2016 Şubat Anneleri

Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu

Maşallah maşallah çok sevindim bizde akşama gidicez bakalım neler dicek doktor. Geçende bende fazladan kalmıştım unuttular yani :) kaç kg olmuş oğluşun acaba

Kilosu 2700 cikti oynama olsa bile 2500 dogar insallah.Obur kizim var onu birakmak istemedim bana cok duskun.Yatiyorum suan zaten ama kasilmam cok boyle giderse yarina zor
Cnm çok geçmiş olsun.son durumun ne iğne felan yaptilar mi nst de kasilma çıkıyor mu hala.İnşallah kasilma hafifler.inşallah zamanı bekler.

Ayy orada bayanlara baktım bende senmisin diye :))) haha... Aklıma geldin yaniiiii...
Canım 285o olmuş 49 cm haftayla uyumluyiz

Oh maşallah :) bende nst ye girerken yan odaya göz gezdircektim bugün biraz geç vakte aldık randevuyu. Bakalım bizim kız ne kadar olmuş 28 ocakta sezeryan tarihimiz var nasipse. Ama yeni yıl fiyatlarından hala bi haberiz bakalım ne olucak

Yok canım konuşmamıştım ben sadece intenet sitede gördüm. Öyleyse iyiymiş isteğe bağlı sezeryan hakkında bilgin var mı? Bu bilgileri doktordan mı aldın

Bizde bugün kontrole gittik kızımla 2075 gr olmuş kızım herşey yolunda dedi çok şükür 2 kere nst ye girdik. Tatlı şeyler yedim coştu kızım valla hiç durmadı nst çekilirken sonrada mobilyaciya uğradık kızımızın odasına josephine koltuk aldık şeker pembe odamız biraz büyükce oda takımı küçük kalmıştı odada inşallah yakışır güzel olur arada o koltuk ta emziririm arada yanında yatmam gerekirse yatarım diye düşündüm

Neeyyy 28 ocak mii :) ben 18 ocağa randevu alicam. Haberin olsun :) haber ver bana tamam mi.
Fiyat sormadim bende canım aklıma gelmedi

Bugün iyi ki biraz fazla kaldım ayakta dolaştım diye kasığımdan tut belime hele ki Karnım da nasıl bir ağrı arkadaş şiddetli değil ama sinir etti beni... bu arada ben zaten gazlı ve çıkarma özürlü biriydim şu an bomba gibi Karnım..benim bu gaz ağrısı sandığım şeyler başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi

Canim benim suyum 7.3 du sonra 6 oldu ama beni hastaneden güzeldiyip cikardilar senin şuan kaç nasılsın neler dedi doktorlar nerde yattım biraz anlatirmisin neler yapacaksin eşim zemzem bakiyo simdi biryerlerden

Son adet tarıhı 1 mayıs olan çlışan anneler çalışamaz raporunu ne zamn başlatıyosunuz?

Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
Canım dualarim seninle.. Insallah iki gunden de fazla durur bebisin.. Bence hastaneye geri dön kontrol altında olursun

Canim git burada mutlaka arasi cok uzun aklin kalmasin.. Keşke benim dr a gitsen cok tatli bi adam :)

e-bebekten alışveriş yapacak olan varsa 100 tl ye 20 tl indirim kuponum var isteyene gönderebilirim. Ocak sonuna kadar internet sitesinde geçerliymiş. Bugün gelen kargonun içinde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…