Mutlu yaşlar canımDaha ne istiyosun canim benimki istemeye geldiginde aldi 11tane gul vardi bu sana 11sene yeter dedi gerci iki sene sonrasinda dogum gunumde yine aldi bu sefer de bi 11sene daha yirttim dedi hala bekliyorumilk dogumumda gitti kendine tel aldi bu dogumumda bakalim ne yapacak bugun dogum gunumdu bi sey gormedim beklemiyorum da ama her sene dogum olmuyor bari bu dogumda bi incelik goster diyorum yine tel.i mi degistircen dur dogurayim da degistir diye laf soyleyip duruyorum ama sonuc ne olacak meraklardayim
Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
Diii ni yaaa. Benim subat annesi olma ihtimalim hiç yok.Topitikk cnm bizde ocak annesi olcaz, cogumuz yani
cidden niye burdayiz ki
40 .haftayi tamamlamayi hayal ettik sanirim
olsun ben subat annelerini seviyorum, ocak annesi olacak olsam da
bana bir hafta sonra gel demiştiİyi akşamlar kızlarbugün sağlık ocağına dünki tarama sonuçlarını almaya gittim doktor doğumdan sonra 4.günde bebeğini topuk kanı almaya getirceksiniz dedi çevremdekiler 10 günlükken oluyordu diyor sizin doktorlar bişey dedi mi uygulama mı değişti acaba
aynen aynen.hiç şubatı göreceğimi düşünmüyorumTopitikk cnm bizde ocak annesi olcaz, cogumuz yani
cidden niye burdayiz ki
40 .haftayi tamamlamayi hayal ettik sanirim
olsun ben subat annelerini seviyorum, ocak annesi olacak olsam da
Yok canim doktor banada bugun yarin iner agrilarin artabilir dedi, panik yokKizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyorbu bebek geliyor mu yoksa
ay evet hiç sorma. yatakta bir yandan bir yana dönerken şeyime tekme atmışlar gibi inliyorum.Yok canim doktor banada bugun yarin iner agrilarin artabilir dedi, panik yok
Valla bende ilgilenmeyi düşünmüyorum. ama çok acil durumda da destek olabilirim. sonuçta o iş benimde işim. o yüzden getirmemelerini ümid ediyorumYok artik izindeyken is getirmezler essek degiller yagetirirlerse de uygun bi zamanim olursa ilgilencem de ama hic ilgilenme sonucta yine onlarin basina kalacak bi daha getirmezler
İlki doğumda.. İkincisi ise 3_10 arasında ben 7. Günde alıyorum genelde 3 gunkukken evden cıkarmayım lohusayım diye 10 güne kadar zamanı varİyi akşamlar kızlarbugün sağlık ocağına dünki tarama sonuçlarını almaya gittim doktor doğumdan sonra 4.günde bebeğini topuk kanı almaya getirceksiniz dedi çevremdekiler 10 günlükken oluyordu diyor sizin doktorlar bişey dedi mi uygulama mı değişti acaba
Bebegim korkma bende 2,5 kg dogmusum... Annem ben dogana kadar kusmus maalesef ee eskiden imkanlarda kisitliymis haliyle benim durum Allaha kalmis.. Zaten bebegin buyumus bayagi surda 3 - 4 haftan var hemen doguracaginida hic sanmiyorum..Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
:)) Bende donerken zorlaniyorum.. Biraz daha disimizi sıkalım bakalımay evet hiç sorma. yatakta bir yandan bir yana dönerken şeyime tekme atmışlar gibi inliyorum.
Daha ne istiyosun canim benimki istemeye geldiginde aldi 11tane gul vardi bu sana 11sene yeter dedi gerci iki sene sonrasinda dogum gunumde yine aldi bu sefer de bi 11sene daha yirttim dedi hala bekliyorumilk dogumumda gitti kendine tel aldi bu dogumumda bakalim ne yapacak bugun dogum gunumdu bi sey gormedim beklemiyorum da ama her sene dogum olmuyor bari bu dogumda bi incelik goster diyorum yine tel.i mi degistircen dur dogurayim da degistir diye laf soyleyip duruyorum ama sonuc ne olacak meraklardayim
Cok uzuldum ya Allah sabir versin ark.ina ve ailesine gercekten cok zor cocuk sahibi olamayacagini bilmek
Merhaba canım..çok üzücü bir durumallah yardımcıları olsun. Sabırlar , şifalar versin. Herşey ust uste gelmiş..
Benim hep boyle zor şeyler duyduğumda. Karşılaştığımda Rabbim diyorum beterin beteri var ... Sen beterinden koru... Bir tanıdığımiz var , 3 evladı vardı.. İlk çocuğu küçükken vefat etti, diğer ikisi ise 15 yaşlarına geldiklerinde vefat ettiler, genetik hastalık yüzünden.. O kadar zor birseyki o kadın yaşıyor ama nasıl yaşıyor.. Rabbim bir şekilde sabrini dayanma gücünü veriyor. Ya boyle olinca hep aklıma o çocuklar , o anne baba. Bizim hastanede ameliyat olmuştu.. Annesi bana bazen öyle bir sarılır bazende benimle hiç konuşmak istemez.. Nasılsın diye sormak bile gelmiyor agzima ... Hayat işte.. Kimine nasıl sunuluyor kimine ne çileler zorluklarla...
