2016 Şubat Anneleri

Bende de var erleme gece dogalgaz kapali yatiyoruz ama ben geceleri yine terliyorm

Başı sağolsun...çok üzüldüm gerçekten...hayatta neler var...Allah SABIRLAR versin...
Son Dr kontrolümüzde bir aile vardı.herkes ağlıyordu koridorda...kadın zor yürüyordu.bir taraftan ebelerle konuşuyorlar,bir taraftan doktorun odasına birileri giriyor çıkıyor.sonra biz girdik.bebeğin yemek borusu kapalıymış meğer....doğar doğmaz ameliyat lazım,burda doğum yaparsa helikopterle götürürken sarsılır,daha büyük bir yere gidin dendi ve Bursa'ya yönlendirildiler...
Sonra ne oldu bilmiyorum.çok üzülmüştüm.insan şükür ediyor ve isyan ettiği anlara nankörlük etmiş Gözüyle bakıyor.
Çok şükür bu günümüze....

en iyisini yapmışsın ☺ ben özelde çalışmıyorum adliyede katibim öyle kararlarımız şablonlarımız örneklerimiz varki...hakim beyde herşeyi bana yaptırıyordu sağolsun.. kaç örnek klasör oluşturdum hatırlamıyorum kalem arkadaşlarım kullansın hepsini valla..bugünden sonra hiiiçç bişeyi çekmem çünkü

Benim ikiz olmasina ragmen 10gun onceye tarih verdi dayanamiyorum artik su 14 gun nasil gececek bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım. Senin neler yaşadığını tahmin bile edemeyiz biz 1 tane ile çok sıkıntı çekiyoruz. Senin kimbilir nasıl? İnş şu son zamanlarımız hızlı geçer

haha iyi demişsin canım sen ne iş yapıyordun ?
valla doğum iznindeyken inşallah işlerle ilgilenmek durumunda kalmam. evimle iş yeri yan yana

hazırladıktan sonra kafam rahat oluyor. biri bişi derse aç dosyayı bak diyebilirim :)

valla benim belimde oluştu çatlak☺ağdadaydım bugün sordum ben görwmiyorum var mı karnımda çatlak diye..hiç yok maşallah dedi..sevindim
üst bacaklarım irileşti benimde..hatta irileşmek bile az kalır şuanki hhalimde

[QUOTmmmm, post: 44485823, member: 452158"]Bende de var erleme gece dogalgaz kapali yatiyoruz ama ben geceleri yine terliyorm[/QUOTE]
Bende bugun ayni durumdan dert yaniyordum eşime. Geceleri yüzüm sac diplerim terliyor ama vücudumun diger hicbiyeri terlemiyor. Vücuttaki kan artışından dolayı olduğunu biliyorum

iyi geceler arkadaşlar
3 haftadır evden çıkmıyorum sanırım şiştim dar-al-dım sağ olsun kedim de kıskançlık krizinde sanırım kucağımda yatmak istiyor ama tabi ki yer yok göbek oldu bir dünya o zaman ben bunun üstüne çıkar yatarım diyor bir noktada haklı sehpa gibi oldu ama hem bebek hem kedinin ağırlı ile benim daralma oluyor nükleer patlama

bu arada milletin kedisi köpeği bile kıymetli burda geçen okudum arkadaşın biri yazmış köpeğine toprak diye isim koymuş diye bizim kedinin adı paspas zaten tipi de benziyor rengi vs de biz çocuğa bulamadık öyle karizma isim çocuğu olsa ona ne isim verecek merak ediyor insan

bir de bu doğuma giderken ki temizlik meselesi var tabi doğum farklı olur da ben geçen kanamam olunca evden o kadar hızlı çıktım ki doğumdan ziyade bebeğe birşey oldu korkusundan hiç aklıma gelmedi 3-4 saat sonra eve döndükten sonra fark ettim sonuçta millet ne düşünür ne der gibi süper egolardan sıyrılıp evladımmmm yavruummm moduna giriyor insan

slm kızlar. bebek çantanıza tırnak makası koydunuz mu ? birde hastane kendi havlusunu mu kullanıyor yoksa çantama koyayım mı?

Gerçekten benim de aynı buyumeyi bırak sanki yumuşadılar buyukluk aynı daha emzirmeden sarkmaya meyil ettiler

aynen canm zorunlu olmadıgı sürece bende sezeryan istemyrm

Of kızlar yaa eşim şehir dışına gitti bikaç gün yok ailesi de bizde kal diyo ama benim kendi ailemde burda ve onların yanında rahat edemiyorum zaten aramız iyi değil kv beni hiç sevmiyor eşimde biraz orda biraz burda kal diyor ama hiç gitmek istemiyorum napsam ne desem ki

Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmış Nst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü

Canım Allah kolaylık versin bende ayrı ayrı 3gün kaldım hastahede çok zor gerçekten ama dayanmalıyız bebeğimiz için bende aynı durumdayım sancılar 100ü buluyo daha dün hastahanedeydik kesilmiyo sancılar ama haplar düzensizleştiriyor evde yatıyorum bitek wc kalkıyorum doktorum 34+0 olsun yeticek diyor inşallah 2hafta daha dururlar

Ya şu milletin gönlünü yapma isteğini en azından hamileyken erteleyemiyor mu şu erkekler! Kaç haftalık hamileyiz yani az orda az burdaya ne gerek var...vallahi nasıl rahat ediyorsan öyle yap...
Haftaya da benim eşim gidecek 4 gün.gelen bana gelsin.açıkçası kendi annemde bile rahat edemem.gece bin kez kalkıyorum,çok uyumuyorum.yatağımdan ayrılıp düzenimi bozabileceğim bir dönemde değilim.kimse kusura bakmasın

Tabiiki nerde rahat ediyosan orda kalacaksın. Eşin kusura bakmasın artık senin şuan rahat olman lazım

Hamilelik lekeniz oldumu kızlar. Yüzümde yok şükür ama boynumda çil gibi oluştu biraz. Doğumdan sonra kendiliğinden gidermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…