2016 Şubat Anneleri

Benim son bir haftadir oyle ellerim ve ayaklarim.. Tansiyonum normal.. Ellerim sabah kalktigimda uyusmus oluyor bazen

sorma cnm, bende bugun ayaklarimi gorunce sok oldum tombik tombik olmus, sanki mayali hamur gibi.
kontrolum vardi bugun, dra sordum.tahliller tansiyon normal cikinca, gebeligin son donemi olur. ayaklarini yuksek tut gun icinde dedi. yatarkende sol yana yatmak odemi azaltirmis. bakalim inecek mi tombik ayaklar
hangi ilac hangi dozda basliyorsun cnm?

Canım benimde bugün 12-6 idi.. Önceden 10-6 11-6 gidiyordu.. Bana da ellerim şişmiş gibi geliyor.. Su icmene dikkat ediyor musun.. Ben bu ara tuzlu yemekler yiyorum.. Su aksattim gibim. Artık başlıyor odemlerimiz

Senin bebisin kilosu nasıl canım

Canım 2700 civarı çıktı. Çocuk doktoru Küçükyalı da ibni sina da Cezmi tuncer ben sonuna kadar kendisine güvenirim. O tiroidi hiç kafana takma benim baştan beri çıktı hamile kaldığından beri ilaç kullanıyorum düşünsene 8 aydan fazladır hiçte bi sıkıntı yaşamadık sakın kafana takma basit birşey

Kizlar gidip nst ye girdim gene 90 larda sancim ama aktif eyleme gecmemis daha o yuzden pek hissetmiyorum.Her an olabilir dedi Epidural bile yapmiyorlar 5 cm diye yolun yarisini gecmissin dediler Sabah gidip nstye giricem ve ciger gelistirici olucam tabi dogurmazsam.Hepinizden Allah razi olsun dua edin ne olur

Euthyrox 25 mcg canım. Sabah bir tane ac karına.. Ondan önce 2-3 saat kadar başka bir ilac kullanmayacağıim. Günlük 5 ilacim oldu içilmesi gereken

Maşallah bebisine canjmm. Sen hangi ilacı kullaniyorsun canım. Ya ne bilim.Dr da endiselenme dedi ama.. Anne yuregi sanırım :) içim bir tuhaf oldu.. Bakalım.. İlk başta iyiydim.. Böyle yalnız kalıp düşününce takiyo insan..

ya arkadaşlar burada okurken bakıyorum da bu kasık ağrıları ayak şişmesi sanırım yorgunluktan oluyor zira ben bütün gün yayılıp yattığımdan bende olmuyor ama yatmadan önce vardı demek ki sizin arada yayılıp yatmanız benim gezmem gerekiyor ya bir de tüm hamileliğim yatarak geçti neredeyse düşünün mesela 8 aydır ev süpürmedim ben hiç hala doktor ve eşim bir olmuş bana sen normal doğurursun diyorlar. dedim ben normal doğuruyorsam bu kadar spor yapan yürüyüş yapan kadınlar boşuna mı yapıyor işe mi yaramıyor hep doktorumun 6 ay önce kendinin normal doğurmasından oluyor bunlar

Euthyrox 50 mg kullanıyorum canım artık bağımlı gibiyiz :) sabah aç karnına içiyorsun yaklaşık 1 saat falan birşey yeme sonra kahvaltını edebilirsin çok etkili bir ilaç sorun olmuyor yani.

Allah yardımcınız olsun canım,açıklığın yarıya ulaşmış gerçekten en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Euthyrox 50 mg kullanıyorum canım artık bağımlı gibiyiz :) sabah aç karnına içiyorsun yaklaşık 1 saat falan birşey yeme sonra kahvaltını edebilirsin çok etkili bir ilaç sorun olmuyor yani.
Bana da 25 mcg verdi canjm. Evet sabah a icicem. 2 saat kadar diğer ilaclarida kullanmicam. Eşim.kalktığında sabah 5 gibi icsem.olur herhalde 8 gibi demir ilacı.. 1o gibi b vitamini.. 4 gibi decavit.. Akşam 1o gibi de kalciyum.. Nasıl ama :)
İcimk rahatlattin canjm çok.tesekkur ederimm

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah Bebeğin biraz daha dayanır ve hayırlı zamanda gelir sancılarını hissediyor musun sen?

Euthyrox 25 mcg canım. Sabah bir tane ac karına.. Ondan önce 2-3 saat kadar başka bir ilac kullanmayacağıim. Günlük 5 ilacim oldu içilmesi gereken
cnm ben hazirandan beri euthyrox 100 mg aliyorum
bu ilaci kullanmak degil, ihtiyacimiz oldugu halde kullanmamak tehlikeli asil. hic biseycikler olmaz rahat ol

K kahveyesil cnm Allah yardimcin olsun. dualarim seninle ve bebeginle.

sdss sen nasilsin cnm? bebeklerin nasillar? aklimdasiniz bi turlu yazamadim soramadim

Ay canım benim ya allah yardimcin olsun kısa süreliğine ailen gelemez mı yanına? yine de yemek yaparken pratik şeyler yap öyle ahim sahim şeyler yaparak kendini yorma
Sağol canım. Şuan gelebilecek kimse yok malesef. Doğumdan sonrada yalnız olcam.Eşim anlayışlı sağolsun. Basit şeyler yapıyorum sofrayı kurup toplarken yardım ediyor.çamaşır yıkama, asma, toplama vs. hep o yardım ediyor.Pazar günü de büyük temizlik yapmama yardım edecek.

TIRMIK Canm eşim çok takıntılı bu konuda ya mecbur bayan doktor
benim kociș bugün seni sadece ebe doğurtsa olmaz mı diye soruyor

Hıc uzulmeyın, ben de 40 haftalık ama 2500gram dogmusum. Isyerınde bır arkadasın esının de tek damarında sıkıntı varmıs bebek 2600 gram dogmus, hıcbır sıkıntı olmamıs.
ayy inşallah canım 2500 ve üzeri olursa iyi ama yeterki kuvöze gerek kalmadan sağlıkla gelsinler :/

Aynen bende o dediklerini kullanıyorum zaten o düzende devam et sende. inan korkulacak bi durum olsa ben telaş ederdim zaten baya evhamlıyımdır. Ama troid benim ilk baştan sorun çıkardığı için alıştım yani o ilaç zaten birebir soruna hiç şüphen olmasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah arkadaşım..

Cnim Allah yardımcınız olsun. İnşallah her şey yolunda gider. Dualarimiz seninle

Cnm bende trioid ilacı içiyorum. Hipotriodim var. Demir ilacını doktorum akşam aç karnına iç dedi. Trioid ilacı ile aynı zamanlarda içme dedi. Etkileşimini bozuyormuş. Sende öyle yapabilirsin.

Hadii yaaa.. Benim t4 o.58 alt sınır o.6o.. İnsallah bir sorun olmaz canimm.. İlaci kullanırken de bir sorun olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…