Allah yardım etsin canım benim.. Sende hassas bir dönemdesin, kendine dikkat et, ne yazık ki.. Herşey bizler için..
ozka82 cok uzucu ya.Rabbim sabrini versin..Kimseye yasatmasin boyle acilar
çok üzüldüm, rabbim sabır metanet versin inşAllahne denilir bu durum karşısında bilemiyorum ..
Allahim sen yardim etBen baska bir yorumda bulunamicam
bazı şeylerde bi noktadan sonra insanın elinden birşey gelmiyor.. bazende mucizeler oluyor.. üni. de bir bız arkadas ebelikbölümünde nişanlıydı tam dugun zamanına yakın endometrium kanseri oldugunu öğrendi rahmi alınması gerekiyordu.. nişanlısına dedi benim cocugum olmayacak ben dr dr gezemem kaldıramam öyle seyleri ayrılalım istersen diye.. nişanlısı ben seni istiyorum dedi dugunu öne cekti evlendiler.. kız tedaviye baslamadan evlenmek istedi cocuk.. tabi bebek olmaz diye korunmamıslar tedaviye tam baslanacak bizim arkadas hamile:) bebeğe şans vermeye karar verdiler herşey cok yolunda gitti biraz erken doğdu bebiş ama herşey yolundaydı.. sezaryen ameliyatıya birlikte rahmini de aldılar arkadasın.. ama artık bir kzı var cimcimenin önde gideni... arkadas diyor uğraşmazdım asla savasamazdım ama allah verdi diye.. o yuzden bi noktadan sonra insanın elinden bişey gelmeyeceğini kabul etmesi gerekiyor gaibaherşeyde bir hayır vardır..
Başı sağolsun...çok üzüldüm gerçekten...hayatta neler var...Allah SABIRLAR versin...
Son Dr kontrolümüzde bir aile vardı.herkes ağlıyordu koridorda...kadın zor yürüyordu.bir taraftan ebelerle konuşuyorlar,bir taraftan doktorun odasına birileri giriyor çıkıyor.sonra biz girdik.bebeğin yemek borusu kapalıymış meğer....doğar doğmaz ameliyat lazım,burda doğum yaparsa helikopterle götürürken sarsılır,daha büyük bir yere gidin dendi ve Bursa'ya yönlendirildiler...
Sonra ne oldu bilmiyorum.çok üzülmüştüm.insan şükür ediyor ve isyan ettiği anlara nankörlük etmiş Gözüyle bakıyor.
Çok şükür bu günümüze....
Off Allah sabir versinCok zor bir durum. Evlat acisi zaten zor bide rahminin alinacak olmasi vs. Cok uzuldum
ozka82 canım çok çok üzüldüm ne kadar zor bir durum Allah sabir versin.. Biz böyle en ufak şeylere üzülürken insanlar neler yaşıyor
ben de 2.5 kg dogmusum sımdı tosun gıbıyım masallahBebegim korkma bende 2,5 kg dogmusum... Annem ben dogana kadar kusmus maalesef ee eskiden imkanlarda kisitliymis haliyle benim durum Allaha kalmis.. Zaten bebegin buyumus bayagi surda 3 - 4 haftan var hemen doguracaginida hic sanmiyorum..
Benim bildiğim doğar dogmaz aliyolar topuktan kan :/İyi akşamlar kızlarbugün sağlık ocağına dünki tarama sonuçlarını almaya gittim doktor doğumdan sonra 4.günde bebeğini topuk kanı almaya getirceksiniz dedi çevremdekiler 10 günlükken oluyordu diyor sizin doktorlar bişey dedi mi uygulama mı değişti acaba
Rabbim Sabırlar versinHayat malesef cok acımasız. Kımının cocugu olmaz ya da bınbır guclukle dogurdugu cocugunu kaybeder, kımı de ıstemedıgı halde hamıle kalır ve sahıplenmez. Arkadasım kendısı de saglıkcı oldugu ıcın bızlere gore daha sogukkanlıydı bunları yasarken ama sımdı nasıl altından kalkacak bılmıyorum.
normal doğum istemek kadar sezeryan doğum istemek de doğal... kimsenin kararını sorgulayacak ya da eleştirecek duruma kimse sahip değil. Rabbim bebişler ve bizim için hayırlısı neyse onu versin...Malesef muhabbeti açtım cnm.geçti artık.hiç bir problem yokken sezeryan istemek acayip geliyor bunu dile getirmemde bişi yok.sen mecbur artık 2.sezeryan olacaksın.buna lafım yok zaten ama bu benim hissettiklerim.Herkes hissettigini yaziyor netice buraya.Normal dogumdan korkanlarda buraya normal dogumu kotuluyor.Başkası ne düşünür o beni bağlamaz.Benim ilk olacağı için ben ürktum ve paylastim.zorunda kalırsam zaten bende olacgm.
arkadaşın için çok üzüldüm... Allah yardımcısı olsun...Hayat malesef cok acımasız. Kımının cocugu olmaz ya da bınbır guclukle dogurdugu cocugunu kaybeder, kımı de ıstemedıgı halde hamıle kalır ve sahıplenmez. Arkadasım kendısı de saglıkcı oldugu ıcın bızlere gore daha sogukkanlıydı bunları yasarken ama sımdı nasıl altından kalkacak bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?