2016 Şubat Anneleri

Canım devamı gelmediyse ağrın falan da yoksa telaş yapma
Ah ahh telaş yapmiyorum artik.hersey hazir bebisi bekliyoruz da gece gece hani babasiyla beni telaslandirdi bu cocuk sanirim babasindan kiskaniyo beni ondan yapiyo ne zaman yakinlassak bi agrilar bi tekmeler babasi elini tutunca ama hemen duryo simdide boyle neyse dogsun bi popişini yicem onunn

:)) kısmet ya, tabi dikkat et sen yinede.. Benim bebek yüksek sesleri sevmiyor bunu farkettim.. Resmen bana vuruyor gibi tekmelemeye başlıyor :/
Aa canim seviyodur o seviyodur icerde oynuyodur benimkide horonu duyuncaa hoppaa diyorum ben burda o icerde duramiyoruzz ☺☺ karadenizli olmak iste ☺☺

Geçmis olsun canım, inşallah bir sorun çıkmaz ve eve gecersin..

Fotoğraf ta daha da bi beter cıktı

Yavrum bunun cogunlugu azalacak rengi düzelince inan bana. Eger kıpkırmızı ve yarık yarık olursa işte onun rengi normale bile dönse çatlayan yerlerin deformasyonu cok belli oluyor benim serumu sürmedıgm yerlerim çatladı hiç catlayacagını düşünmediğim yerler üstelik, diş ısırığı gibi bilseydim oralara da sürmezmiydim ah ahh

Ayyy az kaldı valla totişlerini yemeye :)) sağlıkla gelsinlerr

Canimm yaa cokk gecmis olsun ama ben şu zeynep kamil hastanesinden korktugum kadar hic bi hastaneden korkmuyorum ablam iki cocugunu orda dogurmus bi anlatir dogumlarini insan korkuyo gerci sartlari belki degismistir ama yine de allah kolaylim versin canim insallah sagliklariniza kavusur evinizde zamaninizi beklersiniz orda ki diger insanciklara da bakma sen herkesin farklidir sonucta

Canim beni geçmiş olsun. İnşallah Rabbim şifa versin. İnşallah hiçbir sorun olmayacak. İçin rahat olsun canim

Canim cok gecmis olsun.Daha iyi kontrol altinda tutmalari eve gonderseler belki icin rahat etmezdi.Gozun korkmasin hic birsey olmaz Allahin izniyle.

canımm yaa korkma üzülme.. bende dün epey korktum ama sağolsun arkadaşlar sayesinde moralim düzeldi. bizimki sat a göre 36+1 ama usg de 35+3 ve 2400 kiloymuş. benimde suyumda azalma varmış. bol su iç. üstelik aşırı sancım çıktı. artabilirmişte.. inşallah tez zamanda iyi haberlerle çıkarsınız..

Ben lierac ı boca ettiğim halde sonuç bu... İnşallah dediğin gibi olur canım..

gecmis olsn cnm. bebek hep mi geriden geliyordu? suyun az oldugu icin gelisimi yavaslamis olabilir.
korkma cnm, hatta ben yatarken diger hastalari gordukce moralimi duzeltmeye calisiyordum. ne kadar zor durumda olan anneler var, sukurler olsun ben iyiyim bebegim iyi deyip durdum kendime. sen de kendini iyi motive et. zaten son aylar su azalmasi sıklikla olabiliyor. dr kontrolunde olman daha iyi birsey.
bebeginin gelisimini takip ederler.
bir de su arttirmak icin havuc suyu+ armut kürü yapiyorlar. seker rahatsizligin yoksa bi arastirmani oneririm. havucsuyunu sker hastalarinda onermiyorlar cunku.
Allah yardimcin olsun

Nasılsın canım ? Bebekler nasıl benide yatirdilar
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede sıkıntılarınızı atlatır eve çıkarsınız gözetim altında olmanda güzel evde kendi kendine çok kurardın sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin

kiskiskis canim iyi misiniz ? Neden yatirdilar hastaneye?Sancin mi var yoksa suyun falan mi geldi
Gecmis olsun ins bekler bebisin biraz daha. Ama kritik donemleri atlattin hic uzulme

Geçmis olsun canım, inşallah bir sorun çıkmaz ve eve gecersin..
Inşallah sağolasın

Evet herkes farklı sagol güzel dileklerin icin inşallah

Canim beni geçmiş olsun. İnşallah Rabbim şifa versin. İnşallah hiçbir sorun olmayacak. İçin rahat olsun canim

Inşallah allah razı olsun
Canim cok gecmis olsun.Daha iyi kontrol altinda tutmalari eve gonderseler belki icin rahat etmezdi.Gozun korkmasin hic birsey olmaz Allahin izniyle.
Evet geçen hafta özelde gonderdiler ne olduğunu anlamamistik.
Bakalım ne olacak inşallah kötü birsey olmaz. Kontrol altında olmak güzelde eşimi özledim eminim cok tutarlsrsa aglarim cikmak isterim

kiskiskis canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut canım. İnsallah bir sorun olmayacak
Inşallah sagolun içim ferah ama cok yatiriyorlarmis ondan korkuyorum eşime cok alışkınim.

Senin arada 5 gün var benim iki hafta bugün 35 -0oldu bebek 32+3 düşün
7.3 mus benim suyum alt sınır 7 dedi dok.
Inşallah atlattıriz hala gramlari düşük

Hep bi hafta geriydi kese zamanindan beri yeni sat da belirlemedi dok. Şimdi arada bayagi fsrk oldu kilo normal cok kotu degil dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…