Ben daha 31haftalikken odleri kopuyordu okulda dogurcam diye o kadar buyuktu gobegimYine yollar iyi ya :) bizim öğrenciler benim okulda doğurmam konusunda hayaller kuruyorlar :)
Telaş yapmak istemiyorum daha erken yani sadece kan gorunce korktum biraz cuma sabah dr gidicez bu haftayi cikartmasi lazim oğluşumun çünki kuzenin nisani var cumartrsi o kadar cok konustukki nisanda dogurcam falan diye şaka yaparken gerçek olucak diye korktum bi ancnm telas yapma ama yine de bir drunu ara derim. belki o da gelme der, ya da gel her ihtimale karsi bi bakalim diyebilir.
ihmal etme, son duzlukteyiz
Baaak sen şu veletlere :))) ama onlarda heyecanlıdır şimdi, aslında ne şanslısınız, gerçekten saf ve samimiler.. Günümüzde en çok aradığımız şey.. Öğretmen olarak değerini iyi bilin..Yine yollar iyi ya :) bizim öğrenciler benim okulda doğurmam konusunda hayaller kuruyorlar :)
Olurmu canım sende bebişini büyütüyorsun, onu koruyarak.. Allah güç kuvvet versin, Maşallah iyi gidiyosunMaşallah size ne güzel çalışıyorsunuz. Peyyy ben de ilk dönemi kapatır diyordum. Sağlık olsun da gerisi hallolur diyorum
Canım korkmana gerek yok. Şu saatten sonra gelse gelse nişanın gelir (bence)Kizlar ne yapicagimi bilemedim küçuk tuvaletimi yaptim peceteyle temizlerken iki damla kan geldi baska da gelmedi biraz endiselwndim ama devamu gelmedi ağrim falan da yok mide yanmam haric dr luk bir durum yoktur heralde dimi bu saatte telaşta yapmak istemiyorum zaten pembemsi bi kandi aynayla baktim acaba bir yerim mi kaniyo diye ama goremedim de ufff
Canım bana 32. Haftada aynısı oldu, kasılmalar kılcal damarları çatlatabiliyor ufak kanamalara yol açıyormuş, yapman gereken dinlenmekkızlarr hepinize teker teker teşekkür ederim. alıntı yapmadıgım, atladığım varsa onlarada teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. bu haftamıza kadar kontrollerimiz gayet iyi geçti. herşey normaldi. cuma günüydü normalde kontolumüz, ama ben dün çok hafif bi kan görünce ve kasıklarımda felaket ağrı olunca bugün gitmeye karar verdim. kasıklarımdaki ağrı sancıymış. kan durumuna gelince bi sorun yok çizmiş olabilirm kaşımıştm bi ara.biz eşimle yine normal şeyler söyleyeceğini beklerken üstüste dr. un bunları söylemesi bian üzülmeme sebep oldu. dr.u anlamış değilim normalde çarşamba günü için düşünürsek 35+3 haftalığız. dr 35 haftalık diyor. 36 dayız aslında ben mi yanlış biliyorum.. ben zaten bugüne kadar nedendir bilmiyorum ama hep 38. haftada doğuracakmış gibi hissediyodum. eğer doğru çıkarsaa kendimi kahin gibi görcem hahagerçekten sizler bana çok moral verdiniz...haklısınız benden çokk daha üzücü şey duyan yaşayan arkadaşlarımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun. hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrumm.. çantam hazır değildi nolur nolmaz hazırliyim yinede.. iyiki varsınız canlar
Yaşasın göbek kardeşliğiBu gobegi kutluyorumzira benim gobegime benziyor.
Nişan gibi degildi gerci daha once hic gormedim ama zaten kac gundur cok fazla akintim vardi bi de bu kan pembe gibiydi nisan icin koyu renkli falan diyolar yazilarda oyle okumustum allahtan subat anneleriyiz bakarsak hepimiz ocak bitmeden dogurcak gibiyizCanım korkmana gerek yok. Şu saatten sonra gelse gelse nişanın gelir (bence)
Eh nişan gelince de yapacak birşey yok. Beklenen son ve kavuşma anı.
Tabi nişan olması da bilindiği gibi ne zaman bebeğin geleceğinin habercisi değil. Bir haftada olur bir gün de olur
Fotoğraf ta daha da bi beter cıktıçatlakların uzun uzun mu diş izi gibimi canım
n
Kuzum panik yapma, ama nişana gidiceksende en az gürültülü yere oturmanı tavsiye ederimTelaş yapmak istemiyorum daha erken yani sadece kan gorunce korktum biraz cuma sabah dr gidicez bu haftayi cikartmasi lazim oğluşumun çünki kuzenin nisani var cumartrsi o kadar cok konustukki nisanda dogurcam falan diye şaka yaparken gerçek olucak diye korktum bi an
Benim de karnimda yok kalçalarmda var tüm gariplikler beni bulur zaten.Napalım bebisler iyi olsunda..Anne olmak mesakatli ismis.Canını çokta sikma..Karnımın alt sağ tarafında olan catlaklar sol tarafta da oluşmaya başladı daha nerdenksam bir ay var haritadan beter olacak
Aa o zamn bende ki de ondandir kılcal damarlardandir o ondandir yani bu saatte başka ne olcak kiii ☺☺Canım bana 32. Haftada aynısı oldu, kasılmalar kılcal damarları çatlatabiliyor ufak kanamalara yol açıyormuş, yapman gereken dinlenmek
Ben mi kapi gıcırtısina oynuyorum resmen bide gelin hanim beni sağ kolu yapti hep yaninda istiyoo brraber az horon tepmedik tabi ☺☺ yani dikkat edicem tabi ki bebişim için hafif hafif göbiş atarim tabii cuma gunu bi sıkıntı cikmassa insallahKuzum panik yapma, ama nişana gidiceksende en az gürültülü yere oturmanı tavsiye ederim
Canım devamı gelmediyse ağrın falan da yoksa telaş yapmaAa o zamn bende ki de ondandir kılcal damarlardandir o ondandir yani bu saatte başka ne olcak kiii ☺☺
Aynen canım, ufak tefek kanamalar olabiliyor, ayrıca nişan daha kıvamlı oluyormuş zaten anlarsın arada ki farkıAa o zamn bende ki de ondandir kılcal damarlardandir o ondandir yani bu saatte başka ne olcak kiii ☺☺
Iii geceler tatlimmKızlar ben yatar hepimizi öptümm
Yani babamiz zaten aksam gelsin hadi diyip duruyo pit diye cikivericekmis gelsinmişAynen canım, ufak tefek kanamalar olabiliyor, ayrıca nişan daha kıvamlı oluyormuş zaten anlarsın arada ki farkı
Ayrıca şimdi doğursan normal kabul edilir birşey, erken doğuma girmiyor.. Ben her an tetikteyim :))
:)) kısmet ya, tabi dikkat et sen yinede.. Benim bebek yüksek sesleri sevmiyor bunu farkettim.. Resmen bana vuruyor gibi tekmelemeye başlıyor :/Ben mi kapi gıcırtısina oynuyorum resmen bide gelin hanim beni sağ kolu yapti hep yaninda istiyoo brraber az horon tepmedik tabi ☺☺ yani dikkat edicem tabi ki bebişim için hafif hafif göbiş atarim tabii cuma gunu bi sıkıntı cikmassa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?