2016 Şubat Anneleri

Oyyy.. Canim benkm stres yapmamaya çalış lütfen. Uzucu tabii ki ama Dr un kontrolündesin..kendini iyi takip et.. Beslenmene de dikkat et.. Allah yardımcın olsun.canim

Kizlar sabahtan beri goguslerimde bir doluluk bir yanma hissediyordum demin bir sıktım sut geliyo birde bikac gundur gobegim asagi indi bariz brlli yani tirsmaya baslamadim desem yalan olur

geçmiş olsun canım maşallah bebişin haftası güzel inşallah sıkıntı olmaz içini ferah tut.

Kizlar sabahtan beri goguslerimde bir doluluk bir yanma hissediyordum demin bir sıktım sut geliyo birde bikac gundur gobegim asagi indi bariz brlli yani tirsmaya baslamadim desem yalan olur
Seninkidemi indi, benimki niye direniyor yaa.. Dimdik duruyor

Baba sağlık ocağında hastane her şeyi yapıyor siz sonuçları alıp bizi getir dedi :)

Burun aspiratörü için ayrıca solüsyon mu lazım...lazım lazım lazım...bir bitemedi lazımlar...:))

Benimki de inmedi canim. Bugün okulda goren hala çok iyiysin dedi. Korkarim nazaran geleceğim
Aslında şimdilik daha iyi hareket edebiliyoruz, inince ağrılar ve baskıda artıcak bence.. Amaaan çok incelemicem, çalışıyorumda hala zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…