2016 Şubat Anneleri

Canım dualarimiz seninle.. Şimdi gelmeyi sectiyse bebisin kuveze bile gerek kalmadan kucaginda olsun insallah

Kızlar birşey diyicem bebek artık çok daha hareketli ve canımı acıtıyor.. Hani hareket alanı daralıyordu???
Bugün iki defa canım fena yandı birinde sinirime denk geldi kolum çekildi diğerinde ise kaburgam ve iç organlarıma denk geldi sanırım yada rahim duvarımdı ağrıyan kısım :/ Yatıcam bakalım daha neler yapıcak, korkuyorum :/

Cnm bende trioid ilacı içiyorum. Hipotriodim var. Demir ilacını doktorum akşam aç karnına iç dedi. Trioid ilacı ile aynı zamanlarda içme dedi. Etkileşimini bozuyormuş. Sende öyle yapabilirsin.

Geçmiş olsun kuzum sana da evet canim bende tiroid ilacını kullanırken. 2 saat kadar birşey yiyip, icmicem. Demiri aksam mi içsem şimdi.. Himm.. Ya yoğurt falan yiyorim.kuzum.yemekte.. Süt ürünleriyle bir alınmıyor oda.. Bakalım bir düzen kuracağım. Son bir ay kala

Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. 5cm baya açılman olmuş ama ağrı hissetmiyorsun demek ki. Hakkında hayırlısı olsun.

Hadii yaaa.. Benim t4 o.58 alt sınır o.6o.. İnsallah bir sorun olmaz canimm.. İlaci kullanırken de bir sorun olmaz insallah
olmaz olmaz duzenli kullanman lazim, bir de doz ayarlamasi yapilana kadat duzenli kan tahlili vermen ve kontrollerini aksatamaman lazim. omur boyu kullanicam ben mesela. alistim simdiden. dogumdan sonra tekrar doz ayarlamasi yapilmasi lazim ama

Canım benimde bugün 12-6 idi.. Önceden 10-6 11-6 gidiyordu.. Bana da ellerim şişmiş gibi geliyor.. Su icmene dikkat ediyor musun.. Ben bu ara tuzlu yemekler yiyorum.. Su aksattim gibim. Artık başlıyor odemlerimiz
Tansiyon problemi bende de var canim.. bende olcuyorum ama 12 sorun degil sanirim...

Bana 14-9 u gecmemesi ve inatci olmamasi konusunda dikkat etmem soylendi..bende olcuyorum hep..

Onceden hic boyle sorunum yoktu..gebelikte cikti.. holter taktilar bi gun boyunca ilaca baslatmadi doktorum.. sen ilac iciyor musun

Sağolasın cnm. Ben alıştım artık yıllardır ilaç kullanmaya. Bilmiyorum doktorum öyle söyledi bana. Yemekten iki saat önce içiyorum. İki saat geçtikten sonra yoğurt, süt yiyebilirsin.

korkma ☺bemimkide aynı şekilde güya yer daralıyordu son bir haftadır canımı aldı her yerden vuruyor☺ doktora söyledim ne güzel işte dedi..günde on kere hareket ediyorsa diye..bende 15 dakika içinde okadar hareket ediyor dedim..güldü
sıkıntı yok yani sıkma canını

Hissediyorum kasilmayla birlikte sanci ama cok siddetli degil

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla gelir.. bende de Nst de çok fazla sancı çıkmıştı ya onun için sordum. Açılman da yarilanmis.. Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun cnm dualarımız seninle..

Günde on hareket mi :))) ahhhh yandığımın resmidir bu :) Pek uyuduğunu görmedimde... Sanırım en çok gece, çünkü beni hiç uyandırmıyor, yada çok derin uyuyorum hissetmiyorum..

olmaz olmaz duzenli kullanman lazim, bir de doz ayarlamasi yapilana kadat duzenli kan tahlili vermen ve kontrollerini aksatamaman lazim. omur boyu kullanicam ben mesela. alistim simdiden. dogumdan sonra tekrar doz ayarlamasi yapilmasi lazim ama

Tesekkur ederim canım. Yarin baslicam ilaca bir hafta sonra kan vereyim o vakit ben. İhmal etmeyeyim gebelikten önce tiroid sorunu yoktu ki bende.

Canim gecen hafta benim de sancim vardi nst.de cikmadi sonradan hatirladim bi kac tane hurma yemistim sanirim ondan olmus senin de yedigin bi sey kaslarini uyarmis olabilir

Canim bir kaç gündür günde 2 ya da 3 hurma yiyorum ve sancilarim arttı. Kasilmalarim da artti. Ondan mı acaba

12 sorun değil canimm. Benim.ilk dönemde baya düşüktü tansiyonum. İlk defa 12 olunca şaşırdım sadece.. Şişmeye neden olur mu acaba diye dusundum. Gebelik te yüksek tansiyon risk canım ne yazık ki.. Düzenli ölçümlerini yap evet ihmal etme.. Çoğu bitti azı kaldı. Yok canım tansiyon ile ilgili bir ilaç icmiyorum. Tiroid ilacina başladık bugün b12 ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…