Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
Hadii yaa.. Bana büyük geliyor karnim. Eşim her dokunduğunda maşallah maşallah nasıl buyudu karnın diyor.. Bana da bir değişik bakıyor :) beni begenmiyuorsun dimi artık diyorum.. Adam ayağıyla bile degmiyir bana yaaa.. Neyse.. Canım.iki hafta önce gittim.dra. haftayla uyumluyuz 2.3oo gr boyda 46 cm di maşallah
Bugun gezerken sabo hemsire terligi gordum almadim ama alicam ..tuvalete vs giderken iyi olur hastanede ..yada ev terligi tarzinda alti sert yikanabilir biseyde alabilirsnz
Hadii yaa.. Bana büyük geliyor karnim. Eşim her dokunduğunda maşallah maşallah nasıl buyudu karnın diyor.. Bana da bir değişik bakıyor :) beni begenmiyuorsun dimi artık diyorum.. Adam ayağıyla bile degmiyir bana yaaa.. Neyse.. Canım.iki hafta önce gittim.dra. haftayla uyumluyuz 2.3oo gr boyda 46 cm di maşallah
Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
Canim hic alakasi yok valla sen benim gobege baktin mi demin foto koydum.Gecen yasli bi teyze herkesin icinde hic doguracak karni yok dedi,benim obur kiz biraz dana gibidir aha teyze bu da o karindan cikti bak masallah dedim herkes guldu :))onda da minicikti ama 3020 gram dogdu 38 haftalik