- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
doğru canm benim evde rahat edemezsin bu durumda için içini yer. Allah yardimcin olsun. Hayırlısı olsun canımamin canim benim. daha belli degil. taburculuktan hic bahsetmiyolar. bugun yine izinli gondericekti. nst de sanci cikinca gondermedi. ben de sormuyorum.hic. cunku evde rahatsiz olurum psikoljik olarak
Agziniz bal yesin kizlar ama bikac kilo daha alirsam eger 3 haneli rakamlari gorecegim
Sag saglim dogsun yavrularimiz hepsi gecer bu gunlerin insallah..allah buyuk napalim..
Bu gobegi kutluyorumNe böyle minik göbekler az gözünüz göbek görsün de halinize sukredin
Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
Cnm ya güldürdün beni gece gece...Allah ta seni güldürsunbenim de oyle cnm, rahat nefes almanin tadini cikartamadim cati agrisindan kasik agrisindan. bi iki haftaya gelir bebek diyorlar bu durumda. hayirlisi..
orkideee
cok guzeller
nerde benim esimde oyle incelikler12 yilda 3 kere cicek aldi. biri flort zamanimizdi, digeri beni istemeye geldiklerindeki cicek, 3. ise hamile oldugumu ogrendiginde
4 yila 1 kez cicek dusuyor
4 yil sonra alir 4. cicegi
Ya tatlım ben ki dikkat ediyorum yediklerime, 2 haftada 2 kilo almışım, ödemde topluyoruz artık, ayrıca daha çok kan üretiyor vücudumuz doğum için vs.. Hiç dert etme hepimiz şiş şişiz, olmayanlarda bizim haftamızda olucaklar her türlü garantisini verebilirimAgziniz bal yesin kizlar ama bikac kilo daha alirsam eger 3 haneli rakamlari gorecegim
Sag saglim dogsun yavrularimiz hepsi gecer bu gunlerin insallah..allah buyuk napalim..
Karnımın alt sağ tarafında olan catlaklar sol tarafta da oluşmaya başladı daha nerden baksam bir ay var haritadan beter olacak
Ay evet iznede çıkıcam artık evde zıplarım bebek aşağı insin diye :))) Bu haftayı devirdim farzediyorum son bir hafta kaldı :)) Senle yakın gidiyoruz bakalım kim önce doğurucak
nKarnımın alt sağ tarafında olan catlaklar sol tarafta da oluşmaya başladı daha nerden baksam bir ay var haritadan beter olacak
Bende görürüm umarım 15ine kadar çalışıcam çünkü, yollarda doğurmakta var :)))Evet. Ve genelde benzer şeyler oluyor sanki :) ben 20 ocağı görürüm diyorum :) hayırlısı bakalım.
Benim ikiz oldugundan 3kisilik ye diyorlarLaf anlatamysn malesef doktor kilosuna normal diyo diyorm kendi annem bile hiç bisey yediğin yok diyo yanı iki kişilik yememi bekliyo aslında doktorlar bile hamileyim diye 2 kişilik yemeyin diyo yani
Ya bende başta yapamıyorum diye kudurmuştumben o duvara dayan ayak kaldır yöntemini bi kafamda betimleyemedim yaaa. neremi nereye dayıyorum kaldırıyorum tam oturmadı bende
Valla anca bu kadar sivrildi karnım yapacak birşey yok :)Bende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistim
bskn Benimde mide yanmam 3.aydan beri var zaten reflum de var normalde ama bu farklı bir yanma ve gerçekten dayanacak gücüm kalmadı sinirden ağladım ya Dr u aradım kalp ve tiroit ilaci kullandığım için ilaca da izin vermedi
Eki Görüntüle 1737545
Bakin gogsum nerde karnim nerde,birde ben gobek deligimden anliyorum yukari bakiyordu simdi asagi kactiben mi yanlis yorumladim acaba
