2016 Şubat Anneleri

Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..

Eklentiler

• 20160106_233537.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 108
Senin karnında küçük benimki.gbi bebis kaç kilo eşim surekli bana çocuk küçük mu dogcak diyip beni deli ediyo
Hadii yaa.. Bana büyük geliyor karnim. Eşim her dokunduğunda maşallah maşallah nasıl buyudu karnın diyor.. Bana da bir değişik bakıyor :) beni begenmiyuorsun dimi artık diyorum.. Adam ayağıyla bile degmiyir bana yaaa.. Neyse.. Canım.iki hafta önce gittim.dra. haftayla uyumluyuz 2.3oo gr boyda 46 cm di maşallah

Kizlar hastanede beyaz isli terliklerden mi giyeceksiniz..

Onlardan alsam rezil olucak kirlenecek hemen..acaba normal terlik mi alsam da lohusa terligi almasam diyorum..

Bavulu tamamlasam iyi olacak gibi
Canım yukarda bir fotomu yukledim. O terlikler nasıl. Acaba onla mi gitsem diyorum bende

Kizlar hastanede beyaz isli terliklerden mi giyeceksiniz..

Onlardan alsam rezil olucak kirlenecek hemen..acaba normal terlik mi alsam da lohusa terligi almasam diyorum..

Bavulu tamamlasam iyi olacak gibi
Bugun gezerken sabo hemsire terligi gordum almadim ama alicam ..tuvalete vs giderken iyi olur hastanede ..yada ev terligi tarzinda alti sert yikanabilir biseyde alabilirsnz

Büyük degl ki canım benimkide kucuck hatta sırt üstü uzaninca nerdeyse dümdüz oluyo karnim

Senin karnında küçük benimki.gbi bebis kaç kilo eşim surekli bana çocuk küçük mu dogcak diyip beni deli ediyo
Canim hic alakasi yok valla sen benim gobege baktin mi demin foto koydum.Gecen yasli bi teyze herkesin icinde hic doguracak karni yok dedi,benim obur kiz biraz dana gibidir aha teyze bu da o karindan cikti bak masallah dedim herkes guldu :))onda da minicikti ama 3020 gram dogdu 38 haftalik

askiminaskiyim pek hossun neyini begenmicek..yalniz degmesin ocak annelerinden birini okudum aksamustu degmekten oteye gidince sancisi olmus acilma vs derken dogum baslamis dogurmus..:))

Bu benim herdaim inik gobegim..gorwn inmis diyorda bu hep boyleydi gigusumle karnim arasinda ara cok
Benim göğüslerim neredeyse göbek deliğim hizasına denk geliyo abartmıyorum... Bence biraz göğsün boyutuyla alakalı benim inse bile belli olmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…