2016 Şubat Anneleri

Kizlar dun ki tartisma cok uzamadi dimi takip edemedim, yatmisim ben bir sure sonra

Tecrubeli anneler.. ne sut yapar neler iyi gelir neler kotu gelir bize bir el atsaniz diyorum :))

Tecrubeli anneler.. ne sut yapar neler iyi gelir neler kotu gelir bize bir el atsaniz diyorum :))
Canım tecrübeli deglm tabiki ilk bebegm ama çok arastryrm rezene çayı hem süt yapyoms hemde bebekte gaz olmasını engelleyoms hurma ve su çok oneriyolar

Ay ben çok nar yedim inş sorun olmaz hurmayida 38. Haftada yemeğe basliycam zaten sekerim var.
ben okdr nar yedımkı anlatamam (hatta cnm cektı suandaaa ) buyuk narlardan gunde ıkı tane fln . :) zımba gıbıyım hohoyttt :) doktoruma da dedım sadece meyve yıyınce ustune bı bardak da sut ıc dedı
ayrıca doktorum bana bır aydır hurma yedırıyor gunde 3 tane daha dogurmadım
tabı sızde mutlaka sorun doktorunuza vebalde kalmayayım her bunye bır olmaz (bende seker cıkmadı su seker yukleme zımbırtısını yaptırmıstım)ama cok da takılmayın mutlu sona az kaldı Allahın ıznıyle

Ben surekli ishalim canım bu aralar daha bi fazlalasti tuvalete gtmem tabiki ben rahatsz oluyorm çünkü yiyorm tuvalete kosyrm surekli acikiyorm her yedgmde de tuvaletteyim

Canım süt yapma meselesi tamamen bünyeyle alakalı.. herkesde farklı şeyler süt yapıyor. Ama herkes trafından bilininen en iyi süt yapıcı şey rezene çayı... hem gaza yardımcı oluyor hemde sütü çoğaltıyor. Kendin yerken anlayacaksın. Mesela bende süt acayip süt yapıyordu. Süt içtiğim günlerde coşuyordu. Ablamda normal çay süt yapıyordu. Çay içmesin sütü azalıyordu bende hiç öyle fark olmadı.
Birde komposto hoşaf
Sende kendinde süt yapıcı farklı yiyecekler keşfedebilirsin

Canım tecrübeli deglm tabiki ilk bebegm ama çok arastryrm rezene çayı hem süt yapyoms hemde bebekte gaz olmasını engelleyoms hurma ve su çok oneriyolar
Canim gaz yapmamasi icin duymustum rezene cayini, sutte yapiyorsa muptelasi olurum o zaman :)

Sut cok iciyorum, ona devam o zaman.. rezenede cepte..

merhaba canlarım, nasılsınız bebişler nasış, sayfayı okudum ama tek tek alıntı yapamadım
rabbim hepimize be bebişlerimize sağlık sıhhat versin, gününde geliler inşAllah ..

dünder beri kötüyüm kasılmalar bebeğin hareketsizliği ankara merkeze gittik nts de bişy cıkmadı ama tansiyonum yüksekmiş, idrar tahlilleri yaptılar önemli bşy yok, annem dayanamadı geldi 1 hafta bende kalacak inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…