Hareket var aslında canım. Hani şu kalça sıkılaştırması için sırt üstü uzanıp totoyu kaldır indir hareketi var ya o dönmesine yardımcı oluyormuşya benım oglan ters donmus olacak ıs mı sımdı doguma az kala ? ben nasıl dondurcem sımdı bunu hareket neyım var mı anacım yapayım barıbi de bugun anneme mısafır gelmıstı anaa herkes dedıkı senın karnın dusmus yakında dogurursun dıye heyecan yaptım bırden
Bende görürüm umarım 15ine kadar çalışıcam çünkü, yollarda doğurmakta var :)))
Maşallah size ne güzel çalışıyorsunuz. Peyyy ben de ilk dönemi kapatır diyordum. Sağlık olsun da gerisi hallolur diyorumBende görürüm umarım 15ine kadar çalışıcam çünkü, yollarda doğurmakta var :)))
cnm telas yapma ama yine de bir drunu ara derim. belki o da gelme der, ya da gel her ihtimale karsi bi bakalim diyebilir.Kizlar ne yapicagimi bilemedim küçuk tuvaletimi yaptim peceteyle temizlerken iki damla kan geldi baska da gelmedi biraz endiselwndim ama devamu gelmedi ağrim falan da yok mide yanmam haric dr luk bir durum yoktur heralde dimi bu saatte telaşta yapmak istemiyorum zaten pembemsi bi kandi aynayla baktim acaba bir yerim mi kaniyo diye ama goremedim de ufff
Canım 36dan sonra doğumun olmasi normal degl mi niye erken dedi ki
Cnm ya geçmiş olsun kilosu da gayet iyi kaç olacakmış 3000 mi olacakmış.
Canım kilosu annelik iç güdüsüyle sana az geliyor ama bunun için çok endişelenme.. eş yaşlanmışsa zaten kilo almasıda iyice yavaşlar. İçerde kilo alamayacagı için doğması daha hayırlıdır belki.. üzülme 36. Haftan ne zaman bitiyor? Ciğerleride inş gelişmişdir. Belki küveze bile gerek kalmaz. Allah bebeginin ve senin yardımcısı olsun. İnş saglıkla doğar.
Canım ne oldu durup dururken? Kontrole mi gitmiştin yoksa farklı bir durum mu hissedip gittin..?
Artık riskli dönemi atlattın moralini bozma canım umarım sağlıkla kavusursunuz birbirinize
genc-anne Lekelenmeni ve koyu idrarı da sordun mu?
Canım,artık sona yaklaştık.çok şükür...zaten belli bir haftadan sonra bebek Gelişimini tamamlıyor ve sadece kilo alıyor.eğer içerde alamıyorsa elbette doğması belki de hayırlıdır.sıkma canını
Yaniii bu doktorları anlamıyorum ben korkutmanın ne alemi varki??? Sanki 32.33 de... 35 den sonra bile doğumlarda küveze gerek kalmayabiliyor..
genc-anne canım sen doktorun dediklerine takılma gerçekten
Allah yardimcin olsun canim uzme kendini benim bi arkadasim 7 aylik dogurdu cok sukur bebekte iyi
Canım dr neden korkuttu bu kadar bilmiyorum riskli dönemi gecmissin hiç kötü düşünme dogsa da hemen toparlanacak büyük ihtimalle kuveze bile girmez..
Canim kontrolde olduğunu surece problem yok üzme canını. İnşallah sorun olmaz. Agrin artarsa gidersin hastaneye canim.
Bebegim korkma bende 2,5 kg dogmusum... Annem ben dogana kadar kusmus maalesef ee eskiden imkanlarda kisitliymis haliyle benim durum Allaha kalmis.. Zaten bebegin buyumus bayagi surda 3 - 4 haftan var hemen doguracaginida hic sanmiyorum..
Oyyy.. Canim benkm stres yapmamaya çalış lütfen. Uzucu tabii ki ama Dr un kontrolündesin..kendini iyi takip et.. Beslenmene de dikkat et.. Allah yardımcın olsun.canim
geçmiş olsun canım maşallah bebişin haftası güzel inşallah sıkıntı olmaz içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?