum yaparsanız altta dikişler olduğu için bu pedler sertse ki çoğu öyle orkid bile öyle... oturup kalktıkça canınızı acıtır.. kesin sezeryan olacaklara birşey diyemem ama normal düşünenler için yazıyorum. bazı hastaneler kendi veriyor ve verdikleri pedde kocaman büyük bir pamuk üstüne gazlıbez sarılmış. Yumuşacık. Ablam 4 doğumdada ped kullanamamış. İlk 1.2 hafta onlardan kullanmış. Bittikçe kendi pamuk alıp gazlı bez sarmış üzerine.. 2 hftadan sonra orkide geçebilmiş.

Canim o degilde iki haftaya takildim ben.. kanamamiz o kadar uzun surecek mi ki? nedennnnn nedeennnn :))

Oyy maşallah ne tosbikler seninkiler nazar degmesin inş.
Canım korkma artık 36 içindesin artık ciğer gelişimleri neredeyse tamamlanmış oluyor. İnş bundan sonra birşey olmaz. Birçoğumuz o zamanları geçtik bundan sonra inş hayırlısıyla az sorunla doğarlar.
Evet heyecandan oldu ya ben sakin olamadim. Makine ses cikardikca agrim var sandım. Hatta eşime eksik olanlar şunlar çantada filan demeye başladım. Resmim stresten doguracaktim

35+4 oldum SAT a gore canim.
Ayy hele o ses gerçekten çok heyecanlandırıyır insanı kalp atışı ama normal büyük bir insan gibi olmadığı için hıphızlı atıyor. Birde sesi çok açık oluyor. İnsan ister istemez heyecanlanıyor.

Hadi yaa..vallahi ben de hasta pedi aldım.normal olursa inşallah öyle istiyorum ama kullanışsız olacak demek sert olursa...şimdi bir arkadaş yazdı mesane pedi diye,belki ondan ya da depend külot alırım diyodum ama bekleyip ihtiyaca göre almak daha iyi o zmn...daha çatı muayenem olmadı bile.dr belki normal olmaz dicek...

Kizlar vucudumun belirli noktalarinda agrilar var, nasil desem kirginlik varmis gibi.. ama cok abartilicak gibi degil, en azindan hareketlerime engel olucak kadar degil.. sanirim ya usuttum yada bu odemler artik vucudumu ele gecirdi :)

Canim o degilde iki haftaya takildim ben.. kanamamiz o kadar uzun surecek mi ki? nedennnnn nedeennnn :))
Kanama birçok kişide 40 gün sürüyor canım. ilk birkaç gün yoğun gelir sonra az az.. normal adet gibi. Lohusalığın en çoğu 40 gün. dikişli doğum olursa az gelse bile normal ped acıtabilir. O yüzden 2 hafta pamuklu ped yazdım. Malum dikişler hemen iyileşmiyor.

Masallah canim ikiz olmalarina ragmen cok cok iyi kilolari saglikla kucaginada alirsin ins kuzulari

Bilemiyorum canım baktım herkes ped diyorda ondan yazayım dedim. Yani herkesin haberi olsun bazılarında dikişler daha çok oluyor bazılarında az. Ocak annelerinde bakıyorum bazıları neredeyse popoma kadar dikiş atmışlar diyor. Duruma göre sonuçta. Öyle olursa bu pedler canınızı yakabilir sertler sonuçta.. boşa gitmez belki dikiş acıları geçincede kullanırsınız ama normal doğum da ilk günler için uygun degil gibi..

Popoya kadar mı

Kizlar sirtinda tek bir damari ağrıyan varmı sol tarafimda bir damar acaip ağrıyor neden olabilir

Ya endişelendirmek için yazmadım canım ama olabiliyormuş. Sonuçta hepsi iyileşiyor canım. Sezeryandada dikiş var normal doğumda da dikiş var maalesef dikişten kaçış yok gibi gözüküyor
Tek korktuğum şey dikiş zaten hayırlısı

Dikisler tahmini bir iki haftada iyilesirde.. kanamaya takildim, bu yuzden kadinlar kafayi yiyor demekki.. bayagi gucsuz dusucez bu yuzden maalesef.. yazik bize ya

Tek korktuğum şey dikiş zaten hayırlısı
Hayırlısı canım inş hepimiz en az dikişle atlatırız.
Dikisler tahmini bir iki haftada iyilesirde.. kanamaya takildim, bu yuzden kadinlar kafayi yiyor demekki.. bayagi gucsuz dusucez bu yuzden maalesef.. yazik bize ya
Benim ilkinde tam 40 gün sürmüştü. Hatta bitti 1 hafta geçti adet olmuştum yumurtalıklarım fena çalışıyordu
Belli olmaz daha az sürede bitende oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…