2016 Şubat Anneleri

Hemen adetmi oldun? Vay arkadasss :)) ayy birde ona alismak var dimi.. her ay her ay

Ya endişelendirmek için yazmadım canım ama olabiliyormuş. Sonuçta hepsi iyileşiyor canım. Sezeryandada dikiş var normal doğumda da dikiş var maalesef dikişten kaçış yok gibi gözüküyor

Ben ilkinde normal yaptım dikisim vardı.. Hastanenin verdiği pedle ama bayağı büyük ve kalın sadece 2 gün kullandım sonra normal orkide geçtim gece olanından..

Ayrıca normal doğumda illa dikiş olacak değil.. Bazı normal yapanlarda dikiş yok yani doktor o anda kesmiyor bile..

Mesela ben normal dusunuyorum ve ilkinde kesik olduğu için 2.sinde doktor yapmayız bile dedi.. :))))

Oha popoya kadar mı ay anneeeeeee korkunçççççç
Benim tek Dikiş gören yerim diş etimdi.
Şimdi dişim kuşum başım hep Dikiş olabilir yani
O zaman ihtiyaca göre o an yapılır birşeyler bilemedim ki napsak

Yaa evet kızlar bnm ablam ve arkadaşım sezeryan oldukar ben de sezeryan olacağım için onlara sordum ikisi de orkit gece aşmışlar çantalarına hastanede gazlı bezli pamuk koyuyorlarmış zaten sonrasında da orkit gece ikisine de yeterli olmuş ikisi öyle söyledi sizler hep mesane pedi, depend, hasta bezi falan diyince bilemedim ben ne yapacağımı:) amaan dedim sonra merkezi yerdeyim biri alır getirir heralde ihtyç anında

Ben de merkezi yerdeyim ama kocişimin üşengeçliği ya da utangaçlığı tutarsa? Tutar mı tutar ama anasıyla giderse üşenmez de utanmasına da gerek kalmaz kv cim alır bana :))

Dikisler tahmini bir iki haftada iyilesirde.. kanamaya takildim, bu yuzden kadinlar kafayi yiyor demekki.. bayagi gucsuz dusucez bu yuzden maalesef.. yazik bize ya
Hamilelikte vücüdumuzdaki kan miktarı litre olarak artıyor canım doğum ve sonrasındaki kanamayla tekrar normale dönüyor rahat ol :) kanama miktarına gelince şöyle düşün normal bir kadında rahim ortalama 70 gr ve temizlenmesi için adet oluyorsun 3-5 gün sürüyor. . E doğumda 1000 gr felan oluyor ve 40 günde ancak temizlenip küçülüyor eski haline..

kızlar göbeğiniz inmeye başladımı..aynada bakıyorum inmiş dünden bugüne ya da bbana öyle geldi dünkü gibi top durmuyo çünkü

İkincisinde niye yapmıyor ki daha mı esnek oluyor acaba

Aklım fikrim hep orda takmış durumdayım bir haftadır nat geo people de doğum izlemekten psikolojim bozuldu
ya niye izliyorsun canım boşver..valla bendoktorla konuşacağım kesi falan atmasın mecbur kalmadığı sürece
doğum anılarını bile anlattırmıyorum kimseye kötüyse..susturuyorum valla kaynanamı falan..iyi şeylere ihtiyacımız var zaten sonzamanlardayız bende psikoloji falan normal değil artık..bi de kötü anı görüntü falan hepten bozamam kendimi

Canim benm arkadasim bana momfort baby aliyor cnku bi arkadasim cok ovdu cok rahat dedi.

1 hafta önce 95 kiloydum hastalandim kilo verdim. Ama düzenli süt, yoğurt, sağlıklı seyler tüketim bebeğim besinsiz kalmamistir dimi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aklım fikrim hep orda takmış durumdayım bir haftadır nat geo people de doğum izlemekten psikolojim bozuldu
bende sezaryan mı olucam yoksa normal doğummu onu bile bilmiyorum.kızım daha dönmedi. ikisinden de korkuyorum ilk gebeliğim .37. haftamdan sonra dönmezse sezaryan beni ne bekliyor onu bile bilmiyorum . şimdiden bilsem olmaz mı

elimde değil bağımlılık yaptı hergün açıp bakıom. Aslında kötü birşey yok iki ıkınıyorlar bi bakıon bebek çıkıyo. Pozisyon kötü sadece. Detayları göstermiyor tabi. Dikiş kısmı muamma Dikişsiz doğum yapan çok nadir hele ilk doğumda. Kesmezse doktor bu sefer düsensiz yırtılma oluyormuş dikmesi daha zormuş. Her türlü kötü yani.

kızlar lohusa tacı aldınız mı . hastanede resimler için. acaba çok mu kokoş olur ???

Aslında son ana kadar hiçbirşey belli değil. Biz de normal diyoruz ama bakalım son zaman ne olacak. Daha vaktin var döner inşallah

Kizlar nefes almakta zorlaniyorum minigim bays hareketli yandan bazeb big cikinti oluyor neresi oldugunu anlmiyorum daha elimi ayagimi neresi. Bacaklarimda kirmizi kirmizi catlaklar olusuyor. Su birayida atlatsaydik afff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…