2016 Şubat Anneleri

medipolun 3 tane hastanesi var istanbulda..ben medipol mega'ya gidiyorum
yılbaşından önce 60 liraydı 1 ocak itibariyle 80 lira oldu
Sızın hastene yıne ıyıymıs, ben bahcelıevler medıcanaya gıdıyorum normal muayne ucretı 125tlymıs. Ben ozel sogortayla gıdıyorum ucret odemıyorum . Daha once hastane B ya da C sınıfıymıs ama artık A sınıfı oldugu ıcın ucretler artmıs. Hamılelıgımın ılk aylarında bır suru tarhlıl ıstemıstı doktor ve bıntl tutmustu tahlıller. Sıgortadan provısyon alınırken ıcım ıcımı yemıstı ya karsılamazsa dıye

2.cocugu neden yaptim niye yaptim ben de bilmiyorum aslinda pisman degilim iyiki varlar cok seviyorum onlari .
Oyle dengesiz bir insan ki esim.bu kadar hakaretten hemen sonra hicbir sey olmamis gibi davraniyor.
Ve inanin kimsem yok.
Annem sezeryanimda bile hic yanimda olmadi.
Daha once ciddi bir ameliyat gecirdim onda da yanimda olmadi.
Cocugum kac kez hastalandi yanimda olmadi durumlari cok iyi ama asiri cimriler yol parasindan bile cok korkarlar ki aramizda 15 dakika mesafe vasitayla sifir arabalari var.
Arkamda kimsenin olmayisi bosanirsam hepsinin gulecek olmasi tek basima bunu kaldiracak gucumun olmayisi hatta belki esimin bana yaptiklarini kanitlayamacak olusum hepsi cok korkutuyor beni.yoksa cocuklarima bakmak asla korkutmuyor.bir de esim yurt disina kaciririm diye tehdit ediyor.

Gözlerimi bi kapatsam actigimda hem evin butun isleri bitmis hemde kizim dogmus olsa... cok sey mi istiyorumm :) tam ignelerim bitiyo aci bitiyo derken bu kiz icerde ne kemik birakti ne de organ galiba :/ bu arada bezi herkes prima aldi galiba?

Ben molfix aldım canım..nolur nolmaz diye 1 paket aldm ama.herhangi sorun olmazsa molfixle devam ederim

C Canım tansiyon ilacı başlandı mı sana ilaca rağmen mi 15e çıkıyor tansiyonun.

Valla hıcbırsey yapamaz korkma, oyle kolay mı cocukları Anneden almak. Bence bıraz guclu durmalısın, bak ne guzeş ısın de var, kucuk bır yerde gayette bakarsın cocuklarına. Aılenı de bosver ,dusunup kendını uzme, herkes anne baba olamıyor sonucta. Hamıle kadının karnına vurmak ne demek!!

Kizlar duaniza ihtiyacim var geceden beri sancim vardi dr a gittim.Suan 4-5 acikligim var yatirmak istedi Kagit imzalayip geldim.Suan kasilmalarim var kuveze girmemesi icin 2 gun daha dayanmali ki ciger gelistiriciler fayda etsin.Dua edin ne olur.

Kuzzıumm dualarımdasın.. Miniğine sağlıkla kavuşmana az kaldı...

Çok haklısın bu konuda benim çevrem bu olayı abartanlarla dolu ve sonuç bende vajinusmusu yaşadım.neyseki okudum araştırdım ve herşeyin beyinde başladığını ve bittiğini anladım.şimdi doğumum normal olsun diye dua ediyorum inşallah hayırlısı olur :)

nevzamansiz oznur65 bettunaz
Kizlar ben bugun progesteron hormonunu doktoruma sordum.
Progesteron hormonlari sentetik ve dogal olmak uzere iki sekilde satiliyor dedi.
Dogal olanlarin bir zarari yok ama sentetiklerin zararli etkileri olabilir dedi.
Progestan markasi dogal guruba giriyormus.
Sentetik olan markalari da saydi ama aklimda kalmadi kizlar.
Sizde muhtemelen progestan markasini kullanmissinizdir.
En sik kullanilan bu marka.

