2016 Şubat Anneleri

amin canim benim. daha belli degil. taburculuktan hic bahsetmiyolar. bugun yine izinli gondericekti. nst de sanci cikinca gondermedi. ben de sormuyorum.hic. cunku evde rahatsiz olurum psikoljik olarak
doğru canm benim evde rahat edemezsin bu durumda için içini yer. Allah yardimcin olsun. Hayırlısı olsun canım

Agziniz bal yesin kizlar ama bikac kilo daha alirsam eger 3 haneli rakamlari gorecegim

Sag saglim dogsun yavrularimiz hepsi gecer bu gunlerin insallah..allah buyuk napalim..

Aman o vakit dikkat etmeye çalış canjm. Günlük yarim saatlik bir yiruyus bile iyi gelecektir sana.. Skma canını bebis sağlıkla doğusunda verilir kilolar...

Cnm ya güldürdün beni gece gece...Allah ta seni güldürsun

Karnımın alt sağ tarafında olan catlaklar sol tarafta da oluşmaya başladı daha nerden baksam bir ay var haritadan beter olacak

Arkadaş uykum yok
. ben ne yapiyim yaa.. Kızda yatıyor TV açık. Kesin içinden sinirleniyordur bana

Agziniz bal yesin kizlar ama bikac kilo daha alirsam eger 3 haneli rakamlari gorecegim

Sag saglim dogsun yavrularimiz hepsi gecer bu gunlerin insallah..allah buyuk napalim..
Ya tatlım ben ki dikkat ediyorum yediklerime, 2 haftada 2 kilo almışım, ödemde topluyoruz artık, ayrıca daha çok kan üretiyor vücudumuz doğum için vs.. Hiç dert etme hepimiz şiş şişiz, olmayanlarda bizim haftamızda olucaklar her türlü garantisini verebilirim

Ay evet iznede çıkıcam artık evde zıplarım bebek aşağı insin diye :))) Bu haftayı devirdim farzediyorum son bir hafta kaldı :)) Senle yakın gidiyoruz bakalım kim önce doğurucak

Evet. Ve genelde benzer şeyler oluyor sanki :) ben 20 ocağı görürüm diyorum :) hayırlısı bakalım.

Kizlar ne yapicagimi bilemedim küçuk tuvaletimi yaptim peceteyle temizlerken iki damla kan geldi baska da gelmedi biraz endiselwndim ama devamu gelmedi ağrim falan da yok mide yanmam haric dr luk bir durum yoktur heralde dimi bu saatte telaşta yapmak istemiyorum zaten pembemsi bi kandi aynayla baktim acaba bir yerim mi kaniyo diye ama goremedim de ufff

Laf anlatamysn malesef doktor kilosuna normal diyo diyorm kendi annem bile hiç bisey yediğin yok diyo yanı iki kişilik yememi bekliyo aslında doktorlar bile hamileyim diye 2 kişilik yemeyin diyo yani
Benim ikiz oldugundan 3kisilik ye diyorlar ben de icim disim cocuk dolu mideye yer kalmadi azar azar surekli yerim diyorum rahat birakiyorlar

Aman iki dakka bir iş yapmıyayım emi. Hemen sayfalarca yazın göbek tokuşturun (hıhhh trip atıyorum sımaylı)

ben o duvara dayan ayak kaldır yöntemini bi kafamda betimleyemedim yaaa. neremi nereye dayıyorum kaldırıyorum tam oturmadı bende
Ya bende başta yapamıyorum diye kudurmuştum meğer yogadaki hareketler gibi komplike birşey yapmaya çalışıyormuşum

Asıl olan şu; bacakları uzatıp sırtı duvara dayıyorsun.
sağ ayak, sol ayak üstüne konuyor, bacak bacak üstüne atar gibi amaaa tek farkı alttaki ayak parmaklarının üstüne konacak

Bende 155 im cnm ancak..aman onlarin ne dedii belli diil.kiz yayvan olur derler ama ben gayet one dogru gidiyorum..oglumda enine boyuna yayilmistim
Valla anca bu kadar sivrildi karnım yapacak birşey yok :)

