2016 Şubat Anneleri

Ben burda evimde daha rahatım lavaboya giderken duşa giderken uzanıp kalkarken desen olur mu cnm..Kendini iyi hissediyorsan tabiki yoksa yanında biri olmasi iyi olur aslında ama..Allah korusun.

Canım 36dan sonra doğumun olmasi normal degl mi niye erken dedi ki

walla benim yüzümde çıktı ben gibi ama biraz irice çok üzüldüm ayna önünde geziniyordum sonra eşim kızdı dert ettiğin şeye bak lazerle 5 dk sürüyor düzelmesi dedi ben de herşey gidiyor bu da rahvan gitsin dedim

zaten benim kaynan vs yok annem sağ olsun o görevi de üstüne aldı her yemekte çok yeme kilo alırsın zor olur doğum vakti geldi hala zorlanırsın diyor kadın ya sanki evden çıkıp dolaşabiliyorum da neyse geçen kalabalık ailece yemekte yine bizimkiler bastırdı pilav yeme diye :) ama iç pilav yapmış yengem yeme de düşsün bir yerin öyle güzel eşim dedi kadını rahat bırakın ne isterse yesin sanki bana ebru şallı dedi çocuğumun rıskıyla oynamayın bırakın dedi önce bir bozuldum ne demek sanki ebru şallı vs diye de sonra düşündüm benim işim değil ki vücut ölçülerim bu kadar takıntıya gerek yok haklı adam evladımın rızkı o iç pilav dedim yedim

E ekinsubat naptin sen ..gozucuyla iletini gordum pufff gormeyeydim..ikinci kez sezeryan olacak biri olarak hic izlemedim muhabbetini bile actirmam yanimda.korkuttun beni...izlemeyin arkadaslar hadi izlediniz anlatmayin) bazen bilmemek daha iyi

Cnm ya geçmiş olsun kilosu da gayet iyi kaç olacakmış 3000 mi olacakmış.

Canım kilosu annelik iç güdüsüyle sana az geliyor ama bunun için çok endişelenme.. eş yaşlanmışsa zaten kilo almasıda iyice yavaşlar. İçerde kilo alamayacagı için doğması daha hayırlıdır belki.. üzülme 36. Haftan ne zaman bitiyor? Ciğerleride inş gelişmişdir. Belki küveze bile gerek kalmaz. Allah bebeginin ve senin yardımcısı olsun. İnş saglıkla doğar.
Hamilelik lekeniz oldumu kızlar. Yüzümde yok şükür ama boynumda çil gibi oluştu biraz. Doğumdan sonra kendiliğinden gidermiki
Benimde bir gögsümün altında olmuş bakalım geçecekmi?

erken dogum riskimi
drn bi alemmis cnm. ne erkeni ne cigeri bu haftada??? senin sat benden daha erken. yarin 37. haftaya giriyorsun. cok sacma geldi bana bu sekil de seni panikletmesi.
kilosu az olsada gelisim geriligi yoksa sorun degil cnm. artik erken dogum sayilmiyor 36-37 de, kendini ve bebisini uzme

Malesef muhabbeti açtım cnm.geçti artık.hiç bir problem yokken sezeryan istemek acayip geliyor bunu dile getirmemde bişi yok.sen mecbur artık 2.sezeryan olacaksın.buna lafım yok zaten ama bu benim hissettiklerim.Herkes hissettigini yaziyor netice buraya.Normal dogumdan korkanlarda buraya normal dogumu kotuluyor.Başkası ne düşünür o beni bağlamaz.Benim ilk olacağı için ben ürktum ve paylastim.zorunda kalırsam zaten bende olacgm.

Canım ne oldu durup dururken? Kontrole mi gitmiştin yoksa farklı bir durum mu hissedip gittin..?
Artık riskli dönemi atlattın moralini bozma canım umarım sağlıkla kavusursunuz birbirinize

Canım üzülme bnm de hiç problem yokken bebeğimşn karın çevresi bir hafta geri çıktı erken alırız dediler şükür bebeğim kilo alıyor korkma Rabbim büyük

genc-anne Lekelenmeni ve koyu idrarı da sordun mu?
Canım,artık sona yaklaştık.çok şükür...zaten belli bir haftadan sonra bebek Gelişimini tamamlıyor ve sadece kilo alıyor.eğer içerde alamıyorsa elbette doğması belki de hayırlıdır.sıkma canını

Yaniii bu doktorları anlamıyorum ben korkutmanın ne alemi varki??? Sanki 32.33 de... 35 den sonra bile doğumlarda küveze gerek kalmayabiliyor..
genc-anne canım sen doktorun dediklerine takılma gerçekten

Off Allah sabir versin Cok zor bir durum. Evlat acisi zaten zor bide rahminin alinacak olmasi vs. Cok uzuldum

Allah yardimcin olsun canim uzme kendini benim bi arkadasim 7 aylik dogurdu cok sukur bebekte iyi

Canım bende gece yatarken cok terliyorum saç diplerim falan acaip oluyor boynuma küçük havlu koyuyorum artık

Benim kedilerde sürekli tepemde karnimin üzerine neden çıkarmadığımı cozemediler daha valla isim konusuna bende çok şaşırmıştım toprak diye insan kopegine isim koyar mi yaw benimkiler kıymık ve mikrop
Canım dr neden korkuttu bu kadar bilmiyorum riskli dönemi gecmissin hiç kötü düşünme dogsa da hemen toparlanacak büyük ihtimalle kuveze bile girmez..

ozka82 canım çok çok üzüldüm ne kadar zor bir durum Allah sabir versin.. Biz böyle en ufak şeylere üzülürken insanlar neler yaşıyor

kızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?

kızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?

bi iki arkadaşım bana da önermişti ama almadım,
hamile kaldıktan sonra iş kurun açtığı evde anne - bebek bakım kursuna gitmiştim
biraz ordan birazdan netten bilgiler ile ilerlemeyi düşünüyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…