valla benim belimde oluştu çatlak☺ağdadaydım bugün sordum ben görwmiyorum var mı karnımda çatlak diye..hiç yok maşallah dedi..sevindim
üst bacaklarım irileşti benimde..hatta irileşmek bile az kalır şuanki hhalimde
Kızlarocak annelerini takip etmeye başladım patır patır doğurtuyorlar.. Sıra bize geliyor
Kizimi emzirdigim surece devam etti terleme sureci canim maslesefSizde de oluyor mu bilmiyorum ben çok terlemeye başladım 2 haftadır falan biraz hareket etsem şakır şakır ter akıyor yüzümden,geceleri uyurken ensem,saç diplerim bide göğüslerimin arası ıslak hep iyice rahatsız etmeye başladı. Sanırım hormonlardan kaynaklanıyor adet olamadığım için diye düşünüyorum ama doğumdan sonra geçer inşallah
Yok artik izindeyken is getirmezler essek degiller yahaha iyi demişsin canımsen ne iş yapıyordun ?
valla doğum iznindeyken inşallah işlerle ilgilenmek durumunda kalmam. evimle iş yeri yan yana
Kayinvalidem bu konuda uzman :)) saka bi yana oglumda almistim oyle bisey ama okumadim hic internete bakiyodum kafama takilan olursakızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?
kızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?
Kızım 2400 gram yeteri kilo almamış. Bebek eşinde yaşlanma varmış. Suyumuz da azalmışNst ye girdik kızım kaçıp durdu. Benim çok sancım varmış.(sanırım kasıklarımdaki ağrı da bi yüzden) Giderek artabilirmiş. Erken doğum riski varmış. Sıkı takip etmeliyiz dedi dr. Sancın dahada artarsa bebek akciğeri için önlem almalıyız dedi daha önce hiç bi problem yokken bu hafta aniden işler tersine döndü
insallah canim. amin.Allah yardımcın olsun inşallah. Benimde nst de sancı gözükmüştü ama bebek hareketi ve kasılma olduğu anlardaydi öyle olabilir diye düşünüyorum
Haha :) çok güldürdün beni :) korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle çıkacak bizide patırdatacaklarKızlarocak annelerini takip etmeye başladım patır patır doğurtuyorlar.. Sıra bize geliyor
benim de oyle cnm, rahat nefes almanin tadini cikartamadim cati agrisindan kasik agrisindan. bi iki haftaya gelir bebek diyorlar bu durumda. hayirlisi..Kizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyorbu bebek geliyor mu yoksa
orkideeeKızlar eşim bana çiçek almış.çok mutlu oldum.Eki Görüntüle 1737324
insallah canim. amin.
Daha ne istiyosun canim benimki istemeye geldiginde aldi 11tane gul vardi bu sana 11sene yeter dedi gerci iki sene sonrasinda dogum gunumde yine aldi bu sefer de bi 11sene daha yirttim dedi hala bekliyorumbenim de oyle cnm, rahat nefes almanin tadini cikartamadim cati agrisindan kasik agrisindan. bi iki haftaya gelir bebek diyorlar bu durumda. hayirlisi..
orkideee
cok guzeller
nerde benim esimde oyle incelikler12 yilda 3 kere cicek aldi. biri flort zamanimizdi, digeri beni istemeye geldiklerindeki cicek, 3. ise hamile oldugumu ogrendiginde
4 yila 1 kez cicek dusuyor
4 yil sonra alir 4. cicegi
Benim 100u gecmiyor ama 95-100arasi cikti arada oluyor dr normal dedi kanini olcturdun mu dedi kan sayimi normalse sorun yok canim bebislerimize kan pompaliyor kalbimizSelam kızlar
Kalp Atışlarım sürekli 100ün üzerinde hatta 120leri bile buluyor nedenini anlayamıyorum kafeinli şeyler de tüketmiyorum özellikle akşamları durup dururken başlıyor. Aynı problemi yaşayan var mı doktorla pazartesi randevum var yaklaşık bir haftadır devam ediyor
Canım benimde arada nabzım yükseliyor doktora sordum basınçla ilgili dedi şuanda kendimi takip ediyorum iş yaptıktan sonra mı oluyor yoksa durduk yere çarpıntı olmaya devam ederse kardiyolojiye yönlerdicek bide gece uyandığımda sırtüstü olduğum zamanlarda çarpıntım oluyor benimSelam kızlar
Kalp Atışlarım sürekli 100ün üzerinde hatta 120leri bile buluyor nedenini anlayamıyorum kafeinli şeyler de tüketmiyorum özellikle akşamları durup dururken başlıyor. Aynı problemi yaşayan var mı doktorla pazartesi randevum var yaklaşık bir haftadır devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?