2016 Şubat Anneleri

Kızlar ocak annelerinde bir bayanın bebeği hiç inmemiş kontrole gitmiş 4cm açıklık var sunni sancı verip doğumu başlatmışlar.. Bebeğini bu şekilde dünyaya getirmiş, yani herkesinki inicek diye birşey yok :))

Kizlar sizin de bebisler bogle kalp atisi gibi haraket ediyorlarmi? Alt kisimda degil bi de karnimda oluyor o haraketleri bogle carpib birden haraket ediyor
Bebek hareketlerini diyorsan bildigin yarim yumurta kadar bi cikinti olusturuyor benim sipalar. O yumurta sanirim dirsek veya dizleri yukardan asagi dogru 10cm kadar yol alabiliyor o yumurta

Bende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistim
Ilk cocukta cok fazla yapacak sey olmayinca bi de dikkat etmeyince insan enine boyuna yayiliyor ben de kizimda oyleydim tatile denk geldi son 3ayim. Yaz vakti sicakta disari cikamadim dus alip surekli yiyordum

Bebek hareketlerini diyorsan bildigin yarim yumurta kadar bi cikinti olusturuyor benim sipalar. O yumurta sanirim dirsek veya dizleri yukardan asagi dogru 10cm kadar yol alabiliyor o yumurta
Aynen canim esim cok merak ediyor o an nasil hiss ediyorsun diyor her haraketinimi hiss ediyorsun diyor elbet diyorum cok ilginc deyip daliyor adam
Keske erkeklere de onu hiss etdirmenin bi yolu olsa

Aynen canim esim cok merak ediyor o an nasil hiss ediyorsun diyor her haraketinimi hiss ediyorsun diyor elbet diyorum cok ilginc deyip daliyor adam
Keske erkeklere de onu hiss etdirmenin bi yolu olsa
Sorma ya ne zaman hareketini gostermeye calissam hemen duruveriyorlar hissedemiyorlar zaten bari gorseydi bi defa uyurken kocama sarilmistim arkasindan o zaman belinden hissetti hareketlerini ben hic ses etmedim o dayanamadi bi durun artik ya diye takildi

ya benım oglan ters donmus olacak ıs mı sımdı doguma az kala ? ben nasıl dondurcem sımdı bunu hareket neyım var mı anacım yapayım barı bi de bugun anneme mısafır gelmıstı anaa herkes dedıkı senın karnın dusmus yakında dogurursun dıye heyecan yaptım bırden

Iste canim onlar hiss edince bogle duygulanirlar
Kizlar izlemebiz gerek cok duygusal ya

Iste canim onlar hiss edince bogle duygulanirlar
Kizlar izlemebiz gerek cok duygusal ya

Senin karnında küçük benimki.gbi bebis kaç kilo eşim surekli bana çocuk küçük mu dogcak diyip beni deli ediyo

Kizlar hastanede beyaz isli terliklerden mi giyeceksiniz..

Onlardan alsam rezil olucak kirlenecek hemen..acaba normal terlik mi alsam da lohusa terligi almasam diyorum..

Bavulu tamamlasam iyi olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…