Canım magnorm kullanıyormusun
Evdeyim sonundadün gece göbişimi yağlarken biraz aşağıda olduğunu fark etmiştim.bugün de Okuldakiler aşağı düşmüş dediler.bence de öyle...üstten hafif kopuk duruyor.doktor 19 Şubat dedi ama bana sanki sömestirde gelecek gibi geliyor :)
Ay sanki hiç hazır değilimsanki çook eksik var gibi geldi bir an yaaa....
Bir göz gezdireceğim
Çünkü eksik varsa internet ile olursa ancak tamamlarım vallahi...
Momfortbaby alan var mı? O kafamda kaldı.wrap sling almıştım ben ama başka hani bebişi tak evde dolaş tarzı Yenidoğana uygun birşey tavsiyeniz var mıııı?
Cnm hemoroid den bende dertliym.muz yiyemiyorum o yüzden.tuvalete gitmek işkence oldu.hamilelik tetikliyormus.belini sıcak havlu koy sıvı gıdalar ye canım birde kayısı.ayağında çorap yada patiksz gezme
Depend külot mu almalı yoksa bu bahsettiğini mi? Bilemedim ben yaMerhaba, bugün markette hiç aklımda yokken görüp mesane pedi aldım hastane çantam için. Pedden daha büyük olduğunu düşünerek. Eve geldim ki gerçekten de pedin büyüğü. ilk günler için kullanışlı olabilir. canped inkini aldım ben, sadece biraz sert geldi bana. daha önce kullanan var mı böyle birşey, doğumu sonrasında?
Aynen aynen, birde bu yuzden telasa girmemek lazim.. ama sanirim benim gittigim dogum hastanesi bunyesinde var.. ama biz farkli bir doktora goturucez, esimin tanidigi biri olucak.. bakalimBu arada bugün bir arkadaşım sayesinde aklıma geldi. Doğum sonrası çocuk doktoru da muayene edecek bebeklerimizi. Hastanenizin en iyi çocuk doktorunu tespit etmekte fayda var. Sonuçta hekim tercih etme hakkımız olacaktır diye düşünüyorum.
Canim o degilde iki haftaya takildim ben.. kanamamiz o kadar uzun surecek mi ki? nedennnnn nedeennnn :))Kızlar siz bu hastapedlerini alıyorsunuz ama normal doğum yaparsanız altta dikişler olduğu için bu pedler sertse ki çoğu öyle orkid bile öyle... oturup kalktıkça canınızı acıtır.. kesin sezeryan olacaklara birşey diyemem ama normal düşünenler için yazıyorum. bazı hastaneler kendi veriyor ve verdikleri pedde kocaman büyük bir pamuk üstüne gazlıbez sarılmış. Yumuşacık. Ablam 4 doğumdada ped kullanamamış. İlk 1.2 hafta onlardan kullanmış. Bittikçe kendi pamuk alıp gazlı bez sarmış üzerine.. 2 hftadan sonra orkide geçebilmiş.
DÜN bi kaç saat bende giremedim siteye sonra düzeldi canımBu arada telefondan giriş yapamıyorum ben birkaç gündür, sizde de aynı sorun var mı?
Oyy maşallah ne tosbikler seninkiler nazar degmesin inş.Dr.dan geldim kizlarim iyi cok sukur biri 2600kusur biri 2800kusur olmus benim kucuk sipalarim annelerini simdiden zorluyorlar ama saglikli mutlu olmalari her daim gulmeleri herseyiunutturuyor insana. Ne cekersek cekelim onlara bi zarar gelmesin annelik damarim kabardi yine
Canım korkma artık 36 içindesin artık ciğer gelişimleri neredeyse tamamlanmış oluyor. İnş bundan sonra birşey olmaz. Birçoğumuz o zamanları geçtik bundan sonra inş hayırlısıyla az sorunla doğarlar.Kızlar sancım baya hafifledi yerini mide bulantısına bıraktı. Şimdilik doğurmuyorum sanırım. Zaten çok erken şimdi gelirse yavrumu küveze alırlar Allah korusuncevap yazanlara teşekkürler burası kendini yalnız hissetmemeni sağlıyor iyiki varsınız
Ayy hele o ses gerçekten çok heyecanlandırıyır insanı kalp atışı ama normal büyük bir insan gibi olmadığı için hıphızlı atıyor. Birde sesi çok açık oluyor. İnsan ister istemez heyecanlanıyor.Evet heyecandan oldu ya ben sakin olamadim. Makine ses cikardikca agrim var sandım. Hatta eşime eksik olanlar şunlar çantada filan demeye başladım. Resmim stresten doguracaktim
35+4 oldum SAT a gore canim.
