2016 Şubat Anneleri

Illaki de iste normalin dogum sonrasi rahatladigini bildigim icin normal olsun istiyorum okula giden bir oglum var uzaknsehirdeyiz onunlada ilgilenmem gerek diye evham yapiyoru.m

Yapma canim. Evet keşke normal olsa ama nasip. Dua et ana üzme canını. İkinci çocuk az çok yine de tecrübe var. Biz tecrubesiziz Rabbim yardım etsin hepimize

Ben şokk Allah yardımcınız olsun. Yorum yapamıcam

Bugun arabamizi aldik cok şükür. Casual cadillac air tracel sistem. 31 araliktan once e bebekten 100 tl alisveris yapmistik 100 tl hediye çeki verilmesi gerekiyordu kasadaki bayan fişiniz yeterli ayrica çek vermiyoruz dedi biz de tamam deyip geldik. Bu 100 tl lik çek 500 tl ve uzeri alisverislerde ocak sonuna kadar gecerlitdi. Bugun arabayi almaya gittik o gunku 100 tl lik alisveriste kampanyali urun almisiz o yuzden 100 tl hediye çeki kampanyasindan yararlanamazmisiz. Magaza muduru ile gorustuk ve personelinizin hatasini bize odetemezsiniz diye direttik. Diretmemiz sonunda %10 personel indirimi yaptilar ve arabayi hediye cekiyle almaktan daha ucuza aldık

Canım bizde 36. Haftadayız normalde 2700 civarı olması gerekirken kızım 2400 gram, bebek eşinde yaşlanma var benimde. Allah büyüktür.. inşallah daha alırlar. 3000 olsalar yeter .. sana da Allah şifa versin mecbur bi şekilde vurcan iğneleri bebeğin için

Ayhh soktayim resmen
Kocam 2 gündür evde hasta raporlu. Yatak odasında uyuyordu bende bilgisayar başında çalışıyordum sersem sersem iceri girdi, elinde oglumuzun yastığı kucaklamis geldi dibimde uzandı öylece uyudu evet emin oldum bu adam gerçekten hasta ateşi var

Benim bebeğime zarar vermeye yeltenicek biri... cıssss olur, iyi olmaz sonu.

PQUOTE="mambia, post: 44534228, member: 650144"]Gittin mi cnm doktor a[/QUOTE]
Evet canim dönmedi daha

Kızlar bende sürekli devam eden aşırı bir böğür ağrısı var ilk 3ay çok çektim bir de şimdi başladı yine sürekli acillerdeydim parol falan tesir etmiyor böbreğe baktılar bişey yok neden olabilir ki delircem artık

Canim benim suyum 7.3 du sonra 6 oldu ama beni hastaneden güzeldiyip cikardilar senin şuan kaç nasılsın neler dedi doktorlar nerde yattım biraz anlatirmisin neler yapacaksin eşim zemzem bakiyo simdi biryerlerden
Canim. Benim dun en son 105 olctuler. Ama bana cok fazla serum takildi gublerce. Hastaneden ciktihimda 8. damar yolu acilmisti. Gunde mutlaka 3 lt su ictim. Fazlasi bile oldu ve son gublerdeki suyuma dedigim gibi zemzem.kattim. Bana bol bol istirahat etmemi soylediler. Ani bir degisiklikte, bebwgin hareket azalmasinda da hemen hastaneye gitmemi soylediler. Suyu cok ic. İnsallah zemzem bulabilirsiniz. Ev durumun nasil bilmiyorum ama mutlaka istirahat et canim. Rabbim hepimizin sifasini versin insallah. Ha bu arada benim dr um demedi de nette okumustum. Haftalar ilerledikce su azalmasi oluyormus sanirim. Senin jaftan benden ileride

Sonlara doğru neden daha sık çağırıyo acaba doktorlar ..
İşte cnm doktor bazı gebelerin ağrısı olmuyor doğum başlıyor ,açılması oluyor ,suyu gelmeyebiliyor bu yüzden farkedemiyorlar ama nst de sanci çıkabiliyor dedi.Malum sonlara geldik.Gebelik bitiyor cnmHer ihtimale karşı her hafta kontrol edecek bu yüzden.

Sağol canm ihmal etmeyip kontrole gitmekte fayda var anlaşılan

Ve sen hala o evdesin.. Pes. Anama sövcek karnımdaki bebegıme vuracak kusura bakma da Küfürün en alasını benden duyardı çocuğumu da alıp çıkardım. Oda mı olmadı polis çağırırım. Birşeyleri çözmek istersen hele bir kadınsan ayaklarının üstündede duruyorsan çözersin , tabii Böyle bir hikayeyi hormonları tavan bunca hamile kadına uydurmadıysan..!!! Ayrıca tekme yedıysen gidip darp raporu alabilrsn böylelikle kanıtlamış olursun ki bunun defalarca oldugunu söyluyorsun..

ya bu arada benim doktorum beni neredeyse hiç çağırmayacak 35. haftaya geldim 4 kere normal muayene 2 kere de ayrıntılı ultrasona gittim. bir de benim hamilelik komple riskli gebelik normal olsam biliyorum doğuma gel derdi 3 hafta önce kanamam vardı gitmiştim dün mail attım doktor bacım çok sıkıldım evden çıkamıyorum bahane olsun sana geleyim mi diye yok kardeş haftaya gel bu hafta gelme demiş bir de kolay gelsin demiş gülmüş hain kadın

Benim iki gun sancim oldu nst de cikti serum takildi sikayetin lursa gel hemen dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…