2016 Şubat Anneleri

Canm bana 3 doktor kız dedi ikisi ayrıntılı ultrason ile Hatta en sonuncusu kızımın kukusunu gösterdi 30 haftalıktı ama teyzelere sorsan kesin erkek
ya o çok bilmiş teyzeler zaten stres etmekten kafa karıştırmaktan başka bişey bilmez sanki tıp okudular doç end profesör hepsi ...

Ben hastane cikisini komple koydum sapkasi falan da vardi ona ragmen sonradan yok corabiydi yok yun yelegiydi ekle ekle 2bavulla gidiyorum hastaneye esim dalga geciyor 1aylik tatile mi cikiyon diye
He he ya hic sorma bi gun kalinacak ama iste insanin akli karisiyo benablama sordum hatta gosterdim o tamm dedi oyle oldugu halde eksik cikiyo gene

Hıc uzulmeyın, ben de 40 haftalık ama 2500gram dogmusum. Isyerınde bır arkadasın esının de tek damarında sıkıntı varmıs bebek 2600 gram dogmus, hıcbır sıkıntı olmamıs.

Kızlar bende aksine hamileliğin başından beri ateşten öldüm ama şimdilerde çok üşüyorum .. Önce atlet şortla yatarken şimdi evde soba yandığı halde kat kat giyiniyorum

Ben önceden de çabuk üşüyen biriydim canım. Dediğin gibi ilk zamanlar ateş basardı. Şimdi çokk üşüyorum kiii Adana da yaşıyorum buranın soğuk hali ne kadar olabilir kiii dimii. Ama ben atlet üstüne badi üstüne kocisimin triko kazağı üstüne hırkayla dolanıyorum evde

Sağol canım ben progestan hap ve prolutan depo kullandım

Ilerdede benim bebek bi hafta geri filan çıkıyo bazı ölçümleri . 2300 du perşembe günü ama eksikde cikabiliyo benim su 6 ölçüldu en son o kadsr evham yaptım ki acile gidesim geliyo yarin ki randevudan önce
Zemzem yarin hac malzemesi satan yerlere bakcaz evde yakinlarda yok
Evim musaot eşim ve ben tekiz
Oda Öğretmen genelde evde .
Off offf

Haha :) benim ki de buna benziyor :) ama bu sefer ona demeden on gün sonraya hemsiresine randevu yazdirdim :) haberi yok. Ayda bir çağırıyordu . 32 de gittin 34 te aradım haftaya gel bu hafta gelme dedi. Bu sefer de öyle der diye ben ondan önce davrandim :)

T Tarsey , gorundun mu canım Dr a

Canım işim uzun sürdü daha yeni bitti kontrolümüz nst de güzel çıktı sancı yok doktor da 38. Hafta da alırız demişti ama şimdi tansiyon sürekli inip çıktığı için 37 de alıcam dedi kilosu da iyiymiş ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıcam dedi yani teyzesi haftaya son kontrolümüz Bülent beyde :) bu arada centralın çocuk doktoru çok iyiymiş onu sordum güvenin dedi. Doğumdan sonra ben sadece takip ediyorum dedi kadın doğum olarak. Fiyat konuşmadık ama hala

Yapma yaa.. Bir hafta öne çekildi yanı. Şuan kaç haftalıksin canım. Bebeğinin gelişimi güzelmiş bir skinti olmayacaktır içini ferah tut canım ..
Hayırlısı olsun.. Çocuk.dr unun ismi nedir. Ben gulen deki çocuk druna gitmek istemiyorum. Yigenimin gittiği Dr var. Ona gidebiliriz düzenli olarak da.
Fiyatı sormadik ikimizde bu akşam.. Temiz 3 bin gözden çıkacak gibime geliyor.

Evet doktor sıkıntı yaşamazsın dedi ama inşallah öyle olur. Bende gülendekine gitmem benim çocuk doktorum var benim bebekliğimi bile bilen doktor ve sonuna kadar güveniyorum kendisine. Ben centralda bebeği ilk muayene edicek doktoru sordum oda gayet iyi dedi. Fiyat konusunu da bana söyler haftaya ben sana haber veririm canım..

Bu arada şuan 35-2 yiz 37 de doğuma gidicez..

Senin o tekme atan karnımı gerdiren ayaklarına kurban olurum, minik poponu yerim canım kızım, güzel bebeğim bunlarda benim duygularımın tavan halindeki bazı cümleleri.. Evlat böyle birşeymis.. bize bu duyguyu yaşatan Rabbime Hamdolsun isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu..

Kızlar benım el ve ozellıkle ayak bıleklerım ıkı gundur davul gıbı. Az once corabımı cıkardım ve ınanamadım goruntuye. Tansıyonum gecen kontrolde 13-8 cıktı haastanede. Evde olcuyorum 12-6 11-6- 10-6 cıkıyor.

Aayy.. Çocukluğunu bilen Dr hee.. Nerede yazsana bana... Evet, bebisi ilk kontrol.edecek Dr.. Bak benim aklıma gelmemişti hiç...
Uff ya kafama takmiyim dedim.ama bu serbest t4 düşüklüğü canımi sıkmaya başladı ilaca başlıcam yarin.. İnsallah bir sorun olma ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…