- 20 Haziran 2012
- 5.021
- 4.337
- 448
ya o çok bilmiş teyzeler zaten stres etmekten kafa karıştırmaktan başka bişey bilmez sanki tıp okudular doç end profesör hepsi ...Canm bana 3 doktor kız dedi ikisi ayrıntılı ultrason ile Hatta en sonuncusu kızımın kukusunu gösterdi 30 haftalıktıama teyzelere sorsan kesin erkek
He he ya hic sorma bi gun kalinacak ama iste insanin akli karisiyo benablama sordum hatta gosterdim o tamm dedi oyle oldugu halde eksik cikiyo geneBen hastane cikisini komple koydum sapkasi falan da vardi ona ragmen sonradan yok corabiydi yok yun yelegiydi ekle ekle 2bavulla gidiyorum hastaneye esim dalga geciyor 1aylik tatile mi cikiyon diye
Hıc uzulmeyın, ben de 40 haftalık ama 2500gram dogmusum. Isyerınde bır arkadasın esının de tek damarında sıkıntı varmıs bebek 2600 gram dogmus, hıcbır sıkıntı olmamıs.Canım bizde 36. Haftadayız normalde 2700 civarı olması gerekirken kızım 2400 gram, bebek eşinde yaşlanma var benimde. Allah büyüktür.. inşallah daha alırlar. 3000 olsalar yeter .. sana da Allah şifa versin mecbur bi şekilde vurcan iğneleri bebeğin için
çok güzeller güle güle sağlıkla kullanın inşallah. kapı süsünü çok gebendim nereden aldın?Bugün kapı süsümüz ve Takı yastığımız geldi
Heyecanlandırdı beni ya :))
Kızlar bende aksine hamileliğin başından beri ateşten öldüm ama şimdilerde çok üşüyorum .. Önce atlet şortla yatarken şimdi evde soba yandığı halde kat kat giyiniyorum
Sağol canım ben progestan hap ve prolutan depo kullandım@nevzamansizoznur65 @bettunaz
Kizlar ben bugun progesteron hormonunu doktoruma sordum.
Progesteron hormonlari sentetik ve dogal olmak uzere iki sekilde satiliyor dedi.
Dogal olanlarin bir zarari yok ama sentetiklerin zararli etkileri olabilir dedi.
Progestan markasi dogal guruba giriyormus.
Sentetik olan markalari da saydi ama aklimda kalmadi kizlar.
Sizde muhtemelen progestan markasini kullanmissinizdir.
En sik kullanilan bu marka.
Ilerdede benim bebek bi hafta geri filan çıkıyo bazı ölçümleri . 2300 du perşembe günü ama eksikde cikabiliyo benim su 6 ölçüldu en son o kadsr evham yaptım ki acile gidesim geliyo yarin ki randevudan önceCanim. Benim dun en son 105 olctuler. Ama bana cok fazla serum takildi gublerce. Hastaneden ciktihimda 8. damar yolu acilmisti. Gunde mutlaka 3 lt su ictim. Fazlasi bile oldu ve son gublerdeki suyuma dedigim gibi zemzem.kattim. Bana bol bol istirahat etmemi soylediler. Ani bir degisiklikte, bebwgin hareket azalmasinda da hemen hastaneye gitmemi soylediler. Suyu cok ic. İnsallah zemzem bulabilirsiniz. Ev durumun nasil bilmiyorum ama mutlaka istirahat et canim. Rabbim hepimizin sifasini versin insallah. Ha bu arada benim dr um demedi de nette okumustum. Haftalar ilerledikce su azalmasi oluyormus sanirim. Senin jaftan benden ileride
ya bu arada benim doktorum beni neredeyse hiç çağırmayacak35. haftaya geldim 4 kere normal muayene 2 kere de ayrıntılı ultrasona gittim. bir de benim hamilelik komple riskli gebelik normal olsam biliyorum doğuma gel derdi 3 hafta önce kanamam vardı gitmiştim dün mail attım doktor bacım çok sıkıldım evden çıkamıyorum bahane olsun sana geleyim mi diye yok kardeş haftaya gel bu hafta gelme demiş bir de kolay gelsin demiş gülmüş hain kadın
Nispet yapar gibiİyi geceler hanımlar :) ben yatıyorum
Sağol canım aminnn...internetten sipariş verdim.Mirabonbon diye bir siteden canımçok güzeller güle güle sağlıkla kullanın inşallah. kapı süsünü çok gebendim nereden aldın?
Aa ama yarın cumartesi yatmaaaİyi geceler hanımlar :) ben yatıyorum
Canım işim uzun sürdü daha yeni bitti kontrolümüz nst de güzel çıktı sancı yok doktor da 38. Hafta da alırız demişti ama şimdi tansiyon sürekli inip çıktığı için 37 de alıcam dedi kilosu da iyiymiş ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıcam dedi yani teyzesi haftaya son kontrolümüz Bülent beyde :) bu arada centralın çocuk doktoru çok iyiymiş onu sordum güvenin dedi. Doğumdan sonra ben sadece takip ediyorum dedi kadın doğum olarak. Fiyat konuşmadık ama hala
Yapma yaa.. Bir hafta öne çekildi yanı. Şuan kaç haftalıksin canım. Bebeğinin gelişimi güzelmiş bir skinti olmayacaktır içini ferah tut canım ..
Hayırlısı olsun.. Çocuk.dr unun ismi nedir. Ben gulen deki çocuk druna gitmek istemiyorum. Yigenimin gittiği Dr var. Ona gidebiliriz düzenli olarak da.
Fiyatı sormadik ikimizde bu akşam.. Temiz 3 bin gözden çıkacak gibime geliyor.
Yapma yaa.. Bir hafta öne çekildi yanı. Şuan kaç haftalıksin canım. Bebeğinin gelişimi güzelmiş bir skinti olmayacaktır içini ferah tut canım ..
Hayırlısı olsun.. Çocuk.dr unun ismi nedir. Ben gulen deki çocuk druna gitmek istemiyorum. Yigenimin gittiği Dr var. Ona gidebiliriz düzenli olarak da.
Fiyatı sormadik ikimizde bu akşam.. Temiz 3 bin gözden çıkacak gibime geliyor.
Küçük yavrum benim sanki kokusu burnuma geliyor arada bilmiyorum sizde de oluyor mu? İnsan hiç görmediği bir şeyi bu kadar sever mi bu kadar hayal kurar mı onun için? Onu büyütüyorum okula gidiyor askere gönderiyorum hatta evlendiriyorum hayallerimde. Seni veren Allah'a şükürler olsun benim küçük evladım hayırlısıyla gel sağlıcakla gel inşallah. Duygularım tavan yapıyor işte böyle arada
Evet doktor sıkıntı yaşamazsın dedi ama inşallah öyle olur. Bende gülendekine gitmem benim çocuk doktorum var benim bebekliğimi bile bilen doktor ve sonuna kadar güveniyorum kendisine. Ben centralda bebeği ilk muayene edicek doktoru sordum oda gayet iyi dedi. Fiyat konusunu da bana söyler haftaya ben sana haber veririm canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?