Hadi yaa..vallahi ben de hasta pedi aldım.normal olursa inşallah öyle istiyorum ama kullanışsız olacak demek sert olursa...şimdi bir arkadaş yazdı mesane pedi diye,belki ondan ya da depend külot alırım diyodum ama bekleyip ihtiyaca göre almak daha iyi o zmn...daha çatı muayenem olmadı bile.dr belki normal olmaz dicek...Kızlar siz bu hastapedlerini alıyorsunuz ama normal doğum yaparsanız altta dikişler olduğu için bu pedler sertse ki çoğu öyle orkid bile öyle... oturup kalktıkça canınızı acıtır.. kesin sezeryan olacaklara birşey diyemem ama normal düşünenler için yazıyorum. bazı hastaneler kendi veriyor ve verdikleri pedde kocaman büyük bir pamuk üstüne gazlıbez sarılmış. Yumuşacık. Ablam 4 doğumdada ped kullanamamış. İlk 1.2 hafta onlardan kullanmış. Bittikçe kendi pamuk alıp gazlı bez sarmış üzerine.. 2 hftadan sonra orkide geçebilmiş.
Kanama birçok kişide 40 gün sürüyor canım.Canim o degilde iki haftaya takildim ben.. kanamamiz o kadar uzun surecek mi ki? nedennnnn nedeennnn :))
Dr.dan geldim kizlarim iyi cok sukur biri 2600kusur biri 2800kusur olmus benim kucuk sipalarim annelerini simdiden zorluyorlar ama saglikli mutlu olmalari her daim gulmeleri herseyiunutturuyor insana. Ne cekersek cekelim onlara bi zarar gelmesin annelik damarim kabardi yine
Bilemiyorum canım baktım herkes ped diyorda ondan yazayım dedim. Yani herkesin haberi olsun bazılarında dikişler daha çok oluyor bazılarında az. Ocak annelerinde bakıyorum bazıları neredeyse popoma kadar dikiş atmışlar diyor. Duruma göre sonuçta. Öyle olursa bu pedler canınızı yakabilir sertler sonuçta.. boşa gitmez belki dikiş acıları geçincede kullanırsınız ama normal doğum da ilk günler için uygun degil gibi..Hadi yaa..vallahi ben de hasta pedi aldım.normal olursa inşallah öyle istiyorum ama kullanışsız olacak demek sert olursa...şimdi bir arkadaş yazdı mesane pedi diye,belki ondan ya da depend külot alırım diyodum ama bekleyip ihtiyaca göre almak daha iyi o zmn...daha çatı muayenem olmadı bile.dr belki normal olmaz dicek...
Popoya kadar mıBilemiyorum canım baktım herkes ped diyorda ondan yazayım dedim. Yani herkesin haberi olsun bazılarında dikişler daha çok oluyor bazılarında az. Ocak annelerinde bakıyorum bazıları neredeyse popoma kadar dikiş atmışlar diyor. Duruma göre sonuçta. Öyle olursa bu pedler canınızı yakabilir sertler sonuçta.. boşa gitmez belki dikiş acıları geçincede kullanırsınız ama normal doğum da ilk günler için uygun degil gibi..
Ya endişelendirmek için yazmadım canım ama olabiliyormuş. Sonuçta hepsi iyileşiyor canım. Sezeryandada dikiş var normal doğumda da dikiş var maalesefPopoya kadar mı
Tek korktuğum şey dikiş zatenYa endişelendirmek için yazmadım canım ama olabiliyormuş. Sonuçta hepsi iyileşiyor canım. Sezeryandada dikiş var normal doğumda da dikiş var maalesefdikişten kaçış yok gibi gözüküyor
Dikisler tahmini bir iki haftada iyilesirde.. kanamaya takildim, bu yuzden kadinlar kafayi yiyor demekki.. bayagi gucsuz dusucez bu yuzden maalesef.. yazik bize yaKanama birçok kişide 40 gün sürüyor canım.ilk birkaç gün yoğun gelir sonra az az.. normal adet gibi. Lohusalığın en çoğu 40 gün. dikişli doğum olursa az gelse bile normal ped acıtabilir. O yüzden 2 hafta pamuklu ped yazdım. Malum dikişler hemen iyileşmiyor.
Hayırlısı canım inş hepimiz en az dikişle atlatırız.Tek korktuğum şey dikiş zatenhayırlısı
Benim ilkinde tam 40 gün sürmüştü. Hatta bitti 1 hafta geçti adet olmuştumDikisler tahmini bir iki haftada iyilesirde.. kanamaya takildim, bu yuzden kadinlar kafayi yiyor demekki.. bayagi gucsuz dusucez bu yuzden maalesef.. yazik bize ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?