2016 Şubat Anneleri

Kizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyor bu bebek geliyor mu yoksa

Bol bol nemlendir canım bacaklarını. Benimki fena oldu.. Maşallah ne güzel iste. :)

Kizimi emzirdigim surece devam etti terleme sureci canim maslesef

haha iyi demişsin canım sen ne iş yapıyordun ?
valla doğum iznindeyken inşallah işlerle ilgilenmek durumunda kalmam. evimle iş yeri yan yana
Yok artik izindeyken is getirmezler essek degiller ya getirirlerse de uygun bi zamanim olursa ilgilencem de ama hic ilgilenme sonucta yine onlarin basina kalacak bi daha getirmezler

kızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?
Kayinvalidem bu konuda uzman :)) saka bi yana oglumda almistim oyle bisey ama okumadim hic internete bakiyodum kafama takilan olursa

kızlar bebek bakım kitabı aldınız mı?bugün bi arkadaşım ablasının böyle bir kitaptan çok faydalandığından bahsetti..merak ettim bende var mı böyle bir araştırmanız düşünceniz?

ben aldım 5-6 tane kadar çok faydalı olanlar da içi boş olanlar da vardı okuduklarımda. ama tabi benim ilk çocuğum bu yüzden deneyimim yok ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yazılanlar doğruysa uykusuzluk ağlama krizleri vs olmayan bir dönem geçirebiliriz bebeklerimizle

Canim kontrolde olduğunu surece problem yok üzme canını. İnşallah sorun olmaz. Agrin artarsa gidersin hastaneye canim.

Kizlar benim göbek resmen indi.yururken elimle alttan kaldirmak zorunda hissediyorum. nefes darligim gecti ama bu sefer de idrar torbam batıyor bu bebek geliyor mu yoksa
benim de oyle cnm, rahat nefes almanin tadini cikartamadim cati agrisindan kasik agrisindan. bi iki haftaya gelir bebek diyorlar bu durumda. hayirlisi..
Kızlar eşim bana çiçek almış.çok mutlu oldum.Eki Görüntüle 1737324
orkideee
cok guzeller
nerde benim esimde oyle incelikler 12 yilda 3 kere cicek aldi. biri flort zamanimizdi, digeri beni istemeye geldiklerindeki cicek, 3. ise hamile oldugumu ogrendiginde
4 yila 1 kez cicek dusuyor
4 yil sonra alir 4. cicegi

Daha ne istiyosun canim benimki istemeye geldiginde aldi 11tane gul vardi bu sana 11sene yeter dedi gerci iki sene sonrasinda dogum gunumde yine aldi bu sefer de bi 11sene daha yirttim dedi hala bekliyorum ilk dogumumda gitti kendine tel aldi bu dogumumda bakalim ne yapacak bugun dogum gunumdu bi sey gormedim beklemiyorum da ama her sene dogum olmuyor bari bu dogumda bi incelik goster diyorum yine tel.i mi degistircen dur dogurayim da degistir diye laf soyleyip duruyorum ama sonuc ne olacak meraklardayim

Selam kızlar
Kalp Atışlarım sürekli 100ün üzerinde hatta 120leri bile buluyor nedenini anlayamıyorum kafeinli şeyler de tüketmiyorum özellikle akşamları durup dururken başlıyor. Aynı problemi yaşayan var mı doktorla pazartesi randevum var yaklaşık bir haftadır devam ediyor

İyi akşamlar kızlar bugün sağlık ocağına dünki tarama sonuçlarını almaya gittim doktor doğumdan sonra 4.günde bebeğini topuk kanı almaya getirceksiniz dedi çevremdekiler 10 günlükken oluyordu diyor sizin doktorlar bişey dedi mi uygulama mı değişti acaba

Benim 100u gecmiyor ama 95-100arasi cikti arada oluyor dr normal dedi kanini olcturdun mu dedi kan sayimi normalse sorun yok canim bebislerimize kan pompaliyor kalbimiz

Canım benimde arada nabzım yükseliyor doktora sordum basınçla ilgili dedi şuanda kendimi takip ediyorum iş yaptıktan sonra mı oluyor yoksa durduk yere çarpıntı olmaya devam ederse kardiyolojiye yönlerdicek bide gece uyandığımda sırtüstü olduğum zamanlarda çarpıntım oluyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…