2016 Şubat Anneleri

Laf anlatamysn malesef doktor kilosuna normal diyo diyorm kendi annem bile hiç bisey yediğin yok diyo yanı iki kişilik yememi bekliyo aslında doktorlar bile hamileyim diye 2 kişilik yemeyin diyo yani

Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..

Zeynep ela.. Veya zeynep duru ( listede yok ama :)) sonra Ahsen, Dicle..
Ben yıllardır kızım olursa su ismi koyicam diyordum.. Nasip oğlumuz olacak.. Kizima Asya Lorin ismini koymak istiyordum.. Bakalım 2 . Rabbim nasip ederde kız olursa gönlümde bu var

Yaramazliklar vaaaaar

Bnm gobegimm çok küçük gazın mi var diye alay ediyolar benimle
Gazmi benimki bu ay nihayet buyumeye basladi farkedilir hale geldi kuzenlerim bazen carpiyolardi kizim hamileliyin fark edemiyoruz yastik koyda hatirlayalim diyolardi

Aynen canim sade hem guzel oyle tullulere gerel varmi bilmiyorum acikcasi.. bence gayet giyilebilir
Canım yukarda bir fotomu yukledim. O terlikler nasıl. Acaba onla mi gitsem diyorum bende

Bugun gezerken sabo hemsire terligi gordum almadim ama alicam ..tuvalete vs giderken iyi olur hastanede ..yada ev terligi tarzinda alti sert yikanabilir biseyde alabilirsnz
Annemde ayni akli verdi bugun..sanirim bende sabo alacagimm canim benim..

Gece gece midem kazindi dk fazla yememeye dikkat et diyor nasil ediyim ya yemesem uyuyamiyorumki

askiminaskiyim pek hossun neyini begenmicek..yalniz degmesin ocak annelerinden birini okudum aksamustu degmekten oteye gidince sancisi olmus acilma vs derken dogum baslamis dogurmus..:))

Ayyy tesekkur ederim canimm :)) yapma yavvvvv.. O kadar ki değmiş yanii
Ayy yazıkyaa.. Adamın psikolojiyi dusunemiyorum.. Kız belki de adam iyilik etti kadına :) nereden bilecez kii

Aslında şimdilik daha iyi hareket edebiliyoruz, inince ağrılar ve baskıda artıcak bence.. Amaaan çok incelemicem, çalışıyorumda hala zaten

Ben de öyle. Gelecek haftayı da bitirirsek süper :) doktora şikayetleri sundukca normal ve dahası da olacak dedi :)

normal doğum istemek kadar sezeryan doğum istemek de doğal... kimsenin kararını sorgulayacak ya da eleştirecek duruma kimse sahip değil. Rabbim bebişler ve bizim için hayırlısı neyse onu versin...
Bilakis normal doğumda elestirdikleri için bunu yazdım. Ozaman tek taraflı düşünmekte kimsenin haddi değil
..

Fotodan kucukmu gorunuyo..simdi cektim attim ) 13 kilo aldim
Canim sende birsey yok.benimkinin maşallahi var.bende tartida 13 aldim olarak görünüyor ama gel gör ki göbek fazla büyük. Bugün corabimi eşime giydirdim

kizlar cok tatlisinizkoptum msjlarinizi okurken
gobuslerinize bebislerinize masallah
Kizimin hala ismi yok yahu..cok canim skiliyo..kapisusu tac vs de yaptiramadim.adini yazdircaktim guya..bu isimlerden bakiniyorum ama fikirlere acigiz..
derin
arya
eva
maya
mira
alternatif olabilir. ama listedekilerden dersen dicle derim cnm
kararsizlik zor birsey

Laf anlatamysn malesef doktor kilosuna normal diyo diyorm kendi annem bile hiç bisey yediğin yok diyo yanı iki kişilik yememi bekliyo aslında doktorlar bile hamileyim diye 2 kişilik yemeyin diyo yani
Hic takma kafana konussun dursunlar cok yesen ona da birsey derler.

Ben de öyle. Gelecek haftayı da bitirirsek süper :) doktora şikayetleri sundukca normal ve dahası da olacak dedi :)
Ay evet iznede çıkıcam artık evde zıplarım bebek aşağı insin diye :))) Bu haftayı devirdim farzediyorum son bir hafta kaldı :)) Senle yakın gidiyoruz bakalım kim önce doğurucak

Ben yumurta haşlıyorum bu saatlerde onu yiyorum sonra gece süt iciyorum sonra da demir ilacını iciyorum 2 satı geçiyor tabiinsutten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…