2016 Şubat Anneleri

cnm telas yapma ama yine de bir drunu ara derim. belki o da gelme der, ya da gel her ihtimale karsi bi bakalim diyebilir.
ihmal etme, son duzlukteyiz
Telaş yapmak istemiyorum daha erken yani sadece kan gorunce korktum biraz cuma sabah dr gidicez bu haftayi cikartmasi lazim oğluşumun çünki kuzenin nisani var cumartrsi o kadar cok konustukki nisanda dogurcam falan diye şaka yaparken gerçek olucak diye korktum bi an

Yine yollar iyi ya :) bizim öğrenciler benim okulda doğurmam konusunda hayaller kuruyorlar :)
Baaak sen şu veletlere :))) ama onlarda heyecanlıdır şimdi, aslında ne şanslısınız, gerçekten saf ve samimiler.. Günümüzde en çok aradığımız şey.. Öğretmen olarak değerini iyi bilin..

Maşallah size ne güzel çalışıyorsunuz. Peyyy ben de ilk dönemi kapatır diyordum. Sağlık olsun da gerisi hallolur diyorum
Olurmu canım sende bebişini büyütüyorsun, onu koruyarak.. Allah güç kuvvet versin, Maşallah iyi gidiyosun

Canım korkmana gerek yok. Şu saatten sonra gelse gelse nişanın gelir (bence)
Eh nişan gelince de yapacak birşey yok. Beklenen son ve kavuşma anı.
Tabi nişan olması da bilindiği gibi ne zaman bebeğin geleceğinin habercisi değil. Bir haftada olur bir gün de olur

Canım bana 32. Haftada aynısı oldu, kasılmalar kılcal damarları çatlatabiliyor ufak kanamalara yol açıyormuş, yapman gereken dinlenmek

Nişan gibi degildi gerci daha once hic gormedim ama zaten kac gundur cok fazla akintim vardi bi de bu kan pembe gibiydi nisan icin koyu renkli falan diyolar yazilarda oyle okumustum allahtan subat anneleriyiz bakarsak hepimiz ocak bitmeden dogurcak gibiyiz

Kuzum panik yapma, ama nişana gidiceksende en az gürültülü yere oturmanı tavsiye ederim

Karnımın alt sağ tarafında olan catlaklar sol tarafta da oluşmaya başladı daha nerden ksam bir ay var haritadan beter olacak
Benim de karnimda yok kalçalarmda var tüm gariplikler beni bulur zaten.Napalım bebisler iyi olsunda..Anne olmak mesakatli ismis.Canını çokta sikma..

Canım bana 32. Haftada aynısı oldu, kasılmalar kılcal damarları çatlatabiliyor ufak kanamalara yol açıyormuş, yapman gereken dinlenmek
Aa o zamn bende ki de ondandir kılcal damarlardandir o ondandir yani bu saatte başka ne olcak kiii ☺☺

Kuzum panik yapma, ama nişana gidiceksende en az gürültülü yere oturmanı tavsiye ederim
Ben mi kapi gıcırtısina oynuyorum resmen bide gelin hanim beni sağ kolu yapti hep yaninda istiyoo brraber az horon tepmedik tabi ☺☺ yani dikkat edicem tabi ki bebişim için hafif hafif göbiş atarim tabii cuma gunu bi sıkıntı cikmassa insallah

Aa o zamn bende ki de ondandir kılcal damarlardandir o ondandir yani bu saatte başka ne olcak kiii ☺☺
Aynen canım, ufak tefek kanamalar olabiliyor, ayrıca nişan daha kıvamlı oluyormuş zaten anlarsın arada ki farkı
Ayrıca şimdi doğursan normal kabul edilir birşey, erken doğuma girmiyor.. Ben her an tetikteyim :))

Yani babamiz zaten aksam gelsin hadi diyip duruyo pit diye cikivericekmis gelsinmiş

bu arada kızlar, 48 kilo ile hamile kalmıştım. 1 ay önce 59 olmuştum. 1 ayda 5 kilo almıştım. beyaz ekmek yemiyorum artık. pilav ve makarnayı epey bi azalttım. şimdiyse 58 buçukmuşum. yediklerime dikkat ettim bu ay... anlıycağınız baya etkisi oluyor ekmek, pilav ve makarnanın (bu arada sesinizi duyar gibi oldum hemen söyleyim ben 1,52 oldugum için 48 kilo benim boydaki birine göre normal)

:)) kısmet ya, tabi dikkat et sen yinede.. Benim bebek yüksek sesleri sevmiyor bunu farkettim.. Resmen bana vuruyor gibi tekmelemeye başlıyor :/

Merhaba hamisler bende hastenede yatıyorum suyum sinira yaklasmis ve istifra ve agrilarimi inceleyeceklermis . Sancı yok bebekte kalp normal . Dua bekliyorum inşallah tez vakitte eve dönerim burada haftalarca yatan bayanlar gözümü korkuttu yer zeynep kamill...
Bebek 35 hafta sata göre usgde 32+3 2200 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…