2016 Şubat Anneleri

Buyuk gun yaklastikca heyecanimda artiyor ilk olacak benimde nasil diye korku kapliyor icimi birde bende kan gorunce bayiliyorum dogumda gormemem gerek Allah korusun hepimizi

Kızlar biz yeterki isteyelim 2 haftada 800gr almişiz.ama bende 2 kilo almışım bebeğim kilo almıyor diye ha babam ye ye ye olacağı buydu inşallah doğumdan sonra veririz. Beni de artık her hafta geleceksin dedi. 1 hafta sonra ntsye . Korku basıyor yaklaştıkça. Sizde durumlar nasıl.

Bide esimle kavga ediyoruz sinir ediyor beni hamile benmi o mu anlamadim

Benim de aynı canim. Bugün çok sınır oldum. Çik git dedim çıktı gitti. Bir de bir şey olursa ara dedi. Aramam seni dedim. Saçma sapan şeylere alınıyor. Ben alınınca suç. Resmen butun hamileliğim boyunca o benden daha hamileydi...

Dun kusturasiya kadar aglatti sonrada gelip yapisiyor acemiyim hamileligin konusunda diyor kendinede suc buldugu yok bi naz bi naz yeter artik dedim zaten ailem kimse yok yanimda ustume gelme dedim ailesine sikayet edecektim sonunda cocuk gibi ya benle ugrasiyor kafayi yedirtcekti bugun iyiyiz biraz daha Dun koyunca tepkimi

Decavit ne ilacı canım bende gynoferon kullanyrm ishal yapiyo surekli tuvaletteym

Gunlerimiz aynı senle :) bakalm ne zaman gelcekler

Kizlaarr Ben her hastaneye gittigimde panik oluyorum yaa ne bilim kalbim çok küt küt atiyo panik atak var bende heralde muane olmak icin beklerken bitane hamile bayan çıktı doktor odasindan cok rahatti acilmam var 4 cm dedi öyle eve gitti eşyalarını almayaa düşünün kadın gitti bana ne oluyosa bi heycan stres sıcak bastı felan sanki doğuran bendim napicam o doğum esnasında bilmiyorum

Kilosu çok iyi maşallah bizimkide olmusmudur ki en son 2 kiloydu 3 hafta oldu

Aynen canim sorma bebde con merak ediyorum oglusumu hayirlisiyla aliriz insaAllah bebislerimizi ayy resmen anne olcaz ya

O heycan bendede var hemen karnima ağrılar giriyo midem bulaniyo dogurcaz mecbur

Bizim de aynen öyle canim. Burda kimsem yok. Bunu bilmesine rağmen hiç ruhumdaki geçişleri anlamıyor. Allah yardım etsin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…