- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Yani normal zamanında çağırmış yinede doktor zaten kendimi iyi hissetmezsem çıkamam 4.günde 10.güne kadar olabildiğini öğrendiğim iyi oldu teşekkürler canımİlki doğumda.. İkincisi ise 3_10 arasında ben 7. Günde alıyorum genelde 3 gunkukken evden cıkarmayım lohusayım diye 10 güne kadar zamanı var
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ben çok terlemeye başladım 2 haftadır falan biraz hareket etsem şakır şakır ter akıyor yüzümden,geceleri uyurken ensem,saç diplerim bide göğüslerimin arası ıslak hep iyice rahatsız etmeye başladı. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor adet olamadığım için diye düşünüyorum ama doğumdan sonra geçer inşallah
Özel sektör tabiki. Asıl mesleğim kimyager. Şirkette görev tanımı olarak Kalite yönetim temsilcisi olarak gözüksem deee laboratuvar müdürü icabında laboratuvar personeli, üretim müdür yardımcısı, getir götürcü, satınalma müdürü ayakçısı/ asistanı vs i, aaa dün mesela sekreterlik de yaptım :)haha iyi demişsin canımsen ne iş yapıyordun ?
valla doğum iznindeyken inşallah işlerle ilgilenmek durumunda kalmam. evimle iş yeri yan yana
iyi geceler arkadaşlar
3 haftadır evden çıkmıyorum sanırım şiştimdar-al-dım sağ olsun kedim de kıskançlık krizinde sanırım kucağımda yatmak istiyor ama tabi ki yer yok göbek oldu bir dünya o zaman ben bunun üstüne çıkar yatarım diyor bir noktada haklı sehpa gibi oldu ama hem bebek hem kedinin ağırlı ile benim daralma oluyor nükleer patlama
bu arada milletin kedisi köpeği bile kıymetli burda geçen okudum arkadaşın biri yazmış köpeğine toprak diye isim koymuş diye bizim kedinin adı paspas zaten tipi de benziyor rengi vs debiz çocuğa bulamadık öyle karizma isim çocuğu olsa ona ne isim verecek merak ediyor insan
bir de bu doğuma giderken ki temizlik meselesi var tabi doğum farklı olur da ben geçen kanamam olunca evden o kadar hızlı çıktım ki doğumdan ziyade bebeğe birşey oldu korkusundan hiç aklıma gelmedi 3-4 saat sonra eve döndükten sonra fark ettimsonuçta millet ne düşünür ne der gibi süper egolardan sıyrılıp evladımmmm yavruummm moduna giriyor insan
Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
walla benim yüzümde çıktı ben gibi ama biraz irice çok üzüldüm ayna önünde geziniyordum sonra eşim kızdı dert ettiğin şeye bak lazerle 5 dk sürüyor düzelmesi dedi ben de herşey gidiyor bu da rahvan gitsin dedim
zaten benim kaynan vs yok annem sağ olsun o görevi de üstüne aldı her yemekte çok yeme kilo alırsın zor olur doğum vakti geldi hala zorlanırsın diyor kadın ya sanki evden çıkıp dolaşabiliyorum daneyse geçen kalabalık ailece yemekte yine bizimkiler bastırdı pilav yeme diye :) ama iç pilav yapmış yengem yeme de düşsün bir yerin öyle güzel eşim dedi kadını rahat bırakın ne isterse yesin sanki bana ebru şallı dedi çocuğumun rıskıyla oynamayın bırakın dedi önce bir bozuldum ne demek sanki ebru şallı vs diye de sonra düşündüm benim işim değil ki vücut ölçülerim bu kadar takıntıya gerek yok haklı adam evladımın rızkı o iç pilav dedim yedim
Kizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyorbu bebek geliyor mu yoksa
Rabbim Sabırlar versin
Yahu hala midem yanıyor benim yarın 3.gün cildiracagim :'(
Kizlar sabahtan beri goguslerimde bir doluluk bir yanma hissediyordum demin bir sıktım sut geliyobirde bikac gundur gobegim asagi indi bariz brlli yani tirsmaya baslamadim desem yalan olur
Ah ahhh bitti dediğimden günden beri eksik listem 25maddeden düşmediBurun aspiratörü için ayrıca solüsyon mu lazım...lazım lazım lazım...bir bitemedi lazımlar...:))
bu göbek mi şimdi.bu göbekse benimkisi adıyaman karpuzuBu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Bence daha inmemis canimBu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Hiç de öyle durmuyor bence. Veya benim de karnım o şekilde olduğu içinBu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
ben o duvara dayan ayak kaldır yöntemini bi kafamda betimleyemedim yaaa. neremi nereye dayıyorum kaldırıyorum tam oturmadı bendeO terleme işi bende de var. Başta acaba boğazım mı şişti iltihap mınvar diye kontrol ettim. Ihlamur vs baktım acı da yok boğazda.
