Bende de var erleme gece dogalgaz kapali yatiyoruz ama ben geceleri yine terliyormSizde de oluyor mu bilmiyorum ben çok terlemeye başladım 2 haftadır falan biraz hareket etsem şakır şakır ter akıyor yüzümden,geceleri uyurken ensem,saç diplerim bide göğüslerimin arası ıslak hep iyice rahatsız etmeye başladı. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor adet olamadığım için diye düşünüyorum ama doğumdan sonra geçer inşallah
Başı sağolsun...çok üzüldüm gerçekten...hayatta neler var...Allah SABIRLAR versin...Herkese merhaba
bugun bıraz canım sıkkın. Arkadasımın bebegı 26 haftalık dogmustu tup bebek. Aslında ıkızdı ama ıkızını tutamadılar tek bebek kalmıstı. Arkadasım da rahım duvarı kanserı oldugu ıcın 26. haftaya kadar dayanabıldı bebegı. Dogar dogmaz bır aylık kuvez surecınden sonra kalp amelıyatı oldu ve hastaneden bı sure sonra cıkmıstı. Aradan haftalar gectı bebek 3 aylık olmustu. 2 gece once bırden fenalasmıs bebek, meger kalp yetmezlıgı , akcıger yetmezlıgı ve ıc kanama olmus. Yogun bakıma almıslar, bu sabah vefat etmıs bebek. Cok uzuldum, annesının rahmının alınması lazım kanserden dolayı, evlerını satmıslardı bebegın masrafları ıcın. Annesı de saglıkcı(docent hemsıre). Hıcbırseye bosa uzulmemek lazım, ınsanın basına neler gelıyor
en iyisini yapmışsın ☺ ben özelde çalışmıyorum adliyede katibim öyle kararlarımız şablonlarımız örneklerimiz varki...hakim beyde herşeyi bana yaptırıyordu sağolsun.. kaç örnek klasör oluşturdum hatırlamıyorum kalem arkadaşlarım kullansın hepsini valla..bugünden sonra hiiiçç bişeyi çekmem çünküben araştırma şirketinde çalıştığım için, sadece benim ilgilendiğim projeler var. o projeleri ekip arkadaşımdan birine devrettim. 2-3 aydır birlikte yapıyoruz. bunun dışında, projelerle ilgili yaptığım her adımı, dosyalarını, tablolarını detaylıca yazarak anlattığım bir dosya hazırladım.
yani işi bilmeyen bir insana o dosyayı verirlerse o işi adım adım yapabilecek detayda olması gerekiyor. bizde işler çok farklı olduğu için ayak üstü olmuyor maalesef. aylar öncesinden planlar programlar başlıyor.
bence seninde böyle ufak tefek notların varsa onları al, doğum iznindeyken rahatsız etmesinler :)
şuan beni rahatsız edecekleri hiç bir açık durum bırakmıyorum ortada
Allah yardımcın olsun canım. Senin neler yaşadığını tahmin bile edemeyiz biz 1 tane ile çok sıkıntı çekiyoruz. Senin kimbilir nasıl? İnş şu son zamanlarımız hızlı geçerBenim ikiz olmasina ragmen 10gun onceye tarih verdi dayanamiyorum artik su 14 gun nasil gececek bilmiyorum
anladım canım, benim takip ettiğim işler zaten o şekilde not alıyorum. şifrelerinden tut, konuştuğum işlere kadar durum tabloları var. ama onları devredeceğim kişi yok.