Çok zor yaa. Beyaz leblebi falan yesen?
Benim yangın başlayınca yoğurt yiyorum ama o da reflüyü tetikliyor geç saatte olunca

Eki Görüntüle 1737545
Bakin gogsum nerde karnim nerde,birde ben gobek deligimden anliyorum yukari bakiyordu simdi asagi kacti ben mi yanlis yorumladim acaba

Eski fotoğraflarınla kıyaslama yap bence
Benim bir fotoğrafım var sanki dersin içi boş göbek ama altta yağlar sallanıyor. Öyle tipsiz durmuşum:)
Sende kıyaslama yaparak farkı anlarsın

Hareket var aslında canım. Hani şu kalça sıkılaştırması için sırt üstü uzanıp totoyu kaldır indir hareketi var ya o dönmesine yardımcı oluyormuş
Nette bakmıştım bende.

cnm telas yapma ama yine de bir drunu ara derim. belki o da gelme der, ya da gel her ihtimale karsi bi bakalim diyebilir.
ihmal etme, son duzlukteyiz

Canım 36dan sonra doğumun olmasi normal degl mi niye erken dedi ki

Cnm ya geçmiş olsun kilosu da gayet iyi kaç olacakmış 3000 mi olacakmış.

Canım ne oldu durup dururken? Kontrole mi gitmiştin yoksa farklı bir durum mu hissedip gittin..?
Artık riskli dönemi atlattın moralini bozma canım umarım sağlıkla kavusursunuz birbirinize

Yaniii bu doktorları anlamıyorum ben korkutmanın ne alemi varki??? Sanki 32.33 de... 35 den sonra bile doğumlarda küveze gerek kalmayabiliyor..
genc-anne canım sen doktorun dediklerine takılma gerçekten

Allah yardimcin olsun canim uzme kendini benim bi arkadasim 7 aylik dogurdu cok sukur bebekte iyi

Canım dr neden korkuttu bu kadar bilmiyorum riskli dönemi gecmissin hiç kötü düşünme dogsa da hemen toparlanacak büyük ihtimalle kuveze bile girmez..

Canim kontrolde olduğunu surece problem yok üzme canını. İnşallah sorun olmaz. Agrin artarsa gidersin hastaneye canim.

Bebegim korkma bende 2,5 kg dogmusum... Annem ben dogana kadar kusmus maalesef ee eskiden imkanlarda kisitliymis haliyle benim durum Allaha kalmis.. Zaten bebegin buyumus bayagi surda 3 - 4 haftan var hemen doguracaginida hic sanmiyorum..

Oyyy.. Canim benkm stres yapmamaya çalış lütfen. Uzucu tabii ki ama Dr un kontrolündesin..kendini iyi takip et.. Beslenmene de dikkat et.. Allah yardımcın olsun.canim

geçmiş olsun canım maşallah bebişin haftası güzel inşallah sıkıntı olmaz içini ferah tut.

kızlarr hepinize teker teker teşekkür ederim. alıntı yapmadıgım, atladığım varsa onlarada teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. bu haftamıza kadar kontrollerimiz gayet iyi geçti. herşey normaldi. cuma günüydü normalde kontolumüz, ama ben dün çok hafif bi kan görünce ve kasıklarımda felaket ağrı olunca bugün gitmeye karar verdim. kasıklarımdaki ağrı sancıymış. kan durumuna gelince bi sorun yok çizmiş olabilirm kaşımıştm bi ara.biz eşimle yine normal şeyler söyleyeceğini beklerken üstüste dr. un bunları söylemesi bian üzülmeme sebep oldu. dr.u anlamış değilim normalde çarşamba günü için düşünürsek 35+3 haftalığız. dr 35 haftalık diyor. 36 dayız aslında ben mi yanlış biliyorum.. ben zaten bugüne kadar nedendir bilmiyorum ama hep 38. haftada doğuracakmış gibi hissediyodum. eğer doğru çıkarsaa kendimi kahin gibi görcem haha gerçekten sizler bana çok moral verdiniz...haklısınız benden çokk daha üzücü şey duyan yaşayan arkadaşlarımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun. hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrumm.. çantam hazır değildi nolur nolmaz hazırliyim yinede.. iyiki varsınız canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…