Canım dualarimiz seninle.. Şimdi gelmeyi sectiyse bebisin kuveze bile gerek kalmadan kucaginda olsun insallahKizlar gidip nst ye girdim gene 90 larda sancim ama aktif eyleme gecmemis daha o yuzden pek hissetmiyorum.Her an olabilir dedi Epidural bile yapmiyorlar 5 cm diye yolun yarisini gecmissin dedilerSabah gidip nstye giricem ve ciger gelistirici olucam tabi dogurmazsam.Hepinizden Allah razi olsun dua edin ne olur
Cnm bende trioid ilacı içiyorum. Hipotriodim var. Demir ilacını doktorum akşam aç karnına iç dedi. Trioid ilacı ile aynı zamanlarda içme dedi. Etkileşimini bozuyormuş. Sende öyle yapabilirsin.
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. 5cm baya açılman olmuş ama ağrı hissetmiyorsun demek ki. Hakkında hayırlısı olsun.Kizlar gidip nst ye girdim gene 90 larda sancim ama aktif eyleme gecmemis daha o yuzden pek hissetmiyorum.Her an olabilir dedi Epidural bile yapmiyorlar 5 cm diye yolun yarisini gecmissin dedilerSabah gidip nstye giricem ve ciger gelistirici olucam tabi dogurmazsam.Hepinizden Allah razi olsun dua edin ne olur
Hissediyorum kasilmayla birlikte sanci ama cok siddetli degilAllah yardımcın olsun canım. İnşallah Bebeğin biraz daha dayanır ve hayırlı zamanda gelirsancılarını hissediyor musun sen?
olmaz olmazHadii yaaa.. Benim t4 o.58 alt sınır o.6o.. İnsallah bir sorun olmaz canimm.. İlaci kullanırken de bir sorun olmaz insallah
Tansiyon problemi bende de var canim.. bende olcuyorum ama 12 sorun degil sanirim...Canım benimde bugün 12-6 idi.. Önceden 10-6 11-6 gidiyordu.. Bana da ellerim şişmiş gibi geliyor.. Su icmene dikkat ediyor musun.. Ben bu ara tuzlu yemekler yiyorum.. Su aksattim gibim. Artık başlıyor odemlerimiz
Sağolasın cnm. Ben alıştım artık yıllardır ilaç kullanmaya. Bilmiyorum doktorum öyle söyledi bana. Yemekten iki saat önce içiyorum. İki saat geçtikten sonra yoğurt, süt yiyebilirsin.Geçmiş olsun kuzum sana daevet canim bende tiroid ilacını kullanırken. 2 saat kadar birşey yiyip, icmicem. Demiri aksam mi içsem şimdi.. Himm.. Ya yoğurt falan yiyorim.kuzum.yemekte.. Süt ürünleriyle bir alınmıyor oda.. Bakalım bir düzen kuracağım. Son bir ay kala
korkma ☺bemimkide aynı şekilde güya yer daralıyordu son bir haftadır canımı aldı her yerden vuruyor☺ doktora söyledim ne güzel işte dedi..günde on kere hareket ediyorsa diye..bende 15 dakika içinde okadar hareket ediyor dedim..güldüKızlar birşey diyicem bebek artık çok daha hareketli ve canımı acıtıyor.. Hani hareket alanı daralıyordu???
Bugün iki defa canım fena yandı birinde sinirime denk geldi kolum çekildi diğerinde ise kaburgam ve iç organlarıma denk geldi sanırım yada rahim duvarımdı ağrıyan kısım :/ Yatıcam bakalım daha neler yapıcak, korkuyorum :/
Hissediyorum kasilmayla birlikte sanci ama cok siddetli degil
Hissediyorum kasilmayla birlikte sanci ama cok siddetli degil
Çok arkadaşım önerdi bana da ve karşı koyamadım :))Sebamed de vardı değil mi... Ayyy :) kafa karıştı
Günde on hareket mi :))) ahhhh yandığımın resmidir bu :) Pek uyuduğunu görmedimde... Sanırım en çok gece, çünkü beni hiç uyandırmıyor, yada çok derin uyuyorum hissetmiyorum..korkma ☺bemimkide aynı şekilde güya yer daralıyordu son bir haftadır canımı aldı her yerden vuruyor☺ doktora söyledim ne güzel işte dedi..günde on kere hareket ediyorsa diye..bende 15 dakika içinde okadar hareket ediyor dedim..güldü
sıkıntı yok yani sıkma canını
Yaa aynen benimde canım çekti şuan mesela.. :))Bu arada S Soslumakarna88 Bacım senin ismini gördükçe așeriyorum yapek severim ben makarnayı. Lezzetli bi ismin var istemeden kilo almaya teşvik ediyorsun haberin olsun hahaha
Yaa aynen benimde canım çekti şuan mesela.. :))
olmaz olmazduzenli kullanman lazim, bir de doz ayarlamasi yapilana kadat duzenli kan tahlili vermen ve kontrollerini aksatamaman lazim. omur boyu kullanicam ben mesela. alistim simdiden. dogumdan sonra tekrar doz ayarlamasi yapilmasi lazim ama
Aman aman iş çıkatirma şimdi :)), benim gözlerimden uyku akıyor resmen daha fazla dayanamıcam.. Ben yatıyorum m m zzzZZZ İyi gecelerrrrrKendimi zor tutuyorumsırf bu saatte yapıp yemiyim diye dişlerimi fırçalayıp yatağa girdim usulca
Canim gecen hafta benim de sancim vardi nst.de cikmadi sonradan hatirladim bi kac tane hurma yemistim sanirim ondan olmus senin de yedigin bi sey kaslarini uyarmis olabilir
Tansiyon problemi bende de var canim.. bende olcuyorum ama 12 sorun degil sanirim...
Bana 14-9 u gecmemesi ve inatci olmamasi konusunda dikkat etmem soylendi..bende olcuyorum hep..
Onceden hic boyle sorunum yoktu..gebelikte cikti.. holter taktilar bi gun boyunca ilaca baslatmadi doktorum.. sen ilac iciyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?