Müdürüm triplerde. suratıma bakmıyor
ik ortada yok. ben gidiceğim dedikçe ay biraz daha dur diyorlar. (doğumdan sonra %98 ihtimalle işi bırakacağımı bilmedikleri için)
geçen şakayla karışık devredecek birini gösterin yoksa ararsınız vallahi telefon hattımı değiştiririm açmamak için ben karışmam dedim
hazırladıktan sonra kafam rahat oluyor. biri bişi derse aç dosyayı bak diyebilirim :)en iyisini yapmışsın ☺ ben özelde çalışmıyorum adliyede katibim öyle kararlarımız şablonlarımız örneklerimiz varki...hakim beyde herşeyi bana yaptırıyordu sağolsun.. kaç örnek klasör oluşturdum hatırlamıyorum kalem arkadaşlarım kullansın hepsini valla..bugünden sonra hiiiçç bişeyi çekmem çünkü
valla benim belimde oluştu çatlak☺ağdadaydım bugün sordum ben görwmiyorum var mı karnımda çatlak diye..hiç yok maşallah dedi..sevindim:)) canım bende üstten baktığım için hic çatlak gormuyordum ve mutlu oluyordum taaa kiii eşim söyleyene kadar.. Megersem alttn alttan kizariyormusum :)
Bacaklarim benim fena oldu ama.. Zaten üst bacaklarım şişkolasti benim. Elim kolum yuzum yanlarda birşey yok..
aynen öyle yeter ki ne aradıklarını bilsinlerhazırladıktan sonra kafam rahat oluyor. biri bişi derse aç dosyayı bak diyebilirim :)
bebek için tırnak makası ve havlu ??slm kızlar. bebek çantanıza tırnak makası koydunuz mu ? birde hastane kendi havlusunu mu kullanıyor yoksa çantama koyayım mı?
Gerçekten benim de aynı buyumeyi bırak sanki yumuşadılar buyukluk aynı daha emzirmeden sarkmaya meyil ettilerAy bendende gelmedi ve göguslerim sanki boşalmış gibi oysa ki o kadar kilo aldım birak hamılelikte sısmesini bu kıloma ragmen bile şişmesi gerekmiyormuydu? Eski diriliği yok .. Sütler taşacakmış gibi bir hali hiç yok((
aynen canm zorunlu olmadıgı sürece bende sezeryan istemyrmOrası öyle korkulmayacak gibi değil bende cesaret edip izlemediydim hiç bi izledim kasap gibi çatır çatır kesti kadini. İnsan derisinde 7 kat kes kes bebek gözükmüyor.o neydi öyle ya tovbe Yarabbim.sezeryan diye diktiriyor millet baktım da yok aga zaten normalde 500-600 mg kan giderken sezeryan da 1000 mg gidiyor.çok kesti çok. .zorunlu olmadıkça no sezeryan no cry
Canım Allah kolaylık versin bende ayrı ayrı 3gün kaldım hastahede çok zor gerçekten ama dayanmalıyız bebeğimiz için bende aynı durumdayım sancılar 100ü buluyo daha dün hastahanedeydik kesilmiyo sancılar ama haplar düzensizleştiriyor evde yatıyorum bitek wc kalkıyorum doktorum 34+0 olsun yeticek diyor inşallah 2hafta daha dururlarkizlar bugun hastanede 8. gunumuz. kac kez nst cekildi sayisini unuttum. serumlar kollarimdan gitmiyor artik. 7. damar yolu acildi. sertlesti morardi hep. napiyim bebegim saglikli olsun da katlanirim.2+3 gun once dr um izinli eve gonderdi banyo icin. banyo yapip geri geldim. bugun de izinli gondericekti nst de sanci cikti yine. o yuzden tekrat serum taktirdi. Ogleden sonra bakariz duruma gore dedi. insallah hayirlisi olur. Rabbim sizlere de bana da hayirli saglikli zamaninda dogumlar nadip etsin insallah
Ya şu milletin gönlünü yapma isteğini en azından hamileyken erteleyemiyor mu şu erkekler!Of kızlar yaa eşim şehir dışına gitti bikaç gün yok ailesi de bizde kal diyo ama benim kendi ailemde burda ve onların yanında rahat edemiyorum zaten aramız iyi değil kv beni hiç sevmiyor eşimde biraz orda biraz burda kal diyor ama hiç gitmek istemiyorum napsam ne desem ki
Tabiiki nerde rahat ediyosan orda kalacaksın. Eşin kusura bakmasın artık senin şuan rahat olman lazımOf kızlar yaa eşim şehir dışına gitti bikaç gün yok ailesi de bizde kal diyo ama benim kendi ailemde burda ve onların yanında rahat edemiyorum zaten aramız iyi değil kv beni hiç sevmiyor eşimde biraz orda biraz burda kal diyor ama hiç gitmek istemiyorum napsam ne desem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?