2016 Şubat Anneleri

Neeyyy 28 ocak mii :) ben 18 ocağa randevu alicam. Haberin olsun :) haber ver bana tamam mi.
Fiyat sormadim bende canım aklıma gelmedi

Benim tansiyon olduğu için haftada bir gidiyorum ve idrarda proteine bakılıyor şimdilik sorun yok gibi. Bülent beye ne Zaman alırsınız dedim 38 olsun alabilirim dedi ki eğer erkenden sancın olmazsa dedi. Bakalım bu akşam ne dicek 28 ocak sezeryan yaparız demişti en son bakalım. Bizim kız daha bile erken gelebilir çünkü tansiyon seyri pek iyi değil bi anda 15 lere çıkıyor allahtan ki daha kaçak yapmadı protein. Mutlaka seni haberdar ederim doğum olunca veya tarih değişirse :)

Ben tvye sardim bu ara normalde hic izlemem..uzndikca bakiyorum.atvdeki su Yeter diye bi dizi var ilk bolume baktiydim ikincisine bakiyorum suan.ayyy ne geriyo adami psikopat bi doktor baskasina emanet edilmis taa 5 yasina gelmis cocuk...sisirdi beni ilk bolumde

Geçmiş olsun canjm bebis seninle ne kadar çok kalırsa o kadar iyi. İnsallah da öyle olur.. Haber ver bana taam mi

Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.

Canım neden yatmadın kı hastanede,gozetım altında olman daha ıyı degıl mı?

geçmiş olsun canım..
arada olması normaldir canım, uzun süre devam etmiyorsa. Bel ağrısı bende de oluyor karnımızı taşımakta zorlanıyoruz artık. Sen yine de bir sonraki kontrolünde doktoruna sor bakalım inş. bi sorun yoktur.
Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.
çok çok geçmiş olsun canım inşallah iki günden daha fazla dayanır bebişin.
Son adet tarıhı 1 mayıs olan çlışan anneler çalışamaz raporunu ne zamn başlatıyosunuz?
çalışabilir raporunu 26 aralık ctesi almıştım. Çalışamaz raporunu 16 ocak ctesi alıcam

Valla benım sımdıden oluyor soyledıklerın. Ozelıkle aksamları yattıgımda karnımın bır kısmına sankı top koymuslar gıbı oluyor. Isyerınde oglen yemege gıderken sankı rahmıme tas koymuslar ya da altıma yapacakmısım gıbı bır baskı. En zoru da 2 saat yol gelırken servıste sıkısıyorum, wcye cıkmadan gıdıyorum hatta 40dk kala su vs ıcmıyorum ama gene de cok sıkısıyorum

Ay canım benim ya allah yardimcin olsun kısa süreliğine ailen gelemez mı yanına? yine de yemek yaparken pratik şeyler yap öyle ahim sahim şeyler yaparak kendini yorma

Biz İstanbul'da yaşıyoruz. Mart ayı soguk olur alayım bari. 2 3 kere giyecek ama olsun napalım
Çok kalın bi şey alma o zaman birazda büyük al nisan Mayıs ayında da çıkarırsan akşam vakti de soğuk olur giydirirsin

arkadaşlar aranızda ist medipol hastanesine giden varmı yılbaşından sonra fiyatları güncelleyeceklerdi ne yaptılar haberiniz varmı?
muayeene ücreti 80 lira oldu ama doğum fiyatı ne oldu diye sormak için mali işlere çıkmayaüşendik eşimle..haftaya öğreniriz dedik

muayeene ücreti 80 lira oldu ama doğum fiyatı ne oldu diye sormak için mali işlere çıkmayaüşendik eşimle..haftaya öğreniriz dedik
biz 90 lira ödüyorduk zaten yılbaşından önce sizinki ne kadardıki bide koşuyolu medipol bizimki

biz 90 lira ödüyorduk zaten yılbaşından önce sizinki ne kadardıki bide koşuyolu medipol bizimki
medipolun 3 tane hastanesi var istanbulda..ben medipol mega'ya gidiyorum
yılbaşından önce 60 liraydı 1 ocak itibariyle 80 lira oldu

Kızlar bu makat pozisyonu canımı cok sıkıyor normal istoyrum dogumu ama daha dönmedi benim kiz

Kilosu 2700 cikti oynama olsa bile 2500 dogar insallah.Obur kizim var onu birakmak istemedim bana cok duskun.Yatiyorum suan zaten ama kasilmam cok boyle giderse yarina zor
anladim canim baska cocuk olunca haklisin. Kilosu guzrl msallah. Umarim en axindan bi hafta daha bekler

Arkadaslarim ben de subat annesi olacagim insallah yalniz bir takim sorunlarim var.
Az once esim basit bir konu uzerine tatismiyorduk bile cok afedersiniz acik yazacagim nolur affedin pic
ananin ....soka...m oros... cocugu ve daha neler neler soyledi.ben de dayanamadim hepsi sensin dedim.sen bir psikopatsin dedim kalkti sacimi yoldu tekme atti karnima dogru.
Bunlari surekli soyluyor.biktim artik kufurlerinden.beni herkesin yaninda da boyle durmadan rencide ediyor.
Ailem zaten beni arayip sormaz esimi sevmiyoruz diye benim de hic yanimda olmazlar ustelik 2 yasinda bir kizim var.
Ama kimse onun bu kadar pislik oldugunu bilmez.kizina acayip duskun.bu arada ben kamuda calisiyorum.ayaklarim uzerinde durabilecek maddi guce sahibim ama kimsem olmadigi icin manevi gucum yok.
Bana hep lanet kadin diye seslenir ve durmadan beddua eder.
Bosanmak istedigimde ise hemen bosanmak istiyorsun diye beddua eder .kizimi vermemekle sucladigi icin ve eger bosanirsam benim atamami baska yere yapacaklari ve orada kizimi kime emanet edecegimi bilmeyimden bir turlu cesarwt edemedim.
Ailemden de nefret ediyorum ilgisizlikleri den dolayi ne yapacagimi sasirdim

Kusura bakmayın şaşkınlığımın...Allah yardımcınız olsun

Canm Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm Ataman hangi ile olur ki .. Belki doğuya atanmazsn .. Bi kreş bakıcı bulursun

Karnına tekmemı attı?? Ben kımseye bosan dıyemem herkesın kendı hayatı ama boyle saygısız ve sıddet uygulayan bırıyle evlı kalmak neden. Herseyı gectım 2. cocugu neden yaptınız. Kucuk bır yerde cocuklarınızı bakıcıya emanet edebılırsınız, sonucta garantı bır ısınız var. Kendınıze ve cocuklarınıza bu haksızlıgı yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…