2016 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Canim haftana gore gayet normal 3kg. Benim ikiz olmasina ragmen gecen hafta biri 2700 digeri 2900du. Benim kizima son gun 4kg demislerdi 3780dogmustu istatistikler tam tamina dogru cikmiyor
Oyy maşallah senin kuzular nasıl tosbik gidiyor öyle maşallah maşallah maşallah.. 3.5 göreceksin gibi duruyor

Selam canım..ilk doğumunda bende nişan geldi..tam banyo yaparken..kahverengi ile kirmizi gibi ama kahverengi daha baskindi diyebilirim..ama pembe değildi..doktora telefon açtım..takipte ol dedi bana..sonra zaten 2 hafta sonra Doğumum oldu nişan geldiğinde 35 haftaliktim..

Doktoru ara ama ne olur ne.olmaz yada kontrolün ne zaman??

Ayrıca ne süt yapar diye sormussunuz..humana steel tea bol su 2 litre ve daha fazlası..ve roka.. :)) yanı yeşillik.. Kendimizi inek gibi dusunursek inekler ne yer yeşillik yer ve sütü olur.. :))) bi dönem inegiz yanı.. :))))

Birşey sorucam anneler geçen hafta kan tahlilleri yaptı sağlık ocağı ve orda d vitaminim baya düşük çıktı acaba böyle çıkan arkadaşlar var mı?

Herkesin yazdığına ilave kimyon çok iyi süt yapıyor diyorlar her yemeğin üzerine karabiber eker gibi bolca kimyon ekip yemek lazimmis bol süt için
sürekli elimin altında bulunduğu için kimyon konusnda hiç sıkıntı çekmeyeceğim

Tadına baktınız mı ya ? Onu merak ediyorum.

Canim tadi guzel gayet ama ben kaplamasini begenmedim. Benim sectigim ozel kaplama olacak disinda sandim. Hatta o yuzden bu kadar erken gelince cok sasirmistim. Meger cikolatanin kendi kapi varmis ustune benim.sectigimi stocker gibi yapistiriyorlarmis. Onu anya arkasi konya oldu yani begenmedim.

Sanki cikolatayi almisimda bebegimon osminin yazili oldugu sticker i kendim yapistirmisim.gibi yani. Cok acemice

Yani normal bi kap var ama yapıştırılmış bişeyler sonradan...fotoğrafını koyar mısın canım? Sanki vardı burda ama kimbilir hangi sayfada.bi de dediğin Şekli merak ettim canım.

Ölçümdendir canım, bi noktayı azıcık kacirsalar sapma oluyor diye düşünüyorum..
Doktor degisikligi yaşadım. herhalde ikisi.de farklı olcuyor.bu doktorum bana hic güven vermiyor off son anda hastane degistirmek de istemiyorum

Bu cuma kontrolüm canım var yarın 36haftamda doluyor çok az geldi ikisindede oyüzden anlayamadım hiç kırmızı yada pembelik yok bildiğimiz adet bitiminde olan kahve akıntı gibi sık sık kontrol ediyorum

gecmıs olsun canım Allah sıfa versın ınsallah

Geçmiş olsun canım annein gelmesi iyi olmuş, bu aralar pek yoksun zaten farkettim

Allah razı olsun kızlar, hamd olsun şimdi çok iyim annem ortalarda dolanıyo bende iişimi yapıyorum.
hafta sonu yine yoğun geçti, artık sıkıldım her haftayı ankarada geçirmekten bu rahatsızlığı bahane edicem artık

Gülme ama cidden Soruyorum acıdı mı çok? ben hiç gitmedimde gitmek istiyorum
Canım çok acimiyo ama kuafore bağlı kvdem gtms yaptırmaya çok acidi diyo ki o kendi aliyoms normalde hep eldivenle demekki az benm baya çok ne yalan soyleyim ama kuaforum çok iyi öyle çok acimiyo hatta hamile kalmadan önce hiç hssetmyodm nerdeyse bu gttgmde iki ay olmstu aldrmayali sadece ilk cekisinde acidı sonra uyuştu zaten

Oyy maşallah senin kuzular nasıl tosbik gidiyor öyle maşallah maşallah maşallah.. 3.5 göreceksin gibi duruyor
3u gecsinler de 3.5 da olmasinlar gercekten cok zorlaniyorum artik tasirken

Canım benimde ilk ama bildiklerimi sayıyorum: rezene , hurma, su, süt, soğan, bulgur, yaş üzüm, eğer yoksa kuru üzüm, kuru incir,dereotu (günde 2,3 defa bir tutam çiğnenecek) şimdilik bu kadar biliyorum :))
tecrübeli değilim ama canım benim duyup öğrendiklerim; humana (mamsel) still tea, rezene çayı, bulgur, dereotu, su, süt, tahin helvası, kuru üzüm ve incir
Canim bana koy bulguru ve rezene cok sut yapmisti bunlari yiyip ictigim zaman 11gibi sutumu sagiyordum emziriyordum gece 2gibi goguslerimin doluluguna uyaniyor tekrar sagiyordum
Cok tesekkurler arkadaslar degerli bilgileriniz icin... V vasilema usenmeyip detaylariyla bize anlattigin icin sanada ayrica tesekkuru bir borc bilirim :)

Anladım canım sağol cevap için..ayıptır söylemesi benimde çok uzadı ve bilmiyorum kisaltsam mı azicık. Alınabilecek duruma gelmesi ne kadarlık bi ölçü. Görmemiş biriktirip iyice uzatıp gelmiş diye düşünmesin kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…