- 30 Ocak 2015
- 19.864
- 28.647
- 798
- 29
Benim göğsümde oldu canım yuzumde felan yok geciyoms genelde dogmdan belirli bi sure sonraHamilelik lekeniz oldumu kızlar. Yüzümde yok şükür ama boynumda çil gibi oluştu biraz. Doğumdan sonra kendiliğinden gidermiki
Ben burda evimde daha rahatım lavaboya giderken duşa giderken uzanıp kalkarken desen olur mu cnm..Kendini iyi hissediyorsan tabiki yoksa yanında biri olmasi iyi olur aslında ama..Allah korusun.Of kızlar yaa eşim şehir dışına gitti bikaç gün yok ailesi de bizde kal diyo ama benim kendi ailemde burda ve onların yanında rahat edemiyorum zaten aramız iyi değil kv beni hiç sevmiyor eşimde biraz orda biraz burda kal diyor ama hiç gitmek istemiyorum napsam ne desem ki
Canım 36dan sonra doğumun olmasi normal degl mi niye erken dedi kiKızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Cnm ya geçmiş olsun kilosu da gayet iyi kaç olacakmış 3000 mi olacakmış.Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Canım kilosu annelik iç güdüsüyle sana az geliyor ama bunun için çok endişelenme.. eş yaşlanmışsa zaten kilo almasıda iyice yavaşlar. İçerde kilo alamayacagı için doğması daha hayırlıdır belki.. üzülme 36. Haftan ne zaman bitiyor? Ciğerleride inş gelişmişdir. Belki küveze bile gerek kalmaz. Allah bebeginin ve senin yardımcısı olsun. İnş saglıkla doğar.Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Benimde bir gögsümün altında olmuşHamilelik lekeniz oldumu kızlar. Yüzümde yok şükür ama boynumda çil gibi oluştu biraz. Doğumdan sonra kendiliğinden gidermiki
erken dogum riskimiKızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Malesef muhabbeti açtım cnm.geçti artık.hiç bir problem yokken sezeryan istemek acayip geliyor bunu dile getirmemde bişi yok.sen mecbur artık 2.sezeryan olacaksın.buna lafım yok zaten ama bu benim hissettiklerim.Herkes hissettigini yaziyor netice buraya.Normal dogumdan korkanlarda buraya normal dogumu kotuluyor.Başkası ne düşünür o beni bağlamaz.Benim ilk olacağı için ben ürktum ve paylastim.zorunda kalırsam zaten bende olacgm.
Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Canım üzülme bnm de hiç problem yokken bebeğimşn karın çevresi bir hafta geri çıktı erken alırız dediler şükür bebeğim kilo alıyor korkma Rabbim büyükKızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Yaniii bu doktorları anlamıyorum ben korkutmanın ne alemi varki??? Sanki 32.33 de... 35 den sonra bile doğumlarda küveze gerek kalmayabiliyor..erken dogum riskimi
drn bi alemmis cnm. ne erkeni ne cigeri bu haftada??? senin sat benden daha erken. yarin 37. haftaya giriyorsun. cok sacma geldi bana bu sekil de seni panikletmesi.
kilosu az olsada gelisim geriligi yoksa sorun degil cnm. artik erken dogum sayilmiyor 36-37 de, kendini ve bebisini uzme
Herkese merhaba
bugun bıraz canım sıkkın. Arkadasımın bebegı 26 haftalık dogmustu tup bebek. Aslında ıkızdı ama ıkızını tutamadılar tek bebek kalmıstı. Arkadasım da rahım duvarı kanserı oldugu ıcın 26. haftaya kadar dayanabıldı bebegı. Dogar dogmaz bır aylık kuvez surecınden sonra kalp amelıyatı oldu ve hastaneden bı sure sonra cıkmıstı. Aradan haftalar gectı bebek 3 aylık olmustu. 2 gece once bırden fenalasmıs bebek, meger kalp yetmezlıgı , akcıger yetmezlıgı ve ıc kanama olmus. Yogun bakıma almıslar, bu sabah vefat etmıs bebek. Cok uzuldum, annesının rahmının alınması lazım kanserden dolayı, evlerını satmıslardı bebegın masrafları ıcın. Annesı de saglıkcı(docent hemsıre). Hıcbırseye bosa uzulmemek lazım, ınsanın basına neler gelıyor
İnşallah canım yaBenim göğsümde oldu canım yuzumde felan yok geciyoms genelde dogmdan belirli bi sure sonra
Allah yardimcin olsun canim uzme kendini benim bi arkadasim 7 aylik dogurdu cok sukur bebekte iyiKızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Canım bende gece yatarken cok terliyorum saç diplerim falan acaip oluyor boynuma küçük havlu koyuyorum artıkSizde de oluyor mu bilmiyorum ben çok terlemeye başladım 2 haftadır falan biraz hareket etsem şakır şakır ter akıyor yüzümden,geceleri uyurken ensem,saç diplerim bide göğüslerimin arası ıslak hep iyice rahatsız etmeye başladı. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor adet olamadığım için diye düşünüyorum ama doğumdan sonra geçer inşallah
Benim kedilerde sürekli tepemde karnimin üzerine neden çıkarmadığımı cozemediler dahaiyi geceler arkadaşlar
3 haftadır evden çıkmıyorum sanırım şiştimdar-al-dım sağ olsun kedim de kıskançlık krizinde sanırım kucağımda yatmak istiyor ama tabi ki yer yok göbek oldu bir dünya o zaman ben bunun üstüne çıkar yatarım diyor bir noktada haklı sehpa gibi oldu ama hem bebek hem kedinin ağırlı ile benim daralma oluyor nükleer patlama
bu arada milletin kedisi köpeği bile kıymetli burda geçen okudum arkadaşın biri yazmış köpeğine toprak diye isim koymuş diye bizim kedinin adı paspas zaten tipi de benziyor rengi vs debiz çocuğa bulamadık öyle karizma isim çocuğu olsa ona ne isim verecek merak ediyor insan
bir de bu doğuma giderken ki temizlik meselesi var tabi doğum farklı olur da ben geçen kanamam olunca evden o kadar hızlı çıktım ki doğumdan ziyade bebeğe birşey oldu korkusundan hiç aklıma gelmedi 3-4 saat sonra eve döndükten sonra fark ettimsonuçta millet ne düşünür ne der gibi süper egolardan sıyrılıp evladımmmm yavruummm moduna giriyor insan
Canım dr neden korkuttu bu kadar bilmiyorum riskli dönemi gecmissin hiç kötü düşünme dogsa da hemen toparlanacak büyük ihtimalle kuveze bile girmez..Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
kızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?