2016 Şubat Anneleri

İlki doğumda.. İkincisi ise 3_10 arasında ben 7. Günde alıyorum genelde 3 gunkukken evden cıkarmayım lohusayım diye 10 güne kadar zamanı var
Yani normal zamanında çağırmış yinede doktor zaten kendimi iyi hissetmezsem çıkamam 4.günde 10.güne kadar olabildiğini öğrendiğim iyi oldu teşekkürler canım

Bu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok

Eklentiler

O terleme işi bende de var. Başta acaba boğazım mı şişti iltihap mınvar diye kontrol ettim. Ihlamur vs baktım acı da yok boğazda.
Ay bir de ter kokum da değişti. Kendimden tiksiniyorum. Sabahları ter içinde kalkıyorum at gibi kokuyorum sanki soğuk olmasa duşa giricem
haha iyi demişsin canım sen ne iş yapıyordun ?
valla doğum iznindeyken inşallah işlerle ilgilenmek durumunda kalmam. evimle iş yeri yan yana
Özel sektör tabiki. Asıl mesleğim kimyager. Şirkette görev tanımı olarak Kalite yönetim temsilcisi olarak gözüksem deee laboratuvar müdürü icabında laboratuvar personeli, üretim müdür yardımcısı, getir götürcü, satınalma müdürü ayakçısı/ asistanı vs i, aaa dün mesela sekreterlik de yaptım :)
Ah bir de asıl mesleğim var ki en bi sevdiğim, kimsenin beğenmediği işleri yürütme yani Ivır zıvır işler müdürüyüm

Benceeeee Evi taşımalısın

ayyy çok güldüm. Bende şaşırdım anacım. Millet çocuk yapmayıp kedi köpek alıyor ismine de toprak hasan mert takıyor. Haliyle bizde çocuklara mırmır pamuk karabaş takmamız icap ediyor

Pardon da 36dan sonra doğum beklenir ki.
Görümcem duymasın vallahi doktorunu görevden men ettirir bana 32den sonra doğum yaptırmayı düşünüyor kadın
Sıkma canını ciğerleri gelişmiştir, boyu sorun değilse kiloyu alıyorlar.
Ah 30da doğum yapan arkadaşlarımız napsınlar

Yeme dedikçe yiyesigelengillerdenim :)
Ama vallahi daha zevkli oluyor, hırs yapıyorum

Kizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyor bu bebek geliyor mu yoksa

Şu anne tvaşanın paylaştığım anne hareketininyapabiliyormusun?
Sırtı duvara dayayıp yapılan?

Rabbim Sabırlar versin

Yahu hala midem yanıyor benim yarın 3.gün cildiracagim :'(

3.gün mü?
225 gündür midem yanıyor
Reflü de ayrı. 4yastıklayım, bir de onların kılıf yıkanması ve kılf takılma işlemi var ki sorma

Kizlar sabahtan beri goguslerimde bir doluluk bir yanma hissediyordum demin bir sıktım sut geliyo birde bikac gundur gobegim asagi indi bariz brlli yani tirsmaya baslamadim desem yalan olur

Süt geliyorrr. Ay yoksa bebek mi (çığlık atan sımaylllll)
Burun aspiratörü için ayrıca solüsyon mu lazım...lazım lazım lazım...bir bitemedi lazımlar...:))
Ah ahhh bitti dediğimden günden beri eksik listem 25maddeden düşmedi
Tam düşüyor başka brişey eklşyorum

Bu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Hiç de öyle durmuyor bence. Veya benim de karnım o şekilde olduğu için
Ama bana karnın düşük diyen yok. Boy olmadığı için ( 152 boyundayım )karnım düşük olsa nere düşecek
A bana da kız mı karnın çok yayvan diyorlar

ben o duvara dayan ayak kaldır yöntemini bi kafamda betimleyemedim yaaa. neremi nereye dayıyorum kaldırıyorum tam oturmadı bende

Bende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistim

bskn Benimde mide yanmam 3.aydan beri var zaten reflum de var normalde ama bu farklı bir yanma ve gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sinirden ağladım ya Dr u aradım kalp ve tiroit ilaci kullandığım için ilaca da izin vermedi

Kizlar sizin de bebisler bogle kalp atisi gibi haraket ediyorlarmi? Alt kisimda degil bi de karnimda oluyor o haraketleri bogle carpib birden haraket ediyor

Canım benim de öyle sanırım bazen dalgalanıyormuş gibi karnım bazen dediğin gibi atıyor atıyor sonra da baaam diye hızlı bir hareket yanı sert bir tekme geliyor cadalozdan

Canim ustundeki penyenin aynisi benim ustumde suan bir ara ben mi attim fotoyu dedim cocugu uyutayim da bende atayim foto bakalim.benimki dusmus mu gercekten :))

Bende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistim
Benim de kocaman yuvarlak bi karnim var erkek mi diyorlar gerci ikizlerde zaten belli olmazmis sekilden kv.le annemin konusmalari da bu yonde dr.dan daha eminler karni hic kiz gibi durmuyo hatta hic ikiz gibi durmuyor diyorlar

Canım benim de öyle sanırım bazen dalgalanıyormuş gibi karnım bazen dediğin gibi atıyor atıyor sonra da baaam diye hızlı bir hareket yanı sert bir tekme geliyor cadalozdan
Kalbim karnima inmis gibi hiss ediyorum o an cok merak ediyorum acaba o an nasil haraket ediyor da ogle hiss ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…