2016 Şubat Anneleri

Hemen adetmi oldun? Vay arkadasss :)) ayy birde ona alismak var dimi.. her ay her ay
Hihi evet insan allakbullak oluyor 9 ay adet olmayınca alışıyor insan..
İnş herkesibki az dikiş olur birkaç sene öncesine kadar dikişsiz yaptırıyorlardı. Ama son zamanlarda neredeyse yok denecek kadar azaldı. Hangi arkadaş doğum yaptıysa hep dikiş var. Kesi atmayan nadir doktorlar kalmış. İnş herkesin doğumu gönlüne göre olur.
Canım dediğim gibi herkes bir olacak diye birşey yok ama şimdiden almayada gerek yok. Belki hastanen vercek pedleri sen direk orkide geçeceksin bilemezsinki.. isteyen alsın koysun çantasına ama bence çantaya konan şeylerden çok gerekli olmayan birşey. Zaten lazım olsa heryerde var illa biri alır. Hastane seni pedsiz bezsiz bırakmaz acil doğan bebeklere kıyafet bile giydiriyorlar ellerinde herşey vardır.

zaten birinde karın kesiliyor. diğerinde de sancı ağrısı çekiyorsun ikiside korkutuyor .ama sonunda nur topun geliyor . hayırlısı ne ise o olsun ... sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Çok doğru canım. Bundan kaçış yok öyle yada böyle hiç acı çekmeden olmayacak bu doğum. Allah yardımcımız olsun inş en az zararla atlatırız.

Popoya kadar mı

Ay popo derken?
Ben popo denince afedersiniz ama dışkılama kısmını düşünüyorum. Eee zaten popo ile vajina arası ne kadar ki ?
Ay yoksa bir tek benim mi çok yakın birbirine. tuhaflık bende mi
Zaten kesi atmalarının sevebi yırtılma sırasında makat yırtılması oluşmaması adına önlem değil mi? Ay ben mi yanlış biliyorum hep.

Bir de arkadaşın da dediği gibi yırtık veya kesi olmadan da normal doğum olabiliyor.
Eskiden ebeler yağlayıp allayıp masajlayıp yırtılmayı önlerlermiş.
Dikiş atmaktan daha kolay geliyordu demek ki...
Neyse şimdi de o masajları yapmayı öneriyorlar şimdiden esnetmek amaçlı.
Allah bir kolaylık verir gözünüz korkmasın

evet canım magnezyum

Evet işte içmiyorum onu
Haftada bir aklıma gelince içiyorum. Ve o gece kramp giriyor. Yok böyle bir tuhaflık. Zaten sevmem normalde ilaç vs içmeyi :)

Decavit ne ilacı canım bende gynoferon kullanyrm ishal yapiyo surekli tuvaletteym
Decavit veya elevit multivitamin
Gynoferro ise demir ilacı. Ve şuan şok oldum demir ilacı için ishal olman bence güzel birşey :)
Ben kabızlık yapıyor diye (4-5günden uzun sürüyor çıkamama) içmiyordum. Allaha şükür içmesem bile kan değerim 13.4. Hct de 38.5 bunlar doğuma götürür bizi dedi doktor :)
Kabızlıktan kaytardım :)

Ay dün ben de çok Ağladım :))
Hem Ağladım hem bağrındım.bak dedim ev işlerini yap demiyorum sadece kirli kıyafetlerini kirli sepetine at yeter bana.burası benim de evim belki ben böyle rahat ediyorum,bırak yapma ben yaptırırım bir şekilde demez mi.ayıp vallahi ayıp dedim ya...bu evin Hanımı benim ,ben düzenimi oluşturamıyorlar sen böyle yapınca dedim.belli kurallarla yaşıyoruz mecburen napalım yani.ay çok sinirdi...neyse moralimi bozmiyim hatırlayıp.

Benim bünye farklı zaten normaldede çok cikarm günde 3 kez felan smdi tuvalette otyrm resmen

Benim bünye farklı zaten normaldede çok cikarm günde 3 kez felan smdi tuvalette otyrm resmen

:) ben de öyle. Kan ilaci beni kabız yapmıyor. Bazen 3. Ü de geçiyor :) bir muzdan kabız olurdum ona da vücut alıştı sanırım.

Oo maşallah ne yedin ne içinde bu kadar kilo alms

Hiçbir şey diğer zamanlara farkla. Cok dengesiz besleniyirum. Çalışınca yemek yapmak çok zor geliyor. Ama su ara havuç,turp,karalahana yı rendeleyip salata olarak yiyorum hergun. Belki de onun faydası oldu.

Kızlar düzenli yürüyüşlere baslayan varmı aramızda ? Ben bugun fazla gezdim fakat yorulacak pek birşey yapmadım ama yürümek işkence gibi şu 1 haftadır ya Bebek baya büyüdü yada bünyem sinyal veriyor taşıyamıyorım sizi diye
Bu haftadan sonra bolca yürümeye basla dedi doktor annneeemmmm Nasıl yürüyeyim bacaklarımı küçük küçük atmam gerekıyor bide bir o yana bir bu yana yalpalama da basladı.. Desen 9ay 10 günlük hamile
Allah yardımcımız olsun .. Eski günlerimize kolaylıkla dönelim inşallah...

Hiçbir şey diğer zamanlara farkla. Cok dengesiz besleniyirum. Çalışınca yemek yapmak çok zor geliyor. Ama su ara havuç,turp,karalahana yı rendeleyip salata olarak yiyorum hergun. Belki de onun faydası oldu.
Bende eşim sayesinde yapiyorm salata seviyo usendgmden yapmyodm yap diyo.her seferinde yapyrm yems oluyorm

Bizim de aynen öyle canim. Burda kimsem yok. Bunu bilmesine rağmen hiç ruhumdaki geçişleri anlamıyor. Allah yardım etsin canim...
benimde aynı canın kimsem yok burada. bi babam ablalarım var yurt dışında . şikayet etsem babam panikler üzülür. ablalarıma anlatmam onlarda üzülür. kv deye sölesem oğluşu hep haklı.

Ben hic yurumyrm yaa nasl olcaksa

Bak bak hazırlan :) ya bu ikinci girişim benim. Geçen de girdim de bu sefer niye böyle yaptım bilemedim. 32 de aldı beni doktor nts ye ilk.
Ya bende gecen girdim ama bebim bebeis cok tepki verdi bagladiklari yuvarlak seye surekli vurdu gobegimin isindigini farkettim sizdede oldumu? Bebek tepki verdimi vurdumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…