Aynen oyle canm bende sevmiorm ama.baska care yok.

Offf offff. Neden bu bayanlar hep çocuklarını düşünmek zorunda. Ahh bu annelik ahh.. yinede bukadar şiddete katlanılmaz canım ya. Bir kere seni geçtim karnındaki bebegine saygısı yok. Bak ne güzel işinde varmış. Boşver ailen bakmazsa bakmasın. Çocuğunu senden öyle kolay alamaz. Hem bu şiddetler sonucunda karnındaki yavruya birşey olursa ne yapacaksın? Allah yardımcın olsun. Bize konuşmak kolay belki ama böyle dayak atan biriyle hayat geçirmeye degermi? Nereye kadar sabredeceksin.

ya üzgünüm ama yarın öbür ggün aynı muameleye kızınızın da maruz kalmayacağının garantisi var mı? bence bunu düşünün ve öyle karar verin. maddi imkansızlık anneden ayrı kalmak bu fiziki ve psikolojik şiddetin içinde yaşamaktan çok çok daha iyidir. kendinizi düşünmüyorsanız evlatlarınızın ruh sağlığını düşünüp yolunuzu belirleyin bence. Allah doğru olanın yanında olur korkmayın sabahı olmayan gece olmaz yeter ki siz karar verip arkasında durabilin.

Aminn inşallah vallahi benim su okynsa göre baya az bakalım yarın rendevu var :/
Özele gidecegiz . Bu su azalmasından haberleri yoktu bakalım ne diyecekler.

Gercekmisiniz emin olamadim kusura bakmayin..kk da fake muhabbet acanda oluyor ya..eger gercekse kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin buna katlanmaz arkasinada bakmaz kim var kim yok diye...

Kızlar bu makat pozisyonu canımı cok sıkıyor normal istoyrum dogumu ama daha dönmedi benim kiz

Canim bu sikmasin canını. Gelsin de sağlıklı bir şekilde nasıl gelirse gelsin. Bak arkadaşımin dönmüştü ama bu sefer de 40 oldu çocuk gelmedi kilo arttı yine Sezeryan oldu. Strese sokma kendini annesi birak nasip neyse o olcak

Gercekmisiniz emin olamadim kusura bakmayin..kk da fake muhabbet acanda oluyor ya..eger gercekse kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin buna katlanmaz arkasinada bakmaz kim var kim yok diye...
karincacim valla agzimdan aldin.
bir an BDV topigine mi girdim dedim.
yorum yapamayacagim

Illaki de iste normalin dogum sonrasi rahatladigini bildigim icin normal olsun istiyorum okula giden bir oglum var uzaknsehirdeyiz onunlada ilgilenmem gerek diye evham yapiyoru.m

Aman Yarabbi
Nasıl insanlar var.Sizi ve çocuğunu düşünmeyen bir adamla birlikte olmak ne denli gerekli üstelik çalışan birisin.Aileyi salla onlar esinden bi farklari yok.şimdi onlara kafa yorma...Surekli aynı muamelesi yapıyorsa kesin gitsin.Bize konusmak kolay psikopat biri biliyorumda evi felan basar simdi bu salak..yoksa atla deve değil.Bir ev tutarsz.Bu şekilde zor.
ALLAH KOLAYLİK VERSİN. .

Inan sok oldum yazdiklarini okuyunca canim once sen kararini ver esinin duzelme ihtimali yoksa ve bosanma karari verdiysen bi sekilde halledersin. Ailen esine isinamadiysa bosandiginda belki de destek olacaklar destek olmasalar bile kizina bi bakici mutlaka bulursun kimseye guvenemezsen de krese verirsin

ALLAH yar ve yardımcın olsun

Aminn inşallah vallahi benim su okynsa göre baya az bakalım yarın rendevu var :/
Özele gidecegiz . Bu su azalmasından haberleri yoktu bakalım ne diyecekler.

Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…