Cnm bebis kilo alsın istiyorsan yap aksama.iyi kilo aldırıyor bulgur karnimizdaki bebiklereAy ne olucakkk aksama yaparimmm..
Ben severim farkli caylari.. olmadi biraz limon sikariz icilir kivama gelir heralde ya :)Hiç bsy beklemyrm tadındanama mecbur iccez tabi
gecmıs olsun canım Allah sıfa versın ınsallahmerhaba canlarım, nasılsınız bebişler nasış, sayfayı okudum ama tek tek alıntı yapamadım
rabbim hepimize be bebişlerimize sağlık sıhhat versin, gününde geliler inşAllah ..
dünder beri kötüyüm kasılmalar bebeğin hareketsizliği ankara merkeze gittik nts de bişy cıkmadı ama tansiyonum yüksekmiş, idrar tahlilleri yaptılar önemli bşy yok, annem dayanamadı geldi 1 hafta bende kalacak inşAllah
hiiiii o zaman bulgur pilavida yok :)) .. ya bayagi kilo almis zaten, yani hadi ultrason cihazi yanilsa 3kilo olsa oda cok.. artik yavas kilo alsin istiyorum ben..
Cnm bebis kilo alsın istiyorsan yap aksama.iyi kilo aldırıyor bulgur karnimizdaki bebiklere
Ay canim cok gecmis olsun, su siralar fena salgin var.. aman dikkat et, bol su tuketmeyi unutma su gunlerde..Gunaydin kizlar.
Hasta oldum ama ben hayatimda kendimi boyke halsiz hissettigimi hatirlamiyorum. Oyle bir oksuruk var ki cigerlerim cikacak sabki yerinden. Dun gece sabaha kadar hic uyumadim. Bu gece de her saat basi uyanip sirilsiklam olan ustumu değiştirdim. 1 saatte tum kiyafetlerim su gibi oluyor.
Sut cok iciyorum, ona devam o zaman.. rezenede cepte..
merhaba canlarım, nasılsınız bebişler nasış, sayfayı okudum ama tek tek alıntı yapamadım
rabbim hepimize be bebişlerimize sağlık sıhhat versin, gününde geliler inşAllah ..
dünder beri kötüyüm kasılmalar bebeğin hareketsizliği ankara merkeze gittik nts de bişy cıkmadı ama tansiyonum yüksekmiş, idrar tahlilleri yaptılar önemli bşy yok, annem dayanamadı geldi 1 hafta bende kalacak inşAllah
Tecrubeli anneler.. ne sut yapar neler iyi gelir neler kotu gelir bize bir el atsaniz diyorum :))
Allah sabır versin canım anlattın beni... boşan bence mesleğin de var . hamile kadına vurulur mu ya üstelik karnına küçücük bebeğe vurmuş oluyor .. tam bi şerefsizmiş bencede psikopatın teki insanlık kalmamış bunda ... kocana inan küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. ya boşansan acaba bi bakıcı bulamazmısın çocuklarına kreşler falan pahalımı ? babadan nafakada alırsan belki ödeyebilirsin... Çok üzüldüm inan sana ve bebeğine kurtul o adamdan.Öle adamdan baba olmaz ileride çocuklarının psikolojisinide bozar. Alkolü var mı eşinin?
Canim bana koy bulguru ve rezene cok sut yapmisti bunlari yiyip ictigim zaman 11gibi sutumu sagiyordum emziriyordum gece 2gibi goguslerimin doluluguna uyaniyor tekrar sagiyordumTecrubeli anneler.. ne sut yapar neler iyi gelir neler kotu gelir bize bir el atsaniz diyorum :))
Tekrar geçmiş olsun canım benim... Merak etme burda bir sürü hamile Demir ve defne ye dua ediyor... İnşallah tez vakitte evinize çıktının haberinide alırız... Allah yardımcın olsun...arkadaslar tek tek yazamadim... oncelikle tesekkur ederim hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin ben artik daha iyiyim 15 gun olcak yarin toparladim gibi... tabi ara ara agrim oluyor... 40 gun dikkat et dediler... dikkat etmeye calisiyorum... bebeklerimde 8-9 gun kilo verdiler artik aliyorlar... biraz disarda yavas aliyorlar kiloyu daha dogduklari kiloaya gelmediler 1700 gr civarindalar... emme refleksi 34. hafta sonunda tamamlaniyormus... onu bekliyoruz... meme ucunu tutuyor ama ememiyorlar... siringayla yada agizlarinda mideye giden sonda var onla besleme yapiliyor... kizim normal kuvezde oglum daha yogun bakim kuvezinde... dogumu kiz baslattigi icin o daha cabuk toparladi... ikiside 2-3 hafta daha kalcak gibi... hem 2 kg gecerse daha iyi olur dedi doktor... bekliyoruz ins enfeksiyon kapmazsalar... diger bazi saglik sorunlari da cozuluse ayin sonunda cikariz... defne ve demir bebek dualarinizi bekliyor... benim de tum dualarim tum bebeklerimiz icin... saglikla alalim ins...
Öyle yaparız napalim su icerim bol bol en sevdgmBen severim farkli caylari.. olmadi biraz limon sikariz icilir kivama gelir heralde ya :)
Tecrubeli anneler.. ne sut yapar neler iyi gelir neler kotu gelir bize bir el atsaniz diyorum :))
Maşallah kuzuya bundan sonra almasa da olur iyi beslemissin.büyük doğurmakta zormuş cnm..Annem öyle diyor sürekli yeter yeme yeter yeme.bizde işte annelik ne bulsak götürüyoruz. dediğin gibi 3 kilo olsalar yeter...hiiiii o zaman bulgur pilavida yok :)) .. ya bayagi kilo almis zaten, yani hadi ultrason cihazi yanilsa 3kilo olsa oda cok.. artik yavas kilo alsin istiyorum ben..
Canim haftana gore gayet normal 3kg. Benim ikiz olmasina ragmen gecen hafta biri 2700 digeri 2900du. Benim kizima son gun 4kg demislerdi 3780dogmustu istatistikler tam tamina dogru cikmiyorhiiiii o zaman bulgur pilavida yok :)) .. ya bayagi kilo almis zaten, yani hadi ultrason cihazi yanilsa 3kilo olsa oda cok.. artik yavas kilo alsin istiyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?