- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Illaki de iste normalin dogum sonrasi rahatladigini bildigim icin normal olsun istiyorum okula giden bir oglum var uzaknsehirdeyiz onunlada ilgilenmem gerek diye evham yapiyoru.m
Ben şokkArkadaslarim ben de subat annesi olacagim insallah yalniz bir takim sorunlarim var.
Az once esim basit bir konu uzerine tatismiyorduk bile cok afedersiniz acik yazacagim nolur affedin pic
ananin ....soka...m oros... cocugu ve daha neler neler soyledi.ben de dayanamadim hepsi sensin dedim.sen bir psikopatsin dedim kalkti sacimi yoldu tekme atti karnima dogru.
Bunlari surekli soyluyor.biktim artik kufurlerinden.beni herkesin yaninda da boyle durmadan rencide ediyor.
Ailem zaten beni arayip sormaz esimi sevmiyoruz diye benim de hic yanimda olmazlar ustelik 2 yasinda bir kizim var.
Ama kimse onun bu kadar pislik oldugunu bilmez.kizina acayip duskun.bu arada ben kamuda calisiyorum.ayaklarim uzerinde durabilecek maddi guce sahibim ama kimsem olmadigi icin manevi gucum yok.
Bana hep lanet kadin diye seslenir ve durmadan beddua eder.
Bosanmak istedigimde ise hemen bosanmak istiyorsun diye beddua eder .kizimi vermemekle sucladigi icin ve eger bosanirsam benim atamami baska yere yapacaklari ve orada kizimi kime emanet edecegimi bilmeyimden bir turlu cesarwt edemedim.
Ailemden de nefret ediyorum ilgisizlikleri den dolayi ne yapacagimi sasirdim
2 haftada birdi benim oglus 10 gun ileri cikinca haftada bir artk .Kızlar kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz
Maşallah canm. Sorun oluyor mu önde gitmesi gelişimin2 haftada birdi benim oglus 10 gun ileri cikinca haftada bir artk .
Gittin mi cnm doktor aKızlar bu makat pozisyonu canımı cok sıkıyor normal istoyrum dogumu ama daha dönmedi benim kiz
Çok canim sikkin kizlar. Bebegimde gelisim geriligi cikti. Kilosu olmasi gerekenin altindaymis. 2,500 olmasi lazim 2,250 cikti kilo. Damarlarimdaki kan akisina bakti. Tikaniklik varmis. Kan sulandirici igne verdi. Hergun birtane vurun dedi. Nasil vurucam kendime bilmiyorum. Bebek beslenmekte zorlaniyormus.
Cnm 15 günde 1 çağırıyordu bu gidişte hafta 1 e çevirdi dr.Kızlar kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz
Benim bebeğime zarar vermeye yeltenicek biri... cıssss olur, iyi olmaz sonu.Arkadaslarim ben de subat annesi olacagim insallah yalniz bir takim sorunlarim var.
Az once esim basit bir konu uzerine tatismiyorduk bile cok afedersiniz acik yazacagim nolur affedin pic
ananin ....soka...m oros... cocugu ve daha neler neler soyledi.ben de dayanamadim hepsi sensin dedim.sen bir psikopatsin dedim kalkti sacimi yoldu tekme atti karnima dogru.
Bunlari surekli soyluyor.biktim artik kufurlerinden.beni herkesin yaninda da boyle durmadan rencide ediyor.
Ailem zaten beni arayip sormaz esimi sevmiyoruz diye benim de hic yanimda olmazlar ustelik 2 yasinda bir kizim var.
Ama kimse onun bu kadar pislik oldugunu bilmez.kizina acayip duskun.bu arada ben kamuda calisiyorum.ayaklarim uzerinde durabilecek maddi guce sahibim ama kimsem olmadigi icin manevi gucum yok.
Bosanmak istedigimde ise hemen bosanmak istiyorsun diye beddua eder .kizimi vermemekle sucladigi icin ve eger bosanirsam benim atamami baska yere yapacaklari ve orada kizimi kime emanet edecegimi bilmeyimden bir turlu cesarwt edemedim.
Sonlara doğru neden daha sık çağırıyo acaba doktorlar ..Cnm 15 günde 1 çağırıyoruz bu gidişle hafta 1 e çevirdi dr.
Canim. Benim dun en son 105 olctuler. Ama bana cok fazla serum takildi gublerce. Hastaneden ciktihimda 8. damar yolu acilmisti. Gunde mutlaka 3 lt su ictim. Fazlasi bile oldu ve son gublerdeki suyuma dedigim gibi zemzem.kattim. Bana bol bol istirahat etmemi soylediler. Ani bir degisiklikte, bebwgin hareket azalmasinda da hemen hastaneye gitmemi soylediler. Suyu cok ic. İnsallah zemzem bulabilirsiniz. Ev durumun nasil bilmiyorum ama mutlaka istirahat et canim. Rabbim hepimizin sifasini versin insallah. Ha bu arada benim dr um demedi de nette okumustum. Haftalar ilerledikce su azalmasi oluyormus sanirim. Senin jaftan benden ilerideCanim benim suyum 7.3 du sonra 6 oldu ama beni hastaneden güzeldiyip cikardilar senin şuan kaç nasılsın neler dedi doktorlar nerde yattım biraz anlatirmisin neler yapacaksin eşim zemzem bakiyo simdi biryerlerden
İşte cnm doktor bazı gebelerin ağrısı olmuyor doğum başlıyor ,açılması oluyor ,suyu gelmeyebiliyor bu yüzden farkedemiyorlar ama nst de sanci çıkabiliyor dedi.Malum sonlara geldik.Gebelik bitiyor cnmSonlara doğru neden daha sık çağırıyo acaba doktorlar ..
Sağol canm ihmal etmeyip kontrole gitmekte fayda var anlaşılanİşte cnm doktor bazı gebelerin ağrısı olmuyor doğum başlıyor ,açılması oluyor ,suyu gelmeyebiliyor bu yüzden farkedemiyorlar ama nst de sanci çıkabiliyor dedi.Malum sonlara geldik.Gebelik bitiyor cnmHer ihtimale karşı her hafta kontrol edecek bu yüzden.
Yok yok ihmal etmeye gelmez cnm kontrolleri düzenli gitmeye çalış..Ne kaldı artık ölmez yasarsak 1 ay imiz kaldı max.Sağol canm ihmal etmeyip kontrole gitmekte fayda var anlaşılan
Arkadaslarim ben de subat annesi olacagim insallah yalniz bir takim sorunlarim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?