- 30 Ocak 2015
- 19.861
- 28.600
- 798
- 29
Laf anlatamysn malesef doktor kilosuna normal diyo diyorm kendi annem bile hiç bisey yediğin yok diyo yanı iki kişilik yememi bekliyo aslında doktorlar bile hamileyim diye 2 kişilik yemeyin diyo yaniCanim hic alakasi yok valla sen benim gobege baktin mi demin foto koydum.Gecen yasli bi teyze herkesin icinde hic doguracak karni yok dedi,benim obur kiz biraz dana gibidir aha teyze bu da o karindan cikti bak masallah dedim herkes guldu :))onda da minicikti ama 3020 gram dogdu 38 haftalik
Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
GazmiYaramazliklar vaaaaar
Bnm gobegimm çok küçük gazın mi var diye alay ediyolar benimle
sarılmaya kalksak seninle kavuşmamız imkansız
İnce görünüyor canım.. Maşallah. Yanı bana aşırı gelmedi+18 kg ile bende rekora kosuyorum.. tek takibim baskul ailesi
Kucucuk gobekli incecik hamilelere de cok sasiyorum..ben niye boyleyimm
Aynen canim sade hem guzel oyle tullulere gerel varmi bilmiyorum acikcasi.. bence gayet giyilebilirEki Görüntüle 1737532 Buda benim karnim.. İnmemis gibime geliyor.. AAyy bu arada eşim.grip, fena horluyor. Küçük gorumcem bizde kaldı TV odasında yatıyor zatı bir TV bir yatak birde bebek odası var. İkisi de uyudu bende uykudan eser yok.. Neydi cem ben.. Yaaaaa
Canım yukarda bir fotomu yukledim. O terlikler nasıl. Acaba onla mi gitsem diyorum bende
Annemde ayni akli verdi bugun..sanirim bende sabo alacagimm canim benim..Bugun gezerken sabo hemsire terligi gordum almadim ama alicam ..tuvalete vs giderken iyi olur hastanede ..yada ev terligi tarzinda alti sert yikanabilir biseyde alabilirsnz
Tokuşturak kuzum, bişey olmasın bebislere sonra
askiminaskiyim pek hossun neyini begenmicek..yalniz degmesin ocak annelerinden birini okudum aksamustu degmekten oteye gidince sancisi olmus acilma vs derken dogum baslamis dogurmus..:))
Aynen canim sade hem guzel oyle tullulere gerel varmi bilmiyorum acikcasi.. bence gayet giyilebilir
Bakicam duruma işte canjm. Lavabosu falan var bu Terliğin altı ince.. Hafta sonu gidip bakayim bir yerlere..
Annemde ayni akli verdi bugun..sanirim bende sabo alacagimm canim benim..
Aslında şimdilik daha iyi hareket edebiliyoruz, inince ağrılar ve baskıda artıcak bence.. Amaaan çok incelemicem, çalışıyorumda hala zaten
Bilakis normal doğumda elestirdikleri için bunu yazdım. Ozaman tek taraflı düşünmekte kimsenin haddi değilnormal doğum istemek kadar sezeryan doğum istemek de doğal... kimsenin kararını sorgulayacak ya da eleştirecek duruma kimse sahip değil. Rabbim bebişler ve bizim için hayırlısı neyse onu versin...
Canim sende birsey yok.benimkinin maşallahi var.bende tartida 13 aldim olarak görünüyor ama gel gör ki göbek fazla büyük. Bugün corabimi eşime giydirdimFotodan kucukmu gorunuyo..simdi cektim attim) 13 kilo aldim
Karnim buyuk diyen anneler bide bunu gormeniz lazim Hay massallah kadin tek seferde 4erkek 1 kiz dogurmus ben bi kiza hamileyim nefes alamiyom be
derinKizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
Hic takma kafana konussun dursunlar cok yesen ona da birsey derler.Laf anlatamysn malesef doktor kilosuna normal diyo diyorm kendi annem bile hiç bisey yediğin yok diyo yanı iki kişilik yememi bekliyo aslında doktorlar bile hamileyim diye 2 kişilik yemeyin diyo yani
Ay evet iznede çıkıcam artık evde zıplarım bebek aşağı insin diye :))) Bu haftayı devirdim farzediyorum son bir hafta kaldı :)) Senle yakın gidiyoruz bakalım kim önce doğurucakBen de öyle. Gelecek haftayı da bitirirsek süper :) doktora şikayetleri sundukca normal ve dahası da olacak dedi :)
Sende gayet iyi görünüyorsun Can'ım hiç 18 kilo almış gibi bir halin yok :)
İnce görünüyor canım.. Maşallah. Yanı bana aşırı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?