2016 Şubat Anneleri

Mutlu yaşlar canım

Kilo alımı durmuş olabilir ama haftan iyi artık canım. Ciğerleri gelişmiştir yavrunun merak etme. Ah ben bu haftaları bile görmem diyordum. Takma kafana 35i doldurmussun ne güzel daha ne. Seni anliyorum birden duyunca bunlari kotu olmussundur.Tabii ki ne kadar dursalar iyi ama riskli donemi atlamissin iz. Hiç korkma. Erken doğuma 36 dan öncekiler diyor zeten her yerde.

Topitikk cnm bizde ocak annesi olcaz, cogumuz yani
cidden niye burdayiz ki
40 .haftayi tamamlamayi hayal ettik sanirim
olsun ben subat annelerini seviyorum, ocak annesi olacak olsam da
Diii ni yaaa. Benim subat annesi olma ihtimalim hiç yok. Ama başından beri buralardayız birbirimizi az çok tanıyoruz. Ocaga attık kendimizi buna da şükür

bana bir hafta sonra gel demişti

Kizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyor bu bebek geliyor mu yoksa
Yok canim doktor banada bugun yarin iner agrilarin artabilir dedi, panik yok

Yok artik izindeyken is getirmezler essek degiller ya getirirlerse de uygun bi zamanim olursa ilgilencem de ama hic ilgilenme sonucta yine onlarin basina kalacak bi daha getirmezler
Valla bende ilgilenmeyi düşünmüyorum. ama çok acil durumda da destek olabilirim. sonuçta o iş benimde işim. o yüzden getirmemelerini ümid ediyorum

İlki doğumda.. İkincisi ise 3_10 arasında ben 7. Günde alıyorum genelde 3 gunkukken evden cıkarmayım lohusayım diye 10 güne kadar zamanı var

Bebegim korkma bende 2,5 kg dogmusum... Annem ben dogana kadar kusmus maalesef ee eskiden imkanlarda kisitliymis haliyle benim durum Allaha kalmis.. Zaten bebegin buyumus bayagi surda 3 - 4 haftan var hemen doguracaginida hic sanmiyorum..

ay evet hiç sorma. yatakta bir yandan bir yana dönerken şeyime tekme atmışlar gibi inliyorum.
:)) Bende donerken zorlaniyorum.. Biraz daha disimizi sıkalım bakalım Hayırlısıyla bir doğursaydık.. Kim ne derse desin bebek büyütmek ne kadar zor olursa olsun, doğum stresini yaşamak ve hamileliğin bu evresini çekmek çok zor..

cok alemler ya
kafalari nasil calisiyor cozemedim yillardir.
bilim adamlarindan istegimdir bu, arastirsinlar bulsunlar

Cok uzuldum ya Allah sabir versin ark.ina ve ailesine gercekten cok zor cocuk sahibi olamayacagini bilmek

ozka82 cok uzucu ya.Rabbim sabrini versin..Kimseye yasatmasin boyle acilar

çok üzüldüm, rabbim sabır metanet versin inşAllah ne denilir bu durum karşısında bilemiyorum ..

Allahim sen yardim et Ben baska bir yorumda bulunamicam

Off Allah sabir versin Cok zor bir durum. Evlat acisi zaten zor bide rahminin alinacak olmasi vs. Cok uzuldum

ozka82 canım çok çok üzüldüm ne kadar zor bir durum Allah sabir versin.. Biz böyle en ufak şeylere üzülürken insanlar neler yaşıyor

Hayat malesef cok acımasız. Kımının cocugu olmaz ya da bınbır guclukle dogurdugu cocugunu kaybeder, kımı de ıstemedıgı halde hamıle kalır ve sahıplenmez. Arkadasım kendısı de saglıkcı oldugu ıcın bızlere gore daha sogukkanlıydı bunları yasarken ama sımdı nasıl altından kalkacak bılmıyorum.

Bebegim korkma bende 2,5 kg dogmusum... Annem ben dogana kadar kusmus maalesef ee eskiden imkanlarda kisitliymis haliyle benim durum Allaha kalmis.. Zaten bebegin buyumus bayagi surda 3 - 4 haftan var hemen doguracaginida hic sanmiyorum..
ben de 2.5 kg dogmusum sımdı tosun gıbıyım masallah

Benim bildiğim doğar dogmaz aliyolar topuktan kan :/

Rabbim Sabırlar versin

Yahu hala midem yanıyor benim yarın 3.gün cildiracagim :'(

Benimiki halen dönmedi kizlar sezeryana dogru gidiyorum herhalde

normal doğum istemek kadar sezeryan doğum istemek de doğal... kimsenin kararını sorgulayacak ya da eleştirecek duruma kimse sahip değil. Rabbim bebişler ve bizim için hayırlısı neyse onu versin...

arkadaşın için çok üzüldüm... Allah yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…