Ah ahh telaş yapmiyorum artik.hersey hazir bebisi bekliyoruz da gece gece hani babasiyla beni telaslandirdi bu cocuk sanirim babasindan kiskaniyo beni ondan yapiyo ne zaman yakinlassak bi agrilar bi tekmeler babasi elini tutunca ama hemen duryo simdide boyle neyse dogsun bi popişini yicem onunnCanım devamı gelmediyse ağrın falan da yoksa telaş yapma
Aa canim seviyodur o seviyodur icerde oynuyodur benimkide horonu duyuncaa hoppaa diyorum ben burda o icerde duramiyoruzz ☺☺ karadenizli olmak iste ☺☺:)) kısmet ya, tabi dikkat et sen yinede.. Benim bebek yüksek sesleri sevmiyor bunu farkettim.. Resmen bana vuruyor gibi tekmelemeye başlıyor :/
Geçmis olsun canım, inşallah bir sorun çıkmaz ve eve gecersin..Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Bebek 35 hafta sata göre usgde 32+3 2200 gr
Fotoğraf ta daha da bi beter cıktı
Ayyy az kaldı valla totişlerini yemeye :)) sağlıkla gelsinlerrAh ahh telaş yapmiyorum artik.hersey hazir bebisi bekliyoruz da gece gece hani babasiyla beni telaslandirdi bu cocuk sanirim babasindan kiskaniyo beni ondan yapiyo ne zaman yakinlassak bi agrilar bi tekmeler babasi elini tutunca ama hemen duryo simdide boyle neyse dogsun bi popişini yicem onunn
Canimm yaa cokk gecmis olsun ama ben şu zeynep kamil hastanesinden korktugum kadar hic bi hastaneden korkmuyorum ablam iki cocugunu orda dogurmus bi anlatir dogumlarini insan korkuyo gerci sartlari belki degismistir ama yine de allah kolaylim versin canim insallah sagliklariniza kavusur evinizde zamaninizi beklersiniz orda ki diger insanciklara da bakma sen herkesin farklidir sonuctaMerhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Canim cok gecmis olsun.Daha iyi kontrol altinda tutmalari eve gonderseler belki icin rahat etmezdi.Gozun korkmasin hic birsey olmaz Allahin izniyle.Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Ben lierac ı boca ettiğim halde sonuç bu... İnşallah dediğin gibi olur canım..Yavrum bunun cogunlugu azalacak rengi düzelince inan bana. Eger kıpkırmızı ve yarık yarık olursa işte onun rengi normale bile dönse çatlayan yerlerin deformasyonu cok belli oluyor benim serumu sürmedıgm yerlerim çatladı hiç catlayacagını düşünmediğim yerler üstelik, diş ısırığı gibi bilseydim oralara da sürmezmiydim ah ahh
gecmis olsn cnm. bebek hep mi geriden geliyordu? suyun az oldugu icin gelisimi yavaslamis olabilir.Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
aahhh ahhh cnm,Ben lierac ı boca ettiğim halde sonuç bu... İnşallah dediğin gibi olur canım..
Nasılsın canım ? Bebekler nasıl benide yatirdilariyi geceler anneler
Eki Görüntüle 1737545
Bakin gogsum nerde karnim nerde,birde ben gobek deligimden anliyorum yukari bakiyordu simdi asagi kactiben mi yanlis yorumladim acaba
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede sıkıntılarınızı atlatır eve çıkarsınız gözetim altında olmanda güzel evde kendi kendine çok kurardın sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelir inşallah bebeğinNasılsın canım ? Bebekler nasıl benide yatirdilar
Inşallah sağolasınGeçmis olsun canım, inşallah bir sorun çıkmaz ve eve gecersin..
Evet herkes farklı sagol güzel dileklerin icin inşallahCanimm yaa cokk gecmis olsun ama ben şu zeynep kamil hastanesinden korktugum kadar hic bi hastaneden korkmuyorum ablam iki cocugunu orda dogurmus bi anlatir dogumlarini insan korkuyo gerci sartlari belki degismistir ama yine de allah kolaylim versin canim insallah sagliklariniza kavusur evinizde zamaninizi beklersiniz orda ki diger insanciklara da bakma sen herkesin farklidir sonucta
Canim beni geçmiş olsun. İnşallah Rabbim şifa versin. İnşallah hiçbir sorun olmayacak. İçin rahat olsun canim
Evet geçen hafta özelde gonderdiler ne olduğunu anlamamistik.Canim cok gecmis olsun.Daha iyi kontrol altinda tutmalari eve gonderseler belki icin rahat etmezdi.Gozun korkmasin hic birsey olmaz Allahin izniyle.
Inşallah sagolun içim ferah ama cok yatiriyorlarmis ondan korkuyorum eşime cok alışkınim.kiskiskis canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut canım. İnsallah bir sorun olmayacak
Senin arada 5 gün var benim iki hafta bugün 35 -0oldu bebek 32+3 düşüncanımm yaa korkma üzülme.. bende dün epey korktum ama sağolsun arkadaşlar sayesinde moralim düzeldi. bizimki sat a göre 36+1 ama usg de 35+3 ve 2400 kiloymuş. benimde suyumda azalma varmış. bol su iç. üstelik aşırı sancım çıktı. artabilirmişte.. inşallah tez zamanda iyi haberlerle çıkarsınız..
Hep bi hafta geriydi kese zamanindan beri yeni sat da belirlemedi dok. Şimdi arada bayagi fsrk oldu kilo normal cok kotu degil dedi .gecmis olsn cnm. bebek hep mi geriden geliyordu? suyun az oldugu icin gelisimi yavaslamis olabilir.
korkma cnm, hatta ben yatarken diger hastalari gordukce moralimi duzeltmeye calisiyordum. ne kadar zor durumda olan anneler var, sukurler olsun ben iyiyim bebegim iyi deyip durdum kendime. sen de kendini iyi motive et. zaten son aylar su azalmasi sıklikla olabiliyor. dr kontrolunde olman daha iyi birsey.
bebeginin gelisimini takip ederler.
bir de su arttirmak icin havuc suyu+ armut kürü yapiyorlar. seker rahatsizligin yoksa bi arastirmani oneririm. havucsuyunu sker hastalarinda onermiyorlar cunku.
Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?