Ay bir de ter kokum da değişti. Kendimden tiksiniyorum. Sabahları ter içinde kalkıyorum at gibi kokuyorum sankisoğuk olmasa duşa giricem
Özel sektör tabiki. Asıl mesleğim kimyager. Şirkette görev tanımı olarak Kalite yönetim temsilcisi olarak gözüksem deee laboratuvar müdürü icabında laboratuvar personeli, üretim müdür yardımcısı, getir götürcü, satınalma müdürü ayakçısı/ asistanı vs i, aaa dün mesela sekreterlik de yaptım :)
Ah bir de asıl mesleğim var ki en bi sevdiğim, kimsenin beğenmediği işleri yürütme yani Ivır zıvır işler müdürüyüm
Benceeeee Evi taşımalısın
ayyy çok güldüm. Bende şaşırdım anacım. Millet çocuk yapmayıp kedi köpek alıyor ismine de toprak hasan mert takıyor. Haliyle bizde çocuklara mırmır pamuk karabaş takmamız icap ediyor
Pardon da 36dan sonra doğum beklenir ki.
Görümcem duymasın vallahi doktorunu görevden men ettirirbana 32den sonra doğum yaptırmayı düşünüyor kadın
Sıkma canını ciğerleri gelişmiştir, boyu sorun değilse kiloyu alıyorlar.
Ah 30da doğum yapan arkadaşlarımız napsınlar
Yeme dedikçe yiyesigelengillerdenim :)
Ama vallahi daha zevkli oluyor, hırs yapıyorum
Şu anne tvaşanın paylaştığım anne hareketininyapabiliyormusun?
Sırtı duvara dayayıp yapılan?
3.gün mü?
225 gündür midem yanıyor
Reflü de ayrı. 4yastıklayım, bir de onların kılıf yıkanması ve kılf takılma işlemi var ki sorma
Süt geliyorrr. Ay yoksa bebek mi (çığlık atan sımaylllll)
Ah ahhh bitti dediğimden günden beri eksik listem 25maddeden düşmedi
Tam düşüyor başka brişey eklşyorum
Fotodan kucukmu gorunuyo..simdi cektim attimbu göbek mi şimdi.bu göbekse benimkisi adıyaman karpuzu
Bende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistimHiç de öyle durmuyor bence. Veya benim de karnım o şekilde olduğu için
Ama bana karnın düşük diyen yok. Boy olmadığı için ( 152 boyundayım )karnım düşük olsa nere düşecek
A bana da kız mı karnın çok yayvan diyorlar
Fotodan kucukmu gorunuyo..simdi cektim attim) 13 kilo aldim
Canım bu inik değilBu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Canim ustundeki penyenin aynisi benim ustumde suan bir ara ben mi attim fotoyu dedimBu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Pekte inik gibi durmuyor. Benimde şuan öyle göbeğim. Daha aşağıda olması gerekmiyor mu?Bu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Kizlar sizin de bebisler bogle kalp atisi gibi haraket ediyorlarmi? Alt kisimda degil bi de karnimda oluyor o haraketleri bogle carpib birden haraket ediyor
Evet ya bende de hata verdihata verdi bende ama
Benim de kocaman yuvarlak bi karnim var erkek mi diyorlar gerci ikizlerde zaten belli olmazmis sekilden kv.le annemin konusmalari da bu yonde dr.dan daha eminlerBende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistim
Kalbim karnima inmis gibi hiss ediyorum o anCanım benim de öyle sanırım bazen dalgalanıyormuş gibi karnım bazen dediğin gibi atıyor atıyor sonra da baaam diye hızlı bir hareket yanı sert bir tekme geliyor cadalozdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?